2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

şuan herşey bol güzel bir dönemdesin eşinin elinden de geliyorsa ne ala kahvaltılık domates biber salatalığın en taze vakti , kıyma +biber + domates + kaşar + maydanoz çok güzel kahvaltılıkta oluyor veya herhangi bir öğünde. Fırına mantar +biber + patlıcan + fasulye + hindi/tavuk + soğan veya patlıcan + domates + biber + kıyma .. tarif verdim direk bunları bebeğin ile sen bile yapabilirsin eşinin elinden gelmezse bile hepsi doğranıyor sadece kadarını yapar
Dondurucuya börek sarıp , dolmalık biber doldurup koyabilirsin .
Evde biri olmadığında kendi kendine daha kolay oluyor aslında . Hiç yemek yapmadığın bir gün kavun / karpuz gözleme/tost veya peynir ekmek bile çok güzel öğün olur
Patlıcan + biber fırınlayıp yoğurtlu da var bak pratiklerden

pratik yemek kategorisinde kıyma + domates + biber kavurup , fırından bazlama / Ramazan pidesi tarzı ekmeği ikiye kesip alta Mozarella sonra kıymalı karışım üzerine kaşar fırına at . Pratik pizza sadece kaşar eriyene kadar zaten kıyma pişmiş

Allah razı olsun
Şimdiye kadar bunları hissetmedim ama sancı gelince bir korku sardı. Bu 3.doğum olacak Allah nasip ederse. Belki de korkutan bu. Bilmek korkutuyor beni. Ama şunu da biliyorum ki bebek çıktığı an tüm acı bıçak gibi kesilecek ve tek düşüncem bebeğim olacak. Rabbimin en büyük mucizesi. Bugün sancılar eşliğinde Meryem Suresini okudum dua ettim kolay bir doğum için. Dünyaya bir nefes gelecek kolay mı elbette sancısı da ona göre olacak
Her ne kadar korksam da içimde tutamayacağım da bir gerçek ama bugün sancım var. Bugün yarın teşrif edecek sanırım. Rabbim hepimize sağlıklı, kolay, rahat doğum nasip etsin.

Merhaba o koku hemen giymiyor malesef baya uzun sure kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…