2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim ikizlerim de bir hafta mememi tutmamisti silikon uçla emdiler bir hafta. Birinci hafta kontrolünde hastaneye uçları götürmeyi unutmusum. Hastanede açlıktan çıldırmak üzereyken bi tuttular bi daha bırakmadılar şükür. Bence biraz fazla açken deneyin tutabilir insaaallahh

Vajinada dikiş yerleri için ne yapıyorsunuz kızlar acımaya başladı
Bir de göbek bağına herhangi bisi sürmüyoruz değil mi nette antiseptik filan yazmışlar.
Zibinina sarı akıntı çıkabiliyor kurudugu için öyle oluyor dedi kaynanam
Dikiş için hiçbir şey söylemediler bana. Hastaneden çıktıktan sonraki 2 gün aşırı acı oldu birkaç dikişte ama sonra geçti. Benim biraz fazla dikişim var ondan da olabilir. Göbek bağına da bir şey sürmüyorum. İlk başta leke oluyordu zıbında ama şu an yok. Bugün bir ara kanamış gibi oldu ya bezi çarptı ya kucapa alırken zedelendi. Çok korktum ama şu an yine kuru. Bir an önce düşse de rahatlasak

Şırıngayı denedik olmadi. Zaten biberonu cok zor kabulleniyor istemiyor diliyle itiyor surekli memeci. 15 dakika bir meme 15 dakika diger meme deniyoruz sonra biberonla mama veriyoruz. Her yalandiginda once meme yarim saat deneyip sonra mama. Ama yok. Emmeye çok hevesli ama iste sütum gelmeyince cok uzuluyorum istemsizce. Doktorum yarim cay bardağı üzüm pekmezi icine yarim paket yaş maya karıstirip iç dedi yarin onu deneyeceğim bakalim.eger guzel sonuc alirsam paylasirim :)

Benm de perşembeye kadar canım.
40+4 olucam perşembe.
Senin dr daha az bekliyormuş..

hanimlar bende 40+6 oldum ve cok stres yapiyorum kendiliginde bir an once dogsun istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve burda 41+5 e kadar bekletiyolar ondan sonra suni sanci veriyolar ama galiba sunin acisi daha kotuymus :/

Zekeriya hocaya goturuyormus cnm arkadaş

Ne güzel mesaj bu teşekkür ederim

Kızlar 31 temmuzda doğum yaptım sütüm gün geçtikçe azalıyor ilk doğumum ilk gublerde süt verir doymamıstır diye ardından mama verirdim şimdi 4-5 saat emmemesine rağmen çok az süt geliyor pompayla cekince 20-30 ml anca çıkıyor sütümün artması için neler yapabilirim bitecek diye ödüm kopuyor yavrum kucağıma her aldığımda ağzını gezdirip meme arıyor öyle yaptıkça üzüntüden kahroluyorum ((+

Ayy Maşallah..Zorlanmışsıniz ama güzel doğmuş kuzu.Bizimkinin de tek eli sürekli çenesinin altında:)) bir bilgelik var bu zamane bebelerinde:))

Sağlıkla büyütün inşallah

Öncelikle gözünüz aydın.Sağlıkla büyütün kuzuyu
Lütfen kendinizi üzmeyin ..Olumlu düşünmeye çalışın, sütünüz azalmasın iyice..
Benim de ilk zamanlardan beri sütüm az geliyor mama vermek durumunda kaldım.
Gün içinde emip mama yiyor..Sağlıkları yerinde olsun her şey hallolur.

Emmediği zamanlar sağsanız belki artmaya devam eder
Bol su için ,komposto vb şeyler tüketin .

İçtim, içiyorum sulandırılmış pekmez tadı veriyor bana. Çocukken içerdim, sanırım onu hatırlattı bana.
Aynen sulandırılmış pekmez gibi ilk ictigimde bnde aynı tepkiyi vermiştim bu ne ya pekmez gibi diye ki pekmez içmeyi hic sevmeyen bı çocuktum

Canım mama dünyanın sonu değil ama sen yine de yılmadan emzir. Sagma bnm ilk kızım çok iştahlı bı bebekti sütüm yetmezdi hep mama da verdim ama 1 kaşık bile gelse emdim die öncesinde hep emzirdim. Saginca moralim bozulur ağlardım bu kadar az mı geliyor diye ama bebek emince daha fazlası geliyordur emin ol. Bir gün 24 saat ayrı kalmak zorunda kalmıştım bnm süt yok die agladigim goguslerim şişti yanımda pompa falan bişey de yok neyse elimle şahsım 1 bardağa yakın sur çıkmıştı dedim demekki çocuk emiyormus. Snra eşim gidip eczaneden en uyduruk pompadan ve süt torbalarından almıştı sutun 1 zerresini bile ziyan edemeyiz diyerekten 2 kere de öyle sagmistim. Yani denem o ki sen yok saniyorsundur ama o emdikçe illa ki alıyordur, üzülme ve emzirmeye devam et. Mama da ver, böyle böyle büyüyecekler...

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla büyüsün

Weleda pişik kremi öneririm canım mutlaka dene bence.
Uyuyamayanlarda bugün
Artık gözüm açık rüya görmeye de başladım
Uyuduğum yarım saatte bile rüya görebilen bir de ben varım uykuların seyri bile hızlandı. Sanırım kolik annesi adayıyım
Bunu da şuraya iliştireyim.
Geceler Geceleeer zalım geceleerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…