Gün geçene kadar epey zorlayacak, fiziksel zarar verecek diye korkuyorum, yanına sevsin diye getiriyoruz iki seviyor sonra hemen vuruyor, beşiğini sallıyor bağırıyor, yavrum hemen oynamak istiyorCanim hersey daha cok yeni,sen lohusasin..
Simdi hersey sana oldugundan cok daha zor geliyordur,hassassin..
Zamanla hepiniz bu duzene alisacaksiniz, hersey yoluna girecek insallah,simdi oyuncak bebek saniyordur normal,beraber buyuyecekler
Gun gectikce hersey yoluna girecek
Kuzum simdi kendisi de bebek..Gün geçene kadar epey zorlayacak, fiziksel zarar verecek diye korkuyorum, yanına sevsin diye getiriyoruz iki seviyor sonra hemen vuruyor, beşiğini sallıyor bağırıyor, yavrum hemen oynamak istiyorben biraz daha toparlarsam işimiz biraz kolaylaşacak da ilk günler sabır lazım, bol şans dileyin bana
Ben kendi düzen mi soylicem ilk emziriyorum 2 göğsü de veriyorum sonra 30 cc mama veriyorum bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Doğduğunda daha yemiyor zaten ama aç olsun belli ediyor o zaman anlıyorum ki suyun az gelmiş 30 cc daha mama veriyorum genelde 2.5 3 saatte kendi açılınca ağlıyor önceden ben uyandirirdim şimdi 1 ayı geçtik düzene giriyoruz.Ben de meme+mama veriyorum, bugün 2 haftalık olduk, ama takıntı oldu bende bebiş aç kalıyor gibime geliyor sürekli mama verip doyurmaya çalışıyorum bu sefer kusuyor yavrum. Sz dozu nasıl ayarlıyorsunuz? Sütüm var gibi ama sağınca 30-40 anca geliyor sağınca çok çıkmıyor maalesef. Ama kızım emince ağzının kenarlarından süt akıyor. Ben de bilemiyorum memeyle doyuyor mu aç mı kalıyor. Meme emdikten ne kadar süre sonra mama veriyorsunuz? Günlük kaç cc vermem gerek hiç bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum yavrum doymuyor diye
1 kilo alırlarsa iyi canım mesela benim kız 1 aylık 700 gr almış ama 15 gün aldı bu kiloyu sutum beslememis 13. Gün kontrole gittiğimizde aynı kilodaydi. Abileri her ay 1200-1300 alıyordu.Doğum yapan arkadaşlar birşey sorcam bebek 1 aylık olunca ne kadar kilo alması gerekiyo acaba normali nedir sizinkiler ne kadar aldı?
Bizimkide aynı emerken uyuyo beşiğe koyunca uyanıyo aranıyobana herkes çiş kaka yapıyorsa doyuyordur diyorlar ama bakalım bi 10 gün sonra kontrolümüz var kilosundan anlarız doyup doymadığını şuan 1 kilo almış görünüyo bi yanlışlık yoksa eğer bizim de sürekli emmek istiyo göğsümde uyuyo yatağa koydum mu uyanıp aranıyo ağlıyo kucağa kokuma alıştı ondan mı acaba diye düşünüyorum yani
Ben bunu yapsam oglum da esim de cok gulerAyyy hadi inşallahEki Görüntüle 2678125 bu pozisyonda popo sallamayi öneriyorlar hafif hafif kanala girmesi açılma için
Aa Hülya Avşar’ın klip pozu buAyyy hadi inşallahEki Görüntüle 2678125 bu pozisyonda popo sallamayi öneriyorlar hafif hafif kanala girmesi açılma için
15 günde 700 gram iyi yine canım bizim de 20 günlük işte evdeki ölçüme göre 1000 gram almış görünüyo haftaya kontrolümüz var belli olcak bakalımBen kendi düzen mi soylicem ilk emziriyorum 2 göğsü de veriyorum sonra 30 cc mama veriyorum bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Doğduğunda daha yemiyor zaten ama aç olsun belli ediyor o zaman anlıyorum ki suyun az gelmiş 30 cc daha mama veriyorum genelde 2.5 3 saatte kendi açılınca ağlıyor önceden ben uyandirirdim şimdi 1 ayı geçtik düzene giriyoruz.
1 kilo alırlarsa iyi canım mesela benim kız 1 aylık 700 gr almış ama 15 gün aldı bu kiloyu sutum beslememis 13. Gün kontrole gittiğimizde aynı kilodaydi. Abileri her ay 1200-1300 alıyordu.
çiş yapıyosa doyuyordur diyorlar büyük ihtimalle kucağımızın sıcaklığına ve kokumuza alıştılar o yüzden sürekli emmek istiyolarBizimkide aynı emerken uyuyo beşiğe koyunca uyanıyo aranıyo
Abileri daha fazla alıyordu ya taktım ışte kucuk de doğunca az geliyor bana ışte15 günde 700 gram iyi yine canım bizim de 20 günlük işte evdeki ölçüme göre 1000 gram almış görünüyo haftaya kontrolümüz var belli olcak bakalım
Ben bunu yapsam oglum da esim de cok guler
Ama yapicam, doguramamaktan otesi olamaz herhalde
Umuduna hayran kaldim canimKızımda benimle yapıyor belki oglunda yapar inşallah işe yarar inşallah
Al benden de o kadar bugün hem hicri yılbaşı hem de 20.08.20 olması sebebiyle cok istedim ama nasip değilmişEveet görünen o ki doğum günü için 20.8.20 tarihi de yalan olduo zaman sıradaki şarkı Cengiz Kurtoğlu’ndan gelsin,
Doğanlara doğmayanlaraaa
Soranlara sormayanlaraaa
Ben onu seviyoruuum gıy gıy gıy
Doğumu beklerken can sıkıntısından her şeye sarar hale geldimAy nereden geldi aklına
Sağlıkla büyüsün bebeğinizKızlar bugün doğumum oldu normal yaptım. Minik bebek geldi çok şükür. Ayrıntılı şekilde daha sonra yazacağım inşallah.
Sabah bir iki emdi bıraktı memede uyumak istedi. Şimdi de memenin ucuna geleni yalıyor sonra da basıyor bağlıgi memede durmak istemiyor neden ki
Canım Allah Analı babalı büyütsün ne giydiriyorsun çocuğa malum havalar çok sıcak ?Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?