2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kizlar ❤
Sabah 8 de Aden dogdu cok sukur❤ Darisi bekleyenlerin basina insallah. İkimizde iyiyiz sadece klasik sezeryan agrisi var birazcik..
Boy kilo ultrasonla ayni cikti yanilma olmadi 3360 gram 52cm
maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsün, sahi kaç kişi kaldı bekleyen?

Merhaba kizlar ❤
Sabah 8 de Aden dogdu cok sukur❤ Darisi bekleyenlerin basina insallah. İkimizde iyiyiz sadece klasik sezeryan agrisi var birazcik..
Boy kilo ultrasonla ayni cikti yanilma olmadi 3360 gram 52cm
Allah güle güle büyütmek nasip etsin inşallah

Off bana da şu 'neden agliyor bu cocuk' sorusu stres yukluyor. Ne bilim bebek arada aglamaz mi, sebebini şıp diye anlasam cozmez miyim altini degistirirken, gaz cikarmaya calisirken bir muddet agliyor.
bizim kızı görseler neden ağlamıyor diye sorarlar zira ağlamadığı zaman çok nadir zaten alt açmaya niye ağlıyor onu hiç çözemedim konu komşu çocuğa işkence yapıyoruz sanacak. yenice banyoda ağlamıyor bak.

Bir saattir yenidoğan sünneti için hastaneleri arıyorum ay hafakan bastı.

agladigi zaman sanki iskence yapiyoruz, bizde de oyle. Hele geceleri... kesin duyuyorlardir, kim bilir ne diyorlardir komsu, diye ayri stres oluyorum.

Evet orası öyle ama böyle bir an pozitifim bir an negatifin dibi resmen dakikam dakikama uymuyor. Bu duygu durum bozukluğu da dün başladi bir anda. Tabiki de bir süru kisi doğum yapiyor, çok buyuk durumlar olsa kimse ikinci ucuncu dogumunu yapmaz orasi ayri ama ... aması iste.

Ben de aynı duyguları yaşıyorum
Tek ben değilmişim demekki

Bence boşaltımı o şekildeyse sütünüz vardır ya, bu işin başka kıstası yok sanırım. Ama ağlaması niyedir bilemedim bizimki de ya memede ya uykuda.

bir de şeye taktım ben, gülmüyor ya da gözüyle takip etmiyor iki aylık olunca güler yazıyor bu iki aylık 60 gün mü yoksa 30 günden sonra 2. aya girince demek mi?

Şunu deneyeyim. Tarçınlı su biliyordum zaten.

Eklentiler

• Screenshot_20200818-151107.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 67
Hoşgeldin YağızAli. Bizimkiler hiç durucu değiller. Sen nasılsın? Kanaman nasıl? az olmuştur inşallah.

kızlar benim bebeğim pek ağlamıyor bu normal mi sizce?
Kaç günlük.l?bizim minnoş 15 günlük olacak son beş gündür felan arad a ağlıyor zaten ağlayınca alt açma meeme verme ritüelleri den sonra uyuyor ya da bakinmaya başladi baya etrafa.az önce alt komşum hiç ağlama sesi gelmiyor diyor herkese aglayabildigini ispat etmeye çalışıyorum.zaten bı dıkım öyle çok gazlı da değil diğer kızımda aynıydı ama bunda daha hastanede kaynanam emmedigini ve aglamadigini uyudugunu o kadar dilllendirdiki çocukta sorun olduğunu düşünmeye başladık.neyseki eve kimse gelmiyor artık ta mayyaklasmaya ramak kala kurtulduk.sadece sabır bebek işi herşey yeri zamanı gelince oluyor gün gün gözleri daha açık artık ağlayınca daha gür sesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…