Yeşil kutu olandan aldık biz valla kokusu bile kötüydü etkilemek gibi olmasın siz yinede bi bakın tadına, iade ettik bizBen de bu gün sipariş verdim, cidden o kadar kötü mü ya
Canim ben oglumu da suniyle dogurdum.hanimlar bende 40+6 oldum ve cok stres yapiyorum kendiliginde bir an once dogsun istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve burda 41+5 e kadar bekletiyolar ondan sonra suni sanci veriyolar ama galiba sunin acisi daha kotuymus :/
O bana da cok oluyorduUyuyamayanlarda bugün
Artık gözüm açık rüya görmeye de başladım
Ben de Rüyayı görüyorum .Üstüne yanımda duran Anneme Rüyayı görürken rüya ile ilgili soru soruyorum.O bana da cok oluyordu
Ruya gormekten ote daha cok halusilasyon gibi,karsimda biri varmis gibi konusuyordum da
Uykusuzluk zor..
bazen hergün bazen günaşırı, net bi sayı yokşöyle olmalı diye.Yenidoğanı kaç günde bir yıkıyorsunuz? Hemşire hergün banyo yaptırın dedi bize başka bir hemşire de iki günde bir
Luna'ya esimle bakiyoruz ilk gunden beri. Baska kimsemiz yok. Yalniz olmak zor gercekten. Esim ise gidiyor ama ben 7/24 bebekleyim. Cok yoruldum. Bitap durumdayim. Anasi kardesi yaninda olanlar cok sansli. Kiymetlerini bilsinler. ;
Cok guzel diyorsun. Ama benim cok daha temel seylere dus olmaya, yemeye fln vaktim yok ki yuruyus yapayim. Hem cocugu yarim saat yalniz birakabilcek olsam o yarim saatte uyumayi tercih ederim. Basima ani agrilar saplaniyor uykusuzluktan. Ben cocugu uyutayim, uyurken biri ona sadece gozleriyle baksa olur, yardimdan kasiyim bu, biri basinda dursa ben de uyuyabilirim. Ama su an uyyyamiyorum cunku cocuk uyurken iyi mi diye hep ona bakiyorum dolayisiyla o uyurken de uyuyamiyorum. Iste esim evde oldugunda en azindan birkac saat uyuyabiliyorum.biz de beraber bakıyoruz genelde eşimle haftanın 3-4 günü kayınvalidem oluyorsa oluyor ama eninde sonunda biz bakıcaz kaç gün daha gelebilirler ki... sadece huysuz olup sürekli ağladığında zor... o psikolojiden çıkmak da önemli o yüzden ben yarım saat yürüyüşe başladım dün akşam. en azından uzaklaşıp geri daha dinamik dönebiliyorsun. günde yarım saat de olsa bebekten izole birşey yap ki tükenme
Benim annem olsa aha kızımı albastı kafayı yedi diye başlar okumaya üflemeyeBen de Rüyayı görüyorum .Üstüne yanımda duran Anneme Rüyayı görürken rüya ile ilgili soru soruyorum.
Annemin bakışlarını görmelisiniz.Garibim o şüpheli bakışlarla bir de cevap veriyor
Her gün yıkıyoruz canım iki güne bir de olur sana kalmış bizimkinin saçı çok hemen yaglaniyorYenidoğanı kaç günde bir yıkıyorsunuz? Hemşire hergün banyo yaptırın dedi bize başka bir hemşire de iki günde bir
Lanet olsun o hurafelere. Cocuga uyurken bile goz kulak olucam diye zombiye dondum. Ne kadar inanmiyor olsam da insani korkutuyolar. Surekli yalnizim. Aksam karanligi cokunce tirsmaya başlıyorum. Ayakta uyumak diye bir sey olmasaydi ben icat ederdim. Gozumu kapayıp actigimda oturdugum yerden ruya goruyorum. Irkiĺerek kendime geliyorum.Benim annem olsa aha kızımı albastı kafayı yedi diye başlar okumaya üflemeye
Aynen öyle canım ilk dogumumda annem böyle seyleri beynime beynime soktu tek başıma oda da birakmazdi duşa girerken yanimda biri olurdu bende hiç inanmadigim halde etkilenmistim sikintili ruyalar gormeye baslayinca sirf öyle rüyalar gorurum diye uyumamıştim gunlerce ama bu lohusaligimda eşim işe gidiyor akşama kadar tek başımayım ama kafam rahatLanet olsun o hurafelere. Cocuga uyurken bile goz kulak olucam diye zombiye dondum. Ne kadar inanmiyor olsam da insani korkutuyolar. Surekli yalnizim. Aksam karanligi cokunce tirsmaya başlıyorum. Ayakta uyumak diye bir sey olmasaydi ben icat ederdim. Gozumu kapayıp actigimda oturdugum yerden ruya goruyorum. Irkiĺerek kendime geliyorum.
