2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar birşey soracagım. Bebek mamalarında biz bebek sütü mü almamız lazım yoksa devam sütümü ?
Doktorum Hipp marka 1 numara mama tavsiye etti.
İnternette 2 ayrı ürün var. Birisinde 1 numara bebek sütü 350gr yazıyor. Digerinde 1 numara devam sütü 800gr yazıyor.

hangisini almak lazım, farkı nedir? Yoksa aynı ürün sadece gramajı mı farklı diyecegim, ama birinde bebek sütü digerinde devam sütü yazıyor

Birde 350gr kutunun 2çeşidi var. Birisinde organik bebek sütü yazıyor. Digerinde organic combiotic bebek sütü yazıyor. Combiotic olan daha pahalı . Acaba daha iyi oldugu için mi daha pahalı :)

Birde 350gr kutunun 2çeşidi var. Birisinde organik bebek sütü yazıyor. Digerinde organic combiotic bebek sütü yazıyor. Combiotic olan daha pahalı . Acaba daha iyi oldugu için mi daha pahalı :)
İkisi dediğin markanın iki ayrı ürünü combiotik olan daha iyi.
Bizde 3 hafta kadar hipp combiotik kullandık değerlerine göre anne sütüne en yakını onu gördüm bir de içinde probiyotik var her mamada yok. Hazmı kolay.

Kızlar bir şey soracağım
Ne yaparsam yapayım benim oğlan sürekli sağına yatıyor. Döndürüyorum ama sürekli
Baktım ki biraz düzleşmiş kafasının yanı :/
Bu düzelir mi ilk sorum
İkincisi, Düz kafa yastığı görmüştüm. Bunu kullanan oldu mu ilk bebişinde vs deneyimlenen var mı? Düz yatmasını sağlıyor mu? En azından gece uykusunu öyle uyusa gündüz sürekli çeviririm.

Teşekkür ederim, peki 1 numara bebek sütümü almalıyım yoksa 1 numara bebek devam sütümü ? Devam sütü ilerleyen zamanlarda ek takviye içinse neden 1numara ile başlıyor, bunu çözemedim :)

Maalesef hiç kullanmadım, hatta ilk defa senden duydum böyle bişeyin varlığını :)

Birde zaten yan yatması daha iyi degilmi? Çünkü düz yatar ve kusarsa bogazına kaçar.

Kardeşim kullandı işe yarıyor canım endişelenme. Çoğu bebekte olur. Sık sık çevir geçer inşallah yine dr una da ek öneriler sorabilirsin

Teşekkür ederim, peki 1 numara bebek sütümü almalıyım yoksa 1 numara bebek devam sütümü ? Devam sütü ilerleyen zamanlarda ek takviye içinse neden 1numara ile başlıyor, bunu çözemedim :)
Bebek sütü canım
Birde zaten yan yatması daha iyi degilmi? Çünkü düz yatar ve kusarsa bogazına kaçar.
Daha iyi tabi öyle yatması gerekiyor ama kafası yamuldu sadece bir süre yatacak sürekli değil.
Gece değil gündüz yatırız öyle o zaman

Son düzenleme:
Kardeşim kullandı işe yarıyor canım endişelenme. Çoğu bebekte olur. Sık sık çevir geçer inşallah yine dr una da ek öneriler sorabilirsin
Sağol canım. Bizde daha dün doktordaydık ama sormak aklıma gelmedi hiç. İnş geçer düz olmuş ya

Bizden1 hafta boyunca 1 Gr bile almamıştı. 13 günlükken tekrar dra gittik. Günde en az 6 öğün mama verin dedi ve biberonla verin dedi. Biz hala şırınga ile beslemeye çalışıyorduk. Bebeklere şırınga ile mama 10. Güne kadar verilirmiş. Sonrasında biberona geçilirmiş . 2 gün biberonla verdik mamayı tekrar Dr a gittiğimizde 205 Gr almıştı :)) şok olduk :)))

20 günlük olduk. 900 gr almış. Doktor dediğin gibi iyi güzel kilo alımı dedi. Öyle pofuduk bir bebek de değil yani aşırı değil bence de kilo alımı.

Ben de rahatlamış olarak döndüm
2 gün hastaneye git gel yaptık. TSH değeri sebebiyle endokrine yönlendirdiler ama yeni kan tahlillerinde hepsi güzel çıktı. Sarılığı da azalmış.
20 günlük paşam 900 gr almış.
Bez konusu konuşulmuş. Ben 2 numaraya geçtim şimdi. Bir büyük paket kullanıp 3 e geçerim diye düşünüyorum.

Biz yan yatış yastığı kullanmıştık, bir saga bir sola yatırıyorduk, düzünü ilk defa duydum

Biz yan yatış yastığı kullanmıştık, bir saga bir sola yatırıyorduk, düzünü ilk defa duydum
Ebebekte falan hep gözüme çarpıyordu da hiç elim almaya gitmemişti babyjem in
Yan yatış yastığını da ben bilmiyorum galiba. şimdi baktım görselden biliyormuşum Öyle bir şey mi alsam acaba. Çünkü maksimum 5 dakikaya tekrar sağına yatıyor. Destek koysam da kafa sağa bakıyor çok komik (ve sinir bozucu)

Tamamen yon koy arkasina bisey koy merak etme duzslir kulak agrisi varsa ondann yon koyuyor koydugu yer agriyor olabilir benim ilk kizim oyleydi ondan biliyirum

Kizlar biliyorum ilacdan baska bisey pek fayda etmez kizimin kulagi agriyor bide sizin bildiklerinizi duymak istiyorum ne yaporsunuz ne tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…