2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Burnunu nasil temizliyosunuz? Ben bunu denedim ama olmadi. Hala hiriltili nefes aliyor
Bende tıkamdıkça böyle temizliyorum enjektör kullanarak, fışkırtarak çünkü beceremiyorum 5 ml in anca 1 ml sini sıkıyorum. Kalan çöp oluyor. Enjektör kullanımca bir tüpün (5ml) tamamını iki burun deliğine sıkabiliyorum. Rahatlıyor

Kızlar az önce kızımın bezini açtım bezinde hafif kırmızılık vardı ama idrar yaptığı bolgede kakasinda değil.idrar tahlilini bir kaç gün önce yaotik temizdi ,şimdi bu neyin nesi anlamadım

Kızlar bazen bunalıyorum daralıyorum. Doğumdan beridir her gün aynı şeyleri yapmaktan, yoruldum sanki. Emzir altını değiştir, uyut, sonra bunları her seferinde tekrarla. Anne olmasak yapılacak iş degil yani. Keşke arada 1gün falan tatil hakkımız olsa, rahatlayıp geri dönsek hayatımıza :)

Canım senin tek çocuk mu? Eğer öyle ise birde bizleri düşün 2 çocukla hepten bunalıyor insan. Ama bakmaktan değil yetememekten. Büyüdükçe o duygu kaybolacak merak etme. Hergün bişey ler öğrenmesi, gülmesi derken büyümesine şahit olmak çok başka. Yorucu ama şuanın tadını çıkarmaya bak. Hepsi geçiyor. İlk kızım 6 yaşında. Bazen rahatı bozmaya değermiudi diyorum. Sonra bakıyorum. Kardeşini çok seviyor. Öpüyor kolluyor iyi ki diyorum. Ama çok zorlandığım bir gerçek. Özellikle bendeki durum ilk çocuğa yetemrmek. Sırf vicdan yapıp ağlıyorum. Sürekli ufaklık kucakta olunca diğerine haksızlık ediyorum sanki. Birde emzirmek için sürekli kucakta gördükçe büyüğü ben içerliyorum

Benim büyük oğlumda 6 yaşında bende çok vicdan yapıyorum bazen mazlum mazlum bize bakarken yakalıyorum ama kardeşini çok seviyor ilk başta acaba kıskandığı icin mi bu kadar üstüne düşüyor diyordum şimdi eminim sevgiden kardeşi tırnağı ile küçücük alnını çizmiş kardeşimin canı acımıştır diye ağladı kuzum ben kardeşini kucağımda gezdirirken babasida gel oglum bende seni gezdireyim diyor şakaya vurup onuda kucağa alıyoruz kardeşine bez aldığımızda ona da oyuncak alıyor babası bana bir şey almadınız demesin diye ama yinede içerliyor biliyorum

yaa aynı durum bende de var bende çok vicdan yapıp ağlıyorum büyük oğluma yetemediğimi haksızlık yaptığımı düşünüyorum bazen benimle oyun oynamak istiyor bebekten fırsat bulup istediğini yapamıyorum çok zoruma gidiyo şuan tek başına oynuyo onu izliyorum üzülüyorum içim gidiyo

kızlar merhaba, gelecek hafta 1. ay aşısı olarak hepatit-b'nin 2. dozunu vurduracagız. ilk dozunu doğumdan hemen sonra hastanede yapmışlardı, ikinci dozu sağlık ocağında yaptıracagız.
şimdi hastane evraklarına baktıgımda hastanede engerix-b isimli bir aşı yapmışlar. sağlık ocagında aynı marka aşı mı yapılıyor acaba ? yani endişem ; sağlık ocağında vurulan aşının markası hastanede vurulandan farklı olabilir mi ? ve bu durum sıkıntı yaratır mı acaba ?
sizler hiç buna dikkat ettiniz mi ?

Aşıların marka adının bir önemi olduğunu sanmam, bizim de ilk doz hastanede oldu 2. Aile hekimliğinde olacak markasını bile bilmiyorum. Marka olayı özel menenjit ve rota aşısında önemli diye biliyorum çünkü onların bazıları 2 doz bazıları tek doz yapılıyor, markasına göre. sağlık bakanlığının listesindeki aşılarda böyle bir durum yok

Benzer şeyler bende de var
Kuzum gazı uyandırıryor bebekleri ikindiye doğru ben ılık bi duş aldırıyorum sonrada yağlıyorum baya rahatlıyor gibi geliyo bide günde bir bardak rezene bir bardak paptya çayı içiyorum bunlar bebeğede banafa sakinlik ve uyku yapıyor gecwleri çok huzursuz olmuyo şükür deneyin

Evett hemde nasil. Benim gebelik sekerim de vardi, onun da etkisi belki, canimin cektiklerini yiyemiyordum ya simdi frenlemiyorum kendimi. Yiyorum. Bakalim ne zamana kadar devam edecek.

Ayni canm, bende oyleyim.
Tahin pekmez bal kaymak yap en basiti.
Hem yararli.

Hem de nasıl Hurma, tahin pekmez yiyorum. Süt yapıyor diye de vicdanımı rahatlatıyorum dolaptaki çikolatalar göz kırpıyor arada onlardan da götürüyorum

Günaydın bcg hariç ikinci ay aşılarımızı vurulduk. Son bir ayda bi kg almışız 3 cm uzamışız. Akşama mı ateşlenir?
Ateslenmez insallah. Ateslenmeden geciren de oluyormus. Masallah tombiss desene bizim kiz da tombis, bakalim 2. ayi kac gramla bitiricez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…