- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
Siz nasil bi cozum buldunuz?Mide gazı olduğunda yapıyor öyle benim oglum midesindeki süt ağzına geliyor reflüden muhtemelen
Gazını çıkarmaya çok dikkat ediyorum emzirdikten sonra 10 15dk omzumda dik tutuyorum reflü yatağında yatıyor benim sütüm tazyikli geliyor emzirirken dinlene dinlene emzirmeye çalışıyorum ama yinede rahatsızlığı var 6 aya kadar geçer inşallahSiz nasil bi cozum buldunuz?
Benim de sutum tazyikli geliyor, cocuk her seferinde tikaniyor. Bu sekilde daha cok gaz oluyomus, daha cok gaz da refluyu tetikliyomus. Cok doyurmamaya cslidiyorum. Yani az ve sık emzirmeye calisiyorum. Yatarak emzirmemeye calisiyorum.Siz nasil bi cozum buldunuz?
Bende öyle yaptım artıkFitili bizde beceremedik calpol vermiştik onun yerine
Şimdi de frene basmak istemiyorum az alıyor sanki diyeİki gun gecikmeyle de olsa yaziyorum
Oncelikle masallah minigin kilosuna.
Gece 2 saatte bir kaldir diyorlar,sonrada frene basin diyorlar
Kalca durumunu hicbilmiyorum canim,son durumunuz nedir takip de edemedim..
Ama cozumu olmayanbisey degildiye biliyorum
Bizim ikigun once gobek akintisi tekrarladi, tekrar gittikdr a,yakti bircubukla
Ertesi gunune kakasinda kan gordum
Oglumdan tecrubeliyim,alerjik sanirimkizimda.
Gaita da bisey cikmadi,alerji uzmanina gorunduk, ozelmama verdi, pzt ye kadar gecmezSe ben yine diyet yapicam
Sut ve urunlerini cikarmakla baslayip, yumurtadan ekmege kadar deneyecegiz bakalim..
İnsallah gerek kalmaz,ama olursa da azcok sureci bilmenin rahatligi var ustumde.
Takip de edemedim,insallah butun bebelerimiz iyidir ❤
Kan belli oluyor canim.Şimdi de frene basmak istemiyorum az alıyor sanki diye
Kalça ultrasonu 1 aya tekrar yapılacak belli olacak inşallah düzelir, düzelme ihtimali yüksekmiş...
çok geçmiş olsun canım, kakasındaki kan belli oluyor mu o kadar bak şimdi bende dikkat ediyorum farkedilir dimi
Allah hepimizi sakınsın ya bebişlerle
İşe başlıyacaksanız ara sıra biberonla da vermeniz iyi bence. Bazen sadece meme isteyip biberonu da reddebiliyor bebekler, ikisine de alışsın. Ben ilk bebekte hem emzirdim hem biberon verdim memeyi de bırakmadı.Sahinys dogru demis. Bir standarti yok, cok takilmamak gerekiyor. Ise baslayacak olmasam kesinlikle pompaya bulasmazdim. Birini emziriyorum digerini sagiyorum, emdiginden 10 cc digerinden 50 cc cikiyor yani toplam 60 cc cikiyor ortalama, buzluga atiyorum. Bebegi emzirmek disinda gunde en fazla 3 kez 60 cc cikarabiliyorum. Bunun bi tanesi kesin dolaba giriyor, diger ikisini de gun icindd veriyorum, emmesine ragmen mizmizlandiginda, genelde gece uyumadan ve gece uyandiginda. 2. Aya yeni girdik toplam kac cc icmeli bilmiyorum. Belki yanlis ama ben istedigi kadar veriyorum, misal 60 cc icirdim hala araniyosa meme de veriyorum. Biraz tombis gidiyor bizimki. Ebe biberonla doydugunu anlamayabilir bineronla ictikten sonra daha cok talep edebilir biberon verme hep memeden ver dedi ama teori pratikle uymuyor. Bilegim agriyor belim agriyor uzun sure emzirir pozisyonda durmak hic istemiyorum aslında. En azindan bir iki kez biberonla veriyorum sutumu. Uzun lafin kisasi kac cc veriyorum bir ogunde bilmiyorum. Gece 60 cc icince uyumaya devam ediyor, hatta gece 45 cc ble yetiyor.
