Ben yarını bekliyorummaşallahAllah analı babalı sağlıkla büyütsün, sahi kaç kişi kaldı bekleyen?
Hadi sağlıcakla inşallah. Tecrübeli annelerden... ikinci kez aynı şeyi yaşamak daha mı kolay daha mı zor? 2. çocuk olursa ne hissedeceğimi merak ediyorumBen yarını bekliyorum
Çok pıhtılı kanama oldum canım,bugün 3.gün kanama azaldı ama hala parçalı geliyor,normal dedi drHoşgeldin YağızAli. Bizimkiler hiç durucu değiller. Sen nasılsın? Kanaman nasıl? az olmuştur inşallah.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallahMerhaba kizlar ❤
Sabah 8 de Aden dogdu cok sukur❤ Darisi bekleyenlerin basina insallah. İkimizde iyiyiz sadece klasik sezeryan agrisi var birazcik..
Boy kilo ultrasonla ayni cikti yanilma olmadi 3360 gram 52cm
Benim aklım şu anda hep oğlumda. Ben hastanedeyken o ne yapar , zaten iştahsız yemek yer mi, altını değiştirtir mi, ilk kez ayrı kalıcaz o süreç nasıl geçecek, kafamda dolaşıp duruyor, hiç de hazır değilim yeni bebeğe doğuma, daha çok varmış gibi geliyorduHadi sağlıcakla inşallah. Tecrübeli annelerden... ikinci kez aynı şeyi yaşamak daha mı kolay daha mı zor? 2. çocuk olursa ne hissedeceğimi merak ediyorum
Sakin olGünaydın kızlar ; doğum yapanlar bebişlerini sağlıkla mutlulukla büyütsünler ☘
Aşırı duygusal karmaşa yaşıyorum resmen, doğuma az bir zaman kaldı ( normal bekliyoruz) ama bi an hemen gelsin bi an gelmesin hazır değilim diyorum. Sancıyla başa çıkabilecekmiyim hiç bilmiyorum bi an geliyor yaparsın sen halledersin yavrunla kavuşacaksın diyorum bir dakika sonra yaa acaba vazmi geçsem doktora mı soylesem acaba diyorum. Böyle ağlamakli bi haldeyim. Ne hissedeceğimi hiç ama hiç bilmiyorum gerçekten. Hani çocuklukken bunalınca küstüm oynamıyorum deyip oyunu bırakırdık ya he işte tam o haldeyim. Eşim sen güçlüsün diyor da işte insanın içinde bilmediği tanımlayamadığı bir korku ve endişe var. Sanki hiç doğuramayacakmişim gibi hissediyorum. Acaba bu durum anormal mi? Yada ben anormal bir durum yaşıyorum.
yeniyse normal bence ilk hafta bizimki de ağlamazdı uyurdu sessizce ama şimdi 19 günlük olduk 3 4 gündür kendini yırtıyo resmen öyle bi sesi çıkıyo ki şuankızlar benim bebeğim pek ağlamıyor bu normal mi sizce?
daha tecrübeli oluyosun bebek bakımı konusunda ama ilk çocuk zor bi çocuksa söz dinlemiyorsa bizimki gibi zorlanma oluyo beni ilk çocuğum çok zorluyo şuanHadi sağlıcakla inşallah. Tecrübeli annelerden... ikinci kez aynı şeyi yaşamak daha mı kolay daha mı zor? 2. çocuk olursa ne hissedeceğimi merak ediyorum
Emin ol herşey bir bakmışsın yolundaBenim aklım şu anda hep oğlumda. Ben hastanedeyken o ne yapar , zaten iştahsız yemek yer mi, altını değiştirtir mi, ilk kez ayrı kalıcaz o süreç nasıl geçecek, kafamda dolaşıp duruyor, hiç de hazır değilim yeni bebeğe doğuma, daha çok varmış gibi geliyorduBebeğin beşiğini bile yeni kurduk.Daha çarşafını bile sermedim Bizimkilerin arası 23 ay olacak ben o yüzden fazla fazla tedirginim ama araları 4 yaş civarı olsa, evdeki bebek denileni anlayan yaşta olsa izah etmek, onu evde bırakıp doğuma gitmek daha kolay olabilirdi, İnan heyecanımı bile yaşayamıyorum. Bir de çok kötü zamana denk geldi korona yüzünden kimseyle paylaşamıyoruz mutluluğumuzu. Bu gün hastanede odayı ayırtırken soruyorlar oda süsleme olsun mu? Olsun tabi dedim azıcık moda girelim, moral bulalım, korona nedeniyle bazı kişiler tercih etmiyor dedi, yok yok biz istiyoruz dedim inşallah yarın kucağıma alıp, hemen toparlanıp eve gitmek nasip olsun
6 günlükyeniyse normal bence ilk hafta bizimki de ağlamazdı uyurdu sessizce ama şimdi 19 günlük olduk 3 4 gündür kendini yırtıyo resmen öyle bi sesi çıkıyo ki şuan
Hatırlıyorum kuzum,aslında doğumdan yada sancıdan korkuyor değilim.Sen tabi normal dogumu bekliyorsun dimi canim...
