Bacım sen umutsuz vaka olarak ilerliyorsun bgn son gunun bakBenden yana umudun yok mu bacım,ben napim
Başını da yüzüstü dönmüş, dr belki bu gece bile görüşürüz dedi amaBacım sen umutsuz vaka olarak ilerliyorsun bgn son gunun bakhadi bı çırpıda doguruver göreyim seni, yaparsın sen hadi gel çocuğu bana bırak hastaneye git, hurmanla birlikte
Bnde 40 im çıkınca kontrole giderken goturcem çikolata ve orkide düşünüyorumKızlar buarada dr a teşekkür hediyesi düşünüyorum ama ne olabilir, hiçbir fikrim yok..
Öneriniz olursa sevinirim
Pazartesi günü kontrolüm ilk doğumum normaldi buda normal olacak inşallah inşallah.. bı avazdaHareketlerin yavaşlaması normal diye biliyorum canım.
Senin kontrol ne zaman, normal sezaryen nasıl olacak gibi..
Bende hiç açılma falan da yok buarada
Ayy canımmm hadi insallah yaBgn yarın doğar o zaman cnm, merdiven in cik
Benim de ilki normaldi canım.Pazartesi günü kontrolüm ilk doğumum normaldi buda normal olacak inşallah inşallah.. bı avazda
Canim ben iki dogumuda koruda yaptim ilk oglumun takibini 6 yıl boyunca koruda aydın bey yaptı çok iyi doktordu ama şu an yurtdışında tekrar dönecekmis ama ne zaman belli degil bu dogumumda yine koruda oldu dogumdan sonra ilk muayeneyi Fahrettin bey var o yaptı o da iyi doktor ama poliklinik bakmiyor yenidogan servisinden sorumluymus biz o yüzden şimdi koruda Zekeriya bey e gidiyoruz simdilik memnunum ama Aydın hocanın yerini tutamaz umarım en kısa zamanda gelir tekrarKızlar Ankara'yı bilenler, sincan koru da çocuk Dr u arıyorum bilen duyan şu iyiymis diyen var mı. Aslında sadece orası şart değil , Eryaman hast. Lokman hekim vs de olur ama netten araştırdım kadarıyla koru daha ii gibi yorumlarla karşılaştım. Şuan Demet lokman a götürüyorum yol çok uzak oraya devam etmek istemiyorum 1 haftadır 3 kere.gittik zaten sarılık takibi için, çocuklarla zor oluyor. Yakın biyerde bı Dr bulup ordan devam etmek istiyorum. Bı el ativerin hele...
evet doktorum da öyle dedi miktarı önemliymiş aşırı olmadığı sürece ara ara gelip kesile bilirmişBenimde öyle bazen hiç gelmiyor sonra tekrar başlıyor İlk dogumumda da bu şekilde 40 güne yakın devam etmişti miktarı çok fazla artmadikca problem olmaz herhalde
İnşallah canım benimde çarşambaya kadar vaktim var sonra çaresine bakarız dedi inşallah gerek kalmazBenim de ilki normaldi canım.
Dr fitil artı serum dedi.
Normal olur inşallah bu da
Tamam cnm çok sağol bnde ona randevu alayim o zmn, hiç bı fikrim yok çünkü. Bzm smdiki dr da iyi kızları da ona görüyordum zaten 1 yıldır Ankara'da oturuyoruz ama ordan taşınınca uzak kaldı yakın biyer olsn istiyorum. Sağol cnmCanim ben iki dogumuda koruda yaptim ilk oglumun takibini 6 yıl boyunca koruda aydın bey yaptı çok iyi doktordu ama şu an yurtdışında tekrar dönecekmis ama ne zaman belli degil bu dogumumda yine koruda oldu dogumdan sonra ilk muayeneyi Fahrettin bey var o yaptı o da iyi doktor ama poliklinik bakmiyor yenidogan servisinden sorumluymus biz o yüzden şimdi koruda Zekeriya bey e gidiyoruz simdilik memnunum ama Aydın hocanın yerini tutamaz umarım en kısa zamanda gelir tekrar
Gözün aydınKızlar doğum oldu çok şükür 2 gün geçti herşey yolunda çok şükür. Sadece sütüm çok az. Pompa ile sagdım 15er dakikadan 30dakika. Toplamda 20ml süt geldi. Yeterlimi ? Siz ne kadar veriyorsunuz ? Kaç ml’den az olunca mamaya ihtiyacı var acaba ? 2920 gram doğdu :) ben ve bebek sağlıklı :) çooooooook mutluyum. Detayları yoğunluk bitince yazacagım.
