Ben kendim yapuyorum doktor soyledi yap ediyorum 15 gunluk basda kucuk sizgi kanama oluyor daha 15 gunluguz sonra yani iki uc gundur iylesiyor gibiHayir hicbirsey vermedi.surekli kontrole cagiriyor gittigimizde icini kendisi temizliyor batikonla biz sadece duş aldirdigimizda gobek deliginin kuru olduguna emin olana kadar kuru bezle suyunu aldiriyoruz o kadar. Birde zibini kirlendiginde degistiriyorum surekli mikrop kapmasin diye. Persembe yine kontrole gidecegiz bakalim ne diyecek bu sefer yada ne yapacak bakalim
Birazcık zettinyağ sürdüm faydası oldumu bilmiyorum ama yaptı çok şükür az önce ikimci kez böyle oldukHep oylemi yoksa ilkmi oldu benim kizim da oyle oldu yapdi kop giderici biseyler yap gidecekdir
Az önce yaptı zeytinyağ sürdüm faydası oldumu bilmiyorum ama çok şükür yapıp rahatladı sankidoktora sorarsanız 10 güne kadar normal diyecek. sadece anne sütü alıyor ise olabiliyormuş böyle. bazen de tiroid ile ilişkili bir soruna da işaret edebiliyormuş. 20 güne kadar bizimki de her gün kaka yapıyordu sonra 9 güne sonra 7 güne bir yapmaya başladı.
Bnde graco marka var letgodan 2. El almistim. Bnm kiz pek minnak oldugu icin ilk gaz sancimizda denedik oturamadi yamuldu falan rahat edenedi smdi yeni yeni icini doldurur olduMerhaba kızlar gaz sancıları için titreşimli ana kucakları varmış kullanan memnun kalan varmı veya başkasından tavsiye duyduğunuz bir model 4moms markasının çok öneriliyor eğer işe yaricaksa fiyatını hiç gözüm görmüyo varmı tavsiyesi olan duyan?
Bende titresimli ana kucagi var ama kocaman bir sey. 2 hafta once koydugumda yavrum icinde kayboluyordu, o yuzden deneme firsatim olmadi. Kac aylikken kullanilmaya baslaniyor ana kucagi?Merhaba kızlar gaz sancıları için titreşimli ana kucakları varmış kullanan memnun kalan varmı veya başkasından tavsiye duyduğunuz bir model 4moms markasının çok öneriliyor eğer işe yaricaksa fiyatını hiç gözüm görmüyo varmı tavsiyesi olan duyan?
1.5-2 aylikken cnmBende titresimli ana kucagi var ama kocaman bir sey. 2 hafta once koydugumda yavrum icinde kayboluyordu, o yuzden deneme firsatim olmadi. Kac aylikken kullanilmaya baslaniyor ana kucagi?
Anlamadım ki sadece siz değil benim bebeğim de öyle üst kısımlar tam oluyor alt kısımlar hep lastik izi kalıyor.Bir de kızlar bizim de dün kırkımız çıktı kanamam bitmişti.Ama dün 40.günümüzden beri adet zamanı gibi yoğun kanamam var.Sezeryan olmuştum neden acaba normal mi?ben 1 haftadır 3 numara kullanıyorum canım bizde de sızdırma yok tam oluyo lastik kısmı sıkıyo ama boy olarak tam oluyo 4 numaraya da geçersem boyu uzun olur göğsüne kadar çıkar napcağımı şaşırdım 4 kiloydu 1 hafta önce bende anlamadım niye böyle olduysa
benim de geçenlerde öyle oldu yoğun bi kanama oldu 2 gün oldu geçti şuan. Banyo yaptırırken bebeği nasıl yaptınız acaba?Anlamadım ki sadece siz değil benim bebeğim de öyle üst kısımlar tam oluyor alt kısımlar hep lastik izi kalıyor.Bir de kızlar bizim de dün kırkımız çıktı kanamam bitmişti.Ama dün 40.günümüzden beri adet zamanı gibi yoğun kanamam var.Sezeryan olmuştum neden acaba normal mi?
Canım bunu oku yardımcı olacaktır.Biz duaları okuyup banyomuzu yaptık sadece.benim de geçenlerde öyle oldu yoğun bi kanama oldu 2 gün oldu geçti şuan. Banyo yaptırırken bebeği nasıl yaptınız acaba?
4 sa bizim gece ilk uykumuz, sonrakiler 1-2 saat max2 aylık bebek anneleri, gece uykunuz nasıl? 4 saate çıkıyor mu uyku süreleri?
biz kullanıyoruz ama sevmiyor titreşimi pek etki etmedi.sallanması daha çok umrunda. zeytinyağını bi defa bende sürmüştüm o gün yaptı ama 7. gündü yapası da olmuş olabilir.Merhaba kızlar gaz sancıları için titreşimli ana kucakları varmış kullanan memnun kalan varmı veya başkasından tavsiye duyduğunuz bir model 4moms markasının çok öneriliyor eğer işe yaricaksa fiyatını hiç gözüm görmüyo varmı tavsiyesi olan duyan?
hangi duaları okudunuz abla peki? ben öyle taş altın işlerine inanmıyorum da dua olarak neler okunuyo merak ettimCanım bunu oku yardımcı olacaktır.Biz duaları okuyup banyomuzu yaptık sadece.
Bir akrabamiza da burda yazılanların hepsini yapmıştık..Eki Görüntüle 2686957
Günaydınnomunomuchua yapmasına çok sevindim. Nasıl bir bayram havası tahmin ediyorum. gecenin 4 ünde eşimi uyandırıp kutlama yapmışlığımız var baya kötü bir koku ve bol dışkı eşliğinde bizim yaptığında 1 kaşık falan değil fena şekilde bezi dolduruyor ve hiç on günü geçmedi. bu sebeple farklı sıkıntılarla yapmadığını düşündüm bebeklerimizin. biz anneler çok takıyoruz bebeğin herşeyini belki de zamanla yoluna giriyordur. ve sarımsak çok önerilmiyor gaz yaptığından dolayı hem anneye hem bebeğe. ben çok sevmeme rağmen yemiyorum. böyle birşey varsa çok mutlu olurum hemen sarımsaklı börülce yapar yerim. o da rastlantı olabilir. ılık su banyosu fayda etmiş olabilir tabi. biz dün biogaia ya başladık bakalım inşallah ondan fayda görürüz. öncesinde yine başka marka probiyorik kullanıyorduk o bitti doktorumuz bunu verdi. kabızlık içinmiş. kaka yapsak da gazdan çok ağlıyor bütün gece inliyerek uyudu gazı vardı. inşallah iyileşirler hemen.
Bnde buna benzer yapiyorum. 40 tane tas topladim onlarin herbirine 3 ihlas 1 fatiha okudum onlari koyuyorum altin makas falan da konuyordu hrralde tam hatirlayamiyorum anneme sorarim zamani gelinceCanım bunu oku yardımcı olacaktır.Biz duaları okuyup banyomuzu yaptık sadece.
Bir akrabamiza da burda yazılanların hepsini yapmıştık..Eki Görüntüle 2686957
Pure 2 no dan dün sleepy 3 e geçtim. Boyut aynı bezlerin, sızdırma falan da olmadı çok sık değiştiriyoruz zaten.Markadan da olabilir canm. Sleepy deneyecektim ben de. Prima kullaniyorum suan. Pure serisi. O bayagi buyuk. Normal primaya gore de buyuk. Sleepy de 3 al dediler bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?