2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar nst sonucunda yine 25 civarı sancı çıktı. Kalp atışları sabah çok düzensizdi bu nst de daha düzenlı çikti. 21 Ağustos Cuma sabah 8.30 sezeryan için hastanede olacağız. Normla doğumun riskli olduğunu söylediği için hiç ısrar etmedik. Doktorumuzun bilgi ve tecrübesine güvenerek bu kararını onayladık ki normal doğumu destekleyen bir doktor. 3 hafta onceki kontrolde tek kat kordon vardi normal doguma engel degil deyip devam ettik yolumuza ama demekki kısmet değilmiş. Öncelik minnoşumun sağlığı.

Kizlar 6 saattir suni sanxi çekiyorum. Alttan da ilaç verildi. Kasilmam az, bel agrim az, acilma yok. Ne olacak boyle. Doktor yarina kadar devam diyor normal istersem. Deneyimlilerden acil yardim bekliyorum.
Ben de sabahtan aksama suni sanci aldim. Nst de sancilarim duzenli ve yuksek cikiyordu ama ben cok hissetmedim. Acilmam ilerlemedi, aksam sezeryana döndük. O an moralim bozulmustu ama simdi hayirlisi boyleymis diyorum. Hani diyorlar ya onu görünce geciyor her sey ☺ insallah senin icinde enn hayirlisi sagliklisi olsun

Ki
Güzel haberlerle inşallah annesi ama daha çok durmamış haftan çok geçmemiş güzel güzel doldursun gününü sağlıkla zamanında gelsin
Ah bu sabırsızlık, karnımda duracağına yanımda dursun isteği, sıkıntısız şekilde hayırla atlatayim duaları, insanların sabah akşam hala mı doğurmadin darlamalari, içten içe aaa suram ağrıyor bu gece doğurur muyum aceba meraklari
Sunu iyice anladım ki etrafa en az 15 gün ileri tarih söylemek gerekiyor. 1 Eylül ise 15 dicen 1 Ekim dicen. Sıkıldım ya hu. Bayramdan bayrama görüştüğüm arkadaşlarım bile günlük mesaj atıyor doğurmadin mi. Ya hu size ne soğursam nolacak. Her gün sorunca sana ne faydası olacak.
Yetmez gibi akşam bir de görümcem çıkmış gelmiş diyor ki yarın da annem gelecek. Neden? Çünkü kaç aylık diye sordular haftalık olayını bilmedikleri için ben de 20 sinde ortalama 9 ay bitiyor işte deyiverdim öylesine. Bunlar tutmuş doğum başlarsa diye çıkmış gelmiş. Keşke öyle hemen başlasa da fırt diye hallolsa. Hadi görümcem bekar kaynanamin da böyle sanması baya güldürdü akşam bizi. Görümcemi içeren kargoyu iadeli taahhütlü şekilde geri yollayacağım bugün. Doğururken haber veririm dedim de halbuki. Yan mahalledeler.

Bu kafayı sevdim öyle ya da böyle her şey olacağına varır rahat bırak diyorsun

ay kesinlikle çünkü gerçekten olacağına varıyor
emmeyen emmiyor kendini yıpratmaya gerek yok
bir arkadaşım uğraşamadığından 3 ay sağıp vermiş, ben emziremiyordum ilk 1 hafta dediler ki sağmak sütü azaltır, nasıl üzüldüm... sonra arkadaşım dedi ben 3 aydan sonra emzirmeye başladım diye. ama sorsan sağıyorsun ya; ay sütün bitti mahvoldu çocuğun bağışıklığı çöktü diyecekler neredeyse.
ful mamayla büyüyen kuzenimin çocuğu 9aylıkken yürümeye başladı.
2 yıl emziren bir arkadaşımın bir çocuğu gayet dayanıklıyken diğeri zırt pırt hasta... ikisini de 2 yıl emzirdi
yani oluruna bırakacaksın su yolunu buluyor.
en önemli şey rahat, sakin ve olgun anne olmak
ya dedim emmesse sağarım diye, 3. gün çocuk çözdü emmeyi. çözmese de sağardım nedir yani.

