- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 133
- 46
İkisi dediğin markanın iki ayrı ürünü combiotik olan daha iyi.Birde 350gr kutunun 2çeşidi var. Birisinde organik bebek sütü yazıyor. Digerinde organic combiotic bebek sütü yazıyor. Combiotic olan daha pahalı . Acaba daha iyi oldugu için mi daha pahalı :)
Teşekkür ederim, peki 1 numara bebek sütümü almalıyım yoksa 1 numara bebek devam sütümü ? Devam sütü ilerleyen zamanlarda ek takviye içinse neden 1numara ile başlıyor, bunu çözemedim :)İkisi dediğin markanın iki ayrı ürünü combiotik olan daha iyi.
Bizde 3 hafta kadar hipp combiotik kullandık değerlerine göre anne sütüne en yakını onu gördüm bir de içinde probiyotik var her mamada yok. Hazmı kolay.
Maalesef hiç kullanmadım, hatta ilk defa senden duydum böyle bişeyin varlığını :)Kızlar bir şey soracağım
Ne yaparsam yapayım benim oğlan sürekli sağına yatıyor. Döndürüyorum ama sürekli
Baktım ki biraz düzleşmiş kafasının yanı :/
Bu düzelir mi ilk sorum
İkincisi, Düz kafa yastığı görmüştüm. Bunu kullanan oldu mu ilk bebişinde vs deneyimlenen var mı? Düz yatmasını sağlıyor mu? En azından gece uykusunu öyle uyusa gündüz sürekli çeviririm.
Birde zaten yan yatması daha iyi degilmi? Çünkü düz yatar ve kusarsa bogazına kaçar.Kızlar bir şey soracağım
Ne yaparsam yapayım benim oğlan sürekli sağına yatıyor. Döndürüyorum ama sürekli
Bu düzelir mi ilk sorum
İkincisi, Düz kafa yastığı görmüştüm. Bunu kullanan oldu mu ilk bebişinde vs deneyimlenen var mı? Düz yatmasını sağlıyor mu? En azından gece uykusunu öyle uyusa gündüz sürekli çeviririm.
Kardeşim kullandı işe yarıyor canım endişelenme. Çoğu bebekte olur. Sık sık çevir geçer inşallahKızlar bir şey soracağım
Bu düzelir mi ilk sorum
Bebek sütü canımTeşekkür ederim, peki 1 numara bebek sütümü almalıyım yoksa 1 numara bebek devam sütümü ? Devam sütü ilerleyen zamanlarda ek takviye içinse neden 1numara ile başlıyor, bunu çözemedim :)
Daha iyi tabi öyle yatması gerekiyor ama kafası yamuldu sadece bir süre yatacak sürekli değil.Birde zaten yan yatması daha iyi degilmi? Çünkü düz yatar ve kusarsa bogazına kaçar.
Sağol canım. Bizde daha dün doktordaydık ama sormak aklıma gelmedi hiç. İnş geçer düz olmuş yaKardeşim kullandı işe yarıyor canım endişelenme. Çoğu bebekte olur. Sık sık çevir geçer inşallahyine dr una da ek öneriler sorabilirsin
E dr dün gördü bişey demediyse demek büyük bir sorun da değil. Evham yapma boşuna. Yine sorarsın tabiSağol canım. Bizde daha dün doktordaydık ama sormak aklıma gelmedi hiç. İnş geçer düz olmuş ya
Teşekkür ettimE dr dün gördü bişey demediyse demek büyük bir sorun da değil. Evham yapma boşuna. Yine sorarsın tabi
Bizden1 hafta boyunca 1 Gr bile almamıştı. 13 günlükken tekrar dra gittik. Günde en az 6 öğün mama verin dedi ve biberonla verin dedi. Biz hala şırınga ile beslemeye çalışıyorduk. Bebeklere şırınga ile mama 10. Güne kadar verilirmiş. Sonrasında biberona geçilirmiş . 2 gün biberonla verdik mamayı tekrar Dr a gittiğimizde 205 Gr almıştı :)) şok olduk :)))Canlari sağolsun cnm bnmde oyle sakir sakir sutum yok hicbirinde o şekilde olmadi hep mama destekli buyuduler yamedigim icmedigi sey kalmiyor ama olmayinca olmuyor. Ben 8 aylik dogmusum emme refleksim yokmus gr anne sutu almamisim, annemin de sutu kesilmis o zamanlar imkan yoktu boyle herseyi bilmiyorduk diyor. Ananem annemi dayimlari emzirememis sutum yoktu diyor mesela 1-2 ay anca emmisler o da yalan yanlis oldu yetmezdi sutum diyor brz da irsi heralde bu sut meselesi. Kimisi de dagar sagar dökerdim diyor evet hanlis duymadiniz eski komum oyle diyordu o kadar fazlaymis ki sutu gogusleri siserdim 3-4 bardak sut sagip dökerdim diyorbizde bgn kontrole gittik 1 haftada 300 gr a yakin almis ama hala bircogunuzun dogum kilosuna bile erisememisizdir minnak dogdu ve ilk 15 gun kilo almadi gibi bisey 50-60 gr anca almisti. Duruma gore gunde 3-4 kere mama veriyorum bazen daha az bazen daha cok..
20 günlük olduk. 900 gr almış. Doktor dediğin gibi iyi güzel kilo alımı dedi. Öyle pofuduk bir bebek de değil yani aşırı değil bence de kilo alımı.4 haftalik Luna 940 gram almis toplamda. Cok almis dediler. Dedim 2 gun sonra 1 aylik olacak, 1 ayda 1 kilo fena olmasa gerek. Ama hayir, 10 gunde 600 almis fln dediler. Dikkat et cok besliyosun dediler. Sutu yetiyor mama verme dediler. Sutumu sağıyordum ve oyle veriyordum, biberondan verme emzir dediler. Turkiyede olsam ey masallah deyip gonderirlerdi. O kadar sinir bozucular ki her seferinde o kadar canımı sıkıyorlar ki hic doktora gidesim gelmiyor
Biz yan yatış yastığı kullanmıştık, bir saga bir sola yatırıyorduk, düzünü ilk defa duydumKızlar bir şey soracağım
Bu düzelir mi ilk sorum
Ebebekte falan hep gözüme çarpıyordu da hiç elim almaya gitmemişti babyjem inBiz yan yatış yastığı kullanmıştık, bir saga bir sola yatırıyorduk, düzünü ilk defa duydum
Tamamen yon koy arkasina bisey koy merak etme duzslir kulak agrisi varsa ondann yon koyuyor koydugu yer agriyor olabilir benim ilk kizim oyleydi ondan biliyirumKızlar bir şey soracağım
Bu düzelir mi ilk sorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?