gözünaydın canım :) huzurla ve neşe ile büyüt inşallah :)Merhaba kizlar ❤
Sabah 8 de Aden dogdu cok sukur❤ Darisi bekleyenlerin basina insallah. İkimizde iyiyiz sadece klasik sezeryan agrisi var birazcik..
Boy kilo ultrasonla ayni cikti yanilma olmadi 3360 gram 52cm
normal değil mi dillenip konuşacak değil ya, pfssss gerçekten o anları düşünmek bile istemiyorum...Off bana da şu 'neden agliyor bu cocuk' sorusu stres yukluyor. Ne bilim bebek arada aglamaz mi, sebebini şıp diye anlasam cozmez miyimaltini degistirirken, gaz cikarmaya calisirken bir muddet agliyor.
agladigi zaman sanki iskence yapiyoruz, bizde de oyle. Hele geceleri... kesin duyuyorlardir, kim bilir ne diyorlardir komsu, diye ayri stres oluyorum.
Valla ikisinden de korkmak çok mantıklı bence :)Hatırlıyorum kuzum,aslında doğumdan yada sancıdan korkuyor değilim.
Hatta sezaryenden korkuyorum..
Ama büyük bebek doğurma fikri de pek tatlı gelmiyor açıkçası
Abisi dışarı da büyümek istemıştı ama kendisi içeri de büyümeyi tercih ediyor, yapacak bişi yok
aynen öyle her çocuk bir neşe sanırım ama şu ilk süreçler çok sancılı geçecek gibiPeşpeşe 3 tane yapmamın sebebi tek çocuk oluşumdurbnde bayılırım kalabalık aileye, bakabilecek olsam 3 değil 5 de yaparım 10 da ama zirvede bırakmayı tercih ediyorum, Allah bunlara ömür versn cunlemizinkiyle birlikte...
bakayım canım onlara, daha ziyade kısa kolla mı dursun bu bebek uzun kolla mı, altına her türlü bir pantalon corap giydiriyorumCanım jakarlı kıyafetlerden alabilirsin,delikli oluyor.
Daha küçük annesi bizimkide öyle saf saf bakiyor etrafa duvarları inceliyor35 günlük
ben baya uzun kollu giydiriyorum gece soğuk oluyor cam açık uyumuştum bebeğin olmadığı bir odada boğazım ağrımış sıkılıyor mudur ki bebek uzun kollu ile?ilk başta olmasalar mı demiştim ama olmaları iyi ya kesinlikle...
Benim 8. Günüm ameliyatta ufak sızılarım var ama o kadar çok şükür kendimde oturup kalkabiliyorum az ağrı ile...
dönüşümlü olunca daha güzel olur sanıyorum ki dediğin gibi sorumluluk kısmı da var...
kafamda bin tane düşünce geçiyor valla bende anlamadım...
bu ara giyinme mevzusuna taktım bende, hava aşırı sıcak yeni doğan tamam 8 günlük bir bebiş ama ona bu sıcakta uzun kollu giydirmek sanki onu çok darlar gibi geliyor
şu giyinme işini çözemedim gitti.
Sanki en önemli derdim oymuş gibi sürekli önüme sürülüyor deliriciiiiğiiiim...
hiç bilmiyorum kuzum bende ben camı kapatıyorum ama akşamları yatarken kısa kollu bady ile pantalon kafasına şapka, çorap ve müslin ile örtüyorum...ben baya uzun kollu giydiriyorum gece soğuk oluyor cam açık uyumuştum bebeğin olmadığı bir odada boğazım ağrımış sıkılıyor mudur ki bebek uzun kollu ile?
Valla ben de şimdiden stresliyim herkes her şeye karışacak kimseye açıklama yapmak istemiyorum. Annesi olarak en iyisini sen bilirsin ama herkes ama herkes senden daha iyi biliyor daha iyi düşünüyor gibi davranacak çok sinir bozucu gerçekten. Eşimi sıkıntı ediyorum ben sürekli benimle bozusursa çok sıkıntı çekerim her söylenene evet deme gibi bir alışkanlığı var. Beni dinle benim dediğimi öne al ve lütfen beni üzme sinirlendirme diye uzun zamandır hazırlıyorum ama olmayınca olmuyor işte. Hormonlar mıdır nedir iyice sardım adama. Krizsiz sıkıntısız hayırlı güzel sevecen bir dönem geçirmek istiyorum. Zor ama inşallah olur. Sağlık olsun da geçer bu süreçler de herhalde. Geçecek düzen oturacak herkes evine gidecek sen bebeğinle kalacaksın diyorum kendi kendime sonuçta iyiliğine uğraşıyorlar ihtiyaç da olacak az cok. İnşallah herkes anlayışlı olur güzelce bitiririz şu ilk zamanları.gözünaydın canım :) huzurla ve neşe ile büyüt inşallah :)
normal değil mi dillenip konuşacak değil ya, pfssss gerçekten o anları düşünmek bile istemiyorum...
