Doktorla normali bekleyecegimizi en ufak riskte sezeryana donecegimizi konuşmuştuk, bazı arkadaşlarım normal doğumun çok riskli olduğunu artık sezeryan için gün almam gerektiğini söyleyip beni korkuttuklari için kararsız kaldım. Tüp bebek gebesiyim daha önce açık kist ameliyatım var, tıbben normal doğuma engel değil ama benim durumumda olanların çoğu direkt sezeryan tercih ediyor
Allah razı olsun ❤
Şimdiye kadar bunları hissetmedim ama sancı gelince bir korku sardı. Bu 3.doğum olacak Allah nasip ederse. Belki de korkutan bu. Bilmek korkutuyor beni. Ama şunu da biliyorum ki bebek çıktığı an tüm acı bıçak gibi kesilecek ve tek düşüncem bebeğim olacak. Rabbimin en büyük mucizesi. Bugün sancılar eşliğinde Meryem Suresini okudum dua ettim kolay bir doğum için. Dünyaya bir nefes gelecek kolay mı elbette sancısı da ona göre olacak
Her ne kadar korksam da içimde tutamayacağım da bir gerçek ama bugün sancım var. Bugün yarın teşrif edecek sanırım. Rabbim hepimize sağlıklı, kolay, rahat doğum nasip etsin.
Doktorla normali bekleyecegimizi en ufak riskte sezeryana donecegimizi konuşmuştuk, bazı arkadaşlarım normal doğumun çok riskli olduğunu artık sezeryan için gün almam gerektiğini söyleyip beni korkuttuklari için kararsız kaldım. Tüp bebek gebesiyim daha önce açık kist ameliyatım var, tıbben normal doğuma engel değil ama benim durumumda olanların çoğu direkt sezeryan tercih ediyor
Evet canim, hatta beni bebek iri diyerek 39. haftanin sonunda sezaryene almak isteyen doktorumu degistirdim. Ama yeni doktorumla 40+4 oldum.
Bu Sabah yine nst ve muayene vardi. Sanci yok, kasilma yok, bebegin kafasi dogum kanalina oturmamis. Suyum da koyulasmaya baslamis.
19 agustosta sabah yatisim yapilacak artik. Suni sanci ile henüz 4100 gr iken son kez normal deneyeceğiz. Olmazsa sezaryene dönülecek.
Huysuzkugu yoksa uyuyorsa yetiyordur sütun. Aç çocuk durmaz huysuzlanir. Emzirdiysen gazı yok altı temiz hala duruyorsa açtır. Bunlar yoksa mama vermene gerek yok cnm. Yiyip içip uyuması lazım yoksa biyerde sıkıntı var ya gazdır ya açtır , anlayana kadar anamız ağlıyor o ayrı ,
Evet canim, hatta beni bebek iri diyerek 39. haftanin sonunda sezaryene almak isteyen doktorumu degistirdim. Ama yeni doktorumla 40+4 oldum.
Bu Sabah yine nst ve muayene vardi. Sanci yok, kasilma yok, bebegin kafasi dogum kanalina oturmamis. Suyum da koyulasmaya baslamis.
19 agustosta sabah yatisim yapilacak artik. Suni sanci ile henüz 4100 gr iken son kez normal deneyeceğiz. Olmazsa sezaryene dönülecek.