Benim kanama arttığı için dusa girmeye korktum şu an dr kontrolünden sonra yapacağım.40 ımızı yanlış hesaplamışız ertesi gün farkettim zatenbenim de geçenlerde öyle oldu yoğun bi kanama oldu 2 gün oldu geçti şuan. Banyo yaptırırken bebeği nasıl yaptınız acaba?
Oh maşallah 38 gr çok iyi darısı başıma inşallahesmeralda5
Canım 4210 gr olmuş.
En son 5 günlükken 3825 di.
On günde 380 gr almış.
Göbekte de sıkıntı yok şükür, Herşey yolunda.
Bende tsh var diye kızıma da baktırdım.
Onun sonucunu bekliyoruz bakalım..
yaa anladım canım biz yıkandık şimdi pek de birşey yapmadım sadece bebişin suyuna yüzükle nazar boncuğu koydum birde son suyunu kevgirden süzerek döktükBenim kanama arttığı için dusa girmeye korktum şu an dr kontrolünden sonra yapacağım.40 ımızı yanlış hesaplamışız ertesi gün farkettim zaten
Ben kullanıyorum öneririm ama poşetleri Pahalı ya. Kolay kolay indirime de girmiyor.Korbell bebek bezi cop kovasi kullanan var mi? Onerir misiniz, hanimlar?
Püskürtmeli Puf başlığı var fakat bende sorun var galiba sıkıyorum ama gidiyor mu anlayamadımD vitamini damlayı en kolay nasıl veriyorsunuz
Sute karistiriyodum biberonla sut verdigimde. Artik sagmiyorum direkti memeden veriyorum. Sabah 20 cc sagdim vereyim diyeD vitamini damlayı en kolay nasıl veriyorsunuz
Bence boşuna evham yapıyorsun mutlu ol ve gizli tut nazar değerBu son hafta gunde 60 gram aldirmisim kiza. 35gr ust sinirmis kimi bebek 50 de alir diyo. Ama ben 60... karnimda da hep buyuk gidiyodu. Azcik obur sanirim benim kizim. Benim de elimin ayari yok besledikce besliyorum. Biraz dikkat etmek de fayda var hakilaten dun ebelerin siyledigi gibi.scaba doydugunu anlayan hormonunda mi bir sorun var yoksa benim hatam mi. O istiyor ben de istedkce veriyorum
Çay kaşığı aklıma geldi ama denemedim teşekkür ederimPüskürtmeli Puf başlığı var fakat bende sorun var galiba sıkıyorum ama gidiyor mu anlayamadımOnun yerine çay kaşığına damlatıp veriyorum.
Gaz damlamızı vs de çay kaşığıyla veriyorum geçenlerde bir arkadaş sormuştu hatırlayamadım kimdi ama.
Bende öyle yapayımÇay kaşığına 3 damla damlatıp kaşıkla veriyorum
Insallah oyledir. Artik bir oldu iki oldu suphe etmeye basladim. Simdi mamayi biraktim insallah standarti yakalariz.Bence boşuna evham yapıyorsun mutlu ol ve gizli tut nazar değer
Benim ilk oglum 2 aya yakındı bilincli gulumsemeye başladığında simdi ki minigim 35 günlük başladı karşısında konustugumda gülüyor babası özeniyor banada gülsün diye ama bebeğim sadece annesine gülüyorInsallah oyledir. Artik bir oldu iki oldu suphe etmeye basladim. Simdi mamayi biraktim insallah standarti yakalariz.
Bir de ne sorucam. Bebekler ne zmn gercekten gulumsemeye baslar? Bize 3 kez gulumsedi ikinmaya calismiyordu ya da refleks gibi degildi, daha cok biz onunla konuşurken bilincli gibiydi.
Merhaba Herkesin farklı sıkıntıları var bu süreçte allah hepimizin yardımcısı olsun benim bildiğim kadarıyla sağdıkça süt artar sağmak dışında başka bir çözümü yokmu acaba azaltmanın Facebook ta emzirme akademisi diye bir grup var ordan bilgi alıyorum bende orda tazyikli sütü olan bir anneye adaçayı önerilmişti bir bakın istersenizCanlarım süt ve emzirme ile ilgili hepimizin belki başlı sorunları var. Olmayan varsa alnından öperim.Lakin görüyorum ki sütü az olan anneler kadar sütü fazla olan bebeği kilo almayan kadar bebeği çok kilo alanların da desteğe ihtiyacı var. Daha ne istiyorsun şükret söylemleri ne yazık ki endişeleri ve sorunları geçirmiyor. Misal benim gibi ha bire mastıt olup süt saglaktan helak olmuş olanlar varsa yukarıda yazan anne gibi bebeği aşırı kilo almaya başlamış olup sorunu bulmaya çalışanlar varsa beni çok iyi anlar. Nazara inanıyorum ama burda birbirimize tavsiyeler veren aynı süreçleri yaşayan insanlarız. Emin olun sütun az olması ne kadar sorun ise fazla olması da kayda değer bir sorun. En basitinden on süt çok fazla olduğu için yağlı kısma ulaşamıyor bebek. Çok tazyikli olduğu için nefessiz kalıyor emerken. Ha bire oksurup tıkanması da cabasi. Nolur birbirimizin dersini anlamaya calisalim. Toplum olarak buna çok ihtiyacımız var. Karnımda bebeğim çok kilo alıyor dediğimde de kimseye laf anlatamamistim e daha ne istiyorsun dedi herkes. Bu tip durumlarda kimse derdini anlamıyor paylaşmıyor. Bu da ayrı bir zorluk. Hatta belki siz de sorunu aramaktan vazgeçip memnun olmaya çalışıyorsunuz bu sefer başka sorunlar çıkıyor. Çünkü bir yerde anormallik var. Sutum çok var şükür diyordum şimdi bebeğimin uyuduğu zamanlarda da pompa yapmaktan helak oldum. Dinlenemiyorum. Dondurucuya attığım sütleri ne yapacağım hiç fikrim yok. 19 günlük anneyim buzluk doldu resmen. Bunları böyle yazamıyor bile insanlar. Eminim nazar değer diye çekinip derdini açamıyor bile. Bu var arkadaşlar sütü şakır şakır gelenlere ozeniuorsunuz ama böyle bir durum var. Bebeğime anne sütü vermek essiz gönül ister ki hepimizin bebeği doya doya alsın emsin hatta keşke koşullar el verse fazla sutlerimi hepinize göndersem ama bu olmuyorsa da benim, bizim derdimizi de yadsimayin küçük görmeyin lütfen.
Son olarak şu yazıyı bırakıyorum ihtiyacı olan okusun.
Her şeyin fazlası zarar, anne sütünün de! - Uzunçorap
Anne sütünün çok olması Türkiye’de nedense pek sorun …uzuncorap.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?