Konu hakkinda okudugum bir yaziyi paylasmak istedim. (Not; mamaya karsi degilim, kendim de arada veriyorum)Kızlar mama sanki bebeğe ağır geliyor gibi hissediyorum çünkü mama verdikten sonra 4 saatten fazla uyumak istiyor bir sonraki besin için uyandırmaya çalışırken akla karayı seçiyorum bu yüzden 1 saat arayla da olsa anne sütü vermeyi tercih ediyorum. Sizin bebeklerde de mama ağırlık yapıyor mu?
Bende neler denedim en son biri dedi arko krem al sur 2 güne birşeyi kalmadı şimdi her bez leme sürüyorum.Pişik için bez değiştirdim prima Sleepy ikisinde pişik devam ediyor ıslak mendili biraktım pamukla siliyorum kuruluyorım ama gecmiyor bepanthol pişik kremi hametan kullanıyorum ama gecmiyor kızarıklık ne kullanabilirim önerinizi var mı
Zeytinyağı sur kızımda çok işe yarardı.. birde bilmiyorum yapar mısın anne sütü de faydalı ise yarayabiliyor su ile temizledikten sonra surebilirsinYok aslında yediklerime cok dikkat ederım 5 gunluk ken başladı Sleepy ile başladım böyle pişik gecmeyınce primaya gectım ama faydası olmadı 5 gunluk ken başladi 15 gundur gecmıyor ne yapacağımı şaşırdım sıksık değiştiriyorum altını kuru kalması için havalandırıyorım gunde bir kac kez ama faydası yok
Yok be canim ben kimm,dogurmak kimmMsjlarin hepsini okuyamadım bizim de yarın kontrol var 10 günlük oluyoruz. Brz sariligimiz var 11 kusur çıkmıştı değeri 18 altı risk oluşturmuyor dedi Dr ama yarın birdaha görmrk istedi. Henüz mama vermedim hiç, saatlerce emmidi ve uyumadigi zaman 2 kere denedim birinde 10 CC içti snrasinda küstü ve aynı anda kaka yaptı zoru gaz sancısı yemiş yani, diğerinde de hiç almadi mamayı ağzını kitliyor ama beni emzik olarak kullanmaya bayılırgece uyandirmasindan bahsetmişsiniz ben hiç uyandirmiyorum maksimum 3.5 saat ki bu çok nadir oluyor, 3 saat hatta 2.5 saatte kurulu saat gibi kendi uyanıyor. İlk kızımda çok çektim ve bütün uyku düzenini bozdum ve 1-1.5 senemin pert olmasına sebep oldu bu durum. 2. Kızımda ve bunda uyandirmiyorum. Saati 4 saate kuruyorum maksimum olur da uyanmaz bnde kalmamak diye ama hiç gerek kalmadı dediğim gibi 2.5-3 saatte mizirdaniyor zaten. Bizden haberler böyle bgn göbeğimiz de düştü aklıma gelmişken onu da yazayım sat daşim bendimm doğum yaptım mı kaçırmış olabilirim diye soruyorum aklım sende giiiz haber et
Klavye azizliğine uğramışım. Yeşil arko tüp krem yazacaktım.Yok aslında yediklerime cok dikkat ederım 5 gunluk ken başladı Sleepy ile başladım böyle pişik gecmeyınce primaya gectım ama faydası olmadı 5 gunluk ken başladi 15 gundur gecmıyor ne yapacağımı şaşırdım sıksık değiştiriyorum altını kuru kalması için havalandırıyorım gunde bir kac kez ama faydası yok
Minorisbaby de lansmana özel indirim var. İndirim bitmeden alın isterseniz.Pişik için bez değiştirdim prima Sleepy ikisinde pişik devam ediyor ıslak mendili biraktım pamukla siliyorum kuruluyorım ama gecmiyor bepanthol pişik kremi hametan kullanıyorum ama gecmiyor kızarıklık ne kullanabilirim önerinizi var mı
Canım her kakadan sonra altını suyla yıkaYok aslında yediklerime cok dikkat ederım 5 gunluk ken başladı Sleepy ile başladım böyle pişik gecmeyınce primaya gectım ama faydası olmadı 5 gunluk ken başladi 15 gundur gecmıyor ne yapacağımı şaşırdım sıksık değiştiriyorum altını kuru kalması için havalandırıyorım gunde bir kac kez ama faydası yok
Çok sağol canım,tüm bebeklerimiz inşallhMaşallah Yağız Ali'ye ..Güzel günler görsün paşa❤
Daha önce doğum yapan arkadaşımın tavsiyesi ile kantaron yağı sürmeye başladım o da ikinci çocuğunda doğuma iki hafta kala sürmeye baslamis hiç sorun yaşamadım bu sefer demistiGöğüs ucu çatlaklarınız için neler yapıyorsunuz kızlar? Henüz doğuma bir hafta var ancak dün göğüs uçlarımın çatladığını farkettim. Her gece nemlendirmeme rağmen
Ben doguramayanKizlar bugun kontrole gittim, 40 hafta oldu malum.
Sali tekrar kontrol.
Persembeye kadar gelmezse planli normal dogum
Suni sanciyla elbette..
Suni sancidan vs yana korkum yok,ama isterim ki once saglikla,sonra kendi belirledigi gun buyursun..
Bizde haberler boyle simdilik.
Bu arada pozisyonu vs hersey yolunda.
Diger doguramayan arkadaslar ne durumdasiniz
Hareketlerin yavaşlaması normal diye biliyorum canım.Ben doguramayansancım oldu nişanım geldi acilmam 2 cm ama dün ve bugün sancı falan yok geceleri çok rahat uyuyorum anlamadım bi garip oldum hareketleri de çok yavaşladı endiselenmeli miyim bilmiyorum ya
Bgn yarın doğar o zaman cnm, merdiven in cikBen doguramayansancım oldu nişanım geldi acilmam 2 cm ama dün ve bugün sancı falan yok geceleri çok rahat uyuyorum anlamadım bi garip oldum hareketleri de çok yavaşladı endiselenmeli miyim bilmiyorum ya
Biz alıştık böyle halimizeKizlar bugun kontrole gittim, 40 hafta oldu malum.
Sali tekrar kontrol.
Suni sanciyla elbette..
Suni sancidan vs yana korkum yok,ama isterim ki once saglikla,sonra kendi belirledigi gun buyursun..
Kizlar bugun kontrole gittim, 40 hafta oldu malum.
Sali tekrar kontrol.
Suni sanciyla elbette..
Benden yana umudun yok mu bacım,ben napimBgn yarın doğar o zaman cnm, merdiven in cik
Biz son doğumları yapıp sonra da forumun kapısını kapatıp çıkacağız gibi görünüyorBenden yana umudun yok mu bacım,ben napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?