Hmm ben bu şekilde yaşasam doktoruma ulaşıp sorardım. Var mı sorabilme imkanın, arasan iyi olur.Benim az önce 13 tü şimdi yine oldu 14 ve bunlar kimisi 25 kimisi 40 saniye sürüyor geldiğinde aralıkları ortalama 10 dk bazısı 7 dk bazısı 10 bazısı 12 13 değişiyor ama bir olunca 4 5 dk sürmüyor en fazla 45 saniye
Benim bir keresinde söyle oldu. Burda yazmıştım belki denk gelmemissindir. Gece başladı iki dakika bir oluyor nefes alamıyorum sürekli şişiyor karnım en fazla 5 dk duruyorum ve baya da ağrı çekiyorum saat 10 da başladı gece 4 e kadar uyutmadı yorgunluktan eşim bir kanepede ben birinde sizmisiz 6 da yeniden uyandım aynı devam ediyor partiye. Gündüzünde de alışverişe gittim arefe günüydü biraz başka şeylerle uğraşayım dedim ama geçmiyor. Neyse akşam oldu duş aldım gideceğiz hastaneye pat diye geçti tam üzerimi giyerken. Duş aldım diye geçmiş olsa gece de almıştım geçmemişti. Neyse geçti dedim tamam oturdum. Tekrar başladı. Hadi gidelim hastanenin önüne geldik yine geçti. Sinirden ağlıyorum ama. Yarım saat arabada oturduk tik yok geriye eve dönüş yoluna geçtik yolun yarısında yine başladı. Küfür ederek geri gittim hastaneye gerçekten... İçeri girdim doktora dedim böyle. Böyle. Güldü adam. Birazcık sancı çıktı ama evdekiyle hiç alakası yok serum verdiler yolladılar 3. Kez. Dün gece de şöyle oldu sürekli gelince suphelendim düzenli mi bu diye.Benim az önce 13 tü şimdi yine oldu 14 ve bunlar kimisi 25 kimisi 40 saniye sürüyor geldiğinde aralıkları ortalama 10 dk bazısı 7 dk bazısı 10 bazısı 12 13 değişiyor ama bir olunca 4 5 dk sürmüyor en fazla 45 saniye
Devlette gidiyorum kontrole canım bulunduğum şehir küçük sadece 1 tane özel var ordaki doktorda motivasyonumu kötü etkiledi suyum azmış diye balık susuz yaşar mı ölür dedi öyle diyince bıraktım devlette gidiyorum bende doğumda memlekette olacak bebiş beklerse ordaki özel ama numarasını vermedi oda birşey olursa hastaneyi ararsınız dediHmm ben bu şekilde yaşasam doktoruma ulaşıp sorardım. Var mı sorabilme imkanın, arasan iyi olur.
Seni çok iyi anlıyorum canım benimde gecen böyle oldu 10 dk aralıkla geldi gece öğlen kalktık gittik sancı çıktı ama düzenli deildi ordaki ve bende farkındaydım zaten oraya gittiğimde banada serum verip yolladılar bir daha olursa gelirsin daha erken sancı için dediler bu kadar, bende merak ettim bu yalancı sancılar kaç tane olursa tehlikeli acaba ona göre giderim yoksa gidene kadar yine geçer orda azcik olur, 1 litre serumu yiyip geri gelirimBenim bir keresinde söyle oldu. Burda yazmıştım belki denk gelmemissindir. Gece başladı iki dakika bir oluyor nefes alamıyorum sürekli şişiyor karnım en fazla 5 dk duruyorum ve baya da ağrı çekiyorum saat 10 da başladı gece 4 e kadar uyutmadı yorgunluktan eşim bir kanepede ben birinde sizmisiz 6 da yeniden uyandım aynı devam ediyor partiye. Gündüzünde de alışverişe gittim arefe günüydü biraz başka şeylerle uğraşayım dedim ama geçmiyor. Neyse akşam oldu duş aldım gideceğiz hastaneye pat diye geçti tam üzerimi giyerken. Duş aldım diye geçmiş olsa gece de almıştım geçmemişti. Neyse geçti dedim tamam oturdum. Tekrar başladı. Hadi gidelim hastanenin önüne geldik yine geçti. Sinirden ağlıyorum ama. Yarım saat arabada oturduk tik yok geriye eve dönüş yoluna geçtik yolun yarısında yine başladı. Küfür ederek geri gittim hastaneye gerçekten... İçeri girdim doktora dedim böyle. Böyle. Güldü adam. Birazcık sancı çıktı ama evdekiyle hiç alakası yok serum verdiler yolladılar 3. Kez. Dün gece de şöyle oldu sürekli gelince suphelendim düzenli mi bu diye.
3.34
3.45
3.55
4.04
4.14
4.24
Gidiyor böyle bir saat takip ettim. Odaya geldim eşimi uyandırdım sonra geçti hiç olmadı yattım uydum. Komik mevzular hiç anlamıyorum balla benim mi psikolojim bozuk bilmiyorum
Benim 2.sezeryan oldugu icin bu sekilde planli canim ilk bebekse ondandir sizin.Benim yarın tam 38 henüz tarih de almadık bebeğin gelme belirtisi de yok hayırlısı artık
Kızlar o gün size yine sormuştum kasılma ile alakalı yalancı kasılmadır demiştiniz peki bu yalancı kasılma günde kaça kadar normal bileniniz var mı ?
