Merhaba ; bende halen şeker takibi yapıyorum. Açlık 90 in altinda 1. Tokluk 140 in altinda 2. Tokluk 120 nin altinda gece yatmadan once 100 un altinda olmasi gerekiyordu bende. Sizin bazen yuksek bazen normal cikmis gordugum kadariyla. Tahminimce yuksekligi yediginiz besinlerle ilgili. Ufak ufak kacamaklar olmus :) ben her yedigimi yazmistim tek tek kağıda. Yanina da seker olcum sonucunu yazmistim. O sekilde neyin sekerimi yukselttigini bulup diyetimi ona göre ayarlamıstim. Mesela peynir bende sekerimi yukseltiyordu. Diyet listemde vardi ama ben cikartmiştim kullanmiyordum. Sizde size hangi besinlerin sekerinizi yukselttigini bulabilirsiniz bu sekilde ona gore beslenmenizi planlayabilirsiniz. Ayrica sabahki yediğiniz sey oglen aclik sekerinizi etkileyebiliyor .Merhaba ağustos annelerieminim birçoğunuz doğurmuştur artık. Sıra biz Eylül annelerine geliyor. Ben de maalesef sekeri yüksek çıkan bir hamileyim. Diyetle kontrol altına almıştık. Fakat ben bayram öncesi bir gevşedi. Kaçamaklar yapmaya başladım. Şimdi de bol vicdan azabı ve korku yaşıyorum. Aranızda şekeri olup takip edenler varsa yorumlayabilir mi? Dahiliye doktoruna da haftaya gideceğim. Gitmeyeli uzun zaman oldu.
Normal icin beklemistik ama doktorum o şekilde soyleyince karari doktoruma bıraktim. Ne derse kabulum. Bakalim birazdan tekrar nst ye gircez sonra konuşacağizSağlıkla Kavuşun inşallah ..Bebeğinizi hiç riske atmayın.
Evet ben özellikle ara öğünlerde kaçamak yapıyorum.Merhaba ; bende halen şeker takibi yapıyorum. Açlık 90 in altinda 1. Tokluk 140 in altinda 2. Tokluk 120 nin altinda gece yatmadan once 100 un altinda olmasi gerekiyordu bende. Sizin bazen yuksek bazen normal cikmis gordugum kadariyla. Tahminimce yuksekligi yediginiz besinlerle ilgili. Ufak ufak kacamaklar olmus :) ben her yedigimi yazmistim tek tek kağıda. Yanina da seker olcum sonucunu yazmistim. O sekilde neyin sekerimi yukselttigini bulup diyetimi ona göre ayarlamıstim. Mesela peynir bende sekerimi yukseltiyordu. Diyet listemde vardi ama ben cikartmiştim kullanmiyordum. Sizde size hangi besinlerin sekerinizi yukselttigini bulabilirsiniz bu sekilde ona gore beslenmenizi planlayabilirsiniz. Ayrica sabahki yediğiniz sey oglen aclik sekerinizi etkileyebiliyor .
Ben de aslan burcu olsun istiyordum . Çünkü başak burcuyla pek geçinemiyorum ama 24 Ağustosta doğum yapacağım kaçırdım 2 günleEvet tahmin ettiğim gibi çokoprensim nst’de hiç kasılma belirtisi göstermeyerek hastanenin en uslu bebişi madalyasını almaya hak kazandıdoktor yürüyüş, squat, pilates topu egzersizlerini sıklaştırmamı söyledi ve ilişki tavsiye etti. Son bi gayret Aslan burcu için uğraşacağız, yine olmazsa da Başak burcunun olumlu yanlarına odaklanmak için astroloji forumunda takılırım artık
23 olsa yine “geçiş günü” diye kılıfına uyduracağım ama kısmet başaksa yapacak bir şey yokBen de aslan burcu olsun istiyordum . Çünkü başak burcuyla pek geçinemiyorum ama 24 Ağustosta doğum yapacağım kaçırdım 2 günle
Bu kafayı sevdim öyle ya da böyle her şey olacağına varır rahat bırak diyorsunver gitsin arkadaşım, inşallah emzik sever
emzik aldıkça bizimki daha çok memeye düştü hattahiç öyle vazgeçme falan olmuyor
emen çocuk geçen mama verdim doysun ve beni bir bıraksın 1 saat uyuyayım dedim mamadan 1 saat geçmedi cok cok emdi...
bence bu tamamen çocuğa bağlı aslında biz anneler boşuna yıpratıyoruz kendimizi biz beceremiyoruz diye
Gazını hemen alıyor musunuz? Gerçi alsak bile gaz sancısı bizimkini de bırakmıyor.Merhaba arkadaşlar . Bizim minnoş iki gecedir memeden ayrılınca mikir mikir hiç durmuyor.uykuya gecemiyor . Gündüz çok güzel uyuyor .şu emzik meselesi bize şart heralde ama.nasil alistirildigini bilmiyorum .ne zamanlar ağzına veriyorsunuz.bir yolu yöntemi fln varmi
Kizlar 6 saattir suni sanxi çekiyorum. Alttan da ilaç verildi. Kasilmam az, bel agrim az, acilma yok. Ne olacak boyle. Doktor yarina kadar devam diyor normal istersem. Deneyimlilerden acil yardim bekliyorum.
