2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende yediklerime dikkat ediyorum ama oluyor yinede zaten doktor gaz 3.hafta baslar demisti oylede oldu

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Bende yediklerime dikkat ediyorum ama oluyor yinede zaten doktor gaz 3.hafta baslar demisti oylede oldu
Bzimde basladı gaz ya ve 3. Haftayı bitirdik bugün cok zor bir gündü Allah yardım etsin bizlere Sürekli ağla ağla yavrum sesi kısıldı artık. Gaza cok iyi bir buluşu olan var mı? Biogaia ve Artı olarak sap simplex e basladık bugun İnsallahiyi gelir

Sütünüzün yetmediğini düşündüğünüzde ağlamasından filan anladıgınızda mama verin bence, cunku suan cok kucukler, bir 40ları çıksın biraz daha çözelim bebekleri sütümüzün varlığına göre sadece memeyle devam ederiz insallahBen günde 3 kere filan 2 ölçü yani 60cc veriyorum mama, birini gece veriyorum diğer ikisİni bir sabah bir aksam

Kızlar mama sanki bebeğe ağır geliyor gibi hissediyorum çünkü mama verdikten sonra 4 saatten fazla uyumak istiyor bir sonraki besin için uyandırmaya çalışırken akla karayı seçiyorum bu yüzden 1 saat arayla da olsa anne sütü vermeyi tercih ediyorum. Sizin bebeklerde de mama ağırlık yapıyor mu?

İşte ben de meme de iken emiyor yaklasık 20 dk 25 dakika emmiyor artık bırakıyorum bende sonra da ağlamıyor, parmağımla deniyorum emme refleksi yapmıyorda... gazını çıkarmak için omzuna alıyorum bazen gaz çıkmadan bile uykuya dalıyor

Pişik için bez değiştirdim prima Sleepy ikisinde pişik devam ediyor ıslak mendili biraktım pamukla siliyorum kuruluyorım ama gecmiyor bepanthol pişik kremi hametan kullanıyorum ama gecmiyor kızarıklık ne kullanabilirim önerinizi var mı

Benim de normalde sıktığımda süt geliyor memelerimden. İkisinden değil 1 inden emiyor uyuyor, ikisinden emse daha rahat edicm ama

Yediklerin arasında asidik özellikli bir şey var mıydı? Primadan başka bir beze geçince pişik oluyor bu arada. prima losyonlu olduğu için ciltleri alışıyor
Benim küçük kızım alerjikti çok zor pişikleri olurdu ve ne kullansam geçmezdi. En son bildiğin yeşil atkı tüp krem ile geçirmiştik şaka gibi.belki bir alternatif olur

Yok aslında yediklerime cok dikkat ederım 5 gunluk ken başladı Sleepy ile başladım böyle pişik gecmeyınce primaya gectım ama faydası olmadı 5 gunluk ken başladi 15 gundur gecmıyor ne yapacağımı şaşırdım sıksık değiştiriyorum altını kuru kalması için havalandırıyorım gunde bir kac kez ama faydası yok

Teşekkür ederim❤..Tabi güzel doyuyorsa uyuması çok iyi öyle öyle büyüyecek.

Aynen Bizimki de gaz yüzünden şekilden şekle giriyor kakasını da 3 günde 1 yapıyor
Pazartesi günü çocuk doktorumuza gideceğiz .Ben de damla yazmasını isteyeceğim .
Probiyotik damla veriyorlarmış bakalım faydasını görürüz inşallah.

Msjlarin hepsini okuyamadım bizim de yarın kontrol var 10 günlük oluyoruz. Brz sariligimiz var 11 kusur çıkmıştı değeri 18 altı risk oluşturmuyor dedi Dr ama yarın birdaha görmrk istedi. Henüz mama vermedim hiç, saatlerce emmidi ve uyumadigi zaman 2 kere denedim birinde 10 CC içti snrasinda küstü ve aynı anda kaka yaptı zoru gaz sancısı yemiş yani, diğerinde de hiç almadi mamayı ağzını kitliyor ama beni emzik olarak kullanmaya bayılır gece uyandirmasindan bahsetmişsiniz ben hiç uyandirmiyorum maksimum 3.5 saat ki bu çok nadir oluyor, 3 saat hatta 2.5 saatte kurulu saat gibi kendi uyanıyor. İlk kızımda çok çektim ve bütün uyku düzenini bozdum ve 1-1.5 senemin pert olmasına sebep oldu bu durum. 2. Kızımda ve bunda uyandirmiyorum. Saati 4 saate kuruyorum maksimum olur da uyanmaz bnde kalmamak diye ama hiç gerek kalmadı dediğim gibi 2.5-3 saatte mizirdaniyor zaten. Bizden haberler böyle bgn göbeğimiz de düştü aklıma gelmişken onu da yazayım sat daşim bendimm doğum yaptım mı kaçırmış olabilirim diye soruyorum aklım sende giiiz haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…