2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bacım sen umutsuz vaka olarak ilerliyorsun bgn son gunun bak hadi bı çırpıda doguruver göreyim seni, yaparsın sen hadi gel çocuğu bana bırak hastaneye git, hurmanla birlikte
Başını da yüzüstü dönmüş, dr belki bu gece bile görüşürüz dedi ama
Bende pek umutlu değilim
Bu arada rahim açıcı fitille ilgili bilgisi olan var mı ?
Suni artı fitil dedi dr.

Canim ben iki dogumuda koruda yaptim ilk oglumun takibini 6 yıl boyunca koruda aydın bey yaptı çok iyi doktordu ama şu an yurtdışında tekrar dönecekmis ama ne zaman belli degil bu dogumumda yine koruda oldu dogumdan sonra ilk muayeneyi Fahrettin bey var o yaptı o da iyi doktor ama poliklinik bakmiyor yenidogan servisinden sorumluymus biz o yüzden şimdi koruda Zekeriya bey e gidiyoruz simdilik memnunum ama Aydın hocanın yerini tutamaz umarım en kısa zamanda gelir tekrar

Benimde öyle bazen hiç gelmiyor sonra tekrar başlıyor İlk dogumumda da bu şekilde 40 güne yakın devam etmişti miktarı çok fazla artmadikca problem olmaz herhalde
evet doktorum da öyle dedi miktarı önemliymiş aşırı olmadığı sürece ara ara gelip kesile bilirmiş

Tamam cnm çok sağol bnde ona randevu alayim o zmn, hiç bı fikrim yok çünkü. Bzm smdiki dr da iyi kızları da ona görüyordum zaten 1 yıldır Ankara'da oturuyoruz ama ordan taşınınca uzak kaldı yakın biyer olsn istiyorum. Sağol cnm

Kızlar doğum oldu çok şükür 2 gün geçti herşey yolunda çok şükür. Sadece sütüm çok az. Pompa ile sagdım 15er dakikadan 30dakika. Toplamda 20ml süt geldi. Yeterlimi ? Siz ne kadar veriyorsunuz ? Kaç ml’den az olunca mamaya ihtiyacı var acaba ? 2920 gram doğdu :) ben ve bebek sağlıklı :) çooooooook mutluyum. Detayları yoğunluk bitince yazacagım.

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Benim sütüm 2 gün sonra geldi. Promalt, hoşaf, su, meyve suyu falan tükettim ama sıcak duşun etkisi de güzel oldu

Hic oyle birsey farketmedim, mamayı gece uykusundan önce mı veriyorsun genelde bende gece uykusundan uyandırmakta zorlanıyorum ama mamayı gece 2. Veya 3. Uykuda veriyorum sık uyanmaya basladıgında goguslerım tam dolmadan emzirmeyeyim diye

3. Günden sonra geliyor süt canım 72 saatten sonra gelir dediler bana ve öyle oldu hatta mastit oluyordum aman dikkat ilk günler meme ucu açık değildi tam, damla damla geliyordu 3. Günden sonra ve bebekte tam çekemiyordu ucu çok açık değil diye sağamıyordum boşalmıyordu 3-4 gün çok çektim Ağladım, geceleri uyuyamadım göğüs ağrımdan ateş yaptı ufaktan, oyle birsey yasarsanız sıcak suya havluları batırıp sıkıp göğüslerinize koyun sık sık gece dahil ve sonra masaj yaparak sağın ki göğüs uçlarınız da zamanla açılıyor deliklerden daha cok süt geliyor ve öyle bosalıyor göğüsler

zeytinyağı da deneyin hakiki zeytinyagı gercekten iyi geliyor

Göğüs ucu çatlaklarınız için neler yapıyorsunuz kızlar? Henüz doğuma bir hafta var ancak dün göğüs uçlarımın çatladığını farkettim. Her gece nemlendirmeme rağmen
Gümüş göğüs kapakları kullandım hiç çatlağım yaram olmadı belkide yapı meselesi ama sadece 1Bucuk hafta kullandım hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…