- 15 Aralık 2019
- 532
- 1.110
- 63
Ya tabi aslında gelecekleri zamanda geliyorlar ne yaparsan yap benim kızım 41+2 de geldi zor beklemek sağlık olsunUmuduna hayran kaldim canim
Onca hareketten yuruyusten vs sonra, hele ki oglumun ben hic kipirdamadan 38 de gelmesine ragmen bu nazli kiz niye boyle yapti anlamiyorum, herhangi birseyin tetikleyecegine de pek inanmiyorum acikcasi
Ama denemesi bedava tabi..
Hic dusunmezdim, saka gibi geliyor bana.
Dr da 38 de gelir bu da demisti.
Daha gelmeden sabri ogretiyor sipa
Ya tutarsaDoğumu beklerken can sıkıntısından her şeye sarar hale geldim
hadi bakalım henüz doğurmayan hanımlar, yarından itibaren bu şarkıyla egzersizimizi yapıyoruz (bi de tutarmış)
Canım şekerle ilgili dr değerlerini kontrol edip “tamamen geçti” diye bilgi verdi mi?Gunaydin. Dun geceki emzirme sonrasi zor gecti. Uyumuyor. Memeden cektip yataga koyuyorum, mır mır başliyor. Aç mi diye mama da verdim ama yok. Illa agizinda meme olacak. Dayanamadim, emzik verdim. Oyle daldi uykuya.
Gogus uclarim yara oldu. Emzirirken ilk dakika cok aciyor ama neyse ki sonra geciyor. Gumus kapak takiyorum, surtunmedigi icin biraz aciyi azaltiyor. Bazen şişlik sertlik oluyor, sicak suyla masaj yapip sagiyorum.
Bazen inanilmaz bir aclik geliyor bana. Acaba şeker devam mi ediyor diye merak etmiyor degilim.
Ates olceri temassiz almistik. Alindan baska kulaktan baska gogusten baska cikiyor, kafayi yiyorum. Gun icinde defalarca olcuyorum, niye bilmiyorum.
Bizde de durumlar boyle.
2 küçük cocukla zirveye talibimBizimde bir hafta oldu
Bugün göbeği düştü sorunsuz şükür
Sarılığıda kısmen atlattık
Dün sağlık ocağında topuk kanı alındı
En çok korktuğum şeylerden biri göğüs ucu yaralarıydı
Lansinoh bende pek işe yaramadı emzirmenin 3. Günü çok acı verici bir hal almaya başlayınca madecasenol yazdı doktor
Bu iyi geldi
Bunların dışında çok yorgun hissediyorum
Nefes alınca içim ağrıyor sanki
Okuyunca sizleri üç aşağı beş yukarı çoğumuz aynıyız
Evde başka küçük çocuğu olanada sabır diliyorum
Bu arkadaşlarımız bizden bir rütbe yukardalar
Aynen canim 40 in ustune beklemek cok zormus.Ya tabi aslında gelecekleri zamanda geliyorlar ne yaparsan yap benim kızım 41+2 de geldi zor beklemek sağlık olsun ☺
Malesef temassız ateş ölçer öyle oluyor annesi ama durduk yere neden ateşini ölçüyorsun bebeğini bol bol alnından öp zamanla bebeğin normal sıcaklığınin nasıl olduğunu zaten anlayacaksın sonra yarım derece artmış olsa bile farkedersin kendine işkence etme sürekli ve ateş ölçüp eğer şu an hasta değilseGunaydin. Dun geceki emzirme sonrasi zor gecti. Uyumuyor. Memeden cektip yataga koyuyorum, mır mır başliyor. Aç mi diye mama da verdim ama yok. Illa agizinda meme olacak. Dayanamadim, emzik verdim. Oyle daldi uykuya.
Gogus uclarim yara oldu. Emzirirken ilk dakika cok aciyor ama neyse ki sonra geciyor. Gumus kapak takiyorum, surtunmedigi icin biraz aciyi azaltiyor. Bazen şişlik sertlik oluyor, sicak suyla masaj yapip sagiyorum.
