Benimki titriyordu canım, doğdu çok şükür. İç geçiriyor anne karnında da demekki iç geçiriyormuş titreme hareketimşz ordan geliyor bizim, günde iki üc kez hissederdimKızlar bebişi karnında titreyen var mı desem,çok mu abest bir soru olur
Bizim zilli resmen titriyor,korkutuyor hatta anlatamam nasıl tuhaf bir his..
Çıtlama, hıckırma derken bir de bu cıktı
Aylardır günlerdir gecelerdir beklediğimiz dönem geldi. Bolca dua edip Allaha sığınmak lazım. Kolay değil korkmak da bize ait bir duygu. Her şey güzel olacak la la la diyip kendini bulutların üzerinde hissetmeye zorlamamaliyiz heralde. O dönemler de gelecek ama her zaman su açıdan bakamayabiliriz: "yavrum cennet kokulum hayatta bana verilen en büyük nimet, bir iken beni iki yapan iki iken üç belki.."Günaydın arkadaşlar. İnternet sıkıntısı yaşıyorum sık sık giremiyorum foruma.
Benim 2 gündür koyu renkli ve yoğun akıntım devam ediyor. Dünden beri de bir kaç saatte bir sancı hissediyorum. Yarın hastaneye gidicem eğer bugün bu sancılar sıklaşmazsa tabi.
Korkuyorum nedenseyapamıcam gibi geliyo sancıyı hissettikçe. kendimi telkin etmem gerekiyo.
Sağlıkla alın inşallah kucağınıza, tam olarak kaç hafta gün olacak yarinGünaydın kizlar bizimde yarın dogum kismetseCok heyecanliyim. Aden’e kavusmama hicbisey kalmadi
38+4 yarinSağlıkla alın inşallah kucağınıza, tam olarak kaç hafta gün olacak yarin
Cumartesi günü kardeşimin düğünü vardi hep oynadım ertesi günü kasıklarda ağrılar , regl sancısına benzeyen sancılar, batma ve yanmalarla birlikte hafif hafif bazen bele ve ayaga vuran ağrilar ve sarımtrak bir akıntı başladıGünaydın güzel anneler ve anneliğe gün sayan güzel hanımlarBenim 2 gündür kasılmalarım arttı, hatta adet sancısı gibi his de belirginleşti. Göbeğim henüz aşağı düşmedi veya başka belirti yok ama bu kasılmalar nasıl ilerleyecek acaba bu hafta gelir mi ki minik çokoprensim? Merak içindeyim..
Minyon yapılıysan o aşağı düşme dışardan çok farkedilmiyor gözle. Vajinada batma ve baskı hissediyorsan bebek aşağı inmiştir. Yani benim öyle oldu:)Günaydın güzel anneler ve anneliğe gün sayan güzel hanımlarBenim 2 gündür kasılmalarım arttı, hatta adet sancısı gibi his de belirginleşti. Göbeğim henüz aşağı düşmedi veya başka belirti yok ama bu kasılmalar nasıl ilerleyecek acaba bu hafta gelir mi ki minik çokoprensim? Merak içindeyim..
Sancı geldiği zaman gayet güzel yaparsın canım.Günaydın arkadaşlar. İnternet sıkıntısı yaşıyorum sık sık giremiyorum foruma.
Benim 2 gündür koyu renkli ve yoğun akıntım devam ediyor. Dünden beri de bir kaç saatte bir sancı hissediyorum. Yarın hastaneye gidicem eğer bugün bu sancılar sıklaşmazsa tabi.
Korkuyorum nedenseyapamıcam gibi geliyo sancıyı hissettikçe. kendimi telkin etmem gerekiyo.
Desteğin için ben teşekkür ederim..Elimizden geldiği kadarıyla destek olsak ne iyi olur.Al
Allah şifa versin..
Hiçbir anne evladıyla sınanmasın inşallah
Lütfen görenler az çok demeden elden ne geliyorsa destek olsun. Biz de o anne yerinde olabilirdik..
Paylaşım için teşekkürler
Benim yarın tam 38 henüz tarih de almadık bebeğin gelme belirtisi de yok hayırlısı artık38+4 yarin
Yani ben kendiminkinden bahsedebilirim ama duzenliyse ve için rahat etmiyorsa tedbire git sen. Sık sık oluyor gün içinde karnım şişiyor ağrı giriyor bir iki dakika bekliyorum nefes alıyorum. Gece daha sık oluyor gibi geliyor dört beş kez en az uyanıyorum ama gündüz de en az bu kadar oluyor tabi. Bilemiyorum ki saymadım hiç. Ek olarak çatı kemiğim ve belim ağrıyor iki gündür.Kızlar o gün size yine sormuştum kasılma ile alakalı yalancı kasılmadır demiştiniz peki bu yalancı kasılma günde kaça kadar normal bileniniz var mı ?
Benim doktorum şöyle anlattı; en az 15 defa arka arkaya oluyorsa, her geldiğinde 15-20 saniye sürüyorsa ve seni dinlendire dinlendire geliyorsa normal sancıdır. Dinlendirmekten kasıt: yalancı sancı 4-5 dk sürebilir ama gerçek sancı o kadar uzun sürmez.Kızlar o gün size yine sormuştum kasılma ile alakalı yalancı kasılmadır demiştiniz peki bu yalancı kasılma günde kaça kadar normal bileniniz var mı ?
Geçen gittim o an gece olduğu kadar sık değildi normalde saatte 6 defa gelmişti orda 40 dk da 3 defa geldi o yüzden serum yapıp yolladılar bir daha olursa gel diye mesela şuan kasılma sayacı indirdim 2 buçuk saatte 13 defa oldu ama hepsinin şiddeti farklı bazısı daha sertleştiriyor daha uzun sürüyor bazısı daha çabuk yumuşuyorYani ben kendiminkinden bahsedebilirim ama duzenliyse ve için rahat etmiyorsa tedbire git sen. Sık sık oluyor gün içinde karnım şişiyor ağrı giriyor bir iki dakika bekliyorum nefes alıyorum. Gece daha sık oluyor gibi geliyor dört beş kez en az uyanıyorum ama gündüz de en az bu kadar oluyor tabi. Bilemiyorum ki saymadım hiç. Ek olarak çatı kemiğim ve belim ağrıyor iki gündür.
Benim az önce 13 tü şimdi yine oldu 14 ve bunlar kimisi 25 kimisi 40 saniye sürüyor geldiğinde aralıkları ortalama 10 dk bazısı 7 dk bazısı 10 bazısı 12 13 değişiyor ama bir olunca 4 5 dk sürmüyor en fazla 45 saniyeBenim doktorum şöyle anlattı; en az 15 defa arka arkaya oluyorsa, her geldiğinde 15-20 saniye sürüyorsa ve seni dinlendire dinlendire geliyorsa normal sancıdır. Dinlendirmekten kasıt: yalancı sancı 4-5 dk sürebilir ama gerçek sancı o kadar uzun sürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?