Doğru demişsin canim ben de emzik vermem
Diyordum verdim daha ilk hafta hem de. Cocuk surekli emmek istiyordu çünkü. Bazen emziriyorum. Bazen sağıp biberonla veriyorum. Özellikle gece uykusunda uyandirmadan biberonla veriyorum. Memeyi reddetmedi 3 haftalik olduk. Kendini yipratmaya gerek yok

Kontrol çok verimli geçmedi 39. Hafta kontrolünü acilde olayım dedim gündüz eşim müsait olamadı bu hafta.
asistan baktı. Kilosu en son kaçtı başı kaçtı suyuna iyi mi dediler diye bana soruyor. Allahuekber. Sen söylesen de ben bilsem.
Yeşil renkli akıntın var dedi fitil verdi ama kullanmayı düşünmüyorum siz ne dersiniz? Son günlerde baya yoğun ama hep vardı bende bu akıntı.
Nst iyi çıktı az sancim vardı.
Öyle işte
Salı günü diğer muayene günüm sanırım uzmana görünmek için.
O zamana kadar gelmezse.. Salı günü 39+2 oluyoruz bakalım

Kızlar iyi geceler, bizde de uyandıramama sorunu var emzirirken bile uykuda ... anlayamıyorum tok olduğunu da düşünmüyorum. Tek memeden 15 - 20 dk emiyor arada cok az duraksayarak...
doyuyor mu anlamıyorm... nasıl anlıcam emerken yeterli beslendiğini...
gaz cıkarım diyorum gaz yok uyuyor gene
Napıcamı bilemedim ya bir daha ayrılmak istemiyorum

Eğer nirmal doğum yapcaksan canım bence kullan cünkü enfeksiyon varsa doğum sırasında bebeği etkileyebilir

Hoşgeldin Metehan

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büytsun
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Hoş gelmiş sefa gelmiş Metehan Adıyla yaşasın, sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun
Huzurla buyut canim
metEla
Çok sevindim kuzumm,güzellikle büyüsün
Darısı bizlerin başına olsun
Merhaba kizlar ❤
Sabah 8 de Aden dogdu cok sukur❤ Darisi bekleyenlerin basina insallah. İkimizde iyiyiz sadece klasik sezeryan agrisi var birazcik..
Boy kilo ultrasonla ayni cikti yanilma olmadi 3360 gram 52cm
Kızlar bugün 13.51 itibariyle kızım 2620 gr 46 cm doğdu. Sezaryen ağrıları dışında çok şükür iyiyiz. Darısı doğumu bekleyenlere
Çook teşekkürler kızlar. Bugün eve çıkabildik. Sütüm de bugün gelmeye başladı ki bebiş sarıya dönmeye başlamıştı inşallah süt ile geçiricez.
Doğum yapan arkadaşların da gözü aydın sağlıkla büyüsünler inşallah.
tusemyasmin 17.08.20 de doğanlar zor gelmiş demek ki. Ben de hastaneye 4cm açıklıkla gittim ama hem bebek iri hem daha kanala girmemiş. 2 saat içinde doğdu ama zor hatta zorlama bir doğum oldu. Diğer iki doğum normal oldu diye bunu da normal için zorladılar. Son anda sadece doğduğu an her şey bitecek diye düşündüğümü hatırlıyorum. Şükür şimdi kucağımda işte.bu acılar ağrılar da geçecek

Doğum tarihlerimiz aynı bizim de salı günü kontrol vardi 60larda bir kere sanci çıktı başka da tık yok. Pazartesi tekrar randevumuz var bakalim ne diyecek doktor. Dualaşalım insaaallahh

Sarılık var mıydı? Benim kızımda aynen anlattığıniz gibiydi,sarılık çıktı.Beslenmesi için de yeterince çiş kaka yapıyorsa doyuyordur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…