2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kizlar ❤
Sabah 8 de Aden dogdu cok sukur❤ Darisi bekleyenlerin basina insallah. İkimizde iyiyiz sadece klasik sezeryan agrisi var birazcik..
Boy kilo ultrasonla ayni cikti yanilma olmadi 3360 gram 52cm
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah

Hadi sağlıcakla inşallah. Tecrübeli annelerden... ikinci kez aynı şeyi yaşamak daha mı kolay daha mı zor? 2. çocuk olursa ne hissedeceğimi merak ediyorum
Benim aklım şu anda hep oğlumda. Ben hastanedeyken o ne yapar , zaten iştahsız yemek yer mi, altını değiştirtir mi, ilk kez ayrı kalıcaz o süreç nasıl geçecek, kafamda dolaşıp duruyor, hiç de hazır değilim yeni bebeğe doğuma, daha çok varmış gibi geliyordu Bebeğin beşiğini bile yeni kurduk.Daha çarşafını bile sermedim Bizimkilerin arası 23 ay olacak ben o yüzden fazla fazla tedirginim ama araları 4 yaş civarı olsa, evdeki bebek denileni anlayan yaşta olsa izah etmek, onu evde bırakıp doğuma gitmek daha kolay olabilirdi, İnan heyecanımı bile yaşayamıyorum. Bir de çok kötü zamana denk geldi korona yüzünden kimseyle paylaşamıyoruz mutluluğumuzu. Bu gün hastanede odayı ayırtırken soruyorlar oda süsleme olsun mu? Olsun tabi dedim azıcık moda girelim, moral bulalım, korona nedeniyle bazı kişiler tercih etmiyor dedi, yok yok biz istiyoruz dedim inşallah yarın kucağıma alıp, hemen toparlanıp eve gitmek nasip olsun

Sakin ol
Doğumu düşünmemeye çalış
Sana düşeni yapsan yeter
Şuan 4 günlük bebeğim doğumu unuttum bile

Hadi sağlıcakla inşallah. Tecrübeli annelerden... ikinci kez aynı şeyi yaşamak daha mı kolay daha mı zor? 2. çocuk olursa ne hissedeceğimi merak ediyorum
daha tecrübeli oluyosun bebek bakımı konusunda ama ilk çocuk zor bi çocuksa söz dinlemiyorsa bizimki gibi zorlanma oluyo beni ilk çocuğum çok zorluyo şuan

Emin ol herşey bir bakmışsın yolunda
Ve bu bebeğini çok daha rahat büyüteceksin ilk bebeğinin verdiği tecrübe ile

Sen tabi normal dogumu bekliyorsun dimi canim...
Olcak olcak beni hatirliyor musun bilmiyorum da 40+4 tr sezeryan oldu
Daha beklese beklerdi
Hatırlıyorum kuzum,aslında doğumdan yada sancıdan korkuyor değilim.
Hatta sezaryenden korkuyorum..
Ama büyük bebek doğurma fikri de pek tatlı gelmiyor açıkçası
Abisi dışarı da büyümek istemıştı ama kendisi içeri de büyümeyi tercih ediyor, yapacak bişi yok

Canım bende hep aynı.
Oğlum 4 yas ifade ediyor çok güzel amabu sefer de söyledikleri içime dokunuyor.
Geçen sancı için gittiğimizde, bende orda olmak isterdim dedi,sonra sensiz halim çok kötüydü,sen geldin şimdi iyiyim dedi

Hepi topu üç saat anneanensiyle kalmıştı.
Evde evlat bırakıp doğuma gitmek de ayrı zor,alsak yanımıza apayrı zor...

Merhaba kizlar ❤
Sabah 8 de Aden dogdu cok sukur❤ Darisi bekleyenlerin basina insallah. İkimizde iyiyiz sadece klasik sezeryan agrisi var birazcik..
Gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Yaaa muhteşem tek çocuk olarak hep kalabalık ailelere özenmişimdir sağlık, mutluluk, huzur ile büyüt canım
Peşpeşe 3 tane yapmamın sebebi tek çocuk oluşumdur bnde bayılırım kalabalık aileye, bakabilecek olsam 3 değil 5 de yaparım 10 da ama zirvede bırakmayı tercih ediyorum, Allah bunlara ömür versn cunlemizinkiyle birlikte...

Merhaba kizlar ❤
Maşallah Aden e, gözün aydın cnm hayırlı evlat olsn ins

bir de şeye taktım ben, gülmüyor ya da gözüyle takip etmiyor iki aylık olunca güler yazıyor bu iki aylık 60 gün mü yoksa 30 günden sonra 2. aya girince demek mi?
Ne kadarlık canım 2 aylık 60 gün olur daha ilk ayının içindeyse boş bakar ve gülmez
Mimik olarak uykuya dalarken güler büyüklerimizin melekler güldürüyor dediği olay o bilinçli değildir

ilk başta olmasalar mı demiştim ama olmaları iyi ya kesinlikle...
Benim 8. Günüm ameliyatta ufak sızılarım var ama o kadar çok şükür kendimde oturup kalkabiliyorum az ağrı ile...
dönüşümlü olunca daha güzel olur sanıyorum ki dediğin gibi sorumluluk kısmı da var...

kafamda bin tane düşünce geçiyor valla bende anlamadım...
bu ara giyinme mevzusuna taktım bende, hava aşırı sıcak yeni doğan tamam 8 günlük bir bebiş ama ona bu sıcakta uzun kollu giydirmek sanki onu çok darlar gibi geliyor

şu giyinme işini çözemedim gitti.

Sanki en önemli derdim oymuş gibi sürekli önüme sürülüyor deliriciiiiğiiiim...

Canım jakarlı kıyafetlerden alabilirsin,delikli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…