2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canm bizde kanli mukuslu kaka da var,buyuk ihtimalle sut alerjisinin belirtisi hepsi
Aaa ciddi mi,o zaman alerjiktir,zaten alerhisi olan bebekler fışkırarak kusarmis,benim kızın kakasinda kan yok ama afedersin sümüksü yapıda o da alerji belirtisiymis,dikkat ettim iki kere çok kötü kustu ikisinde de peynir yemiştim,bu ara süt ürünlerini tamamen kestim şimdilik kusma yok,haftaya doktor randevum var sorayım gerekirse alerji testi falan yaparız

Canim cocuk dr una danis,gidersen alerji yada gastroentolojiye git.
Bir de kan testlerinin kesinligi yok malesef.
Negatif ciksa dahi pozitif olabiliyor.
Pozitif cikarsa kesin pozitif ama gibi.
O yuzden bn kizima test yaptirmadm,deneme yanilma gidicez bakalim..

Burnunu nasil temizliyosunuz? Ben bunu denedim ama olmadi. Hala hiriltili nefes aliyor
Ordiyologa gittik dün biz işitme testimiz geçmemişti ilk doğduğunda hırıltılı nefes normal korkmayın temizleseni bile olur dedi çünkü genizleri daha yokmuş bide hep burundan nefes aldıkları için çok sürekli tıkanır dedi

Burnunu nasil temizliyosunuz? Ben bunu denedim ama olmadi. Hala hiriltili nefes aliyor
Bize doktor nasatol diye bir burun spreyi verdi ama hiç ise yaramıyor,o hırıltı bizde de var malesef,bir de bu attığın videodaki yontemj deneyeyim insalalh işe yarar

Teşekkür ederim :)

Kızlar, serum fizyolojik kullanıyor musunuz ? Gnde kaç sefer , kaç damla ? Benim doktorum önerdi, ama cesaret edemiyorum kullanmaya, zarar veririm korkusuyla. Faydalımı veya gerelimi acaba ? Yoksa opsiyonel birşeymi ?

Kızlar, serum fizyolojik kullanıyor musunuz ? Gnde kaç sefer , kaç damla ? Benim doktorum önerdi, ama cesaret edemiyorum kullanmaya, zarar veririm korkusuyla. Faydalımı veya gerelimi acaba ? Yoksa opsiyonel birşeymi ?
Ben gunde 1 kere kullaniyorum 1 damls damlatıp 1 2 dk bekleyip otribebe ile çekiyorum burnunu ama kuvvetli bir nefesle değil ilk oglumda da kullanmıştım

biz doğduğundan beri 3-4 defa yaptık M Mirune nin paylaştığı videodaki gibi yapıyoruz

kızlar bebeğin yeni doğdudğunda kalbinde 1/6 üfürüm olan var mı? Doktora ne zaman kontrole gittiniz? kontrolde ne dendi?

Kızlar normal doğum yaptım ben karnimda bir ağrı var. 24 günlük şimdi. Zatifladikca ağrı daha çok Ortaya çıkıyor. Yaşayan bilen var mi

BEn kullaniyorum, hic zarari yok. Aksine cok rahatlatiyor. Gunde 1 defa 1 er damla burnunu damlatiyorum. Rahat nefes aliyor

Boz de kaka yapamayanlar kervanina katildik gunde 3 kez yapardi en az, 24 saattir hic yapmadi. Ckk huzursuz hem miykliyor hep emmek istiyor, o kadar cok emdi ki emdigini kusmaya basladi
Al bizden de o kadar günde 3-4 defa saati saatine kk yapan çocuk 24 saattir kaka yapmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktora da daha iki hafta var. Rutini bir anda bozuldu çocuğun.

Kizlar, ben bgn benim bebisi uyutamadimhic. Siz nasil basariyorsunuz? Ne yaparsam kolay uyur? Bugun sabah 7 den beri toplam 1 saat ancak uyumustur. Ilk defa boyle oldu?

Tazyik sorunu için önce elle sağım öneriyorlar birkaç dakikalık. Aklınızda bulunsun kızlar bir de geriye yaslanarak emzirmeye çalışabilirsiniz.

Kizlar, ben bgn benim bebisi uyutamadimhic. Siz nasil basariyorsunuz? Ne yaparsam kolay uyur? Bugun sabah 7 den beri toplam 1 saat ancak uyumustur. Ilk defa boyle oldu?
Ben sürekli uyutmaya çalışırsam uyumuyor şöyle yapıyoruz
Besleme-gaz çıkarma- evin içinde gezip konuşma- oyun veya dans gibi şeyler yani biraz uyanık tutmaya çalışıyorum 45 dakika uyanık kalma süreleri var bu haftalarda. Sonra meme isterse meme veriyorum o sırada uyuyor istemezse kucağımda gezerken uyuyakalıyor. Yada uyumadıysa yorulduysam ayağımda sallıyorum çok az, uyuyor. Eğer sürekli uyutmaya çalışırsam uykuları çok az oluyor böyle yorduğumda uyuyor. Ama tabi bebek sonuçta bunlar bazen faydasız kalıyor o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…