Hayırlı olsun damatligini da görünHayırlı olsun. Bende yazmayı atlamışım bizde salı günü sünnet olduk sadece ilk akşam biraz zordu o da benim pimpirikliğimden. Şimdi hiç olmamış gibi sadece dikişleri var.
Huysuzluğu oldu ama gazdandı yani ekstra bir şey yaşamadık. Memede uyuttum koynumda tuttum hep gece yarısına kadar.Hayırlı olsun damatligini da görünbizim dikişli değil klipsli bakalım bu gece ne olacak.. ağrı sızı olacak mı bilmiyorum sizin bebek huysuzlandi mi çok
Hayırlı olsun ..Bebeğim bugün sünnet oldu17 gunluk.. Keciorende yaptırdık 3 gün sonra kalmp alınacak bakalım bu gece ne yaşayacağız
Size de hayırlı olsunHayırlı olsun. Bende yazmayı atlamışım bizde salı günü sünnet olduk sadece ilk akşam biraz zordu o da benim pimpirikliğimden. Şimdi hiç olmamış gibi sadece dikişleri var.
Benimde ikinci aynen katılıyorum sana ilk oğlumda cok zorlanmıştim şimdi keyfini çıkarıyorum hemde bu bebegimden sonra anladım ki aslında ilk oglum cok sorunsuz mazlum bir bebekmiş şimdiki cadı ne kadar zorlarsa zorlasın of demiyorum banyosunu tek başıma yaptırıyorum her yerini öpüyorum kokluyorum oyy Allah uzun sağlıklı ömür versin kuzularımızaKizlar kac cocuga sahibsiniz ilk bebek buyutmek cok zor is ilk olanlara Allah kolaylik versin aslinda zor degil sadece ilk defa oyle guzel kucucuk bisey gormek onun guzeligini gormek nefesini duymak o guzel hareketini izlemek kokusu varya tum bu seyler insani cok heyecanlandiriyor ve biseyini yalnis yapicaksin diye odun kopuyor hele aglayinca cok uzulub noldu diye nesi var diye napicagini sasirinca isde bazi seyleri yalnis yapincada zor oluyor belkide herkesde oyle degildir ama suan ikinciye kendim bakiyorum hic kimede ihtiyacim yok o derece rahatim ve cok guzel huzurlu rahat bi bebek ne kadar zor olsada korkmuyorum sadece buyuk kizim daha 2 yasina giricek biay sonra oda kucucuk ondan korumak zor biraz yaramaz kiz
Masallah..Biz bebek özlemişiz ..Benim bir de 16 sene aradan sonra olduBenimde ikinci aynen katılıyorum sana ilk oğlumda cok zorlanmıştim şimdi keyfini çıkarıyorum hemde bu bebegimden sonra anladım ki aslında ilk oglum cok sorunsuz mazlum bir bebekmiş şimdiki cadı ne kadar zorlarsa zorlasın of demiyorum banyosunu tek başıma yaptırıyorum her yerini öpüyorum kokluyorum oyy Allah uzun sağlıklı ömür versin kuzularımıza
Teşekkür ederizSize de hayırlı olsunMinik Adamlar çoğalıyor.Belki bizde bu ara yaptırırız.
Canimm çok iyi düşünmüşsün.. İlerde iyi ki olmuşta yavrum bir şey hatırlamıyor diyeceksin.Teşekkür ederiz
Bizim biraz fazla gömülüymüş cerrah iyi ki yaptırmışsınız dedi. Az kalsın pişman oluyordum yoksa (kıyamamaktan tamamen)
İki gun gecikmeyle de olsa yaziyorumbendimm hastanede isimizi bitirdim bugun 730 gr almis 15 gunde, gunluk 45 gr denk geliyor biraz fazla almis biraz gazdan ayagimizi kaldiralim dedi doktor
Kalca ultrasonu cektirdik bir de ona biraz keyfim kacti solda bir sey yokta sag kalcada fizyolojik immaturite cikti hafif geride gibi :/ sıklıkla görülen bir durum 2. Ayda düzeliyor 3. Ayda da düzelmiş oluyor düzelmez ise o zaman bir askı takıyoruz falan dedi...
Bunu yaşayıp düzelen var mı acaba :/
Amin Ínsaallah benim buyuk kizim baya tum gunu agliyordu herkesi telasa salmisdi megerse keskin kulak agrisiymis kac doktorlara gitdik her doktorda iyi degil en son guzel bi doktor bulduk o anladi aslinda kendimizde biliyorduk kulak agrisi oldugunj sadece o kadar hic dinmeyecek bi sekilde oldugunu bilmiyorduk cok sukur 3 ay sonrasinda guzel bi doktorla karsilasdik ucuz ama cok guzel bi ilac kizimin acisini aldi goturdu uzaklara cok sukur AllahaBenimde ikinci aynen katılıyorum sana ilk oğlumda cok zorlanmıştim şimdi keyfini çıkarıyorum hemde bu bebegimden sonra anladım ki aslında ilk oglum cok sorunsuz mazlum bir bebekmiş şimdiki cadı ne kadar zorlarsa zorlasın of demiyorum banyosunu tek başıma yaptırıyorum her yerini öpüyorum kokluyorum oyy Allah uzun sağlıklı ömür versin kuzularımıza
Şimdiden diyorum hemen iyileşti bileCanimm çok iyi düşünmüşsün.. İlerde iyi ki olmuşta yavrum bir şey hatırlamıyor diyeceksin.
Bebeğim bugün sünnet oldu17 gunluk.. Keciorende yaptırdık 3 gün sonra kalmp alınacak bakalım bu gece ne yaşayacağız
41 kere maşallah damatlıklarını da buradan duyarız inşallahHayırlı olsun. Bende yazmayı atlamışım bizde salı günü sünnet olduk sadece ilk akşam biraz zordu o da benim pimpirikliğimden. Şimdi hiç olmamış gibi sadece dikişleri var.
Canım geçmiş olsun..ulasimiz
Canim sana soylemeyi unuttum,bu arada benm kizin kalbinde de aciklik var,ama dr normal, 4 yasinda da kapanabilir,3 ay sonra da dedi.
6 ay sonrasina kontrole cagirdi.
Siz ne durumdasiniz canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?