Kesinlikle Allah onlari basimizdan eksik etmesinHiç üzülme canım o da şimdi pişmandır..
Şimdi senin kuzu çok kıymetlidir çok sevdiğinden nasıl davranacağını şaşırmıştır.
İnan ki o yaşlarda anne babalar biraz alıngan oluyor .Annem yanımdaydı benim de..Onu kırmamak için 40 takla attım resmen. Çünkü biraz lohusa gibi davraniyorduBiliyordum ki aşırı sevgiden öyle davranıyordu.
Canım annem ya kurban olurum ona her gün bizi aramazsa içi rahat etmiyor..
Onların varlığı yeter..
Bu ara 10 dak. Oluyor stres oluyorum ama acmiyor agzini ac olsa acar diye dusunuyorumBence normal, benimde hemen hemen aynısı
Artık büyümüştür. İlk günler gibi olmuyor. İlk günler benim kızım da hep uyurdu. Biraz sarılığımız da vardı. geçince aç olunca dünyaları yıkmaya başladı. Ağlıyor. Açsa, doymamışsa artık tepki verir merak etme.Takintiliyim ben bu konuya da
Simdi bir de gunduz 3 3.5 / gece 4 saate gectikte bakalim
aynen öyle canım yorgunluk uykusuzluk yetememe boşlama hissi hep mahvediyo zaten insanıYok cok guzel yazmissin hic yanlis anlamam ben zaten onun kendini gereksiz yanlis anlasilmalara uzmesine uzuluyorum... yoksa yikasin etsin birakiyorum elbet ben yikicam zaten, ilk torunlari heyecanlarini yasasinlar ama bana sanki sakiniyormusum gibi trip yapti ona uzuldum
Uyuyor kuzum bizimki en cok 1 saat uyumadigi oluyor
Ben hic alinmadim tam tersi o benim dediklerime takilmislohusa ben degilim cunku zaten ben sevmem oyle kapris yapmayi lohusaligimda da bebis emmiyor diye aglamisimdir bir de esime yeterince vakit ayiramiyorum diye, onlar aslinda yorgunluktanda oluyor biraz hassasiyet 20sinde bitiyor lohusalik
Amin ablacım inşallahCanım benim çok sağol..Amin tüm çocuklarımıza inşallah
Kalp doktorumuz damardaki açıklık ve delik için umutlu konuştu canım.. 6 ay sonra netleşecek tabi kapanır dediler ama anne yüreği..İster istemez üzülüyorsun.
Allah tüm bebekleri ve çocukları kötülüklerden ve hastalıklardan korusun insallah
Evet esim ise basladiktan sonra bu his giderek artti bende. O varken yalnizligi takmiyordum. Ve cok degil, aile buyuklerinden bir telefon bekledim.Bende tekim ve şuan eşim iki aile geçindiriyor işinden dolayı üstünde çok yük var ve çoğunlukla gece çalışıyor Gündüz uyumasına izin veriyorum kıyamıyorum ben baya baya yalnızım Yani. tatili dahi yok eşimin Kendi işi.
Bir haftaya kadar gerçekten kötüydüm hele ilk haftalar şuan hatırlayınca gerçekten.. Sürekli ağlıyordum bir sebep olmasa da. Bebeğimin dilinden anlamaya başladıkça işleri çözdük biraz.
Gaz damlasının da yararı oldu ve uykusu düzene girdi şimdi evin işleri kalsa da amann modundayım kendimi tamamen bebeğime verdim. Demem o ki geçiyor kendine zaman ver bir de ben sürekli bir daha bu günlere dönemeyeceğiz tadını çıkarmam lazım modundayım.
Bizimki daha cok uykucuArtık büyümüştür. İlk günler gibi olmuyor. İlk günler benim kızım da hep uyurdu. Biraz sarılığımız da vardı. geçince aç olunca dünyaları yıkmaya başladı. Ağlıyor. Açsa, doymamışsa artık tepki verir merak etme.
Evet canım ayrıntılı ultrasonda parlaklık var denmişti.Amin ablacım inşallahhamileyken kalbinde parlaklık var denmiş miydi sana da abla? bana böbreklerde büyüme kalbinde parlaklık var denmişti böbrek ultrasonu çektirdik sol böbreğinde hafif var ama önemsiz geçer o dediler kalbe bakmadılar daha randevu alayım dedim çocuk kardiyolojiye o da olmuyomuş önce normal çocuk doktoruna muayene olmamız gerekiyomuş bu ay sonuna götürcem inşallah kötü şeyler duymam
Hayir ne detaylida ne de muayenelerde bir sıkıntı söylemediler fakat gebelikte seker sorunu oldugunds bebegin kalbinde ve omurgasinda sorun olusabiliyormus. Tedbir amacli dedi yaptiriyorum diye ama ister istemez acaba bisi gordu de bize mi soylemiyor tribine girdim resmenBizde şeker olmadığı halde kalp ultrasonunu istediler.Hastaneden çıkmadan önce yapıldı 1 aylıkken tekrar yapıldı takip amaçlı kalbinde su an bir delik ve damar açıklığı var 6 ay sonra tekrar yaptıracağız inşallah düzelir o zamana kadar.
Sizin muayenede bir sıkıntı mı gördüler acaba ?