Hic oyle birsey farketmedim, mamayı gece uykusundan önce mı veriyorsun genelde bende gece uykusundan uyandırmakta zorlanıyorum ama mamayı gece 2. Veya 3. Uykuda veriyorum sık uyanmaya basladıgında goguslerım tam dolmadan emzirmeyeyim diyeKızlar mama sanki bebeğe ağır geliyor gibi hissediyorum çünkü mama verdikten sonra 4 saatten fazla uyumak istiyor bir sonraki besin için uyandırmaya çalışırken akla karayı seçiyorum bu yüzden 1 saat arayla da olsa anne sütü vermeyi tercih ediyorum. Sizin bebeklerde de mama ağırlık yapıyor mu?
3. Günden sonra geliyor süt canım 72 saatten sonra gelir dediler bana ve öyle oldu hatta mastit oluyordum aman dikkat ilk günler meme ucu açık değildi tam, damla damla geliyordu 3. Günden sonra ve bebekte tam çekemiyordu ucu çok açık değil diye sağamıyordum boşalmıyordu 3-4 gün çok çektim Ağladım, geceleri uyuyamadım göğüs ağrımdan ateş yaptı ufaktan, oyle birsey yasarsanız sıcak suya havluları batırıp sıkıp göğüslerinize koyun sık sık gece dahil ve sonra masaj yaparak sağın ki göğüs uçlarınız da zamanla açılıyor deliklerden daha cok süt geliyor ve öyle bosalıyor göğüslerKızlar doğum oldu çok şükür 2 gün geçti herşey yolunda çok şükür. Sadece sütüm çok az. Pompa ile sagdım 15er dakikadan 30dakika. Toplamda 20ml süt geldi. Yeterlimi ? Siz ne kadar veriyorsunuz ? Kaç ml’den az olunca mamaya ihtiyacı var acaba ? 2920 gram doğdu :) ben ve bebek sağlıklı :) çooooooook mutluyum. Detayları yoğunluk bitince yazacagım.
Promalt içebildiniz mi ya ben 24 tane aldım aldığım gibi iade ettim hayatımda içtiğim en kötü şeydiGözün aydın ❤ sağlıkla büyüsün inşallah
Benim sütüm 2 gün sonra geldi. Promalt, hoşaf, su, meyve suyu falan tükettim ama sıcak duşun etkisi de güzel oldu
zeytinyağı da deneyin hakiki zeytinyagı gercekten iyi geliyorYok aslında yediklerime cok dikkat ederım 5 gunluk ken başladı Sleepy ile başladım böyle pişik gecmeyınce primaya gectım ama faydası olmadı 5 gunluk ken başladi 15 gundur gecmıyor ne yapacağımı şaşırdım sıksık değiştiriyorum altını kuru kalması için havalandırıyorım gunde bir kac kez ama faydası yok
Gümüş göğüs kapakları kullandım hiç çatlağım yaram olmadı belkide yapı meselesi ama sadece 1Bucuk hafta kullandım hemdeGöğüs ucu çatlaklarınız için neler yapıyorsunuz kızlar? Henüz doğuma bir hafta var ancak dün göğüs uçlarımın çatladığını farkettim. Her gece nemlendirmeme rağmen
Benm de perşembeye kadar canım.İnşallah canım benimde çarşambaya kadar vaktim var sonra çaresine bakarız dedi inşallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?