2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kesinlikle Allah onlari basimizdan eksik etmesin
Bence normal, benimde hemen hemen aynısı
Bu ara 10 dak. Oluyor stres oluyorum ama acmiyor agzini ac olsa acar diye dusunuyorum

Takintiliyim ben bu konuya da
Simdi bir de gunduz 3 3.5 / gece 4 saate gectikte bakalim
Artık büyümüştür. İlk günler gibi olmuyor. İlk günler benim kızım da hep uyurdu. Biraz sarılığımız da vardı. geçince aç olunca dünyaları yıkmaya başladı. Ağlıyor. Açsa, doymamışsa artık tepki verir merak etme.

aynen öyle canım yorgunluk uykusuzluk yetememe boşlama hissi hep mahvediyo zaten insanı zor yani kolay değil Allah yardımcımız olsun

Amin ablacım inşallah hamileyken kalbinde parlaklık var denmiş miydi sana da abla? bana böbreklerde büyüme kalbinde parlaklık var denmişti böbrek ultrasonu çektirdik sol böbreğinde hafif var ama önemsiz geçer o dediler kalbe bakmadılar daha randevu alayım dedim çocuk kardiyolojiye o da olmuyomuş önce normal çocuk doktoruna muayene olmamız gerekiyomuş bu ay sonuna götürcem inşallah kötü şeyler duymam

Evet esim ise basladiktan sonra bu his giderek artti bende. O varken yalnizligi takmiyordum. Ve cok degil, aile buyuklerinden bir telefon bekledim.
Malesef benimki de cook gazli bir bebek. Cok hizli kilo aldi, onun etkisiyle olabilecegini soyledi doktor. Damlasi var ama aksam fayda etmiyor. Sanirim yorgunlukla beraber boyle hissediyorum ama kendimi toparlicam. Bugunler geri gelmiyor, haklisiniz ☺

Bizimki daha cok uykucu coook ac olmasi lazim aglamasi icin, gerci doktorda dedi ki 4 gece 5 saate musade edebilirsiniz ama icim elvermiyor cok ac kaliyor sanki 3.5 gunduz, 4 saat gece yapiyorum

Evet canım ayrıntılı ultrasonda parlaklık var denmişti.
Sana da çok geçmiş olsun canım.
Bu kontrollerle en azında önlem almış oluruz .Sıkma canını inşallah sizde de büyük bir sorun yoktur.Dualarım seninle..

Hayir ne detaylida ne de muayenelerde bir sıkıntı söylemediler fakat gebelikte seker sorunu oldugunds bebegin kalbinde ve omurgasinda sorun olusabiliyormus. Tedbir amacli dedi yaptiriyorum diye ama ister istemez acaba bisi gordu de bize mi soylemiyor tribine girdim resmen

Bizimki daha cok uykucu coook ac olmasi lazim aglamasi icin, gerci doktorda dedi ki 4 gece 5 saate musade edebilirsiniz ama icim elvermiyor cok ac kaliyor sanki 3.5 gunduz, 4 saat gece yapiyorum
Canim bana da doktorum 6-7 saate kadar durabilir uyuyorsa uyandirmana gerek yok dedi. Tabi uyumuyor kesin uyanıyor. Sen bilirsin ama soylenene gore bi sureden snra artk buyuduklernde de 3-4 saatte uyanip emmek
İstiyolarmis. Oyle alistiklari icin. Ben uyanmasa uyandirmicam aslinda alismasin diye.

O zaman gönlünü ferah tut inşallah bir sıkıntı çıkmayacak. Olsaydı detaylıda mutlaka bir şey çıkardı. Önlem amacıyla yapıyorlar demek ki..

Teşekkür ederim abla inşallah ya inşallahh

Günaydın kızlar,

Bizimde 24.günümüz. İlk zamanlar uyandıramazdık. 2 saate bir kaldırınca artık otomatiğe bağladıinsan herşeye alışıyorda şu gece besleme işine alışamıyorben birde hem meme hem mama veriyorum. 1 saat emzirmeye uğraş sonrasında kaka faslı sonra mama ver gaz çıkar. Hıçkırık tutsun uyku kaçsıntam bir kısır döngü. Bu arada sizde bir göğüsten az süt gelme olayı var mı? İlk kızımda da oldu ne yapsam o göğsü ikisinde istemiyor ilk onu veremiyorum.diğerinde sakinleşecek açlığı kırılacak sonra öbürünü alırsa alıyor. Tabi birde bende göğüs ucu problemi var. Diğerinde düz emmediği göğüs ucu hiç yok.silikon uca bile gelmiyor. Haliyle tek göğüsten gelen süt yetmiyor takviye yapıyoruz.

Günaydın kızlar.
Benim kız da reflu var demişti dr eğimli yatırmamı önermişti. Faydalı da olmuştu gerçekten.
Şimdi yine reflüsü başladı hatta belki arttı gibi geliyor.
Kusma yok ama öğürme var.
Bir de özellikle daha çok uykuda beslenme sonrasi boğaz temizleme gibi sesler çıkarıyor çok sık.

Eğimli yatırmak dışında nelere dikkat edebilirim?

Dr lar herzaman herseyin en kötüsünü söylerler. Bise görmüş olsa sana soylememesi mumkun değil, ne gecicek eline sana soylemeyince bise görmüş olsa mutlaka söylerdi., Tedbir amaçlı demis ztn, bise yoktur cnm

O zaman gönlünü ferah tut inşallah bir sıkıntı çıkmayacak. Olsaydı detaylıda mutlaka bir şey çıkardı. Önlem amacıyla yapıyorlar demek ki..
Ay umarim oyledir bakalim hafta içine randevu alip gideceğiz ,
Ay insallah canim ya , valla nasil bir pimpirik oldum anlatamam resmen panik durumu hakim her an.

Ya yerim tombiş totoya bak sen
Avent ultra soft muydu canım onu da tutuyorlarmış ekseriyetle

Ayni o bogaz tenizler seslerddn cikariyor. Hatta ogruyor, agzina bir sey gelmis de tikaniyor gibi yapiyor, yataktan zipliyorum. Dikislerim iyi acilmadi simdiye kadar. Doktor egimli yatak disinda gaviscon infant verdi. Yarim yarim içiyor sabah aksam. Bilmiyorum simdilik pek faydasini gormedim... ben netten kendim arastirdigimda 45 acilik besleme ve sonraki yarim saat yatirmama gibi seyler yaziyor, neyin yardimci olacağını anlamaya calisiyorum. Yatakta uzanarak beslerdim , kestim mesela.

Yaaa haklisin dimi bir de o var, ben ne bileyim gereksiz kiyamiyorum sonra da o bana kiyamamazlik durumu yapmayacak ama :) bugun bir deneme surumu mu yapsam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…