2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam kızlar 2 günlük olduk. Perşembe gece 4 te belimden sancı vurunca anladım ama ilk olunca acemilik oldu emin olamadım. Şimdiye kadar her gün az da olsa tempolu yürüyüş ve 1 aydır plates yaptığım için sanırım kolay açılmam oldu. Hatta pilesenta erken ayrılmış çok fazla kanama oldu hemen doğması gerek dediler karnıma baya bastılar. Evde topla zıplayarak atlatmaya çalıştım sancıları eşim işten geleyim mi gelmeyeyim mi aceba geliyor mu derken suyum gelmeye başladı. Öğleden sonra gittiğimizde 5 cm açılma vardı. İkindi ezanı okunurken doğdu hicri yinasinn ilk çocuğu oldu kuzum.
Hastanede ağlayınca emzik verdim ama siz yapmayın. Beni emmek istemedi. Çişi pembe gelmeye başladı ben de silikon ucla emziriyorum. Hala tutmuyor beni. Alır mı aceba ileride ne yapmam lazım. Hikaye uzun ancak yazabildim dualasalim. Doğurmaya varsa Allah yardım etsin. Normal doğum olayı tamamen teknik. Canını kenara koyup dediklerini yapmaz bağırır çağırırsan zor. Ama sanki canım alındı ikinci verildi gibi öyle zordu. Ama çabuk geçti. Bunu korkutmak için yazmadım tersine çıkınca gerçekten bisi kalmadığını anlatmaya çalıştım. Dikişler im çok Malesef. Elini yüzüne dayayarak çıkan bir oğlum var içeride ve dışarıda yırtık çok.

Promalt içebildiniz mi ya ben 24 tane aldım aldığım gibi iade ettim hayatımda içtiğim en kötü şeydi
İlk günler öyl oluyor ben tatlı şekerli şeyleri çok içerim severim yani bana bile ağır gelmişti ilk icisimde. Bikac şişeden snra alıştım. Bu sefer henüz almadım bira mayası tableti kullanıyorum humana steel tee almıştım ama bı fırsat bulursam promalt da alacam bulunsun, çayın bitmesini bekliyorum acele etmedim oyuzden. Bana çok ii gelmişti promalt ama kimisi icemiyormus dediğin gibi, içtikçe alışırdın aslinda

Kizlar bugun 1 gunluk olduk fakat sutumuz yok kizim emmek istiyor surekli veriyoruz deniyoruz ama yook yani. Serbet hosaf promat suy caylari sekerli seyler hepsini denedim gene yok. Sut yapsin diye serum verdi hatta doktorum ama bakalim umarim olur gelir emmeye o kadar hevesli bebeye biberonla mama verince vicdanim sizliyor gercekten

Biberon verme siringa ver canim, ugrastirici ama yaparsan super olur.
Memeni emerken gogsunun arasindan siringayla mamayi ver,boylece hem emsin,hem mama alsin.
Benm de ilk baslarda azdi,biberona alismasin diye bu sekilde verdim.
2 sene emzirdim.
Sutun zamanla artacaktir.

Vajinada dikiş yerleri için ne yapıyorsunuz kızlar acımaya başladı

Bir de göbek bağına herhangi bisi sürmüyoruz değil mi nette antiseptik filan yazmışlar.
Zibinina sarı akıntı çıkabiliyor kurudugu için öyle oluyor dedi kaynanam

Vajinada dikiş yerleri için ne yapıyorsunuz kızlar acımaya başladı
Hicbisey yapmadım Dr gerek yok dedi zaten dikisim çok azdı bnm. İlk dogukumda bı solüsyon vermişti Dr eczane hazırlayıp vermişti 1 litre suya onu kullanmistm 1 hafta. Bu sadece yıka kuru kalmasjna dikkat et bişeye gerek yok dedi. Aşağı yukarı 1 haftada geçer acısı kaç gün oldu. Bebeğin göbeği için de yine birşey kullanmadım diğer kızlarda sprey seklinde alkol bazlı bişe vardı onu sikip siliyorduk bu sefer bişe vermediler bnde akıp kullanmadm 9. Gün düştü

Bir de göbek bağına herhangi bisi sürmüyoruz değil mi nette antiseptik filan yazmışlar.
Zibinina sarı akıntı çıkabiliyor kurudugu için öyle oluyor dedi kaynanam
Göbeğe hiç bir şey surmedim dikisleride 1 hafta saç kurutma makinesi ile kurutup batikon sürdüm zaten 1 haftaya düzeldi dış dikişler

Eryaman Hastanesi'nin dibinde oturuyorum ben bile oraya gitmiyorum. Pandemi hastanesi ve bu ara dehşet kalabalık. Lokman hekim hastanesini de bana önermediler. Koru Sincan kalıyor. Orayı ben de araştırıyorum. Bilgi alırsan ,benimle paylaşır mısın ?

tutar canım memeyi de merak etme hiç kendini de germe, sadece çenesi güçlensin meleğin bak nasıl emecek annesini... bol bol sağ ne gelirse gelsin enjektörle bile çekmen gerekse 3 damla bile olsa ver yavruna, her şey yoluna girecek merak etme

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Ne güzel günde doğmuş kuzucuk. Doğumda ben de aynı şeyi hissettim. Ruhumu vericem ama alınmıyor demiştim. Tek düşüncem doğduğu an her şey bitecek olmuştu. Ne büyük bir mucize bu.
Kesinlikle bağırmak bebeği de anneyi de yoran bir şey. Nefes ile karşılamak zor ama yormayan bir teknik. Doğum yapacak arkadaşlara da bu tavsiye olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…