Ya arkadaşlar saygı duyuyorum duygularınıza da. Şu kandırıyormuş olayını kim icat ettiyse anlayamıyorum.bu bebişler emzik vermesen parmağını da emiyor. Orda da kendini mi kandırıyor yaniBende kilo alımı fazlanılduğu için emzik vermeye başladım ama vicdan azabı duyuyorum o emziğe asıldıkça kandırıyormuşum gibive alışmasını da hiç istemiyorum. Vermezsem de örn dün gece üç saat uyumadı bir türlü dalamadı yalandı vs emzikle uyutabildim ağzından çıkmasın diye tutmaktan kolum koptu
maşallah sizinkiler yine 3 5 saat uyuyo benimki gündüz 10 dk akşam 1 2 saat gece de saat başı sabah da 6 da uyanıyo babasını gönderiyoruz daha da uyumuyo öyle yorgunum ki dostlar anlatamamSen dene belki kendisi zaten 3 saat sonra uyanacak. Ben hep deniyorum da her aksam
Uyaniyor
Ayni o bogaz tenizler seslerddn cikariyor. Hatta ogruyor, agzina bir sey gelmis de tikaniyor gibi yapiyor, yataktan zipliyorum. Dikislerim iyi acilmadi simdiye kadar. Doktor egimli yatak disinda gaviscon infant verdi. Yarim yarim içiyor sabah aksam. Bilmiyorum simdilik pek faydasini gormedim... ben netten kendim arastirdigimda 45 acilik besleme ve sonraki yarim saat yatirmama gibi seyler yaziyor, neyin yardimci olacağını anlamaya calisiyorum. Yatakta uzanarak beslerdim , kestim mesela.
şuan 45 günlük ama 2 hafta önce de oldu götürdüm doktor 10 güne kadar normal dedi aradan 5 gün geçti yaptı kendiliğinden ama yine oldu mecbur kaldım artık fitile
bizim de hala günü gunune uymuyor. Bazen gündüz uyuyor 2 saat belki 2,5 saat uyanmiyor. Bazen de koca gun uyumuyor. 5 dk 10 dk sekerleme yapiyor. Mesela bu hafta sali carsamba persembe oyleydi ne yemek yapabildm ne dus alabildm. Yemekmaşallah sizinkiler yine 3 5 saat uyuyo benimki gündüz 10 dk akşam 1 2 saat gece de saat başı sabah da 6 da uyanıyo babasını gönderiyoruz daha da uyumuyo öyle yorgunum ki dostlar anlatamam
Benim kiz 14 saat uyuyor hala günde. Hep uyusun diye bekliyorum uyutunca da basimdan savmisim gibi geliyor, vicdan yapiyorum. Sizinki kac gunluk. Ben cok mu uyutuyorum napiyorumbizim de hala günü gunune uymuyor. Bazen gündüz uyuyor 2 saat belki 2,5 saat uyanmiyor. Bazen de koca gun uyumuyor. 5 dk 10 dk sekerleme yapiyor. Mesela bu hafta sali carsamba persembe oyleydi ne yemek yapabildm ne dus alabildm. Yemek
Bile yiyemedim. Ama mesela bugn iyi. Az once uyuttm. Hala uyuyo evimi bile toparlaidm
düne göre iyi yaptı rahatladı biraz ama ağlaması hala devam ediyo kendini sıkıyo hala galiba tamamını çıkartamadı gaz değil çünkü gazını çıkarıyoBen Azeriyim hayir burda doktor mutlaka kucuk bebekler hergun kaka yapmalidir diyolar bence sende oyle yap simdi nasil
benim de sabahtandır uyumadı sürekli ağlıyo saat 1.30 gibi bi 10 dk uyudu ortalığı topladım kahvaltı yaptım o saatte anca fırsat buldum geldim oturdum hemen uyandı şimdi de uzanarak emzirdim ikimiz de uyumuşuz 20 25 dk olmuşbizim de hala günü gunune uymuyor. Bazen gündüz uyuyor 2 saat belki 2,5 saat uyanmiyor. Bazen de koca gun uyumuyor. 5 dk 10 dk sekerleme yapiyor. Mesela bu hafta sali carsamba persembe oyleydi ne yemek yapabildm ne dus alabildm. Yemek
Bile yiyemedim. Ama mesela bugn iyi. Az once uyuttm. Hala uyuyo evimi bile toparlaidm