Olcak olcak beni hatirliyor musun bilmiyorum da 40+4 tr sezeryan oldu
Daha beklese beklerdi
Canım bende hep aynı.Benim aklım şu anda hep oğlumda. Ben hastanedeyken o ne yapar , zaten iştahsız yemek yer mi, altını değiştirtir mi, ilk kez ayrı kalıcaz o süreç nasıl geçecek, kafamda dolaşıp duruyor, hiç de hazır değilim yeni bebeğe doğuma, daha çok varmış gibi geliyorduBebeğin beşiğini bile yeni kurduk.Daha çarşafını bile sermedim Bizimkilerin arası 23 ay olacak ben o yüzden fazla fazla tedirginim ama araları 4 yaş civarı olsa, evdeki bebek denileni anlayan yaşta olsa izah etmek, onu evde bırakıp doğuma gitmek daha kolay olabilirdi, İnan heyecanımı bile yaşayamıyorum. Bir de çok kötü zamana denk geldi korona yüzünden kimseyle paylaşamıyoruz mutluluğumuzu. Bu gün hastanede odayı ayırtırken soruyorlar oda süsleme olsun mu? Olsun tabi dedim azıcık moda girelim, moral bulalım, korona nedeniyle bazı kişiler tercih etmiyor dedi, yok yok biz istiyoruz dedim inşallah yarın kucağıma alıp, hemen toparlanıp eve gitmek nasip olsun
daha çok küçük çok normal sen sadece sık sık uyandırıp emzir sarılık olmasın ilerleyen günlerde çıkmaya başlar sesi merak etme6 günlük
Gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Merhaba kizlar ❤
Sabah 8 de Aden dogdu cok sukur❤ Darisi bekleyenlerin basina insallah. İkimizde iyiyiz sadece klasik sezeryan agrisi var birazcik..
Peşpeşe 3 tane yapmamın sebebi tek çocuk oluşumdurYaaa muhteşem tek çocuk olarak hep kalabalık ailelere özenmişimdirsağlık, mutluluk, huzur ile büyüt canım
Maşallah Aden e, gözün aydın cnm hayırlı evlat olsn insMerhaba kizlar ❤
Ne kadarlık canım 2 aylık 60 gün olur daha ilk ayının içindeyse boş bakar ve gülmezbir de şeye taktım ben, gülmüyor ya da gözüyle takip etmiyor iki aylık olunca güler yazıyor bu iki aylık 60 gün mü yoksa 30 günden sonra 2. aya girince demek mi?
35 günlükNe kadarlık canım 2 aylık 60 gün olur daha ilk ayının içindeyse boş bakar ve gülmez
Mimik olarak uykuya dalarken güler büyüklerimizin melekler güldürüyor dediği olay o bilinçli değildir
ilk başta olmasalar mı demiştim ama olmaları iyi ya kesinlikle...sen zorla zamanla tutuyor öyle de böyle de ağlıyor bebek bu. yandakiler için de bana da zor gelmişti ama olmaları olmamalarından iyi. arada birgün ya da bi kaç saat boşluk verilince kafası rahatlıyor insanın öyle bi çare varsa onu deneyin tabi sezeryan yarası iyileşince 2 hafta sonra falan. annem ile kayınvalidem nöbetleşe geliyorlardı şimdi annem gelmeyince kayınvalidem günaşırı geliyor hem o dinlenmiş oluyor hem ben kafamı topluyorum. Bu arada bebeğe bakmaya da alıştım sürekli anneler olunca sorumluluk almıyorum gibi de geliyordu. yalnızlığı seven insan için zor bir dönem lohusalık dönemi.
Canım jakarlı kıyafetlerden alabilirsin,delikli oluyor.ilk başta olmasalar mı demiştim ama olmaları iyi ya kesinlikle...
Benim 8. Günüm ameliyatta ufak sızılarım var ama o kadar çok şükür kendimde oturup kalkabiliyorum az ağrı ile...
dönüşümlü olunca daha güzel olur sanıyorum ki dediğin gibi sorumluluk kısmı da var...
kafamda bin tane düşünce geçiyor valla bende anlamadım...
bu ara giyinme mevzusuna taktım bende, hava aşırı sıcak yeni doğan tamam 8 günlük bir bebiş ama ona bu sıcakta uzun kollu giydirmek sanki onu çok darlar gibi geliyor
şu giyinme işini çözemedim gitti.
Sanki en önemli derdim oymuş gibi sürekli önüme sürülüyor deliriciiiiğiiiim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?