- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
Cok tesekkur ederim. Okuyunca çok rahatladım.Canm bende suniyle dogurdum.
İnsallah acilman olur,kolaycacik dogurursun.
Benm ilkim cok kolaydi, insallah bekleyen herkesin ilk dogumum gibi kolay olur
Korkma, ben doguma girmeden klasik muzik dinledim,dua ettim, rahat olmaya calistim.
Dogumhaneye girmemle cikmam 20 dk surdu surmedi.
Dr bana saclarini goruyorum dedi, siyah dedi.
Ben baya sarisinim, kesin salliyor siyahsacli doguramam ben dedim
Meger dogruymus, oyle dogdu, sadece iki kere ikindigimi hatirliyorum.
Sonra oglum dogdu, aglamadi,neden aglamiyor dedim,ustune iseyip agladi minigim
Bir daha geri gelmeyecek cok ozel anlar.
Allahim hepimize guzel hatirlamayi nasip etsin insallah
Hadi insallah.Ben de şunu kullanıyorum... doktorum bana günde 3 saatten fazla kullanma dedi...
işin değişik yanı da çok şükür göbeğimde şu an çatlak falan yok ama sol bacağımda bikini çizgisinin orda 3-4 tane belirdi... ondan acep dedim paçalı mı alsam bir de dönüşümlü kullanırım
Eki Görüntüle 2677272
Haydi bakalım dualarımız seninle iki ıkınmada biter inşallah bu muymuş yaaa abarttıkları dersin
Kızımda vermemiştim karşıydım, çokk zorlandım, hele ki çalışan anneler için daha zormuş, uykusu gelir meme, gazı olur meme.. Her seye meme.. Dr emzik ver gazını da alır kusması da azalır demişti, ama almadı kızım emzigi. Haliyle meme için hep ağladı ben işteyken de, çocugun da psikolojisi bozuluyor böyle olunca.. Bu bebeğimde de farkettim karnı tok da olsa uyumak için meme istiyor. Verince de hemen uyuyor, bu sefer gazdan kıvranıp duruyor.. . emzigi hemen dayadım ağzına, önce almadı şimdi yavaş yavaş alıyor.. Yapacak bir sey yokEmzik konusunda da yine eski bilgilerle çatışma yaşıyorum sizler ne düşünüyorsunuz. Çocuk doktoru arkadaşım verme yorulur seni emmez diyor. Videolarda meme reddine sebep olur diyor. Ama annem vermezsen seni emzik olarak kullanır yolda belde durduramazsın sonradan da almaz diyor. YouTube videolarına anneler doğum hikayesi anlatırken de "anneme gözümden ateş püskürdüm emzik verelim dedikçe, ama çok haklıymış ahh bilemedim" gibi cümleler çok
Canim birkac sayfa once uzun uzun yazmistim.Kizlar yeni könturolden geldim40+5 haftaligim ve bebgimin suyu azmış yarin sabah suni sanci ile dogum başlancak bana dua edin çok korkuyorum suni sanci zormu
Bende şekerli su verdim 3 çocuğuma da emzirmeden önce hiç sarılık olmadılar günde en fazla 3 çay kaşığı kadar.Allah razı olsun canım amin inşallah. Evet su veriyoruz zaten. Sadece anne sütü yeterli değil ilk kızımada vermiştim ben. Sık sık emziriyorum zaten ama çok küçük hemen yoruluyor. Çok şükür Rabbime kilosuna göre dirençli çıktı küveze gerek kalmadı. Doktor bol bol emzir toparlar hemen dedi. Bide biz sarılık olmasın diye her emzirme sonrası 1-2 çay kaşığı şekerli su veriyoruz. Bebekte bi sıkıntı yok Allaha şükür ben toparlansam bi kaç güne daha güzel bakarım annem perişan oldu 7-24 yanımda o bakıyor bebeğe. İlk doğumumda sezeryandı benim çok kolay geçmişti. Bu o kadar zor geçtiki Allah günah yazmasın can veriyorum zannettim. Allah herkesin evladıyla kendine iyilik sağlık versin. Güle güle büyütelim bebişlerimizi inşallah
Suni sancı denen şeyin oksitosin hormonu olduğunu öğrenmemle bakış açım değişmişti. Sadece süreci hızlandıran bir şey hiç korkmayın, sancı kendiliğinden gelse de aynı sancı olacakKizlar yeni könturolden geldim40+5 haftaligim ve bebgimin suyu azmış yarin sabah suni sanci ile dogum başlancak bana dua edin çok korkuyorum suni sanci zormu
ben de kızım aslan olacak evde kraliçe gibi bize emir buyuracak derken yengeç oldu ve sürekli ağlıyoruz öyle duygusalız.Evet tahmin ettiğim gibi çokoprensim nst’de hiç kasılma belirtisi göstermeyerek hastanenin en uslu bebişi madalyasını almaya hak kazandıdoktor yürüyüş, squat, pilates topu egzersizlerini sıklaştırmamı söyledi ve ilişki tavsiye etti. Son bi gayret Aslan burcu için uğraşacağız, yine olmazsa da Başak burcunun olumlu yanlarına odaklanmak için astroloji forumunda takılırım artık
siz zaten kırmızı ile yorumlamışsınızMerhaba ağustos annelerieminim birçoğunuz doğurmuştur artık. Sıra biz Eylül annelerine geliyor. Ben de maalesef sekeri yüksek çıkan bir hamileyim. Diyetle kontrol altına almıştık. Fakat ben bayram öncesi bir gevşedi. Kaçamaklar yapmaya başladım. Şimdi de bol vicdan azabı ve korku yaşıyorum. Aranızda şekeri olup takip edenler varsa yorumlayabilir mi? Dahiliye doktoruna da haftaya gideceğim. Gitmeyeli uzun zaman oldu.
