2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben kendim yapuyorum doktor soyledi yap ediyorum 15 gunluk basda kucuk sizgi kanama oluyor daha 15 gunluguz sonra yani iki uc gundur iylesiyor gibi

Az önce yaptı zeytinyağ sürdüm faydası oldumu bilmiyorum ama çok şükür yapıp rahatladı sanki

Merhaba kızlar gaz sancıları için titreşimli ana kucakları varmış kullanan memnun kalan varmı veya başkasından tavsiye duyduğunuz bir model 4moms markasının çok öneriliyor eğer işe yaricaksa fiyatını hiç gözüm görmüyo varmı tavsiyesi olan duyan?

Bnde graco marka var letgodan 2. El almistim. Bnm kiz pek minnak oldugu icin ilk gaz sancimizda denedik oturamadi yamuldu falan rahat edenedi smdi yeni yeni icini doldurur oldu puset niyetine kullanıyorum smdilik. Kolik bebegi olsn bi arkdsasmda vardi cok memnundu 40 indan snra kullan dedi bana da. Dedegm gibi zaten icinde rahat bi şekilde oturmasi anca ozmn olur

Bende titresimli ana kucagi var ama kocaman bir sey. 2 hafta once koydugumda yavrum icinde kayboluyordu, o yuzden deneme firsatim olmadi. Kac aylikken kullanilmaya baslaniyor ana kucagi?

Anlamadım ki sadece siz değil benim bebeğim de öyle üst kısımlar tam oluyor alt kısımlar hep lastik izi kalıyor.Bir de kızlar bizim de dün kırkımız çıktı kanamam bitmişti.Ama dün 40.günümüzden beri adet zamanı gibi yoğun kanamam var.Sezeryan olmuştum neden acaba normal mi?

benim de geçenlerde öyle oldu yoğun bi kanama oldu 2 gün oldu geçti şuan. Banyo yaptırırken bebeği nasıl yaptınız acaba?

benim de geçenlerde öyle oldu yoğun bi kanama oldu 2 gün oldu geçti şuan. Banyo yaptırırken bebeği nasıl yaptınız acaba?
Canım bunu oku yardımcı olacaktır.Biz duaları okuyup banyomuzu yaptık sadece.
Bir akrabamiza da burda yazılanların hepsini yapmıştık..

Günaydın kızlar..
Bugün çok mutluyum. Çünkü dün akşam benim kızım kendi kendine kakasıni yaptı.
1 yemek kaşığı kadardı anca ama yine de 2 aydır ilk kez kendi kendine yaptı bu yüzden çok sevindim :)

Vay be sevindiklerimize bakar mısınız?
Bu arada lila6 arkadaşım seni özellikle etiketlemek istedim. Acaba ne faydalı olmuştur diye düşündüm ve sana da öneriyorum. Eğer sen de faydasını görürsen emin olmuş oluruz.

7 gündür günde 3 kere 15er dk Sıcağa yakın ılık suda oturma banyosu yaptırıyordum.
Arada gaz çıkarırken bacaklarını yavaşça bisiklet sürer gibi ceviriyordum.
Ve dün farketmeden üst üste sarımsak yemiştim.
Sarımsaklı ekmek, sarımsaklı maydonozlu yumurta, sarımsak soslu mantı.
8 gün üstüne az da olsa yaptı böylece.
Sizce ilişkisi var mıdır sarımsakla?

Oturma banyolarına devam edeceğim.
Ve karar verdim her gün bir diş sarımsak tüketeceğim bir şekilde.

Günaydın nomunomuchua yapmasına çok sevindim. Nasıl bir bayram havası tahmin ediyorum. gecenin 4 ünde eşimi uyandırıp kutlama yapmışlığımız var baya kötü bir koku ve bol dışkı eşliğindebizim yaptığında 1 kaşık falan değil fena şekilde bezi dolduruyor ve hiç on günü geçmedi. bu sebeple farklı sıkıntılarla yapmadığını düşündüm bebeklerimizin. biz anneler çok takıyoruz bebeğin herşeyini belki de zamanla yoluna giriyordur. ve sarımsak çok önerilmiyor gaz yaptığından dolayı hem anneye hem bebeğe. ben çok sevmeme rağmen yemiyorum. böyle birşey varsa çok mutlu olurum hemen sarımsaklı börülce yapar yerim. o da rastlantı olabilir. ılık su banyosu fayda etmiş olabilir tabi. biz dün biogaia ya başladık bakalım inşallah ondan fayda görürüz. öncesinde yine başka marka probiyotik kullanıyorduk o bitti doktorumuz bunu verdi. kabızlık içinmiş. kaka yapsak da gazdan çok ağlıyor bütün gece inliyerek uyudu gazı vardı. inşallah iyileşirler hemen.

biz kullanıyoruz ama sevmiyor titreşimi pek etki etmedi.sallanması daha çok umrunda. zeytinyağını bi defa bende sürmüştüm o gün yaptı ama 7. gündü yapası da olmuş olabilir.

Bence her bünyeye her şeyin etkisi farklı.
Kimine gaz yapan kimine yapmıyor gibi.
Bir kere sarımsaklı börülce ye bence bak bakalım:)

Nbl probiyotik kullanıyordum Maflor a geçtim.
Bilmem faydası olur mu gaz konusunda çok şükür çok rahatsız değiliz varsa da patır patır çıkarıyoruz.
Denilen şu ki en az 1 buçuk ayda düzenli kullanımla fayda edermiş edecek olan.
O yüzden daldan dala atlamak da istemiyorum.
Insallah çabucak düzene girerler yavrular.

Canım bunu oku yardımcı olacaktır.Biz duaları okuyup banyomuzu yaptık sadece.
Bir akrabamiza da burda yazılanların hepsini yapmıştık..Eki Görüntüle 2686957
Bnde buna benzer yapiyorum. 40 tane tas topladim onlarin herbirine 3 ihlas 1 fatiha okudum onlari koyuyorum altin makas falan da konuyordu hrralde tam hatirlayamiyorum anneme sorarim zamani gelince esn son suyu dokerken de sular asagi kizim yukari diyorum gerci ben bunu her banyosunda aklima geldikce yapiorm zaten hosuma gidiyor böyle şeyler bi de bebegin o gin giydigi tum kiyafetlerini cimarip atiyorum kuvetin icine snra annenjnkiler de komple ust bas da yikaniyor yani kirklanmis oluyorsunuz hatirladigim kadariyla digerlerine boyle yapmsitim, amaan iste maksat adet yerini bulsun

Markadan da olabilir canm. Sleepy deneyecektim ben de. Prima kullaniyorum suan. Pure serisi. O bayagi buyuk. Normal primaya gore de buyuk. Sleepy de 3 al dediler bana da.
Pure 2 no dan dün sleepy 3 e geçtim. Boyut aynı bezlerin, sızdırma falan da olmadı çok sık değiştiriyoruz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…