Canım emmek istiyorsa bence emzir doymadigi için yalanıyordur. Benim ilk oğlum da öyleydi Emzik vermek istemedim sürekli beni emdi tombiş ,iri bir bebekti ama şimdi görsen uzun boylu ,gayet ideal kiloda bir genç oldu öyle obez falanda olmadı yani..Bende kilo alımı fazlanılduğu için emzik vermeye başladım ama vicdan azabı duyuyorum o emziğe asıldıkça kandırıyormuşum gibive alışmasını da hiç istemiyorum. Vermezsem de örn dün gece üç saat uyumadı bir türlü dalamadı yalandı vs emzikle uyutabildim ağzından çıkmasın diye tutmaktan kolum koptu
Canım gaz damlası kullanıyor musun? Biz kullandığımızdan beri kakasını daha rahat yapıyor.düne göre iyi yaptı rahatladı biraz ama ağlaması hala devam ediyo kendini sıkıyo hala galiba tamamını çıkartamadı gaz değil çünkü gazını çıkarıyo
47 günlük olduk biz. Ben açıkçası hic uyutmuyorum. Çünkü kendim uyutunca 5-10 dk snra uyaniyor. Kendi rizasiyla uyusun diye bekliyorumBenim kiz 14 saat uyuyor hala günde. Hep uyusun diye bekliyorum uyutunca da basimdan savmisim gibi geliyor, vicdan yapiyorum. Sizinki kac gunluk. Ben cok mu uyutuyorum napiyorum
Ben hic uzanarak ya da yatarak emzirmiyorum. Uyur kalirimbenim de sabahtandır uyumadı sürekli ağlıyo saat 1.30 gibi bi 10 dk uyudu ortalığı topladım kahvaltı yaptım o saatte anca fırsat buldum geldim oturdum hemen uyandı şimdi de uzanarak emzirdim ikimiz de uyumuşuz 20 25 dk olmuşkuzum kucağımda kokumu alarak uyumak istiyomuş demek ki diğer oğlum olmasa böyle beraber uyumak güzel de ama o da ilgi bekliyo onu bırakıp da uyuyamam o da uyumuştu da bende dalmışım biraz
Evet sikiyorsa tamamen bitirmemis bende kizima fitile yaptim tamamen yapti cok rahatladi daha 21 gunlukdüne göre iyi yaptı rahatladı biraz ama ağlaması hala devam ediyo kendini sıkıyo hala galiba tamamını çıkartamadı gaz değil çünkü gazını çıkarıyo
Her çocuk farklı. Bende meme+mama gidiyorum. Ama 10 kere kaka temizliyorum.Canım gaz damlası kullanıyor musun? Biz kullandığımızdan beri kakasını daha rahat yapıyor.
Bir de bizim oğlanda 3 gün de bir kakasını yapıyor. Mamanın etkisi diye düşünüyorum.
kullanıyorum abla zinco da kullandım şuan biogaia kullanıyorum gazını çıkarıyor ama kaka yapamıyo yine de dün çok aşırı sancılandı mecburen fitil kullandım öyle yaptırdımCanım gaz damlası kullanıyor musun? Biz kullandığımızdan beri kakasını daha rahat yapıyor.
Bir de bizim oğlanda 3 gün de bir kakasını yapıyor. Mamanın etkisi diye düşünüyorum.
ben ilk çocuğumu da öyle uzanarak emziriyordum Allah'a şükür birşey olmadı hatta tam tersine faydasını gördüm uyudu mu yanından usulca ayrılırdım o şekil uyurdu o da beşiğe sallanmaya da alışmadı öylece.Ben hic uzanarak ya da yatarak emzirmiyorum. Uyur kalirim
Diye korkuyorm. İlk zamNlarinda hatta dolasarak emziriyodum. Ama belli donemleri var. Huzursuz oluyolar. Benim bebegim
Bir de kolikmis
Aksam 7 den sonra ciglik atiyo araliksiz agliyo saatlerce. Sebepsiz. genelde aksamlari oluyor ama bazi gunler gunduz de yapiyor o zaman cok zorlaniyorum. Esim de gec geliyor aksamlari 9 Gibi.
Maltana da alkolsüz bira gibi. Maltı sevemedim. Onun yerine her sabah 1 kaşık pekmez yiyorum. Bol bol su içiyorum.Maltana denemedim o nasıl ki
Hayırlı olsun. Bende yazmayı atlamışım bizde salı günü sünnet olduk sadece ilk akşam biraz zordu o da benim pimpirikliğimden. Şimdi hiç olmamış gibi sadece dikişleri var.Bebeğim bugün sünnet oldu17 gunluk.. Keciorende yaptırdık 3 gün sonra kalmp alınacak bakalım bu gece ne yaşayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?