2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba ; bende halen şeker takibi yapıyorum. Açlık 90 in altinda 1. Tokluk 140 in altinda 2. Tokluk 120 nin altinda gece yatmadan once 100 un altinda olmasi gerekiyordu bende. Sizin bazen yuksek bazen normal cikmis gordugum kadariyla. Tahminimce yuksekligi yediginiz besinlerle ilgili. Ufak ufak kacamaklar olmus :) ben her yedigimi yazmistim tek tek kağıda. Yanina da seker olcum sonucunu yazmistim. O sekilde neyin sekerimi yukselttigini bulup diyetimi ona göre ayarlamıstim. Mesela peynir bende sekerimi yukseltiyordu. Diyet listemde vardi ama ben cikartmiştim kullanmiyordum. Sizde size hangi besinlerin sekerinizi yukselttigini bulabilirsiniz bu sekilde ona gore beslenmenizi planlayabilirsiniz. Ayrica sabahki yediğiniz sey oglen aclik sekerinizi etkileyebiliyor .

Bugün kontrolüm vardı doktor 2 seferdir alttan muayene ediyor acılmaya yardımcı oluyorum diyor 2 cm acılma olmuş şükür..bu benim için mucize cunkü kızımda böyle olmamıştı inşallah devam eder açılmam.. emzik verin kesinlikle yoksa kendiniz emzik olursunuz kızım almadı emzik beni uykuya geçişlerde geceleri çok yordu inşallah oğlum alır.. sağlıkla doğuralım inşallah

Evet ben özellikle ara öğünlerde kaçamak yapıyorum. Etrafımda herkes yiyip içerken dayanamıyorum. Yediklerim tadımlık oluyor çoğu zaman ama yine de fırlıyor seker. Aslında dikkat etsem sorun olmuyor. Benim de kaşar peyniri yiyince yükseliyor. 1 parça simit yesem o da çok etkiliyor. Bebeğime zarar vermeden inşallah tamamlarım şu son ayımı.

Merhaba arkadaşlar . Bizim minnoş iki gecedir memeden ayrılınca mikir mikir hiç durmuyor.uykuya gecemiyor . Gündüz çok güzel uyuyor .şu emzik meselesi bize şart heralde ama.nasil alistirildigini bilmiyorum .ne zamanlar ağzına veriyorsunuz.bir yolu yöntemi fln varmi

Ben de aslan burcu olsun istiyordum . Çünkü başak burcuyla pek geçinemiyorum ama 24 Ağustosta doğum yapacağım kaçırdım 2 günle

Bu kafayı sevdim öyle ya da böyle her şey olacağına varır rahat bırak diyorsun

Gazını hemen alıyor musunuz? Gerçi alsak bile gaz sancısı bizimkini de bırakmıyor.
Ben açıkçası emzik vermeyi düşünmüyorum.

Kizlar 6 saattir suni sanxi çekiyorum. Alttan da ilaç verildi. Kasilmam az, bel agrim az, acilma yok. Ne olacak boyle. Doktor yarina kadar devam diyor normal istersem. Deneyimlilerden acil yardim bekliyorum.

Benim Kızımın doğumunda sabah 9da suni sancı takıldı. Sancım falan olmadı hiç. Akşam 5 te ben dayanamıyorum çok acıktım. O zaman yarına kalsın dedi Dr. Sancı serumunu çıkaracaklar. Wc ye gitmek için ayağa kalktım ve pıt diye bir ses oldu. Kese patladı suyum gelmeye başladı. Saat 9 a kadar aralıksız sancı çektim. 2 buçuk 3 saate yakın sürdü açılmasın 10cm e ulaşması. Saat 9a 10 kala doğum gercekleşti. Zordu ama inşallah sizinki de bir an önce olur. Hepsi unutuluyor. Bir daha asla çocuk yapmam dedim. Çok çok istedim 2. Yi ve doğumuma 1 ay kaldı.

Bahsettiginiz iki şey de yasakli şeyler. Ben ara öğünlerde bir porsiyon meyve 1 kase yoğurt.

Kizlar 6 saattir suni sanxi çekiyorum. Alttan da ilaç verildi. Kasilmam az, bel agrim az, acilma yok. Ne olacak boyle. Doktor yarina kadar devam diyor normal istersem. Deneyimlilerden acil yardim bekliyorum.
Cnm ben 12 saat suni sancıyla doğurdum,,msj atmayı bırak doğrulamıyodum kıvranmaktan,senin dozun mu düşük acaba? Suni sancı pek nefes aldırmaz

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün biran önce ikiniz de toparlanırsınız inşallah

Ben de hep aslan olmasın diye düşünüyordum haftaya kadar gelmezse gönlüme göre olmuş olacak

Ben sabah 9 da suni alip oglen uc de dogurmustum.
Surec herkes de farkli isliyor sanirim..

Ayy canim inah dediklerin o kadar icimi rahatlattiki insallah seninki kadar kolay olur

Merhaba kizlar birsey sormak istiyorum siz bebekleri tam olarak ultrasonda nezaman gordunuz kalp atisini nezaman duydunuz ben 6.haftaha girdim kese var dr.kesenin sekli falan guzel dedi ama bebek girmedik kucuk dedi haftaya cuma bir daha gidicem danismak istedim size

Gazını hemen alıyor musunuz? Gerçi alsak bile gaz sancısı bizimkini de bırakmıyor.
Ben açıkçası emzik vermeyi düşünmüyorum.
O kadar sık emiyorki artık gece o halde ne kadar gazını aliyorum bende unutuyorum.diger kızımda emzige zorlama dim bir buçuk yaşında memeden kesmek zorunda kaldım aşırı yapisikti memeye aynı şeyler bundada olcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…