2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hayırlı olsun. Bende yazmayı atlamışım bizde salı günü sünnet olduk sadece ilk akşam biraz zordu o da benim pimpirikliğimden. Şimdi hiç olmamış gibi sadece dikişleri var.
Hayırlı olsun damatligini da görün bizim dikişli değil klipsli bakalım bu gece ne olacak.. ağrı sızı olacak mı bilmiyorum sizin bebek huysuzlandi mi çok

Hayırlı olsun damatligini da görün bizim dikişli değil klipsli bakalım bu gece ne olacak.. ağrı sızı olacak mı bilmiyorum sizin bebek huysuzlandi mi çok
Huysuzluğu oldu ama gazdandı yani ekstra bir şey yaşamadık. Memede uyuttum koynumda tuttum hep gece yarısına kadar.

Kizlar kac cocuga sahibsiniz ilk bebek buyutmek cok zor is ilk olanlara Allah kolaylik versin aslinda zor degil sadece ilk defa oyle guzel kucucuk bisey gormek onun guzeligini gormek nefesini duymak o guzel hareketini izlemek kokusu varya tum bu seyler insani cok heyecanlandiriyor ve biseyini yalnis yapicaksin diye odun kopuyor hele aglayinca cok uzulub noldu diye nesi var diye napicagini sasirinca isde bazi seyleri yalnis yapincada zor oluyor belkide herkesde oyle degildir ama suan ikinciye kendim bakiyorum hic kimede ihtiyacim yok o derece rahatim ve cok guzel huzurlu rahat bi bebek ne kadar zor olsada korkmuyorum sadece buyuk kizim daha 2 yasina giricek biay sonra oda kucucuk ondan korumak zor biraz yaramaz kiz

Kizlar kac cocuga sahibsiniz ilk bebek buyutmek cok zor is ilk olanlara Allah kolaylik versin aslinda zor degil sadece ilk defa oyle guzel kucucuk bisey gormek onun guzeligini gormek nefesini duymak o guzel hareketini izlemek kokusu varya tum bu seyler insani cok heyecanlandiriyor ve biseyini yalnis yapicaksin diye odun kopuyor hele aglayinca cok uzulub noldu diye nesi var diye napicagini sasirinca isde bazi seyleri yalnis yapincada zor oluyor belkide herkesde oyle degildir ama suan ikinciye kendim bakiyorum hic kimede ihtiyacim yok o derece rahatim ve cok guzel huzurlu rahat bi bebek ne kadar zor olsada korkmuyorum sadece buyuk kizim daha 2 yasina giricek biay sonra oda kucucuk ondan korumak zor biraz yaramaz kiz

Benimde ikinci aynen katılıyorum sana ilk oğlumda cok zorlanmıştim şimdi keyfini çıkarıyorum hemde bu bebegimden sonra anladım ki aslında ilk oglum cok sorunsuz mazlum bir bebekmiş şimdiki cadı ne kadar zorlarsa zorlasın of demiyorum banyosunu tek başıma yaptırıyorum her yerini öpüyorum kokluyorum oyy Allah uzun sağlıklı ömür versin kuzularımıza

Masallah..Biz bebek özlemişiz ..Benim bir de 16 sene aradan sonra oldu

İki gun gecikmeyle de olsa yaziyorum
Oncelikle masallah minigin kilosuna.
Gece 2 saatte bir kaldir diyorlar,sonrada frene basin diyorlar
Kalca durumunu hicbilmiyorum canim,son durumunuz nedir takip de edemedim..
Ama cozumu olmayanbisey degildiye biliyorum

Bizim ikigun once gobek akintisi tekrarladi, tekrar gittikdr a,yakti bircubukla

Ertesi gunune kakasinda kan gordum
Oglumdan tecrubeliyim,alerjik sanirimkizimda.
Gaita da bisey cikmadi,alerji uzmanina gorunduk, ozelmama verdi, pzt ye kadar gecmezSe ben yine diyet yapicam

Sut ve urunlerini cikarmakla baslayip, yumurtadan ekmege kadar deneyecegiz bakalim..
İnsallah gerek kalmaz,ama olursa da azcok sureci bilmenin rahatligi var ustumde.

Takip de edemedim,insallah butun bebelerimiz iyidir

Amin Ínsaallah benim buyuk kizim baya tum gunu agliyordu herkesi telasa salmisdi megerse keskin kulak agrisiymis kac doktorlara gitdik her doktorda iyi degil en son guzel bi doktor bulduk o anladi aslinda kendimizde biliyorduk kulak agrisi oldugunj sadece o kadar hic dinmeyecek bi sekilde oldugunu bilmiyorduk cok sukur 3 ay sonrasinda guzel bi doktorla karsilasdik ucuz ama cok guzel bi ilac kizimin acisini aldi goturdu uzaklara cok sukur Allaha

ulasimiz
Canim sana soylemeyi unuttum,bu arada benm kizin kalbinde de aciklik var,ama dr normal, 4 yasinda da kapanabilir,3 ay sonra da dedi.
6 ay sonrasina kontrole cagirdi.
Siz ne durumdasiniz canim.

iyi geceler, biz bu akşam kaka yaptık ama çok ağladık. bir ara acillik olucaz diye korkmadım değil. 6 günde yaptı bu sefer 7 den 6 ya düştük yavaş yavaş düşer mi acaba. yapsa da gaz sancısı oluyor nurse harvey sipariş ettim inşallah o daha iyi yapar pazartesi de 2. ay aşılarındayız 3 aşı var 1 ini daha sonra yapacaklarmış sanırım kendilerince bir sebepten. ben de ateş falan olmasın ağır gelmesin diye çok da sorgulamadım

Bebeğim bugün sünnet oldu 17 gunluk.. Keciorende yaptırdık 3 gün sonra kalmp alınacak bakalım bu gece ne yaşayacağız
Hayırlı olsun. Bende yazmayı atlamışım bizde salı günü sünnet olduk sadece ilk akşam biraz zordu o da benim pimpirikliğimden. Şimdi hiç olmamış gibi sadece dikişleri var.
41 kere maşallah damatlıklarını da buradan duyarız inşallah

Canım
ulasimiz
Canim sana soylemeyi unuttum,bu arada benm kizin kalbinde de aciklik var,ama dr normal, 4 yasinda da kapanabilir,3 ay sonra da dedi.
6 ay sonrasina kontrole cagirdi.
Siz ne durumdasiniz canim.
Canım geçmiş olsun..
Biz de 6.ay sonra gideceğiz tekrar bizim önemli damarlardan birinde açıklık vardı 1. Ay dolunca baktılar şükür o kapanmış şimdi bur de onun yanında bir damarda açıklık var onun için de sizinki gibi kapanır dediler ayrıca delik de olunca 6 ay sonra tekrar görmek istediler.

Inşallah bebeler düzelir canım..

Bizde emeklemeden önce sünnet yaptıralım dedik özellikle 6 aydan önce yaptırmayı çok istiyordum ama bir şey duydum o yüzden kararsızız yaptırıp yaptırmama konusunda.
1 yaşından önce sünnet olanlarda yetişkin dönemlerinde bazı cinsel problemler oluyormuş. Bu problemlerin başında da erken boşalma oluyormuş.
Ne derece doğru bilmiyorum. Eşimin ablası hemşire o söyledi. O da bir kaç Doktor arkadaşından duymuş.
Böyle birşey duydunuz mu sizler? Doğruluk payı ne derece acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…