2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya arkadaşlar saygı duyuyorum duygularınıza da. Şu kandırıyormuş olayını kim icat ettiyse anlayamıyorum.bu bebişler emzik vermesen parmağını da emiyor. Orda da kendini mi kandırıyor yani Boş memeyi de emiyor. Yahu ben ayağını yumruğunu emen gördüm. Yapmayın kendinize bu zulmü. Abartmadan verin gitsin. Motomot kurllara uyamayız. Yok öyle kitap çocuğu her çocuk ve anne kendine özeldir.

Sen dene belki kendisi zaten 3 saat sonra uyanacak. Ben hep deniyorum da her aksam
Uyaniyor
maşallah sizinkiler yine 3 5 saat uyuyo benimki gündüz 10 dk akşam 1 2 saat gece de saat başı sabah da 6 da uyanıyo babasını gönderiyoruz daha da uyumuyo öyle yorgunum ki dostlar anlatamam

Ben de son zamanlarda sık sık emziriyordum.
Hanı çok acıkmasa bile huysuzlansa falan hep veriyordum.
Ondan mi oldu diye düşünmeye başladım.
Deneyeceğim bakalım 2 saat beklemeye çalışcam.
Bakalım düzelecek mi..
Artık ilaç falan kullanmak istemiyorum bir sürü var zaten umarım düzelirler.

Ben Azeriyim hayir burda doktor mutlaka kucuk bebekler hergun kaka yapmalidir diyolar bence sende oyle yap simdi nasil
şuan 45 günlük ama 2 hafta önce de oldu götürdüm doktor 10 güne kadar normal dedi aradan 5 gün geçti yaptı kendiliğinden ama yine oldu mecbur kaldım artık fitile

maşallah sizinkiler yine 3 5 saat uyuyo benimki gündüz 10 dk akşam 1 2 saat gece de saat başı sabah da 6 da uyanıyo babasını gönderiyoruz daha da uyumuyo öyle yorgunum ki dostlar anlatamam
bizim de hala günü gunune uymuyor. Bazen gündüz uyuyor 2 saat belki 2,5 saat uyanmiyor. Bazen de koca gun uyumuyor. 5 dk 10 dk sekerleme yapiyor. Mesela bu hafta sali carsamba persembe oyleydi ne yemek yapabildm ne dus alabildm. Yemek
Bile yiyemedim. Ama mesela bugn iyi. Az once uyuttm. Hala uyuyo evimi bile toparlaidm

Benim kiz 14 saat uyuyor hala günde. Hep uyusun diye bekliyorum uyutunca da basimdan savmisim gibi geliyor, vicdan yapiyorum. Sizinki kac gunluk. Ben cok mu uyutuyorum napiyorum

Ben Azeriyim hayir burda doktor mutlaka kucuk bebekler hergun kaka yapmalidir diyolar bence sende oyle yap simdi nasil
düne göre iyi yaptı rahatladı biraz ama ağlaması hala devam ediyo kendini sıkıyo hala galiba tamamını çıkartamadı gaz değil çünkü gazını çıkarıyo

benim de sabahtandır uyumadı sürekli ağlıyo saat 1.30 gibi bi 10 dk uyudu ortalığı topladım kahvaltı yaptım o saatte anca fırsat buldum geldim oturdum hemen uyandı şimdi de uzanarak emzirdim ikimiz de uyumuşuz 20 25 dk olmuş kuzum kucağımda kokumu alarak uyumak istiyomuş demek ki diğer oğlum olmasa böyle beraber uyumak güzel de ama o da ilgi bekliyo onu bırakıp da uyuyamam o da uyumuştu da bende dalmışım biraz

Canım emmek istiyorsa bence emzir doymadigi için yalanıyordur. Benim ilk oğlum da öyleydi Emzik vermek istemedim sürekli beni emdi tombiş ,iri bir bebekti ama şimdi görsen uzun boylu ,gayet ideal kiloda bir genç oldu öyle obez falanda olmadı yani..
Sonuçta anne sütü içti 2 sene gayette sağlıklı kolay kolay hasta olmaz çok şükür.

Emzik vermek istiyorsanizda tok olduğu zaman verin keyiften emsin açlığını bastırmak için değil.

