2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gunaydin. Dun geceki emzirme sonrasi zor gecti. Uyumuyor. Memeden cektip yataga koyuyorum, mır mır başliyor. Aç mi diye mama da verdim ama yok. Illa agizinda meme olacak. Dayanamadim, emzik verdim. Oyle daldi uykuya.
Gogus uclarim yara oldu. Emzirirken ilk dakika cok aciyor ama neyse ki sonra geciyor. Gumus kapak takiyorum, surtunmedigi icin biraz aciyi azaltiyor. Bazen şişlik sertlik oluyor, sicak suyla masaj yapip sagiyorum.
Bazen inanilmaz bir aclik geliyor bana. Acaba şeker devam mi ediyor diye merak etmiyor degilim.
Ates olceri temassiz almistik. Alindan baska kulaktan baska gogusten baska cikiyor, kafayi yiyorum. Gun icinde defalarca olcuyorum, niye bilmiyorum.
Bizde de durumlar boyle.

Ya tabi aslında gelecekleri zamanda geliyorlar ne yaparsan yap benim kızım 41+2 de geldi zor beklemek sağlık olsun

Canım şekerle ilgili dr değerlerini kontrol edip “tamamen geçti” diye bilgi verdi mi?

2 küçük cocukla zirveye talibim

Ya tabi aslında gelecekleri zamanda geliyorlar ne yaparsan yap benim kızım 41+2 de geldi zor beklemek sağlık olsun ☺
Aynen canim 40 in ustune beklemek cok zormus.
İnan dun gece tribe girdim,ben mi stresle bekliyrum bu bebegi, huzurlu mu degilim de bebek gelmiyor, hormonlar sakince salgilanmiyor diye kendimi suclayip durdum.

Sabah da esimle konustum, o da sacmalama dedi
Sen nasil dogum yapmistn canim,kendi sancin mi gelmisti,suni mi.

Malesef temassız ateş ölçer öyle oluyor annesi ama durduk yere neden ateşini ölçüyorsun bebeğini bol bol alnından öp zamanla bebeğin normal sıcaklığınin nasıl olduğunu zaten anlayacaksın sonra yarım derece artmış olsa bile farkedersin kendine işkence etme sürekli ve ateş ölçüp eğer şu an hasta değilse

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Benim daha 11 gün oldu sadece rengi korkuttu beni ama normalmiş

Stresle alakası yok bence sıkma kendini..benim önce rahmime ilaç taktılar işe yaramadı sonra suni sancıyla doğum yaptim canım.. o yüzden bunda kendi sancımin gelip suyumun gelip doğmasını çok istedim inşallah kabul olur en hayırlı zamanda doguralim ya Rabbim tam cuma vakti kabul et amin

Neden sürekli ölçüm yaptigimi ben de bilmiyorum

Gözün aydın
Gazdan olabilir..

Gözünüz aydın..Sağlıkla büyütün minik kuzuyu

Gözünüz aydın darısı bana inş dua edin lutfen

kızlar birde mama verdikten sonra artan mamayı döküyo musunuz yoksa uyanınca ısıtıp verilebiliyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…