2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gün geçene kadar epey zorlayacak, fiziksel zarar verecek diye korkuyorum, yanına sevsin diye getiriyoruz iki seviyor sonra hemen vuruyor, beşiğini sallıyor bağırıyor, yavrum hemen oynamak istiyor ben biraz daha toparlarsam işimiz biraz kolaylaşacak da ilk günler sabır lazım, bol şans dileyin bana

Kuzum simdi kendisi de bebek..
Dualarim seninle, bizimki de 4 yasinda.
Ben de yetememekten korkuyorum, su akar yolunu bulur diyelim insallah.

Ben kendi düzen mi soylicem ilk emziriyorum 2 göğsü de veriyorum sonra 30 cc mama veriyorum bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Doğduğunda daha yemiyor zaten ama aç olsun belli ediyor o zaman anlıyorum ki suyun az gelmiş 30 cc daha mama veriyorum genelde 2.5 3 saatte kendi açılınca ağlıyor önceden ben uyandirirdim şimdi 1 ayı geçtik düzene giriyoruz.

Doğum yapan arkadaşlar birşey sorcam bebek 1 aylık olunca ne kadar kilo alması gerekiyo acaba normali nedir sizinkiler ne kadar aldı?
1 kilo alırlarsa iyi canım mesela benim kız 1 aylık 700 gr almış ama 15 gün aldı bu kiloyu sutum beslememis 13. Gün kontrole gittiğimizde aynı kilodaydi. Abileri her ay 1200-1300 alıyordu.

Bizimkide aynı emerken uyuyo beşiğe koyunca uyanıyo aranıyo

15 günde 700 gram iyi yine canım bizim de 20 günlük işte evdeki ölçüme göre 1000 gram almış görünüyo haftaya kontrolümüz var belli olcak bakalım

15 günde 700 gram iyi yine canım bizim de 20 günlük işte evdeki ölçüme göre 1000 gram almış görünüyo haftaya kontrolümüz var belli olcak bakalım
Abileri daha fazla alıyordu ya taktım ışte kucuk de doğunca az geliyor bana ışte

Kızımda benimle yapıyor belki oglunda yapar inşallah işe yarar inşallah
Umuduna hayran kaldim canim
Onca hareketten yuruyusten vs sonra, hele ki oglumun ben hic kipirdamadan 38 de gelmesine ragmen bu nazli kiz niye boyle yapti anlamiyorum, herhangi birseyin tetikleyecegine de pek inanmiyorum acikcasi
Ama denemesi bedava tabi..

Hic dusunmezdim, saka gibi geliyor bana.
Dr da 38 de gelir bu da demisti.
Daha gelmeden sabri ogretiyor sipa

Eveet görünen o ki doğum günü için 20.8.20 tarihi de yalan oldu o zaman sıradaki şarkı Cengiz Kurtoğlu’ndan gelsin,

Doğanlara doğmayanlaraaa
Soranlara sormayanlaraaa
Ben onu seviyoruuum gıy gıy gıy
Al benden de o kadar bugün hem hicri yılbaşı hem de 20.08.20 olması sebebiyle cok istedim ama nasip değilmiş

Kızlar bugün doğumum oldu normal yaptım. Minik bebek geldi çok şükür. Ayrıntılı şekilde daha sonra yazacağım inşallah.
Sabah bir iki emdi bıraktı memede uyumak istedi. Şimdi de memenin ucuna geleni yalıyor sonra da basıyor bağlıgi memede durmak istemiyor neden ki

Sağlıkla büyüsün bebeğiniz

Bizimde bir hafta oldu
Bugün göbeği düştü sorunsuz şükür
Sarılığıda kısmen atlattık
Dün sağlık ocağında topuk kanı alındı
En çok korktuğum şeylerden biri göğüs ucu yaralarıydı
Lansinoh bende pek işe yaramadı emzirmenin 3. Günü çok acı verici bir hal almaya başlayınca madecasenol yazdı doktor
Bu iyi geldi
Bunların dışında çok yorgun hissediyorum
Nefes alınca içim ağrıyor sanki
Okuyunca sizleri üç aşağı beş yukarı çoğumuz aynıyız
Evde başka küçük çocuğu olanada sabır diliyorum
Bu arkadaşlarımız bizden bir rütbe yukardalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…