2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben az mi emziriyorum ki acaba, 3 3.5 saatte 15 20 dk. Bazen kusuyor ben de doymustur diye vermiyorum... az bekliyorum gazi falan ciktiktan sonra genelde kendi basina uyumuyor mecbur memede uyuyor 3-5 dk o zaman emiyor :/
Bende de tam tersi yikiyor ediyor hoslaniyor diye ona birakiyorum diledigince sevsin diye gene ben kötü oluyorum... bu aksam konustuk ben sinir olurum da oyle gereksiz tribe, inanilmaz sacma konularrr hiccc takamicam...
Ben ortalama 3 saate bir emziriyorum. 15-20 dakika bir memede. Sonra altını degiltşriyorum. Sonra 15-20dk diger memede. Sonrada biraz mama veriyorum eger alırsa. Kilo alması lazım benimkinin.
Ben az mi emziriyorum acaba yaa yukarda da yazdim ama :/

Ruh haliniz nasil kizlar? Ilk hafta ağlamakliydim, gecer gibi oldu ama suan daha kotuyum sanki. Lohusaligim esim disinda yalniz geciyor. Buna mi kirginim, yoksa gecici bir hal mi bilmiyorum
Annem bir hafta kaldı gitti. O gidince gündüz dinlenmelerim yalan oldu çook bitkinim. Gün içinde bebek uyurken uyukluyorum olduğum yerde. E tabi en fazla yarım saat. Çünkü evde kızlarım da var ve yemek yapmam lazım. Temizlik işine girmiyorum bile. Bazen şurayı düzelteyim şurayı indireyim diye düşünürken "kendine gel. Sen lohusasın" diyorum
Eşim de iş dolayısıyla hep şehir dışında. Dışarı da çıkamıyoruz. Daral, hafakan ve cinnet üçlüsü ile halaya duruyoruz her gün
Ama bebişime bakıyorum. Allahım ne büyüksün diyorum. Ağzını burnunu sıkmamak için kendimi zor tutuyorum

Damar açıklığı biz de de var malesef umarım kapanır çok üzülüyorum ben
Canim üzülme inşallah kapanır. Biz de ilk görülen ve çok önemli olan damarda ki açıklık 1 aylık kontrolümüzde kapanmıştı. Bu görülen de başka bir damarmış kalp doktoru da çocuk doktoruda kapanır dedi .Delik için de 6 ay sonra tekrar bakacaklar ..

Ben de çok üzülüyorum ama dua etmekten, bebise iyi bakmaktan başka çare yok ..

Kilo alımına, gelişimine dikkat etmek lazım beslenme sayesinde de kapanır.

Benim de aynı sadece tek meme ve max 15-20 dk emiyor. Ortalama 2-3 saatte bir

Canım çalışacaksan haklısın..Sen yokken bakacak kişiye de kolaylık olur.
Sağlıkla büyüsünler de her şey yoluna girer.

Kızlar bebişleriniz hangi marka emziği aldılar bende başlamak istiyorum evde bambino marka vardı almadı atıyo midesini bulandırıyo birazda suratımıza göre büyük ne tavsiye ediyosunuz
İlk önce damaklı kauçuk Nuk denedim. Biraz uşraşınca tutuyor ama hemen atıyor ağzından. Bugün Wee denedim. Daha iyi tuttu en azından biraz daha uzun durdu ağzında ama yine de ağlarken vermeye çalıştığımda sinirleniyo boş da olsa meme istiyo sanırım

Benim de aynı sadece tek meme ve max 15-20 dk emiyor. Ortalama 2-3 saatte bir
Ben 2.5 saatte uyandiriyordum, 2. 40 falan ancak altini degistir vs.
doktor biraz fazla kilo almis dedi, artik uyumasina da musade edin dedi, gunduz 3 gece 4 saatte bir kaldiriyorm ama :/

Canım boşver kayınvalidenle birbirinizin gönlünü alın..Yalan boş bir dünyadayız..sana ufak ufak destek oluyorsa bile o da güzel.Birak torununu yıkasın sana destek olsun.