Bahsettiginiz iki şey de yasakli şeyler. Ben ara öğünlerde bir porsiyon meyve 1 kase yoğurt.Evet ben özellikle ara öğünlerde kaçamak yapıyorum.Etrafımda herkes yiyip içerken dayanamıyorum. Yediklerim tadımlık oluyor çoğu zaman ama yine de fırlıyor seker. Aslında dikkat etsem sorun olmuyor. Benim de kaşar peyniri yiyince yükseliyor. 1 parça simit yesem o da çok etkiliyor. Bebeğime zarar vermeden inşallah tamamlarım şu son ayımı.
Cnm ben 12 saat suni sancıyla doğurdum,,msj atmayı bırak doğrulamıyodum kıvranmaktan,senin dozun mu düşük acaba? Suni sancı pek nefes aldırmazKizlar 6 saattir suni sanxi çekiyorum. Alttan da ilaç verildi. Kasilmam az, bel agrim az, acilma yok. Ne olacak boyle. Doktor yarina kadar devam diyor normal istersem. Deneyimlilerden acil yardim bekliyorum.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün biran önce ikiniz de toparlanırsınız inşallahKızlar ben 17.08.2020 de doğum yaptım. Bebeğim çok şükür iyi küveze girmedi. Salı günü taburcu olduk. Ama ben hiç iyi değilim. Çok ama çok zor geçti. Rahimimin duvarları çok incelmiş aşırı derecede ağrım oldu. Yediğim ağrı kesicilerin sakinleştiricilerin haddi hesabı yok. Doktor 1 torba ilaç yazdı eve yollarken. Çok şükür bugün biraz azalmaya başladı size bile yazamadım. Oğlum çok küçük teyzeleri 2.370 gr doğdu. Memeyi zorla alıyor çenesi kuvvetli değil 10 dakka ememiyor yoruluyor. Sürekli onunla uğraşıyoruz. Sizede yazamadım valla kendi derdimden. Ne olursa olsun çok ama çok güzel bi duygu Rabbim herkese tattırsın inşallah. Doğum yapacak olanlara Rabbim yardım etsin güç kuvvet versin. Fırsat buldukça girmeye çalışırım kendinize iyi bakın
Ben de hep aslan olmasın diye düşünüyordum haftaya kadar gelmezse gönlüme göre olmuş olacakEvet tahmin ettiğim gibi çokoprensim nst’de hiç kasılma belirtisi göstermeyerek hastanenin en uslu bebişi madalyasını almaya hak kazandıdoktor yürüyüş, squat, pilates topu egzersizlerini sıklaştırmamı söyledi ve ilişki tavsiye etti. Son bi gayret Aslan burcu için uğraşacağız, yine olmazsa da Başak burcunun olumlu yanlarına odaklanmak için astroloji forumunda takılırım artık
Ben sabah 9 da suni alip oglen uc de dogurmustum.Kizlar 6 saattir suni sanxi çekiyorum. Alttan da ilaç verildi. Kasilmam az, bel agrim az, acilma yok. Ne olacak boyle. Doktor yarina kadar devam diyor normal istersem. Deneyimlilerden acil yardim bekliyorum.
Ben de anlamadımCnm ben 12 saat suni sancıyla doğurdum,,msj atmayı bırak doğrulamıyodum kıvranmaktan,senin dozun mu düşük acaba? Suni sancı pek nefes aldırmaz
Ayy canim inah dediklerin o kadar icimi rahatlattiki insallah seninki kadar kolay olurSuni sancı denen şeyin oksitosin hormonu olduğunu öğrenmemle bakış açım değişmişti. Sadece süreci hızlandıran bir şey hiç korkmayın, sancı kendiliğinden gelse de aynı sancı olacak
2 cm açılmayla gittim ve suni sancyla doğum yaptım. 1 saat içinde 8 cm açılmam oldu be ilk gebeliğim. Sancıyı nefesle karşılayın. Ben 4 birim burundan nefes al, 2 birim tut, 8 birimde ağızdan üfleyerek ver şeklinde karşıladım sancıları. Nst ye bağlı değilken de her sancıda çömeldim, belime masaj yaptırdım eşime, anneme.
Gık demedim çok rahat geçti, dilerim sizin de çok çok rahat geçsin
O kadar sık emiyorki artık gece o halde ne kadar gazını aliyorum bende unutuyorum.diger kızımda emzige zorlama dim bir buçuk yaşında memeden kesmek zorunda kaldım aşırı yapisikti memeye aynı şeyler bundada olcak gibiGazını hemen alıyor musunuz? Gerçi alsak bile gaz sancısı bizimkini de bırakmıyor.
Ben açıkçası emzik vermeyi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?