2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ohh maşallah en az 600 gr alması lazım diye biliyorum, doğum kilosu üzerine. Bu kadar artış varsa anne sütü yeterli diyorlar. Sütümüz olsun da bol bol emip büyüsün bebişler, darısı bizimkilere

Ohh maşallah en az 600 gr alması lazım diye biliyorum, doğum kilosu üzerine. Bu kadar artış varsa anne sütü yeterli diyorlar. Sütümüz olsun da bol bol emip büyüsün bebişler, darısı bizimkilere
İnşallah canım inşallah büyük oğlum da 2700 doğmuştu bebekliği iyiydi tombişti ama şuan çok iştahsız ve zayıf 4 yaşında daha 14 kilo ben zorla yedirmezsem yemek istemez acıktım demez inşallah küçüğüm öyle olmaz

Doğum yapalı on gun oldu,bebeğim minik doğdu(iki kilo) az once kapı çaldı,komşular bebek görmesine gelmişler çoluk çocuk boş bulundum içeri aldım ama sinirden elim ayağım titredi,bizim beşik salonda üstelik,çocuklar bebegimin başına üşüştüler,bu kadar cahillik olmaz ya,kendime de kızıyorum neden içeri aldım ki diye

Maşallah o zaman annesi 1000 gr gayet iyi emme refleksinden dolayı yapıyordur belki ruhsal meme açlığı oluyor bu bebislerde karın açlığından çok

Maşallah o zaman annesi 1000 gr gayet iyi emme refleksinden dolayı yapıyordur belki ruhsal meme açlığı oluyor bu bebislerde karın açlığından çok
ay inşallah öyledir canım ama zorluyo beni ya meme ağzına girene kadar ağlıyo yırtınıyo resmen ilk günler uyuyordu sürekli uyanmazdı zorla emzirirdim hep uyuyo hiç sesi çıkmıyo diyordum ki şimdi de uyumuyo ağlıyo hep sürekli emmek istiyo emip uyuyo yatağa koydum mu uyanıp ağlıyo

Aynen bizde öyleyiz ilk günler zorla uyandiriyordum simdi 20 günlük oldu zorla uyutuyorum öyle bakıyor böcek böcek bende bilmiyorum aç mı tok mu 1 aylık kontrolün de göreceğiz bakalım

Aynen bizde öyleyiz ilk günler zorla uyandiriyordum simdi 20 günlük oldu zorla uyutuyorum öyle bakıyor böcek böcek bende bilmiyorum aç mı tok mu 1 aylık kontrolün de göreceğiz bakalım
hayırlısı olsun inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır bi sorun olmaz hiç

Kızlar hastaneden çıktık eve geldik be ev tam bir curcuna. Bizim oğlan bebeği oyuncak sandı illa tutmak istiyor, kolunu bacağını çekmeye çalışıyor. Daha laf da anlamıyor, ben odaya geçtim mecburen bebekle kapının önünde ağlayıp ortalığı ayağa kaldırıyor. Korona riski nedeniyle sezaryen sonrası bir gün yatıp çıktık hastaneden keşke bir gün daha kalsaymışız dedim biraz daha toparlanırdım, şimdi rahat hareket de edemiyorum, oturdum ağladım nasıl bir çözüm bulucaz bilemedim

Bizde 9 günlüğüz ama hep emmek istiyor acaba doymuyomu diye düşünüyorum bende kafam karıştı iyice ilk doğduğunda süt gelmediği için susuz kalmış sodyum düşüklüğü oldu mama verdirdi doktor sonra bıraktık mamayı emmediği zaman ağlıyo emerken susuyo çiş de yapıyo hiç birşeyden emin olamıyorum inşallah aç bırakmıyorumdur

Kanaması kahve rengine dönüp tekrar kırmızı olan varmı aranızda normal bi durum mu sezeryan doğum yaptım bu arada

Canim hersey daha cok yeni,sen lohusasin..
Simdi hersey sana oldugundan cok daha zor geliyordur,hassassin..
Zamanla hepiniz bu duzene alisacaksiniz, hersey yoluna girecek insallah,simdi oyuncak bebek saniyordur normal,beraber buyuyecekler
Gun gectikce hersey yoluna girecek

bana herkes çiş kaka yapıyorsa doyuyordur diyorlar ama bakalım bi 10 gün sonra kontrolümüz var kilosundan anlarız doyup doymadığını şuan 1 kilo almış görünüyo bi yanlışlık yoksa eğer bizim de sürekli emmek istiyo göğsümde uyuyo yatağa koydum mu uyanıp aranıyo ağlıyo kucağa kokuma alıştı ondan mı acaba diye düşünüyorum yani

Kanaması kahve rengine dönüp tekrar kırmızı olan varmı aranızda normal bi durum mu sezeryan doğum yaptım bu arada
benim zamanlar pembeye dönmüştü sonra 2 gün boyunca tekrar kırmızı olmaya başlamıştı şuan 20 gün oldu açık kahve kanamam var tam kesilseydi artık bıktım valla çok kötü kokuyo birde rahatsız ediyo beni kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…