hiç hoş değil şu ilk 40 Gün her kafadan bir ses çıkıcak gibi hissediyorum... hep diken üstündeyim
Valla ikisinden de korkmak çok mantıklı bence :)
Ama benim de sezeryana dönme sebebim en son ultrasonda bebeğin 4.060 Kg gelmesi ve daha kafasının kanala bile girmiş olmamasıydı... Suni sancıyı yiyip sonra üstüne sezeryan kaldıramaz bünyem dedim :)
aynen öyle her çocuk bir neşe sanırım ama şu ilk süreçler çok sancılı geçecek gibi
bakayım canım onlara, daha ziyade kısa kolla mı dursun bu bebek uzun kolla mı, altına her türlü bir pantalon corap giydiriyorum
kafasında da şapka var...
Evin içi 28-29 Derece uzun kollu çok geliyor bana :/
9 Günlük bir bebiş.. Zaten evinde bile doğru dürüst kalamadı
İnşallah, benim eşimde de öyle bir durum var kimseyi kırmiym diye uğraşıyor... çok fazla iyiniyetli...Valla ben de şimdiden stresliyim herkes her şeye karışacak kimseye açıklama yapmak istemiyorum. Annesi olarak en iyisini sen bilirsin ama herkes ama herkes senden daha iyi biliyor daha iyi düşünüyor gibi davranacak çok sinir bozucu gerçekten. Eşimi sıkıntı ediyorum ben sürekli benimle bozusursa çok sıkıntı çekerim her söylenene evet deme gibi bir alışkanlığı var. Beni dinle benim dediğimi öne al ve lütfen beni üzme sinirlendirme diye uzun zamandır hazırlıyorum ama olmayınca olmuyor işte. Hormonlar mıdır nedir iyice sardım adama. Krizsiz sıkıntısız hayırlı güzel sevecen bir dönem geçirmek istiyorum. Zor ama inşallah olur. Sağlık olsun da geçer bu süreçler de herhalde. Geçecek düzen oturacak herkes evine gidecek sen bebeğinle kalacaksın diyorum kendi kendime sonuçta iyiliğine uğraşıyorlar ihtiyaç da olacak az cok. İnşallah herkes anlayışlı olur güzelce bitiririz şu ilk zamanları.
Benimki de annesi emzik verme diyince evet haklı vermeyelim diye hemen onun ağzını tskiniyor. Sonra benim annem vermek lazım yoksa seni emzik gibi kullanır dediğinde evet böyle yapalım diyor. Senin düşünce ne demiyor. Önceden annesinin verme dediğini de unutmuş. E annen de verme dedi dedim hadi ya öyle mi dedi diyor. Cidden önüne kim gelirse evet. Her konuda. Sorgusuz sualsiz. Bazen beni de ezebiliyor zor durumda bırakabiliyor. Neyin kafasında anlamıyorum. Özellikle anne babası benimle zitlassa ciddi anlamda karşımda bulduğum bir iki durum oldu geçmişte. O vaziyete asla gelmek istemiyorum. Niyeti kötü değil biliyorum ama başkasının ağzını bu kadar çabuk takinip karşıma geçmesi beni delirtir. Hele ki böyle hassas bir dönemde. Ayy neyse konuşup çağırmayayim böyle bir durumu inşallah sakince geçer.İnşallah, benim eşimde de öyle bir durum var kimseyi kırmiym diye uğraşıyor... çok fazla iyiniyetli...
çok düz düşünüyor... bizim kadar alengirli değil ..
Mesela az önce hastanye gittik asansörden indik annesi de bizle gelmişti..
onlar haliyle benden hızlı yürüyorlar beni arkada unuttu önden annesinle gidiyordu.. şimdi ben bunu söylesem hemen gözleri dolacak... onu da üzmek istemiyorum ama.. belki de şimdi ben çok hassasımda, sonuçta birinci önceliği ne olursa olsun ben olmalıyım... bir sefer bekledi şimdi akıl edip hakkını yemiyim ama bu hep olmalı
Aynen canım iyi düşün bir de olabildiğince takma...Benimki de annesi emzik verme diyince evet haklı vermeyelim diye hemen onun ağzını tskiniyor. Sonra benim annem vermek lazım yoksa seni emzik gibi kullanır dediğinde evet böyle yapalım diyor. Senin düşünce ne demiyor. Önceden annesinin verme dediğini de unutmuş. E annen de verme dedi dedim hadi ya öyle mi dedi diyor. Cidden önüne kim gelirse evet. Her konuda. Sorgusuz sualsiz. Bazen beni de ezebiliyor zor durumda bırakabiliyor. Neyin kafasında anlamıyorum. Özellikle anne babası benimle zitlassa ciddi anlamda karşımda bulduğum bir iki durum oldu geçmişte. O vaziyete asla gelmek istemiyorum. Niyeti kötü değil biliyorum ama başkasının ağzını bu kadar çabuk takinip karşıma geçmesi beni delirtir. Hele ki böyle hassas bir dönemde. Ayy neyse konuşup çağırmayayim böyle bir durumu inşallah sakince geçer.
