Evet ya aslında beni o acele ettiriyor sanki.. gerçi şöyle birşey de var çok kilo alırsa diye de korkuyorum Çarşamba gittiğimde 3500 düBenm de perşembeye kadar canım.
40+4 olucam perşembe.
Senin dr daha az bekliyormuş..
Olsn cnm vardır bi bildiği..Evet ya aslında beni o acele ettiriyor sanki.. gerçi şöyle birşey de var çok kilo alırsa diye de korkuyorum Çarşamba gittiğimde 3500 dü
İlk günler öyl oluyor ben tatlı şekerli şeyleri çok içerim severim yani bana bile ağır gelmişti ilk icisimde. Bikac şişeden snra alıştım. Bu sefer henüz almadım bira mayası tableti kullanıyorum humana steel tee almıştım ama bı fırsat bulursam promalt da alacam bulunsun, çayın bitmesini bekliyorum acele etmedim oyuzden. Bana çok ii gelmişti promalt ama kimisi icemiyormus dediğin gibi, içtikçe alışırdın aslindaPromalt içebildiniz mi ya ben 24 tane aldım aldığım gibi iade ettim hayatımda içtiğim en kötü şeydi
Ne zaman başladınız? Ben de aldım ama doğumla birlikte başlarım kullanmaya diye düşündüm.Gümüş göğüs kapakları kullandım hiç çatlağım yaram olmadı belkide yapı meselesi ama sadece 1Bucuk hafta kullandım hemde
Biberon verme siringa ver canim, ugrastirici ama yaparsan super olur.Kizlar bugun 1 gunluk olduk fakat sutumuz yokkizim emmek istiyor surekli veriyoruz deniyoruz ama yook yani. Serbet hosaf promat suy caylari sekerli seyler hepsini denedim gene yok. Sut yapsin diye serum verdi hatta doktorum ama bakalim umarim olur gelir emmeye o kadar hevesli bebeye biberonla mama verince vicdanim sizliyor gercekten
Ben de bu gün sipariş verdim, cidden o kadar kötü mü yaPromalt içebildiniz mi ya ben 24 tane aldım aldığım gibi iade ettim hayatımda içtiğim en kötü şeydi
Hicbisey yapmadım Dr gerek yok dedi zaten dikisim çok azdı bnm. İlk dogukumda bı solüsyon vermişti Dr eczane hazırlayıp vermişti 1 litre suya onu kullanmistm 1 hafta. Bu sadece yıka kuru kalmasjna dikkat et bişeye gerek yok dedi. Aşağı yukarı 1 haftada geçer acısı kaç gün oldu. Bebeğin göbeği için de yine birşey kullanmadım diğer kızlarda sprey seklinde alkol bazlı bişe vardı onu sikip siliyorduk bu sefer bişe vermediler bnde akıp kullanmadm 9. Gün düştüVajinada dikiş yerleri için ne yapıyorsunuz kızlar acımaya başladı
Göbeğe hiç bir şey surmedim dikisleride 1 hafta saç kurutma makinesi ile kurutup batikon sürdüm zaten 1 haftaya düzeldi dış dikişlerBir de göbek bağına herhangi bisi sürmüyoruz değil mi nette antiseptik filan yazmışlar.
Zibinina sarı akıntı çıkabiliyor kurudugu için öyle oluyor dedi kaynanam
Fitil hiç demedi suni sancı dedi ama soracağım fitili deOlsn cnm vardır bi bildiği..
Sende nasıl başlatacak doğumu,aynı sekil mi.
Eryaman Hastanesi'nin dibinde oturuyorum ben bile oraya gitmiyorum. Pandemi hastanesi ve bu ara dehşet kalabalık. Lokman hekim hastanesini de bana önermediler. Koru Sincan kalıyor. Orayı ben de araştırıyorum. Bilgi alırsan ,benimle paylaşır mısın ?Kızlar Ankara'yı bilenler, sincan koru da çocuk Dr u arıyorum bilen duyan şu iyiymis diyen var mı. Aslında sadece orası şart değil , Eryaman hast. Lokman hekim vs de olur ama netten araştırdım kadarıyla koru daha ii gibi yorumlarla karşılaştım. Şuan Demet lokman a götürüyorum yol çok uzak oraya devam etmek istemiyorum 1 haftadır 3 kere.gittik zaten sarılık takibi için, çocuklarla zor oluyor. Yakın biyerde bı Dr bulup ordan devam etmek istiyorum. Bı el ativerin hele...