Bazen inanilmaz bir aclik geliyor bana. Acaba şeker devam mi ediyor diye merak etmiyor degilim.
Ates olceri temassiz almistik. Alindan baska kulaktan baska gogusten baska cikiyor, kafayi yiyorum. Gun icinde defalarca olcuyorum, niye bilmiyorum.
Bizde de durumlar boyle.
üzülme ya toparlanır illa ki öyle kalcak değil ya minnoşAbileri daha fazla alıyordu ya taktım ışte kucuk de doğunca az geliyor bana ışte
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar bugün doğumum oldu normal yaptım. Minik bebek geldi çok şükür. Ayrıntılı şekilde daha sonra yazacağım inşallah.
Sabah bir iki emdi bıraktı memede uyumak istedi. Şimdi de memenin ucuna geleni yalıyor sonra da basıyor bağlıgi memede durmak istemiyor neden ki
doktora gittim normalmiş ara ara kesilip ara ara tekrar edece bilirmişBenim oyle oldu ya. Kahverengi gibiydi hatta bitiyor gibiydi, dun gece pembelesti gene. Birde duruyor, birden geliyor bazen. Ben de merak ediyorum normal mi
Benim daha 11 gün oldu sadece rengi korkuttu beni ama normalmişbenim zamanlar pembeye dönmüştü sonra 2 gün boyunca tekrar kırmızı olmaya başlamıştı şuan 20 gün oldu açık kahve kanamam var tam kesilseydi artık bıktım valla çok kötü kokuyo birde rahatsız ediyo beni kokusu
Benimde öyle bazen hiç gelmiyor sonra tekrar başlıyor İlk dogumumda da bu şekilde 40 güne yakın devam etmişti miktarı çok fazla artmadikca problem olmaz herhaldedoktora gittim normalmiş ara ara kesilip ara ara tekrar edece bilirmiş
Stresle alakası yok bence sıkma kendini..benim önce rahmime ilaç taktılar işe yaramadı sonra suni sancıyla doğum yaptim canım.. o yüzden bunda kendi sancımin gelip suyumun gelip doğmasını çok istedim inşallah kabul olur en hayırlı zamanda doguralim ya Rabbim tam cuma vakti kabul et aminAynen canim 40 in ustune beklemek cok zormus.
İnan dun gece tribe girdim,ben mi stresle bekliyrum bu bebegi, huzurlu mu degilim de bebek gelmiyor, hormonlar sakince salgilanmiyor diye kendimi suclayip durdum.
Sabah da esimle konustum, o da sacmalama dedi
Sen nasil dogum yapmistn canim,kendi sancin mi gelmisti,suni mi.
Yok, ben de zaten hic olcum yapmadim. Diyetisyenim dogumdan bir muddet sonra gelirsin bakariz demisti.Canım şekerle ilgili dr değerlerini kontrol edip “tamamen geçti” diye bilgi verdi mi?
Neden sürekli ölçüm yaptigimi ben de bilmiyorumMalesef temassız ateş ölçer öyle oluyor annesi ama durduk yere neden ateşini ölçüyorsun bebeğini bol bol alnından öp zamanla bebeğin normal sıcaklığınin nasıl olduğunu zaten anlayacaksın sonra yarım derece artmış olsa bile farkedersin kendine işkence etme sürekli ve ateş ölçüp eğer şu an hasta değilse
Gözün aydınKızlar bugün doğumum oldu normal yaptım. Minik bebek geldi çok şükür. Ayrıntılı şekilde daha sonra yazacağım inşallah.
Sabah bir iki emdi bıraktı memede uyumak istedi. Şimdi de memenin ucuna geleni yalıyor sonra da basıyor bağlıgi memede durmak istemiyor neden ki
Gözünüz aydın..Sağlıkla büyütün minik kuzuyuKızlar bugün doğumum oldu normal yaptım. Minik bebek geldi çok şükür. Ayrıntılı şekilde daha sonra yazacağım inşallah.
Gözünüz aydın darısı bana inş dua edin lutfenKızlar bugün doğumum oldu normal yaptım. Minik bebek geldi çok şükür. Ayrıntılı şekilde daha sonra yazacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?