Sağlıkla Kavuşun inşallah ..Bebeğinizi hiç riske atmayın.Kızlar merhaba, nst de 25 civari sancimiz cikti , rahim acikliğı 1 cm fakat bebek 2 -3 kat kordonu dolamış boynuna ve sıkıntılı yerdeymiş. Diyetle kontrol altinda tuttuğumuz şeker de olunca normal doğum riskli şuan dedi. Kilosu 3250. Kordonun şeklimden dolayi doğumda boyun omuz takılmasi olacaktir bu da bizim işimizi çok zorlayacak riske girmek istemiyorum dedi. Öğlenden sonra tekrar nst ye çağırdı. Ordaki sonuca göre karar verecek.
Sabah açlıkların iyi canım, bu önemli. Toklukları da 140’ın altında tutmaya çalış. Ara açlıklar ara öğünlerden dolayı yüksek olabiliyor. Onları dengelemek lazım. Kaçamak yaptıysan 1 saat içinde mutlaka yürü ki kana çok karışmasın.Merhaba ağustos annelerieminim birçoğunuz doğurmuştur artık. Sıra biz Eylül annelerine geliyor. Ben de maalesef sekeri yüksek çıkan bir hamileyim. Diyetle kontrol altına almıştık. Fakat ben bayram öncesi bir gevşedi. Kaçamaklar yapmaya başladım. Şimdi de bol vicdan azabı ve korku yaşıyorum. Aranızda şekeri olup takip edenler varsa yorumlayabilir mi? Dahiliye doktoruna da haftaya gideceğim. Gitmeyeli uzun zaman oldu.
Artık yükselen burçtan kurtarmaya çalışırım napimben de kızım aslan olacak evde kraliçe gibi bize emir buyuracak derken yengeç oldu ve sürekli ağlıyoruz öyle duygusalız.
Evet ben genelde öğleden sonraki ara öğünlerde kaçamak yapıyorum. Bir de ara öğün yemek arası 2 saat falan oluyor. Onun için de düşmeden akşam yemeği yemiş oluyorumsiz zaten kırmızı ile yorumlamışsınızfakat benim dikkatimi akşam açlıkları çekti onlar pek açlık gibi durmuyor ölçüm öncesi birşeyler mi yediniz yoksa o ara öğünlerde bi problem var gibi...
Maalesef hareketsizlik de var. Bundan sonra daha düzenli yürüyüş yapsam iyi olacak. Şeker konusunda maalesef çok bilhisizdim. Ailede de hiç olmayınca uzaktan çok anlamamışım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Sabah açlıkların iyi canım, bu önemli. Toklukları da 140’ın altında tutmaya çalış. Ara açlıklar ara öğünlerden dolayı yüksek olabiliyor. Onları dengelemek lazım. Kaçamak yaptıysan 1 saat içinde mutlaka yürü ki kana çok karışmasın.
Emzik konusunda da yine eski bilgilerle çatışma yaşıyorum sizler ne düşünüyorsunuz. Çocuk doktoru arkadaşım verme yorulur seni emmez diyor. Videolarda meme reddine sebep olur diyor. Ama annem vermezsen seni emzik olarak kullanır yolda belde durduramazsın sonradan da almaz diyor. YouTube videolarına anneler doğum hikayesi anlatırken de "anneme gözümden ateş püskürdüm emzik verelim dedikçe, ama çok haklıymış ahh bilemedim" gibi cümleler çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?