Zaten babalar annelerden daha lohusa oluyorlar, bir de biz 9 ay boyunca yavaş yavaş alışıyoruz onlar bir anda bebekle karşılaşınca kim ne derse özellikle de anneler hemen yapma, uygulama derdinde oluyorlar. Benim ilk doğum sonrası çocuğu ben soyuyordum eşim giydiriyordu, odayı ısıtalım diyordu, çünkü annesi soğuk üşümesin diyordu ama oda zaten sıcaktı. Her kontrolde doktora soruyordum 22-24 derece ideal diyordu biz maşallah 28-30 ları görüyorduk, bu sefer de öyle olacak muhtemelenBenimki de annesi emzik verme diyince evet haklı vermeyelim diye hemen onun ağzını tskiniyor. Sonra benim annem vermek lazım yoksa seni emzik gibi kullanır dediğinde evet böyle yapalım diyor. Senin düşünce ne demiyor. Önceden annesinin verme dediğini de unutmuş. E annen de verme dedi dedim hadi ya öyle mi dedi diyor. Cidden önüne kim gelirse evet. Her konuda. Sorgusuz sualsiz. Bazen beni de ezebiliyor zor durumda bırakabiliyor. Neyin kafasında anlamıyorum. Özellikle anne babası benimle zitlassa ciddi anlamda karşımda bulduğum bir iki durum oldu geçmişte. O vaziyete asla gelmek istemiyorum. Niyeti kötü değil biliyorum ama başkasının ağzını bu kadar çabuk takinip karşıma geçmesi beni delirtir. Hele ki böyle hassas bir dönemde. Ayy neyse konuşup çağırmayayim böyle bir durumu inşallah sakince geçer.
Tanıdık geldi ama daha uygulamaya geçemedik...Zaten babalar annelerden daha lohusa oluyorlar, bir de biz 9 ay boyunca yavaş yavaş alışıyoruz onlar bir anda bebekle karşılaşınca kim ne derse özellikle de anneler hemen yapma, uygulama derdinde oluyorlar. Benim ilk doğum sonrası çocuğu ben soyuyordum eşim giydiriyordu, odayı ısıtalım diyordu, çünkü annesi soğuk üşümesin diyordu ama oda zaten sıcaktı. Her kontrolde doktora soruyordum 22-24 derece ideal diyordu biz maşallah 28-30 ları görüyorduk, bu sefer de öyle olacak muhtemelen
Zaten babalar annelerden daha lohusa oluyorlar, bir de biz 9 ay boyunca yavaş yavaş alışıyoruz onlar bir anda bebekle karşılaşınca kim ne derse özellikle de anneler hemen yapma, uygulama derdinde oluyorlar. Benim ilk doğum sonrası çocuğu ben soyuyordum eşim giydiriyordu, odayı ısıtalım diyordu, çünkü annesi soğuk üşümesin diyordu ama oda zaten sıcaktı. Her kontrolde doktora soruyordum 22-24 derece ideal diyordu biz maşallah 28-30 ları görüyorduk, bu sefer de öyle olacak muhtemelen
Ohh çok şükürBugün yine hastaneye gittik doktor ile görüştük kuzucum yarın evine geliyor
inşallah beni unutmamıştır
Maşallah Yağız Ali'ye ..Güzel günler görsün paşa❤Günaydıntüm doğum yapan arkadaşlarım gözünüzaydın bekleyenlere sağlıklı doğumlar dilerim 16ağustos 03.35 te YağızAli de dünyaya geldi ,suyum geldi ve aniden sezeryanla doğum yaptım,darısı tüm bekleyenlere
ben de 3 pıhtı çıkardım. ilk iki gün bir de bir hafta sonra. Normal dedi bana da. Şimdi kahverengi geliyor.Çok pıhtılı kanama oldum canım,bugün 3.gün kanama azaldı ama hala parçalı geliyor,normal dedi dr
AyyyyOhh çok şükürunutur mu hiç annesi kokunu bir duysun gömülecek koynuna
Canim ya Allah bir daha ayırmasınAyyyydoğuma giderken bu kadar heycanlanmamıştım...
Daha çok minik oldukları için bize karınları büyük gibi gelebilir.Zaten vücutları orantısız kafa ve göbekleri kocaman duruyor.Bisey sorcam. Bebeğimin karni cok
Buyuk bu normal mi? Ne tarafa dondurursem
sanki karninda top
Var gibi o tarafa kayiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?