Valla ne bulursak onu yeriz muhtemelen arada disardanda soyleriz. İlk cocugumda çoğunlukla hatta aylarca disardan yemistik ama o zaman evde baska cocuk yoktu ve korona yoktu. Simdi oglum icin mutlaka sicak corba olmali hergun. E korona var hergun disardanda yenmez. Pratik seyler yaparim artik corbanin yanina. Ne biliyim et al direk koy tavaya kizart besleyici olsun istersek,makarna pratik olur melemen vs. Kahvaltilik sofra kurulur bazenKızlar doğumdan sonra evde eşimle olacağız ve yemek işini olabildiğince pratikleştirmeye çalışıyorum. Lohusayken ne yenir ne yenmez, sizler doğum sonrası yemek hazırlığı neler yaptınız? Özellikle bizim gibi yalnız olacaklar
temmuz annelerine de sordum bu soruyu ama oradan pek cevap gelecek gibi değil süt ve kolik derdinde oradaki kızlar
Git gide azalmıyor ama saat 10.40 tan beri 17 defa oldu ortalama 10 dk gibi bir süreyle geliyorBenim doktorum ritmik olmadigi surece problem yok demişti gelip gidiyorsa sıkıntı yok ama 20 dakikada 1 10 dakikada 1 en son 5 dkda 1 sekline iniyor gibiyse gel demişti. 10 defaya kadar normal demisti
Pratik yemeklerden buzlukta mantı, börek, patlıcan kızartması, domatesle az kavrulmuş taze fasülye, eti kavurup dolaba koyabilirsin porsiyonluk çıkarıp eritirsin sadece yanına bi pilav salata tamam, köfte şimdilşk aklıma gelenler bunlar. Poğaça vs de tazeyken atıp çıkarıp mikrodalgada ısıtıp yiyebilirsin tazeyken hava almayacak şekilde koyunca çıktığında mis gibi taptaze oluyolarKızlar doğumdan sonra evde eşimle olacağız ve yemek işini olabildiğince pratikleştirmeye çalışıyorum. Lohusayken ne yenir ne yenmez, sizler doğum sonrası yemek hazırlığı neler yaptınız? Özellikle bizim gibi yalnız olacaklar☺
temmuz annelerine de sordum bu soruyu ama oradan pek cevap gelecek gibi değil süt ve kolik derdinde oradaki kızlar
Dondurucuya bolca poğaça ve yufkadan sigara böreği filan sar at mademKızlar doğumdan sonra evde eşimle olacağız ve yemek işini olabildiğince pratikleştirmeye çalışıyorum. Lohusayken ne yenir ne yenmez, sizler doğum sonrası yemek hazırlığı neler yaptınız? Özellikle bizim gibi yalnız olacaklar
Dondurucuya bolca poğaça ve yufkadan sigara böreği filan sar at madembaklagil yemeklerini çok çok yap 4-5 gün yersiniz yiyeceğiniz kadar ısıtınca dolapta bisi olmaz. Lavaş al koy tavuk et yemeklerini içine koy koy bisiler yap. Aklıma anlık gelenler
Pratik yemeklerden buzlukta mantı, börek, patlıcan kızartması, domatesle az kavrulmuş taze fasülye, eti kavurup dolaba koyabilirsin porsiyonluk çıkarıp eritirsin sadece yanına bi pilav salata tamam, köfte şimdilşk aklıma gelenler bunlar. Poğaça vs de tazeyken atıp çıkarıp mikrodalgada ısıtıp yiyebilirsin tazeyken hava almayacak şekilde koyunca çıktığında mis gibi taptaze oluyolar
Fikirler için teşekkürler, sotelik et ve tavuk kavurup atmıştım zaten. Kışlık domatesler ve biberler de hazır, taze fasulye de atmıştım. Biraz da börek atayım:) patlıcan ve sigara böreği kızartma türevleri pek yemiyoruz ama lavaş olayı da çok hoşuma gitti, fırın yakın zaten, sipariş veririz yiyeceğimizde.Valla ne bulursak onu yeriz muhtemelen arada disardanda soyleriz. İlk cocugumda çoğunlukla hatta aylarca disardan yemistik ama o zaman evde baska cocuk yoktu ve korona yoktu. Simdi oglum icin mutlaka sicak corba olmali hergun. E korona var hergun disardanda yenmez. Pratik seyler yaparim artik corbanin yanina. Ne biliyim et al direk koy tavaya kizart besleyici olsun istersek,makarna pratik olur melemen vs. Kahvaltilik sofra kurulur bazen
Buzlukta porsiyonlanmış kızartmaya hazır köftelerim var. Eşin bile kızartabilir. Çorbaya çok ihtiyacım oldu. Anneme, kaynanama yaptırdım. Getirdiler. Yayla çorbası kurtarıcım oldu, belki ayran aşı yapabilirsin. Ben bilmiyorum. Sulu yemekler istedim ben çok. Ön hazırlıkları yapıp saklarsan olur. Salça, domates koymadım ekşimesin diye. Salça ekledim yiyeceğim zaman.Kızlar doğumdan sonra evde eşimle olacağız ve yemek işini olabildiğince pratikleştirmeye çalışıyorum. Lohusayken ne yenir ne yenmez, sizler doğum sonrası yemek hazırlığı neler yaptınız? Özellikle bizim gibi yalnız olacaklar☺
Kızlar doğumdan sonra evde eşimle olacağız ve yemek işini olabildiğince pratikleştirmeye çalışıyorum. Lohusayken ne yenir ne yenmez, sizler doğum sonrası yemek hazırlığı neler yaptınız? Özellikle bizim gibi yalnız olacaklar☺
Şafak 1Günaydın kizlar bizimde yarın dogum kismetse❤❤ Cok heyecanliyim. Aden’e kavusmama hicbisey kalmadi
Çok şükür canımÇok şükür kızım bugun daha iyi kilo bile almış ☺ Hatta gördüm bilemaşallahhhh minnoşuma ya
Çok şukur canımm, çoook sevindimÇok şükür kızım bugun daha iyi kilo bile almış ☺ Hatta gördüm bilemaşallahhhh minnoşuma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?