Evett hemde nasil. Benim gebelik sekerim de vardi, onun da etkisi belki, canimin cektiklerini yiyemiyordum ya simdi frenlemiyorum kendimi. Yiyorum. Bakalim ne zamana kadar devam edecek.
Ayni canm, bende oyleyim.
Tahin pekmez bal kaymak yap en basiti.
Hem yararli.
Hem de nasılHurma, tahin pekmez yiyorum. Süt yapıyor diye de vicdanımı rahatlatıyorum dolaptaki çikolatalar göz kırpıyor arada onlardan da götürüyorum
Ben de hic baslamak istemiyorum tatliya hamileligimde yerdim bende dondurma gofret falan kendimi dido manyagi yapmistim...Oh be yalnız değilmişimkahvaltıda tahin pekmez filan idare ediyor da gün içinde pek fena. Çikolata gaz yapar korkusuna uzak duruyorum allahtan. Gerçi aşure yemiş insanım ama çikolatadan korkuyorum o da garip
Bir de 2.5 cm uzamış normal mi ki bana az geldiYa benim minnoş atak yaşıyor sanırım mis gibi derin uyuyan bebe uyuyamıyor şimdi dalamıyor bir türlü tam kuzucukbenle aynı durumda olan var mı ?
34 günlük
Bir de neredeyse her beslenmeden sonra kusuyor ya eskiden 20 25 dk emerdi kusmazdı hiç şimdi 10 dk en çok 15 dk emiyor ve gaz çıkartırken kusuyor biraz normal mi?
Sanki şu 3 saatte bir beslenmeye geçtiğimizden beri diyeceğim de diğeri de 2.5 saatti yarım saat o kadar farkettirmez bence ama
Yiyorum valla. Kahvaltıda bal, reçel. Gün içinde aşure. Bi tencere yaptım. Korona muhabbeti nedeniyle kimse başkasından geleni yemez diye de dağıtmadım oturup kendim yiyorumKızlar ya, her emizrmeden sonra çılgın gibi tatlı yemek istiyorum. Napıcağımı şaşırdım, eve de paketli şey almıyoruz kendim de yapmıyorum ama dolapları tırmalıyorum resmen ne yesem diye.
Sizlerde de Var mı aşırı tatlı isteği?
Ya ben hamileliğimde böyle değildim, ne oldu bana anlamıyorum vala kalktım sütlü irmik helvası yaptım ben de şimdiBen de hic baslamak istemiyorum tatliya hamileligimde yerdim bende dondurma gofret falan kendimi dido manyagi yapmistim...
simdi hic dido yemek istemiyorum tekrar ayni donguye baslarim diye azcik istegim gecsin diye browni yedim
Eşim de dün can sıkıntısından kalktı yalancı tavuk gögsü yaptızaten bir sürü kilom kaldı 4 ayda verme planım var inş :)
Yiyorum valla. Kahvaltıda bal, reçel. Gün içinde aşure. Bi tencere yaptım. Korona muhabbeti nedeniyle kimse başkasından geleni yemez diye de dağıtmadım oturup kendim yiyorum
Süt olsun yarasın, yiyin
Benimki de uyumuyor 10 15 dk anca 3 saati 5 saati de kalmadı bizde zaten canı sıkıldıkça meme ben saat felan bakmıyorum reflüsü de arttı 46 günlüğüz bizde günde sadece 2 kez saglam uyuyir gerisi hep parça parçaYa benim minnoş atak yaşıyor sanırım mis gibi derin uyuyan bebe uyuyamıyor şimdi dalamıyor bir türlü tam kuzucukbenle aynı durumda olan var mı ?
34 günlük
Bir de neredeyse her beslenmeden sonra kusuyor ya eskiden 20 25 dk emerdi kusmazdı hiç şimdi 10 dk en çok 15 dk emiyor ve gaz çıkartırken kusuyor biraz normal mi?