Inan ki belli yaştan sonra daha alıngan oluyorlar, elinde değildir. Sevgisinden sizi sarıp sarmalamasindan oluyordur.Esini de hiç arada bırakma.

Sende haklısın ama şimdi hepiniz bebeğe odaklanmişsıniz kimse birbirine empati yapamıyor.

Kayınvaliden yanına destek için gelmişse bırak o yapsın belli bir zaman sonra o da yorulur sizi bırakır..

Bilmiyorum ben aynı durumu annem yaşamış gibi düşünerek yazdım.Beni lütfen yanlış anlama tecrübeli bir ablan olarak kabul et ..Su akıyor yatağini buluyor ..

Normal emziriyorsun. Benim canavar doymuyor. Yiyor yiyor o da kusuyor sonra. Doyduğunu da bilmiyor

Salya olayini bilmiyorum canim. Ama bizim de hem emerken karnindan sesler geliyor. Gaz cikartirken zaten cufcuf insan korkar kaka yapmasi da o sekilde yani. Ama bizim hep oyle gürültüluydu. Bir de kaka yaparken bayagi ikiniyo falan uykusundan uyaniyo mesela. Sanci giriyo boyle sıkılarak yapiyo

3-4 saatte bir emzirenler cocugu oyalamak icin ne yapiyorsunuz?

Kac gunluk benimkide 3 gundur yapmiyor doktora goturmek istiyorum daha kucucuk normalmi acaba
şuan 45 günlük ama 2 hafta önce de oldu götürdüm doktor 10 güne kadar normal dedi aradan 5 gün geçti yaptı kendiliğinden ama yine oldu mecbur kaldım artık fitile

çok geçmiş olsun abla Rabbim şifa versin düzelir inşallah çok üzüldüm keşke hiçbir çocuk hasta olmasa

sanki biz değil de kendileri lohusaymış gibi davranıyolar Allah'a şükür bitti benim lohusalığım da kurtuldum zaten insan alıngan oluyo o dönemde kadına resmen gıcık olmuştum ben şuan geçti şükür demem o ki seninki de geçecek merak etme bunlara mı sinirlenmişiz alınmışız diyeceksin

Yok cok guzel yazmissin hic yanlis anlamam ben zaten onun kendini gereksiz yanlis anlasilmalara uzmesine uzuluyorum... yoksa yikasin etsin birakiyorum elbet ben yikicam zaten, ilk torunlari heyecanlarini yasasinlar ama bana sanki sakiniyormusum gibi trip yapti ona uzuldum
3-4 saatte bir emzirenler cocugu oyalamak icin ne yapiyorsunuz?
Uyuyor kuzum bizimki en cok 1 saat uyumadigi oluyor
Ben hic alinmadim tam tersi o benim dediklerime takilmis lohusa ben degilim cunku zaten ben sevmem oyle kapris yapmayi lohusaligimda da bebis emmiyor diye aglamisimdir bir de esime yeterince vakit ayiramiyorum diye, onlar aslinda yorgunluktanda oluyor biraz hassasiyet 20sinde bitiyor lohusalik

çok geçmiş olsun abla Rabbim şifa versin düzelir inşallah çok üzüldüm keşke hiçbir çocuk hasta olmasa
Canım benim çok sağol..Amin tüm çocuklarımıza inşallah
Kalp doktorumuz damardaki açıklık ve delik için umutlu konuştu canım.. 6 ay sonra netleşecek tabi kapanır dediler ama anne yüreği..İster istemez üzülüyorsun.
Allah tüm bebekleri ve çocukları kötülüklerden ve hastalıklardan korusun insallah

Hiç üzülme canım o da şimdi pişmandır..

Şimdi senin kuzu çok kıymetlidir çok sevdiğinden nasıl davranacağını şaşırmıştır.

İnan ki o yaşlarda anne babalar biraz alıngan oluyor .Annem yanımdaydı benim de..Onu kırmamak için 40 takla attım resmen. Çünkü biraz lohusa gibi davraniyordu Biliyordum ki aşırı sevgiden öyle davranıyordu.
Canım annem ya kurban olurum ona her gün bizi aramazsa içi rahat etmiyor..
Onların varlığı yeter..

Bence normal, benimde hemen hemen aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…