2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Siz nasil bi cozum buldunuz?
Gazını çıkarmaya çok dikkat ediyorum emzirdikten sonra 10 15dk omzumda dik tutuyorum reflü yatağında yatıyor benim sütüm tazyikli geliyor emzirirken dinlene dinlene emzirmeye çalışıyorum ama yinede rahatsızlığı var 6 aya kadar geçer inşallah

Siz nasil bi cozum buldunuz?
Benim de sutum tazyikli geliyor, cocuk her seferinde tikaniyor. Bu sekilde daha cok gaz oluyomus, daha cok gaz da refluyu tetikliyomus. Cok doyurmamaya cslidiyorum. Yani az ve sık emzirmeye calisiyorum. Yatarak emzirmemeye calisiyorum.

Şimdi de frene basmak istemiyorum az alıyor sanki diye
Kalça ultrasonu 1 aya tekrar yapılacak belli olacak inşallah düzelir, düzelme ihtimali yüksekmiş...
çok geçmiş olsun canım, kakasındaki kan belli oluyor mu o kadar bak şimdi bende dikkat ediyorum farkedilir dimi
Allah hepimizi sakınsın ya bebişlerle

Kan belli oluyor canim.
Oglumda da aynisini yasadigim icin dogdugundan beri de gozum hep kakadaydi.

Haklisin emzirme konusunda da.
Bende gece uyandirsam bizimki de daha cok alirdi

Kalca duzelecek insallah canim
Haberdat et bizi de.
Bizim daha var kalca ultrasonumuza.
Once bir kaka isi hallolsun da insallah, makat catlagi olabilir dedi dr, oyle olma ihtimali dusuk ama bir umut diyorum belki alerji degildir

İşe başlıyacaksanız ara sıra biberonla da vermeniz iyi bence. Bazen sadece meme isteyip biberonu da reddebiliyor bebekler, ikisine de alışsın. Ben ilk bebekte hem emzirdim hem biberon verdim memeyi de bırakmadı.

Ben uykusu cok derin olmadiginda gazini cikarmiyordum. Yan yatiriyordum, bundan sonra dikkat edeyim.
Bizimki de hep reflu yataginda yatiyor. Insallah gecici bi durumdur

Boz de kaka yapamayanlar kervanina katildik gunde 3 kez yapardi en az, 24 saattir hic yapmadi. Ckk huzursuz hem miykliyor hep emmek istiyor, o kadar cok emdi ki emdigini kusmaya basladi
bizim 20 günlükken yapamamaya başladı hemen 1 günde kaka yapamıyor değildir on güne kadar yolu var zeytinyağı ver canım ya çay kaşığı ile ya da damlalıkla fayda edebilir

Canım benim teşekkür ederim.. Hamileyken detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde parlaklık görülmüştü.

Doğum öncesi hemşiremiz bunu not aldığı için doğum sonrasında hastaneden çıkacağımız gün bize kalp ultrasonunu yaptırmamizi söylediler O zaman doktor bakınca damardaki açıklığı gördü tekrar 1 aylık olduğunda yine baktı O damarda ki açıklık kapanmış bu önemliydi dedi bu sefer de başka damarda açıklık görüldü bir de delik çıktı 6 ay sonra tekrar bakılacak..Hayırlısı inşallah

Çocuk doktorunuz, doğumdan sonra muayene etmiştir o mutlaka fark ederdi canım.. Şükür sizde bir sıkıntı çıkmamış ki bir şey dememişler. Yoksa hemen söylüyorlar. İçini ferah tut canım bir şeyi yoktur.

İşe başlıyacaksanız ara sıra biberonla da vermeniz iyi bence. Bazen sadece meme isteyip biberonu da reddebiliyor bebekler, ikisine de alışsın. Ben ilk bebekte hem emzirdim hem biberon verdim memeyi de bırakmadı.
Bu oyle bir bebek ki ne versen yiyor, gozum korktu valla. Bir de guclendi. Dun memeyi tutamadi sinirlendi tekme yumruk atıyor memeye.

Meme de veriyoruz biberon da veriyoruz. Her seyi aliyor. Bi emzigi tutmadi ondan sut gelmiyor diye

bizim 20 günlükken yapamamaya başladı hemen 1 günde kaka yapamıyor değildir on güne kadar yolu var zeytinyağı ver canım ya çay kaşığı ile ya da damlalıkla fayda edebilir

Bildigimiz zeytin yagini mi iciricem kaynatayim mi once?

sızma olacak organik güvenilir kaynatma yanar çocuk :)
gazdan öyle agresiflikler bizimki de yapıyor kaka yapamadıkça gaz da sıkıştırdıkça bizimki de yapıyor dün akşam yaptı ya bu sabah hanım hanımcık maşallah

İnşallah geçecek göreceksin. Birçok bebekte duyuyorum yaşına girmeden kapanmış oluyor. Ama işte karınları guruldasa dert ediyoruz. Beklemek de çok zor ama inanıyorum hiçbir sıkıntı kalmayacak
Sağol canım benim..Ben de geçeceğine inanıyorum doktorumuz çok umutlu konuştu..6 ay sonra belli olacak.

Ben uykusu cok derin olmadiginda gazini cikarmiyordum. Yan yatiriyordum, bundan sonra dikkat edeyim.
Bizimki de hep reflu yataginda yatiyor. Insallah gecici bi durumdur
Geçici canım endişe etme ilk oglumun 4 5 aylıkken bayağı azalmıştı kilo alması iyiyse çok sıkıntı yapma birde kustugunda çok dikkat edelim ben her yere yanımda taşıyorum mutfağa giderken felan boğulmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…