- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
bunun alınganlıkla alakası yok bence. size söyledikleri şeylerin düpedüz patavatsızlıkla alakası var. bi bebeğe annesinden başka kim daha iyi bakabilir veya kilosunu kim daha çok düşünebilir. bence bir - iki tersleyin yoksa çok duyarsınız bu lafları.Bebeğim iki kilo doğduğu için cevremdeki herkesin beni aradığında ilk sorduklari soru bebek gelişiyor mu kilo alıyor mu? bu sorulardan bıktımhayır bir de sutun yariyor mu diye garipte bir soru var,anne sütünün yaramadığı çocuk mu olur kayınvalidem de her aradigin da kızımıza iyi bak,hayır benim çocuğumu benden daha mı çok düşünüyor cevremdekiler ben mi çok alinganim insan her aradığında neden iyi bak der,bilemiyorum lohusalıktan mi çok alinfan oldum acaba
Cnm bnm kiz kilo verdikten sonraki iki gunde,gunde 100 gr almisti.Bu son hafta gunde 60 gram aldirmisim kiza. 35gr ust sinirmis kimi bebek 50 de alir diyo. Ama ben 60... karnimda da hep buyuk gidiyodu. Azcik obur sanirim benim kizim. Benim de elimin ayari yok besledikce besliyorum. Biraz dikkat etmek de fayda var hakilaten dun ebelerin siyledigi gibi.scaba doydugunu anlayan hormonunda mi bir sorun var yoksa benim hatam mi. O istiyor ben de istedkce veriyorum
Bakayım birMerhaba Herkesin farklı sıkıntıları var bu süreçte allah hepimizin yardımcısı olsun benim bildiğim kadarıyla sağdıkça süt artar sağmak dışında başka bir çözümü yokmu acaba azaltmanın Facebook ta emzirme akademisi diye bir grup var ordan bilgi alıyorum bende orda tazyikli sütü olan bir anneye adaçayı önerilmişti bir bakın isterseniz
Neden gelmesini istemiyorsunuz, yatılı mı kalıyor gelince? Gelse de zaten siz bebeğe bakarken yapılacak yemeği söyleyin çocuk durmuyor ben emzirirken yapar mısın deyin evde yapar en kötükızlar kayınvalidem hep benim evime gelmek istiyor ama ben gelmesin bana yemek yapıp göndersin istiyorum. Sizce çok mu bencil bir düşünceye sahibim? O da sağolsun hiç yemek yapıp göndermiyor
Ay yok canım çok haklısın bende aynıyım saçma sapan sorular var. Kaç dakika emdi vs gibi, napıcan kaç dakika emdiğini az emdiyse sen mi emzircen ...Bebeğim iki kilo doğduğu için cevremdeki herkesin beni aradığında ilk sorduklari soru bebek gelişiyor mu kilo alıyor mu? bu sorulardan bıktımhayır bir de sutun yariyor mu diye garipte bir soru var,anne sütünün yaramadığı çocuk mu olur kayınvalidem de her aradigin da kızımıza iyi bak,hayır benim çocuğumu benden daha mı çok düşünüyor cevremdekiler ben mi çok alinganim insan her aradığında neden iyi bak der,bilemiyorum lohusalıktan mi çok alinfan oldum acaba
yatılı kalmıyor ama kap kacak nerde diye sorduğu için sürekli o orda bu burda demekten yorgun düşüyorum. kendim yapsam daha ii diyorum sonraNeden gelmesini istemiyorsunuz, yatılı mı kalıyor gelince? Gelse de zaten siz bebeğe bakarken yapılacak yemeği söyleyin çocuk durmuyor ben emzirirken yapar mısın deyin evde yapar en kötü
Bildigin yogurt canim, normal sutten mayalar gibi.Yok anacım ilk çocuk. Yoğurt derken