Sanki şu 3 saatte bir beslenmeye geçtiğimizden beri diyeceğim de diğeri de 2.5 saatti yarım saat o kadar farkettirmez bence ama
bendede ayni durum buyuk kizimin onumuzdeki ay iki yasi okucak cok zor ama okadar akiliki herseyi anliyor konusuyor surekli bu bebek kucagimda o kendiside bebek ona vakit cok az ayra biliyorum yinede darilmiyor bana beni anliyor o kucucuk diyor oyle tatliki herkeside sever herkesde onu severCanım senin tek çocuk mu? Eğer öyle ise birde bizleri düşün 2 çocukla hepten bunalıyor insan. Ama bakmaktan değil yetememekten. Büyüdükçe o duygu kaybolacak merak etme. Hergün bişey ler öğrenmesi, gülmesi derken büyümesine şahit olmak çok başka. Yorucu ama şuanın tadını çıkarmaya bak. Hepsi geçiyor. İlk kızım 6 yaşında. Bazen rahatı bozmaya değermiudi diyorum. Sonra bakıyorum. Kardeşini çok seviyor. Öpüyor kolluyor iyi ki diyorum. Ama çok zorlandığım bir gerçek. Özellikle bendeki durum ilk çocuğa yetemrmek. Sırf vicdan yapıp ağlıyorum. Sürekli ufaklık kucakta olunca diğerine haksızlık ediyorum sanki. Birde emzirmek için sürekli kucakta gördükçe büyüğü ben içerliyorum
Dalınca süper dalıyor da uyandırmıcam uyanır acıkınca diyorum 4 saat bırakıcam gene dayanamıyorum 3 saatte kaldırıyorum, ileri de keşke kaldırmasam dicemBenimki de uyumuyor 10 15 dk anca 3 saati 5 saati de kalmadı bizde zaten canı sıkıldıkça meme ben saat felan bakmıyorum reflüsü de arttı 46 günlüğüz bizde günde sadece 2 kez saglam uyuyir gerisi hep parça parça
21 gunluk bızde de kusma basladı.Ya benim minnoş atak yaşıyor sanırım mis gibi derin uyuyan bebe uyuyamıyor şimdi dalamıyor bir türlü tam kuzucukbenle aynı durumda olan var mı ?
34 günlük
çok fena cevizli şerbetli falan hem deKızlar ya, her emizrmeden sonra çılgın gibi tatlı yemek istiyorum. Napıcağımı şaşırdım, eve de paketli şey almıyoruz kendim de yapmıyorum ama dolapları tırmalıyorum resmen ne yesem diye.
2. ayda 4300 yine de kilolu bir bebek değil sanırım. 2750 gram doğmasından kaynaklı. şükür topladı süt yetmiyo mu telaşım biraz söndü.Ateslenmez insallah. Ateslenmeden geciren de oluyormus. Masallahtombiss desene bizim kiz da tombis, bakalim 2. ayi kac gramla bitiricez
benim de 35 günlükken kesilmişti kanamam 45. güne kadar olmadı afedersiniz o gün ilişki oldu 2 3 gündür kanama başladı yine regl kanaması gibi bende merak ettim ne olduğunu ilk çocuğumda doğumdan 8 ay sonra olmuştum şimdiki regl mi değil mi bilemedimKizlar dogumdan ne kadar sonra adet oldunuz,oglum da 6 ay sonra olmustum.
3 gun oncesine kadar nerdeyse kesilnisti kanamam.
Bir kac gundur adet olur gibi artti.
Dr a yazdim,muhtemelen adettir dedi
20 gun sonra adet gorulur mu yahu.
Bu kadar cabuk adet olan var mi
Sadece tatlı mı ne bulsam yemek istiyorumKızlar ya, her emizrmeden sonra çılgın gibi tatlı yemek istiyorum. Napıcağımı şaşırdım, eve de paketli şey almıyoruz kendim de yapmıyorum ama dolapları tırmalıyorum resmen ne yesem diye.
Bana doktorum 8 haftanin sonuna kdar gelen kanama dogum Kaynakli dedi. Benim de 40-41 gun araliksiz geldi kanamam ama son gunleri kahverengi lekelenme seklindeydi. Sonra 3 gun kesildi. Yine basladi hem de kirmizi kan. doktorum adet degil dedi banaKizlar dogumdan ne kadar sonra adet oldunuz,oglum da 6 ay sonra olmustum.
3 gun oncesine kadar nerdeyse kesilnisti kanamam.
Bir kac gundur adet olur gibi artti.
Dr a yazdim,muhtemelen adettir dedi
20 gun sonra adet gorulur mu yahu.
Bu kadar cabuk adet olan var mi
Sabah çok daha iyi olacak annesi ilk oğlumun 2.ay aşısında ateşi çıktığında ağlamıştım ne yapıcam şimdi diyeGelecekten bildiriyorum not alın 2. ay aşıları ateş yapıyor... 37.5 oldu ateş gitgide yükseliyor. kız da huzursuz ağlamaklı hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?