Ben uykusu cok derin olmadiginda gazini cikarmiyordum. Yan yatiriyordum, bundan sonra dikkat edeyim.Gazını çıkarmaya çok dikkat ediyorum emzirdikten sonra 10 15dk omzumda dik tutuyorum reflü yatağında yatıyor benim sütüm tazyikli geliyor emzirirken dinlene dinlene emzirmeye çalışıyorum ama yinede rahatsızlığı var 6 aya kadar geçer inşallah
bizim 20 günlükken yapamamaya başladı hemen 1 günde kaka yapamıyor değildir on güne kadar yolu var zeytinyağı ver canım ya çay kaşığı ile ya da damlalıkla fayda edebilirBoz de kaka yapamayanlar kervanina katildikgunde 3 kez yapardi en az, 24 saattir hic yapmadi. Ckk huzursuz hem miykliyor hep emmek istiyor, o kadar cok emdi ki emdigini kusmaya basladi
Canım benim teşekkür ederim.. Hamileyken detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde parlaklık görülmüştü.Çok geçmiş olsun, iyi haberler aldığınıza sevindim.
Hangi aşamada nasıl tesbit edildi acaba ? Bizim gittiğimiz çocuk doktoru şimdiye kadar kilo ve sarılık takibi dışında büyük bir konyrol yapmadı , acaba biz mi birşeyi kaçırıyorum ??
Bu oyle bir bebek ki ne versen yiyor, gozum korktu valla. Bir de guclendi. Dun memeyi tutamadi sinirlendi tekme yumruk atıyor memeye.İşe başlıyacaksanız ara sıra biberonla da vermeniz iyi bence. Bazen sadece meme isteyip biberonu da reddebiliyor bebekler, ikisine de alışsın. Ben ilk bebekte hem emzirdim hem biberon verdim memeyi de bırakmadı.
bizim 20 günlükken yapamamaya başladı hemen 1 günde kaka yapamıyor değildir on güne kadar yolu var zeytinyağı ver canım ya çay kaşığı ile ya da damlalıkla fayda edebilir
Bu oyle bir bebek ki ne versen yiyor, gozum korktu valla. Bir de guclendi. Dun memeyi tutamadi sinirlendi tekme yumruk atıyor memeye.
Meme de veriyoruz biberon da veriyoruz. Her seyi aliyor. Bi emzigi tutmadi ondan sut gelmiyor diye
Bildigimiz zeytin yagini mi iciricemkaynatayim mi once?
Sağol canım benim..Ben de geçeceğine inanıyorum doktorumuz çok umutlu konuştu..6 ay sonra belli olacak.İnşallah geçecek göreceksin. Birçok bebekte duyuyorum yaşına girmeden kapanmış oluyor. Ama işte karınları guruldasa dert ediyoruz. Beklemek de çok zor ama inanıyorum hiçbir sıkıntı kalmayacak
Burnundan değil ama ağzından fışkırarak kustu bı kac defaKizlar bebegi hic agzindan burnundan kusan oldu mu
Neden olabilir biliyor musunuz.
Agzindan neyse de, iki oldu burnundan da kusuyor, anamdan emdigim sut burnumdan geldi der gibi insan uzuluyorBurnundan değil ama ağzından fışkırarak kustu bı kac defarefluden dedi doktor bilemiyorum artik
Geçici canım endişe etme ilk oglumun 4 5 aylıkken bayağı azalmıştı kilo alması iyiyse çok sıkıntı yapma birde kustugunda çok dikkat edelim ben her yere yanımda taşıyorum mutfağa giderken felan boğulmasın diyeBen uykusu cok derin olmadiginda gazini cikarmiyordum. Yan yatiriyordum, bundan sonra dikkat edeyim.
Bizimki de hep reflu yataginda yatiyor. Insallah gecici bi durumdur
Benim büyük oğlum kusardı canım fışkırtarak kusardı hemde burnundan da gelirdi reflüden dolayıKizlar bebegi hic agzindan burnundan kusan oldu mu
Neden olabilir biliyor musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?