Aaa ciddi mi,o zaman alerjiktir,zaten alerhisi olan bebekler fışkırarak kusarmis,benim kızın kakasinda kan yok ama afedersin sümüksü yapıda o da alerji belirtisiymis,dikkat ettim iki kere çok kötü kustu ikisinde de peynir yemiştim,bu ara süt ürünlerini tamamen kestim şimdilik kusma yok,haftaya doktor randevum var sorayım gerekirse alerji testi falan yaparız
Aaa ciddi mi,o zaman alerjiktir,zaten alerhisi olan bebekler fışkırarak kusarmis,benim kızın kakasinda kan yok ama afedersin sümüksü yapıda o da alerji belirtisiymis,dikkat ettim iki kere çok kötü kustu ikisinde de peynir yemiştim,bu ara süt ürünlerini tamamen kestim şimdilik kusma yok,haftaya doktor randevum var sorayım gerekirse alerji testi falan yaparız
Canim cocuk dr una danis,gidersen alerji yada gastroentolojiye git.
Bir de kan testlerinin kesinligi yok malesef.
Negatif ciksa dahi pozitif olabiliyor.
Pozitif cikarsa kesin pozitif ama gibi.
O yuzden bn kizima test yaptirmadm,deneme yanilma gidicez bakalim..
Ordiyologa gittik dün biz işitme testimiz geçmemişti ilk doğduğunda hırıltılı nefes normal korkmayın temizleseni bile olur dedi çünkü genizleri daha yokmuş bide hep burundan nefes aldıkları için çok sürekli tıkanır dedi
Bize doktor nasatol diye bir burun spreyi verdi ama hiç ise yaramıyor,o hırıltı bizde de var malesef,bir de bu attığın videodaki yontemj deneyeyim insalalh işe yarar
Doğum öncesi hemşiremiz bunu not aldığı için doğum sonrasında hastaneden çıkacağımız gün bize kalp ultrasonunu yaptırmamizi söylediler O zaman doktor bakınca damardaki açıklığı gördü tekrar 1 aylık olduğunda yine baktı O damarda ki açıklık kapanmış bu önemliydi dedi bu sefer de başka damarda açıklık görüldü bir de delik çıktı 6 ay sonra tekrar bakılacak..Hayırlısı inşallah
Çocuk doktorunuz, doğumdan sonra muayene etmiştir o mutlaka fark ederdi canım.. Şükür sizde bir sıkıntı çıkmamış ki bir şey dememişler. Yoksa hemen söylüyorlar. İçini ferah tut canım bir şeyi yoktur.
Ben gunde 1 kere kullaniyorum 1 damls damlatıp 1 2 dk bekleyip otribebe ile çekiyorum burnunu ama kuvvetli bir nefesle değil ilk oglumda da kullanmıştım
Boz de kaka yapamayanlar kervanina katildik gunde 3 kez yapardi en az, 24 saattir hic yapmadi. Ckk huzursuz hem miykliyor hep emmek istiyor, o kadar cok emdi ki emdigini kusmaya basladi
Al bizden de o kadar günde 3-4 defa saati saatine kk yapan çocuk 24 saattir kaka yapmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktora da daha iki hafta var. Rutini bir anda bozuldu çocuğun.
Kizlar, ben bgn benim bebisi uyutamadimhic. Siz nasil basariyorsunuz? Ne yaparsam kolay uyur? Bugun sabah 7 den beri toplam 1 saat ancak uyumustur. Ilk defa boyle oldu?
Kizlar, ben bgn benim bebisi uyutamadimhic. Siz nasil basariyorsunuz? Ne yaparsam kolay uyur? Bugun sabah 7 den beri toplam 1 saat ancak uyumustur. Ilk defa boyle oldu?
Ben sürekli uyutmaya çalışırsam uyumuyor şöyle yapıyoruz
Besleme-gaz çıkarma- evin içinde gezip konuşma- oyun veya dans gibi şeyler yani biraz uyanık tutmaya çalışıyorum 45 dakika uyanık kalma süreleri var bu haftalarda. Sonra meme isterse meme veriyorum o sırada uyuyor istemezse kucağımda gezerken uyuyakalıyor. Yada uyumadıysa yorulduysam ayağımda sallıyorum çok az, uyuyor. Eğer sürekli uyutmaya çalışırsam uykuları çok az oluyor böyle yorduğumda uyuyor. Ama tabi bebek sonuçta bunlar bazen faydasız kalıyor o ayrı