Canim bana da doktorum 6-7 saate kadar durabilir uyuyorsa uyandirmana gerek yok dedi. Tabi uyumuyor kesin uyanıyor. Sen bilirsin ama soylenene gore bi sureden snra artk buyuduklernde de 3-4 saatte uyanip emmekBizimki daha cok uykucucoook ac olmasi lazim aglamasi icin, gerci doktorda dedi ki 4 gece 5 saate musade edebilirsiniz ama icim elvermiyor cok ac kaliyor sanki 3.5 gunduz, 4 saat gece yapiyorum
O zaman gönlünü ferah tut inşallah bir sıkıntı çıkmayacak. Olsaydı detaylıda mutlaka bir şey çıkardı. Önlem amacıyla yapıyorlar demek ki..Hayir ne detaylida ne de muayenelerde bir sıkıntı söylemediler fakat gebelikte seker sorunu oldugunds bebegin kalbinde ve omurgasinda sorun olusabiliyormus. Tedbir amacli dedi yaptiriyorum diye ama ister istemez acaba bisi gordu de bize mi soylemiyor tribine girdim resmen
Teşekkür ederim abla inşallah ya inşallahhEvet canım ayrıntılı ultrasonda parlaklık var denmişti.
Sana da çok geçmiş olsun canım.
Bu kontrollerle en azında önlem almış oluruz .Sıkma canını inşallah sizde de büyük bir sorun yoktur.Dualarım seninle..
Dr lar herzaman herseyin en kötüsünü söylerler. Bise görmüş olsa sana soylememesi mumkun değil, ne gecicek eline sana soylemeyince bise görmüş olsa mutlaka söylerdi., Tedbir amaçlı demis ztn, bise yoktur cnmHayir ne detaylida ne de muayenelerde bir sıkıntı söylemediler fakat gebelikte seker sorunu oldugunds bebegin kalbinde ve omurgasinda sorun olusabiliyormus. Tedbir amacli dedi yaptiriyorum diye ama ister istemez acaba bisi gordu de bize mi soylemiyor tribine girdim resmen
Ay umarim oyledir bakalim hafta içine randevu alip gideceğiz ,O zaman gönlünü ferah tut inşallah bir sıkıntı çıkmayacak. Olsaydı detaylıda mutlaka bir şey çıkardı. Önlem amacıyla yapıyorlar demek ki..
Ay insallah canim ya , valla nasil bir pimpirik oldum anlatamamDr lar herzaman herseyin en kötüsünü söylerler. Bise görmüş olsa sana soylememesi mumkun değil, ne gecicek eline sana soylemeyince bise görmüş olsa mutlaka söylerdi., Tedbir amaçlı demis ztn, bise yoktur cnm
Ya yerim tombiş totoya bak senBizimkinin hep gaz var, sirf rahatlamak için meme istiyor. Memeyi aldığı gibi bacagi yandan kaldirip gobegime koyuyor, basliyor huzurlu bi yuz ifadesiyle pirtlarini cikarmaya. Memede olmayinca kizarip morariyor ama memede muthis huzurlu.Kilo almasa daha da emziririm ama sutum de yariyor. Tombis oldu. Meme vermesem agliyor, saatle vereyim diyorum kar etmiyor. Bugun aventin emzigini de aldim tutuyormus dediler. Olmadi tutmadi.
Ayni o bogaz tenizler seslerddn cikariyor. Hatta ogruyor, agzina bir sey gelmis de tikaniyor gibi yapiyor, yataktan zipliyorum. Dikislerim iyi acilmadi simdiye kadar. Doktor egimli yatak disinda gaviscon infant verdi. Yarim yarim içiyor sabah aksam. Bilmiyorum simdilik pek faydasini gormedim... ben netten kendim arastirdigimda 45 acilik besleme ve sonraki yarim saat yatirmama gibi seyler yaziyor, neyin yardimci olacağını anlamaya calisiyorum. Yatakta uzanarak beslerdim , kestim mesela.Günaydın kızlar.
Benim kız da reflu var demişti dr eğimli yatırmamı önermişti. Faydalı da olmuştu gerçekten.
Şimdi yine reflüsü başladı hatta belki arttı gibi geliyor.
Kusma yok ama öğürme var.
Bir de özellikle daha çok uykuda beslenme sonrasi boğaz temizleme gibi sesler çıkarıyor çok sık.
Eğimli yatırmak dışında nelere dikkat edebilirim?
Yaaa haklisin dimi bir de o var, ben ne bileyim gereksiz kiyamiyorumCanim bana da doktorum 6-7 saate kadar durabilir uyuyorsa uyandirmana gerek yok dedi. Tabi uyumuyor kesin uyanıyor. Sen bilirsin ama soylenene gore bi sureden snra artk buyuduklernde de 3-4 saatte uyanip emmek
İstiyolarmis. Oyle alistiklari icin. Ben uyanmasa uyandirmicam aslindaalismasin diye.
Sen dene belki kendisi zaten 3 saat sonra uyanacak. Ben hep deniyorum da her aksamYaaa haklisin dimi bir de o var, ben ne bileyim gereksiz kiyamiyorumsonra da o bana kiyamamazlik durumu yapmayacak ama :) bugun bir deneme surumu mu yapsam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?