2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cok tesekkur ederim. Okuyunca çok rahatladım.
Allah razi olsun.

Hadi insallah.

Kızımda vermemiştim karşıydım, çokk zorlandım, hele ki çalışan anneler için daha zormuş, uykusu gelir meme, gazı olur meme.. Her seye meme.. Dr emzik ver gazını da alır kusması da azalır demişti, ama almadı kızım emzigi. Haliyle meme için hep ağladı ben işteyken de, çocugun da psikolojisi bozuluyor böyle olunca.. Bu bebeğimde de farkettim karnı tok da olsa uyumak için meme istiyor. Verince de hemen uyuyor, bu sefer gazdan kıvranıp duruyor.. . emzigi hemen dayadım ağzına, önce almadı şimdi yavaş yavaş alıyor.. Yapacak bir sey yok

Bende şekerli su verdim 3 çocuğuma da emzirmeden önce hiç sarılık olmadılar günde en fazla 3 çay kaşığı kadar.

Gözün aydın canım hiç canını sıkma bir bakmissin kocaman olmuş sağlıklı oluşumlarda herşey yoluna girer. Benim kızda minnak üzülüyorum kilo alsın diye ama herşey zamanla.

Evet tahmin ettiğim gibi çokoprensim nst’de hiç kasılma belirtisi göstermeyerek hastanenin en uslu bebişi madalyasını almaya hak kazandı doktor yürüyüş, squat, pilates topu egzersizlerini sıklaştırmamı söyledi ve ilişki tavsiye etti. Son bi gayret Aslan burcu için uğraşacağız, yine olmazsa da Başak burcunun olumlu yanlarına odaklanmak için astroloji forumunda takılırım artık

Kizlar yeni könturolden geldim40+5 haftaligim ve bebgimin suyu azmış yarin sabah suni sanci ile dogum başlancak bana dua edin çok korkuyorum suni sanci zormu
Suni sancı denen şeyin oksitosin hormonu olduğunu öğrenmemle bakış açım değişmişti. Sadece süreci hızlandıran bir şey hiç korkmayın, sancı kendiliğinden gelse de aynı sancı olacak

2 cm açılmayla gittim ve suni sancyla doğum yaptım. 1 saat içinde 8 cm açılmam oldu be ilk gebeliğim. Sancıyı nefesle karşılayın. Ben 4 birim burundan nefes al, 2 birim tut, 8 birimde ağızdan üfleyerek ver şeklinde karşıladım sancıları. Nst ye bağlı değilken de her sancıda çömeldim, belime masaj yaptırdım eşime, anneme.
Gık demedim çok rahat geçti, dilerim sizin de çok çok rahat geçsin

Kızlar merhaba, nst de 25 civari sancimiz cikti , rahim acikliğı 1 cm fakat bebek 2 -3 kat kordonu dolamış boynuna ve sıkıntılı yerdeymiş. Diyetle kontrol altinda tuttuğumuz şeker de olunca normal doğum riskli şuan dedi. Kilosu 3250. Kordonun şeklimden dolayi doğumda boyun omuz takılmasi olacaktir bu da bizim işimizi çok zorlayacak riske girmek istemiyorum dedi. Öğlenden sonra tekrar nst ye çağırdı. Ordaki sonuca göre karar verecek.

Merhaba ağustos anneleri eminim birçoğunuz doğurmuştur artık. Sıra biz Eylül annelerine geliyor. Ben de maalesef sekeri yüksek çıkan bir hamileyim. Diyetle kontrol altına almıştık. Fakat ben bayram öncesi bir gevşedi. Kaçamaklar yapmaya başladım. Şimdi de bol vicdan azabı ve korku yaşıyorum. Aranızda şekeri olup takip edenler varsa yorumlayabilir mi? Dahiliye doktoruna da haftaya gideceğim. Gitmeyeli uzun zaman oldu.

Eklentiler

• IMG_20200819_122313.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20200819_122304.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20200819_122250.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 44
ben de kızım aslan olacak evde kraliçe gibi bize emir buyuracak derken yengeç oldu ve sürekli ağlıyoruz öyle duygusalız.

siz zaten kırmızı ile yorumlamışsınızfakat benim dikkatimi akşam açlıkları çekti onlar pek açlık gibi durmuyor ölçüm öncesi birşeyler mi yediniz yoksa o ara öğünlerde bi problem var gibi...

Sağlıkla Kavuşun inşallah ..Bebeğinizi hiç riske atmayın.

Sabah açlıkların iyi canım, bu önemli. Toklukları da 140’ın altında tutmaya çalış. Ara açlıklar ara öğünlerden dolayı yüksek olabiliyor. Onları dengelemek lazım. Kaçamak yaptıysan 1 saat içinde mutlaka yürü ki kana çok karışmasın.

Evet ben genelde öğleden sonraki ara öğünlerde kaçamak yapıyorum. Bir de ara öğün yemek arası 2 saat falan oluyor. Onun için de düşmeden akşam yemeği yemiş oluyorum

Maalesef hareketsizlik de var. Bundan sonra daha düzenli yürüyüş yapsam iyi olacak. Şeker konusunda maalesef çok bilhisizdim. Ailede de hiç olmayınca uzaktan çok anlamamışım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

ver gitsin arkadaşım, inşallah emzik sever
emzik aldıkça bizimki daha çok memeye düştü hatta hiç öyle vazgeçme falan olmuyor
emen çocuk geçen mama verdim doysun ve beni bir bıraksın 1 saat uyuyayım dedim mamadan 1 saat geçmedi cok cok emdi...
bence bu tamamen çocuğa bağlı aslında biz anneler boşuna yıpratıyoruz kendimizi biz beceremiyoruz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…