Dogum kilosuna gelmis olmali en azindan. Dogduklarindan sonra %10'a kadar kilo kaybi yasiyorlar ilk hafta. Ardindan yavas yavas artisa gecmeye basliyor. Bizim bugun 12. gun ve dogum kilosuna ulasti.Kızlar 2 haftada bebeğin kilosu ne kadar artmış olmalı?
Selam kızlar 2 günlük olduk. Perşembe gece 4 te belimden sancı vurunca anladım ama ilk olunca acemilik oldu emin olamadım. Şimdiye kadar her gün az da olsa tempolu yürüyüş ve 1 aydır plates yaptığım için sanırım kolay açılmam oldu. Hatta pilesenta erken ayrılmış çok fazla kanama oldu hemen doğması gerek dediler karnıma baya bastılar. Evde topla zıplayarak atlatmaya çalıştım sancıları eşim işten geleyim mi gelmeyeyim mi aceba geliyor mu derken suyum gelmeye başladı. Öğleden sonra gittiğimizde 5 cm açılma vardı. İkindi ezanı okunurken doğdu hicri yinasinn ilk çocuğu oldu kuzum.
Hastanede ağlayınca emzik verdim ama siz yapmayın. Beni emmek istemedi. Çişi pembe gelmeye başladı ben de silikon ucla emziriyorum. Hala tutmuyor beni. Alır mı aceba ileride ne yapmam lazım. Hikaye uzun ancak yazabildim dualasalim. Doğurmaya varsa Allah yardım etsin. Normal doğum olayı tamamen teknik. Canını kenara koyup dediklerini yapmaz bağırır çağırırsan zor. Ama sanki canım alındı ikinci verildi gibi öyle zordu. Ama çabuk geçti. Bunu korkutmak için yazmadım tersine çıkınca gerçekten bisi kalmadığını anlatmaya çalıştım. Dikişler im çok Malesef. Elini yüzüne dayayarak çıkan bir oğlum var içeride ve dışarıda yırtık çok.
Medela purelan parçalanıp kanayan meme ucuna bile fayda ettiGöğüs ucu çatlaklarınız için neler yapıyorsunuz kızlar? Henüz doğuma bir hafta var ancak dün göğüs uçlarımın çatladığını farkettim. Her gece nemlendirmeme rağmen
İçtim, içiyorumPromalt içebildiniz mi ya ben 24 tane aldım aldığım gibi iade ettim hayatımda içtiğim en kötü şeydi
Gözün aydınSelam kızlar 2 günlük olduk. Perşembe gece 4 te belimden sancı vurunca anladım ama ilk olunca acemilik oldu emin olamadım. Şimdiye kadar her gün az da olsa tempolu yürüyüş ve 1 aydır plates yaptığım için sanırım kolay açılmam oldu. Hatta pilesenta erken ayrılmış çok fazla kanama oldu hemen doğması gerek dediler karnıma baya bastılar. Evde topla zıplayarak atlatmaya çalıştım sancıları eşim işten geleyim mi gelmeyeyim mi aceba geliyor mu derken suyum gelmeye başladı. Öğleden sonra gittiğimizde 5 cm açılma vardı. İkindi ezanı okunurken doğdu hicri yinasinn ilk çocuğu oldu kuzum.
Hastanede ağlayınca emzik verdim ama siz yapmayın. Beni emmek istemedi. Çişi pembe gelmeye başladı ben de silikon ucla emziriyorum. Hala tutmuyor beni. Alır mı aceba ileride ne yapmam lazım. Hikaye uzun ancak yazabildim dualasalim. Doğurmaya varsa Allah yardım etsin. Normal doğum olayı tamamen teknik. Canını kenara koyup dediklerini yapmaz bağırır çağırırsan zor. Ama sanki canım alındı ikinci verildi gibi öyle zordu. Ama çabuk geçti. Bunu korkutmak için yazmadım tersine çıkınca gerçekten bisi kalmadığını anlatmaya çalıştım. Dikişler im çok Malesef. Elini yüzüne dayayarak çıkan bir oğlum var içeride ve dışarıda yırtık çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?