Bence de yemek yapip gondermesi daha iyi.kızlar kayınvalidem hep benim evime gelmek istiyor ama ben gelmesin bana yemek yapıp göndersin istiyorum. Sizce çok mu bencil bir düşünceye sahibim? O da sağolsun hiç yemek yapıp göndermiyor
Yemek yapmıyorsa ne için geliyor acaba ? Hiç gelmesin :)kızlar kayınvalidem hep benim evime gelmek istiyor ama ben gelmesin bana yemek yapıp göndersin istiyorum. Sizce çok mu bencil bir düşünceye sahibim? O da sağolsun hiç yemek yapıp göndermiyor
Ya hepsi mi sıkıntı arkadaş... Dün evine gönderdim hatta buraya da yazmıştım pazar günü gidiyor sevinçliyim filan diye. İki haftadır daraldı beni. Pazar sabah giderim diye erteledi onu. Neyse dün evinde yattı bugün yine gelmiş. Hayırdır dedim dumur oldum eşimle tartıştık bu sefer.kızlar kayınvalidem hep benim evime gelmek istiyor ama ben gelmesin bana yemek yapıp göndersin istiyorum. Sizce çok mu bencil bir düşünceye sahibim? O da sağolsun hiç yemek yapıp göndermiyor
Ben bunu hiç duymamıştım peki maya olarak normal inek sütünden yapılan yoğurt mu kullanıyoruzBildigin yogurt canim, normal sutten mayalar gibi.
Ben ogluma veriyordum,ama ek gida donemindeydi o zaman.
Ben de denemek istiyorum sleepy. Ben de 3 numara alcam sleepy alirken.Pure 2 no dan dün sleepy 3 e geçtim. Boyut aynı bezlerin, sızdırma falan da olmadı çok sık değiştiriyoruz zaten.
Alerjisi yoksa tabi ki inek sütü de olur.Ben bunu hiç duymamıştım peki maya olarak normal inek sütünden yapılan yoğurt mu kullanıyoruz
Canım ilk çocukta oluyor öyle çok normalOh maşallah 38 gr çok iyi darısı başıma inşallah
Göbekte bir şey olmamasına da sevindim, kanama vs olunca tabi panik oluyoruz biz
Tsh'ta da sıkıntı yoksa maşallahhhh kuzucuğa
Bizim de öyle şeylere hastanede bakmışlardı...
enfekte olmuştu az, idrar yollarından mı demiştik ama bir şey çıkmamıştı..
göbeği demiştik onda da bir şey olduğunu düşünmüyorum...
muhtemelen az beslenmeden vucudu sıvısz kalmıştı hiç hoşlanmasam da bunu söylemektrn ilk başlarda daha ememediği için
Canım alerjisi yoksa inek de Olabilir, alerjisi varsa keçi de olabilir.Ben bunu hiç duymamıştım peki maya olarak normal inek sütünden yapılan yoğurt mu kullanıyoruz
Yaa mamada verdik biz şükür sarılık olmadı mesela :)Alerjisi yoksa tabi ki inek sütü de olur.
Oğlum aler
Canım ilk çocukta oluyor öyle çok normal
Ben kızım doğduğunda emzirdim, 4 saat uyumadı, ebelere mama verin dedim.
Gerek yok emiyor dediler, verin siz dedim.
Çocuk mamayı aldığı gibi uyudu.
Sonraki birkaç günde de verdim. Ama oğlumda yavrum 40 gün sarilikti, beslenememe kaynaklı.
Tecrubesizlik gerçekten ilk çocuk çok farklı oluyor.
Bilmiyorsun ki, çok normal..
Darısı başınıza inşallah, Sende yaz kontrolunuz ne zaman.
Senin miniğin daha da fazla alsın inşallah. Topik topik olsunlar :)
Bu arada tsh de normalmiş sukur.
Aslında tsh â sağlık ocağında bakıyorlar da, sonuç sıkıntı varsa üç hafta sonra geliyormuş.
Dr umuz da, tsh zeka geriliği yapıyor, Eğer varsa üç hafta kaybetmeyelim dedi, o yüzden tekrar baktirdik, canı acıdı ama neyse ki bişey çıkmadı.
Hepimizin bebeleri sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?