ben de gündüz uyuyamıyorum, yani programlanmış gibi uyuyamıyorum yarım saat uğraşsam uykuya dalamıyorum. ve en kötüsü kızım ağlarken hiç uyuyamıyorum babası da bakıyor olsa. zamanla zamanı daha efektif kullanmaya alışacağız bulduğun 15 dakikada duşa gireceksin mesela. 15 dakika uyuyor en azından bizimki o arada başına babasını koyup duş, yemek Allah ne verdiyse yapıyorum.Cok guzel diyorsun. Ama benim cok daha temel seylere dus olmaya, yemeye fln vaktim yok ki yuruyus yapayim. Hem cocugu yarim saat yalniz birakabilcek olsam o yarim saatte uyumayi tercih ederim. Basima ani agrilar saplaniyor uykusuzluktan. Ben cocugu uyutayim, uyurken biri ona sadece gozleriyle baksa olur, yardimdan kasiyim bu, biri basinda dursa ben de uyuyabilirim. Ama su an uyyyamiyorum cunku cocuk uyurken iyi mi diye hep ona bakiyorum dolayisiyla o uyurken de uyuyamiyorum. Iste esim evde oldugunda en azindan birkac saat uyuyabiliyorum.
Bizimkinin de 10 günde düştü göbeği ama biz yıkadık eve geldikten sonra. Doktor da yıkayın demişti. Zaten yüzükoyun yıkandığı için sıkıntı olmaz dendi, tabi haldır huldur yıkamadık yine de ama her gün yıkadık Göbeğine dikkat ederek. Banyodan sonra da bezlerken ince ağız bezinden koyduk ki varsa nemini alsın diye.Gobek bagi hala dusmedi cildiricam. Cocugu insan gibi yikayamadik. Bez banyosu benzemiyo kuvet banyasuna. Bu yikansa rahatlicak valla, gazi mazi kalmayacak bence. 3 gundur gaz agrilarimiz devam ediyor. Damla kullaniyorum. Sut urunleri yemiyorum. Rezene cayi iciyorum. Dun epey guzel kaka pirt yapti. Tam olarak hangisi ise yaradi bilemiyorum. Sanirim damla.. bugun damlayi vermeyi unuttum doyurmadan. Kivranmaya basladi el kadar yavrucugum.
İlk bebekten sonra ben de bir hafta uyuyamamıştım. Acaba iyi mi nefes alıyor mu diye stres yapmaktan. Sürekli nefesini kontrol ediyordum, göğsü inip kalkıyor mu bakıyordum, karanlıkta göremiyorum diye koridorun ışığını açıp yatıyorduk geceleriCok guzel diyorsun. Ama benim cok daha temel seylere dus olmaya, yemeye fln vaktim yok ki yuruyus yapayim. Hem cocugu yarim saat yalniz birakabilcek olsam o yarim saatte uyumayi tercih ederim. Basima ani agrilar saplaniyor uykusuzluktan. Ben cocugu uyutayim, uyurken biri ona sadece gozleriyle baksa olur, yardimdan kasiyim bu, biri basinda dursa ben de uyuyabilirim. Ama su an uyyyamiyorum cunku cocuk uyurken iyi mi diye hep ona bakiyorum dolayisiyla o uyurken de uyuyamiyorum. Iste esim evde oldugunda en azindan birkac saat uyuyabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?