2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evett hemde nasil. Benim gebelik sekerim de vardi, onun da etkisi belki, canimin cektiklerini yiyemiyordum ya simdi frenlemiyorum kendimi. Yiyorum. Bakalim ne zamana kadar devam edecek.
Ayni canm, bende oyleyim.
Tahin pekmez bal kaymak yap en basiti.
Hem yararli.
Hem de nasıl Hurma, tahin pekmez yiyorum. Süt yapıyor diye de vicdanımı rahatlatıyorum dolaptaki çikolatalar göz kırpıyor arada onlardan da götürüyorum

Oh be yalnız değilmişim kahvaltıda tahin pekmez filan idare ediyor da gün içinde pek fena. Çikolata gaz yapar korkusuna uzak duruyorum allahtan. Gerçi aşure yemiş insanım ama çikolatadan korkuyorum o da garip

Oh be yalnız değilmişim kahvaltıda tahin pekmez filan idare ediyor da gün içinde pek fena. Çikolata gaz yapar korkusuna uzak duruyorum allahtan. Gerçi aşure yemiş insanım ama çikolatadan korkuyorum o da garip
Ben de hic baslamak istemiyorum tatliya hamileligimde yerdim bende dondurma gofret falan kendimi dido manyagi yapmistim...
simdi hic dido yemek istemiyorum tekrar ayni donguye baslarim diye azcik istegim gecsin diye browni yedim
Eşim de dün can sıkıntısından kalktı yalancı tavuk gögsü yaptı zaten bir sürü kilom kaldı 4 ayda verme planım var inş :)

Ya benim minnoş atak yaşıyor sanırım mis gibi derin uyuyan bebe uyuyamıyor şimdi dalamıyor bir türlü tam kuzucuk benle aynı durumda olan var mı ?
34 günlük
Bir de neredeyse her beslenmeden sonra kusuyor ya eskiden 20 25 dk emerdi kusmazdı hiç şimdi 10 dk en çok 15 dk emiyor ve gaz çıkartırken kusuyor biraz normal mi?
Sanki şu 3 saatte bir beslenmeye geçtiğimizden beri diyeceğim de diğeri de 2.5 saatti yarım saat o kadar farkettirmez bence ama

Bir de 2.5 cm uzamış normal mi ki bana az geldi

Yiyorum valla. Kahvaltıda bal, reçel. Gün içinde aşure. Bi tencere yaptım. Korona muhabbeti nedeniyle kimse başkasından geleni yemez diye de dağıtmadım oturup kendim yiyorum
Süt olsun yarasın, yiyin

Kızlar yenidoğan muayenelerinizde doktorunuz nelere bakıyor bebek üzerinde. Örneğin kulak burun boğazına, erkek bebekte yumurtalıklara vs. Steteskopla gögsünü dinliyor kilosu vs gibi detayları yazabilir misiniz? Teşekkürler

Ya ben hamileliğimde böyle değildim, ne oldu bana anlamıyorum vala kalktım sütlü irmik helvası yaptım ben de şimdi Kilo da ayrı konu, hamileyken 14-15 kilo aldım ben, şimdi tatlı manyaklığına almak istemiyorum hiç ne yalan söyleyeyim
Yiyorum valla. Kahvaltıda bal, reçel. Gün içinde aşure. Bi tencere yaptım. Korona muhabbeti nedeniyle kimse başkasından geleni yemez diye de dağıtmadım oturup kendim yiyorum
Süt olsun yarasın, yiyin

Oh şahane olmuş çok iyi yapmışsınız afiyetler olsun, süt olsun :)

Neyse neleri atlattık, bu krizleri de atlatırız elbet bir gün diyelim

Benimki de uyumuyor 10 15 dk anca 3 saati 5 saati de kalmadı bizde zaten canı sıkıldıkça meme ben saat felan bakmıyorum reflüsü de arttı 46 günlüğüz bizde günde sadece 2 kez saglam uyuyir gerisi hep parça parça

K
bendede ayni durum buyuk kizimin onumuzdeki ay iki yasi okucak cok zor ama okadar akiliki herseyi anliyor konusuyor surekli bu bebek kucagimda o kendiside bebek ona vakit cok az ayra biliyorum yinede darilmiyor bana beni anliyor o kucucuk diyor oyle tatliki herkeside sever herkesde onu sever

Dalınca süper dalıyor da uyandırmıcam uyanır acıkınca diyorum 4 saat bırakıcam gene dayanamıyorum 3 saatte kaldırıyorum, ileri de keşke kaldırmasam dicem

21 gunluk bızde de kusma basladı.
Bu arada burundan kusmayi da sordum dr a, fazla beslenmedendir dedi.
Bizimkiler oburiks canim,ondandir muhtemelen

çok fena cevizli şerbetli falan hem de
tahin helva, tahin pekmez devam zaten.
bugün hayatımda ilk defa şerbetli tatlı yaptım şekli şemali bozuk oldu ama nefis köreltiyor.

Kizlar dogumdan ne kadar sonra adet oldunuz,oglum da 6 ay sonra olmustum.
3 gun oncesine kadar nerdeyse kesilnisti kanamam.
Bir kac gundur adet olur gibi artti.
Dr a yazdim,muhtemelen adettir dedi
20 gun sonra adet gorulur mu yahu.
Bu kadar cabuk adet olan var mi

Ateslenmez insallah. Ateslenmeden geciren de oluyormus. Masallah tombiss desene bizim kiz da tombis, bakalim 2. ayi kac gramla bitiricez
2. ayda 4300 yine de kilolu bir bebek değil sanırım. 2750 gram doğmasından kaynaklı. şükür topladı süt yetmiyo mu telaşım biraz söndü.
ateş bizi çağırıyor sanırım 36.9 dan 37.1 e çıktı yavaş yavaş artabilir bakıp göreceğiz ama aşırı uyku halsizlik yaptı 2. ay aşısı. bütün gün uyudu uyukladı

benim de 35 günlükken kesilmişti kanamam 45. güne kadar olmadı afedersiniz o gün ilişki oldu 2 3 gündür kanama başladı yine regl kanaması gibi bende merak ettim ne olduğunu ilk çocuğumda doğumdan 8 ay sonra olmuştum şimdiki regl mi değil mi bilemedim

Sadece tatlı mı ne bulsam yemek istiyorum

Bana doktorum 8 haftanin sonuna kdar gelen kanama dogum Kaynakli dedi. Benim de 40-41 gun araliksiz geldi kanamam ama son gunleri kahverengi lekelenme seklindeydi. Sonra 3 gun kesildi. Yine basladi hem de kirmizi kan. doktorum adet degil dedi bana zaten ertesi gun kesildi.

Gelecekten bildiriyorum not alın 2. ay aşıları ateş yapıyor... 37.5 oldu ateş gitgide yükseliyor. kız da huzursuz ağlamaklı hep.
Sabah çok daha iyi olacak annesi ilk oğlumun 2.ay aşısında ateşi çıktığında ağlamıştım ne yapıcam şimdi diye senin kuzunda rahatlayacak sabah inşallah yavrularımızın hiç canı yanmasa keşke minicikler insanın içi yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…