2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de uyanik oldugu zamanlar sarki soyluyorum, gezdiriyorum, konusuyorum. Elimizden geldigince sosyallesiyoruz :) bugun ne yapsam uyumadi. Su an yataginda gozleri fal tasi gibi etrafa bakiyor. Ne yapacagimi sasirdim.

Ben de uyanik oldugu zamanlar sarki soyluyorum, gezdiriyorum, konusuyorum. Elimizden geldigince sosyallesiyoruz :) bugun ne yapsam uyumadi. Su an yataginda gozleri fal tasi gibi etrafa bakiyor. Ne yapacagimi sasirdim.
Uyku sinyali aldığın anda uyutmaya çalış yoksa biraz uykusuz kalmanı istiyordur annesi

Bizim doktor 1. Ayda istedi, bazı doktorlar 2. Ay istiyor inşallah düzelecek minnoşumun iyi düşünüyorum, kötüsünde nefesim darlanıyor
Bayagı zorlar sanırım bu alerji durumu ya inşallah değildir
Burnunu nasil temizliyosunuz? Ben bunu denedim ama olmadi. Hala hiriltili nefes aliyor
biz doğduğundan beri 3-4 defa yaptık M Mirune nin paylaştığı videodaki gibi yapıyoruz
ay iyi cesaret etmişsiniz ben cesaret edemedim...

Canm bizde kanli mukuslu kaka da var,buyuk ihtimalle sut alerjisinin belirtisi hepsi
Sütten geçiyor demek ki. Deneyerek nelerin alerji yaptığını anlayabilirsin. Süt alerjisi varsa içinde süt olan hiçbir şeyi de tüketmemen gerekir. İnşallah değildir ama alerji ileri boyuttaysa aynı bantta üretilen hazır gıdalar da sakıncalı oluyor malesef. Hazır ürünlerin geneli sıkıntılı gerçi. Biraz sıkıntılı durumlar. Küçük kızımın süt ve yumurta alerjisi vardı.
Siz de yavaş yavaş deneyerek neler dokunuyor anlarsınız ona göre de hayat şekilleniyor mecburen.

Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bugünde idrar testim ikinci çizgi vardı nasıl sizce

Kızlar normal doğum yaptım ben karnimda bir ağrı var. 24 günlük şimdi. Zatifladikca ağrı daha çok Ortaya çıkıyor. Yaşayan bilen var mi
Ben de normal doğum yaptım ve 26 gün oldu ama hiç karnımda ağrı hissetmedim. Kontrole gitmiş miydin? Bir de adet ağrısı gibi mi nasıl?

Benimki uyanıksa sürekli ağlıyor memede kalmal istiyor eğer sadece gözleri açıksa iyi valla ben ona razıyım

Benimkide 4-5 sefer agzından kustu, ama fazla mama versiğimiz için diye düşündüm

Kusma bazen fazla geldiği için olur bazen reflüden sebep..
Ben mesele ağzından ve burnundan birden çıkanı fazla geliyor diye düşünmüştüm. Ama dr reflu dedi dik yatırcaksin ve az az sık besleyeceksin birden vermek yerine dedi.
Dikkat edince düzelmişti.
Şimdi daha kötü bir şekilde geri geldi neden anlamadım

Tüm günü etkilemese de bizim akşamlarımızın rahat geçmesini sağlayan şey 18.00-19.00 Saatleri arasında Banyo yapması.
Bugün yapmadı mesela, denk getiremedik ve hala uyumadı

Süreci çok
Süreci çok iyi biliyorum canım
Oğlumda çoklu gıda alerjisi vardı.
Aynı Dr â gittik yine, Beraber ilerleyecegiz bakalım.

Burnunu nasil temizliyosunuz? Ben bunu denedim ama olmadi. Hala hiriltili nefes aliyor
Serum fizyolojik damlatıyorum, ağlarken sümükler kesin çıkıyor. Aslımda burnuna girip çıkıyor o arada yakalıyorum
Doktor Serum fizyolojik damlatıp günde 1 defa aspire edebilirsiniz demişti ama o seviyeye gelmedik hiç.

Kızlar 25 günlük sadece anne sütüyle beslenen bir bebeğin kakaya çıkma sıklığı nedir sizin bebekleriniz kaç günde bir çıkıyo 3 gün oldu yine tık yok bugünde akşam gaz sancımız tuttu kaksını yapamadığı için mi huzursuz yoksa sancıdan mı aklımı yitiricem fikri olan varmı

Sssyyyaaa benim kızım da 20 günlük civarı yapmamaya başladı on günde yaptı ilk sefer sonra haftada bir yapmaya başladı. Hem gaz hem kaka yapamama etken. Bacaklarını çekip ağlıyorsa gaz ıkınıyorsa kaka yapamama. Genelde ikisi bir de oluyor. Günlük 1 çay kaşığı sızma zeytinyağı deneyebilirsiniz bir de uzun vadede probiyotik damla on günü aşarsa fitil yazar dr.

Bağırsakları tembelleştirmez mi bu zeytinyağ olayıyla iki kere öyle yaptırdık niye yapamıyolar bizim yediklerimziden içtiklerimizden mi acaba

Ben de normal doğum yaptım ve 26 gün oldu ama hiç karnımda ağrı hissetmedim. Kontrole gitmiş miydin? Bir de adet ağrısı gibi mi nasıl?
Kontrole gittim 10. Günde dikişlere baktı iyiydi ultrasonda da baktı. Kas ağrısı gibi

Bağırsakları tembelleştirmez mi bu zeytinyağ olayıyla iki kere öyle yaptırdık niye yapamıyolar bizim yediklerimziden içtiklerimizden mi acaba
Elbette yediklerimizle de alakali. Sulu seyler yeneliyiz. Ebe erik kurusu ve kiwi yememi soyledi. Yer yemez tuvalete ciktim. Bakalim sutume de gecmis olmali. Simdi emzirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…