Bende yediklerime dikkat ediyorum ama oluyor yinede zaten doktor gaz 3.hafta baslar demisti oylede olduGaz cok zor ya. Umarim kolik bebek olmaz ileride Kipkirmizi oluyor yavrum. Kıvraiyor. Aci cektigi her halinden belli. Bazen uyanip agliyor bazen gaz cikarip raharliyor uyumaya devam ediyor. Sut urunlerini yemeyi biraktim. Benim laktoz intoleeansim var, saniyorum ki simdi kizimin da oyle.Eki Görüntüle 2678508
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar merhaba;
Mimiğik bugün saat 11.15 te sezeryanla dünyaya geldi.. Odaya yatışimız yapildi 10 dakika sonra da suyum geldi. Boynunda kordon olmadaymiş ta zaten bugün doğacakmıs meleğimikimizde iyiyiz şükür 2 gün once ultrasonda 3.250 idi fakat 3.505 grm doğdü 51.8 cm. Dünyaya alışmaya çalışıyor miniğim yatağına koyunca koridor inliyor, koynuma koyunca sesi çıkmıyor ☘
Sezeryan ağrısı dışında bir sorunumuz yook şükür. Ama dedikleri gibi kucağına alınca hersey geçiyormuş gerçekten
anne sütü alıyo ama bugün sütüm az gibiydi stresten dolayı 50 cc yaptım 25 ini anca içti hemen uykuya daldı kaldı öyleaynen dök gitsin anne sütü alıyorsa birer ölçek yap deneyerek ver artmaz böylece çok
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba;
Mimiğik bugün saat 11.15 te sezeryanla dünyaya geldi.. Odaya yatışimız yapildi 10 dakika sonra da suyum geldi. Boynunda kordon olmadaymiş ta zaten bugün doğacakmıs meleğimikimizde iyiyiz şükür 2 gün once ultrasonda 3.250 idi fakat 3.505 grm doğdü 51.8 cm. Dünyaya alışmaya çalışıyor miniğim yatağına koyunca koridor inliyor, koynuma koyunca sesi çıkmıyor ☘
Sezeryan ağrısı dışında bir sorunumuz yook şükür. Ama dedikleri gibi kucağına alınca hersey geçiyormuş gerçekten
Benim daha 2. hafta ya. 11. gun :/Bende yediklerime dikkat ediyorum ama oluyor yinede zaten doktor gaz 3.hafta baslar demisti oylede oldu
Benim 15. Gün düştü ve hala göbek deligi ice girmedi tam. Sis kaldi. Doktor ufak bi fitik var gibi dedi. Fotografini atmistim. Kendisi duzelirmis. Bugun 25 günlük olduk.Gobek kordonu ne zaman dustu sizde? 11 gun oldu sapasaglam duruyor
Bzimde basladı gaz ya ve 3. Haftayı bitirdik bugün cok zor bir gündü Allah yardım etsin bizlereBende yediklerime dikkat ediyorum ama oluyor yinede zaten doktor gaz 3.hafta baslar demisti oylede oldu
kaç günlük canım?İşte ben de meme de iken emiyor yaklasık 20 dk 25 dakika emmiyor artık bırakıyorum bende sonra da ağlamıyor, parmağımla deniyorum emme refleksi yapmıyorda... gazını çıkarmak için omzuna alıyorum bazen gaz çıkmadan bile uykuya dalıyor
11 günlük kuzumkaç günlük canım?
Bizimki tam tersi ; iki dakika yerine koymaya gelmiyor doğrusuMerhaba taze anne
MaşallahBoyu Posu Kilosu Şahane...
Bizimki yatakta duruyor alınca ağlıyordu... Şimdi değişti gerçi yatakta durmuyor
Allah analı babalı büyütsün
Tesekkur ederiz ☘Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Benim de normalde sıktığımda süt geliyor memelerimden. İkisinden değil 1 inden emiyor uyuyor, ikisinden emse daha rahat edicm amaGoguslerini ozellikle sabah uyandiginda agirlasmis hissetmiyor musun? O iste sutten oluyor. Emdikce ici bosaliyor. Bazi gunler gazdan dolayi emzik niyetine meme istiyor tum sutu bitiriyor. Bakiyorum yeniden sutun gelmesi icin zamana ihtiyacim var o zmn bi olcek formula yapiyorum. Bezlerinden baska bakcak bi sey yok sanırım. Bezi kilo alimi. Nacizane sen ver sütünü baktin yarim saat oldu doyurdun ama yine araniyor. Yine araniyorsa bi olcek mama ver. Mamadan sonra sakinlesiyorsa sut yetmiyor olabilir.
Bir de sutumu yetmedigini dusundugumu soyledigimde ebeler iyi dinleniyor musun dediler. Hayir dedim . Su icmek ve dinlenmek iki altin kural emzirme icin dediler. Bugun soesta yaptim memelerimden ben dokunmadan sut damliyor
Yediklerin arasında asidik özellikli bir şey var mıydı? Primadan başka bir beze geçince pişik oluyor bu arada. prima losyonlu olduğu için ciltleri alışıyorPişik için bez değiştirdim prima Sleepy ikisinde pişik devam ediyor ıslak mendili biraktım pamukla siliyorum kuruluyorım ama gecmiyor bepanthol pişik kremi hametan kullanıyorum ama gecmiyor kızarıklık ne kullanabilirim önerinizi var mı
aynen benimki de öyle. benimki de 11 günlük11 günlük kuzum
Yok aslında yediklerime cok dikkat ederım 5 gunluk ken başladı Sleepy ile başladım böyle pişik gecmeyınce primaya gectım ama faydası olmadı 5 gunluk ken başladi 15 gundur gecmıyor ne yapacağımı şaşırdım sıksık değiştiriyorum altını kuru kalması için havalandırıyorım gunde bir kac kez ama faydası yokYediklerin arasında asidik özellikli bir şey var mıydı? Primadan başka bir beze geçince pişik oluyor bu arada. prima losyonlu olduğu için ciltleri alışıyor
Benim küçük kızım alerjikti çok zor pişikleri olurdu ve ne kullansam geçmezdi. En son bildiğin yeşil atkı tüp krem ile geçirmiştik şaka gibi.belki bir alternatif olur
Teşekkür ederim❤..Tabi güzel doyuyorsa uyuması çok iyi öyle öyle büyüyecek.Cok gecmis olsun. Simdi.iyi olmasina kilosunun toparlamasina sevindim.
Bizimkinin bezleri dolu masallah. O konuda sikintimiz yok, sanirim uyanmama durumu o geceye ozelmis. Bugun emzirme klinigindeki ebe gelisiminin iyi oldugunu, dogum kilosuna dondugunu ne yapiyorsam ayni sekilde devam etmemi soyledi. Uyandiramama konusunu da soyledim. Uyanmiyorsan birak uyusun, uyumaya ihtiyaci da olabilir, sen de o arada uyu dinlenmis olursun dedi. Dedim ne olursa olsun uyandir diyordunuz. Kilo alimi.iyi uyumadan once saglam emip uyuduysa zorlamana uyandirmana gerek yok dedi.
Doktor onermedigi surece cocuga anne sutu veyahut mama disi bi takviye gida verilmesine karsiyim.
Bizim yeni problemimiz gaz. 2 gündür gaz sancisi cekiyor, kivraniyor. Bir damla onerdi ebeler, bakalim ise yarayacak mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?