2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anlamadim canim, dr yonlendirmesi mi etraftan derken
Doktorla normali bekleyecegimizi en ufak riskte sezeryana donecegimizi konuşmuştuk, bazı arkadaşlarım normal doğumun çok riskli olduğunu artık sezeryan için gün almam gerektiğini söyleyip beni korkuttuklari için kararsız kaldım. Tüp bebek gebesiyim daha önce açık kist ameliyatım var, tıbben normal doğuma engel değil ama benim durumumda olanların çoğu direkt sezeryan tercih ediyor

Kızlar hiç üzerine anlamsız bir enerji gelen oldu mu doğum belirtisi olarak. İshal. Ne bileyim şu gelmesi sancı gelmesi biliyoruz da başka neler var

Kızlar bir de anne sütünün yetip yetmediğini nasıl anlıyorsunuz? her öğünde süt verdikten sonra mama vermeyi deniyor musunuz?

diğerleri kaç yaşlarında normal mi olmuşlardı

Anladim canim,hayirlisi olsun.
Arkadaslarin korkutmasina bakmadan dr u dinlerdim ben olsam.
Saglikla gelsin insallah.

Ettik üçç
U unutkangelin
@metEla
Kizlar sizde normal mi bekliyordunuz.
Evet canim, hatta beni bebek iri diyerek 39. haftanin sonunda sezaryene almak isteyen doktorumu degistirdim. Ama yeni doktorumla 40+4 oldum.
Bu Sabah yine nst ve muayene vardi. Sanci yok, kasilma yok, bebegin kafasi dogum kanalina oturmamis. Suyum da koyulasmaya baslamis.
19 agustosta sabah yatisim yapilacak artik. Suni sanci ile henüz 4100 gr iken son kez normal deneyeceğiz. Olmazsa sezaryene dönülecek.

Kızlar bir de anne sütünün yetip yetmediğini nasıl anlıyorsunuz? her öğünde süt verdikten sonra mama vermeyi deniyor musunuz?
Huysuzkugu yoksa uyuyorsa yetiyordur sütun. Aç çocuk durmaz huysuzlanir. Emzirdiysen gazı yok altı temiz hala duruyorsa açtır. Bunlar yoksa mama vermene gerek yok cnm. Yiyip içip uyuması lazım yoksa biyerde sıkıntı var ya gazdır ya açtır , anlayana kadar anamız ağlıyor o ayrı ,

Anladim kuzum, Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.
Benım de 38+5 de 3300 dü,çok kilo alması 4 e yaklaşması açıkçası beni de korkutuyor

İlk doğumum normaldi ama bu gelmedikçe az buçuk stres oluyorum artık
Hem de bir yandan vardır bebişin gelmiyorsa bir bildiği,hayırlısı diyorum..

Hepimizin kolay olsun inşallah,ne diyelim..

Amin canim.
Benim ilk dogumum olacak.
Suni sanci işe yarasın, normal dogurayim diye dua ediyorum.
Allah büyüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…