Kan şekerlerinin düşmesi de iyi bir şey değil..
Belki sizin çocuğunuz ilerde uzun boylu olacak.. ek mamaya geçtiği zaman ve ileri zamanlarda sağlıklı beslersiniz abur cubur yedirmezsiniz o zaman kilolu bir cocuk da olmaz.

düne göre iyi yaptı rahatladı biraz ama ağlaması hala devam ediyo kendini sıkıyo hala galiba tamamını çıkartamadı gaz değil çünkü gazını çıkarıyo
Canım gaz damlası kullanıyor musun? Biz kullandığımızdan beri kakasını daha rahat yapıyor.

Bir de bizim oğlanda 3 gün de bir kakasını yapıyor. Mamanın etkisi diye düşünüyorum.

Benim kiz 14 saat uyuyor hala günde. Hep uyusun diye bekliyorum uyutunca da basimdan savmisim gibi geliyor, vicdan yapiyorum. Sizinki kac gunluk. Ben cok mu uyutuyorum napiyorum
47 günlük olduk biz. Ben açıkçası hic uyutmuyorum. Çünkü kendim uyutunca 5-10 dk snra uyaniyor. Kendi rizasiyla uyusun diye bekliyorum hem de kucakta falan uyumaya alışmasın diye. Gözlerinden belli oluyor zaten hemen yatagina birakiyorum 5-10 dk bakinip uyuyor. 14 saat iyi bence ilk ay 20 saat civari uyurlarmis. 2. Ay da 16-18 falan sanirim. Ben hic 20 saat uyuduklarini gormedim

Ben hic uzanarak ya da yatarak emzirmiyorum. Uyur kalirim
Diye korkuyorm. İlk zamNlarinda hatta dolasarak emziriyodum. Ama belli donemleri var. Huzursuz oluyolar. Benim bebegim
Bir de kolikmis
Aksam 7 den sonra ciglik atiyo araliksiz agliyo saatlerce. Sebepsiz. genelde aksamlari oluyor ama bazi gunler gunduz de yapiyor o zaman cok zorlaniyorum. Esim de gec geliyor aksamlari 9 Gibi.

Evet sikiyorsa tamamen bitirmemis bende kizima fitile yaptim tamamen yapti cok rahatladi daha 21 gunluk

Canım gaz damlası kullanıyor musun? Biz kullandığımızdan beri kakasını daha rahat yapıyor.

Bir de bizim oğlanda 3 gün de bir kakasını yapıyor. Mamanın etkisi diye düşünüyorum.
Her çocuk farklı. Bende meme+mama gidiyorum. Ama 10 kere kaka temizliyorum. Gerçi yapması yapamamasından iyidir. Mısın diyorum bende. Tabi kilo almadı kaydı ile. Yoksa tıpa tıkıcam artık

Kızlar benim bebiş çok kıvrak hareket ediyor, hani böyle atletizm ile ugraşanların vücutları çok esnek olurya onun gibi. Acaba yeni doğan bebekler hep böylemi olurlar ? Yani sanki kemik yapısı tam oturmadığı için vucudu çok esnek olabiliyor gibime geldi :)

kullanıyorum abla zinco da kullandım şuan biogaia kullanıyorum gazını çıkarıyor ama kaka yapamıyo yine de dün çok aşırı sancılandı mecburen fitil kullandım öyle yaptırdım
doktor bana da mama kullanıyorsan ondandır dedi ama o zamanlar kullanmıyordum şuan 2 gündür tek kullanıyorum o da bi sabah 60 cc birde gece 60 cc öyle sık sık vermiyorum günde 2 defa tek

ben ilk çocuğumu da öyle uzanarak emziriyordum Allah'a şükür birşey olmadı hatta tam tersine faydasını gördüm uyudu mu yanından usulca ayrılırdım o şekil uyurdu o da beşiğe sallanmaya da alışmadı öylece.
Hiç derin uyuyamam uzanarak emzirince bende korkuyorum ara ara uyanıp bakıyorum bunda da öyle oldu canım hatta memeyi bıraktı ben ondan sonra daldım koluma yatırmıştım kolumdan bıraksam hareket edip uyanır dedim bırakmadım bende uyudum yanında Allah yardımcın olsun kolik bebek zor ya benimki de sabah 6 da uyanıyo saatlerce uyumuyo hep ağlıyo sürekli emzirmezsem o da kolik mi oluyo acaba

Bebeğim bugün sünnet oldu 17 gunluk.. Keciorende yaptırdık 3 gün sonra kalmp alınacak bakalım bu gece ne yaşayacağız
Hayırlı olsun. Bende yazmayı atlamışım bizde salı günü sünnet olduk sadece ilk akşam biraz zordu o da benim pimpirikliğimden. Şimdi hiç olmamış gibi sadece dikişleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…