Ne kadar emiyor seninki 10 dk emme nedir ya, gerci gögsümü sağdığımda 5 -7 dakika 80-100 cc arası geliyor dolu ise ama bilemiyorum ki bu minnoş ne kadar emiyor 10 dkda, eskiden daha çok dururdu şimdi büyüdü işini hızlı mı hallediyor anlayamadım21 gunluk bızde de kusma basladı.
Bu arada burundan kusmayi da sordum dr a, fazla beslenmedendir dedi.
Bizimkiler oburiks canim,ondandir muhtemelen
Masallah tam kivaminda kilosu bence. Bizim daha 5. Haftamiz bitti neredeyse 5 kg olduk. Sag elimi kullanamiyorum, kilitleniyor elim. Emzirirken iskence gibi. Neyse. Iyi olsun da varsin uyusun.2. ayda 4300 yine de kilolu bir bebek değil sanırım. 2750 gram doğmasından kaynaklı. şükür topladı süt yetmiyo mu telaşım biraz söndü.
ateş bizi çağırıyor sanırım36.9 dan 37.1 e çıktı yavaş yavaş artabilir bakıp göreceğiz ama aşırı uyku halsizlik yaptı 2. ay aşısı. bütün gün uyudu uyukladı
verdiler. burada reçete ediyorlar.Masallah tam kivaminda kilosu bence. Bizim daha 5. Haftamiz bitti neredeyse 5 kg olduk. Sag elimi kullanamiyorum, kilitleniyor elim. Emzirirken iskence gibi. Neyse. Iyi olsun da varsin uyusun.
Ates icin calpol fln veriyorlar mi acaba?
Ahh sen birde 3 çocuklulari dusun tatilde neymiş deliksiz uykuya hasretimKızlar bazen bunalıyorum daralıyorum. Doğumdan beridir her gün aynı şeyleri yapmaktan, yoruldum sanki. Emzir altını değiştir, uyut, sonra bunları her seferinde tekrarla. Anne olmasak yapılacak iş degil yani. Keşke arada 1gün falan tatil hakkımız olsa, rahatlayıp geri dönsek hayatımıza :)
Bizde aynıyız uykumuz çok güzeldi ama şimdi uyumuyor kucakta uyumak istiyor bıraktığım an uyanıyor çok zor günler geçiriyorum valla evde 2 çocuk daha var gariplerimin içi dışı makarna oldu sürekli yemektenYa benim minnoş atak yaşıyor sanırım mis gibi derin uyuyan bebe uyuyamıyor şimdi dalamıyor bir türlü tam kuzucukbenle aynı durumda olan var mı ?
34 günlük
Bir de neredeyse her beslenmeden sonra kusuyor ya eskiden 20 25 dk emerdi kusmazdı hiç şimdi 10 dk en çok 15 dk emiyor ve gaz çıkartırken kusuyor biraz normal mi?
Sanki şu 3 saatte bir beslenmeye geçtiğimizden beri diyeceğim de diğeri de 2.5 saatti yarım saat o kadar farkettirmez bence ama
Aynen öyle kolum uyuşuyor sıcak yapışıyoruz :/Bizde aynıyız uykumuz çok güzeldi ama şimdi uyumuyor kucakta uyumak istiyor bıraktığım an uyanıyor çok zor günler geçiriyorum valla evde 2 çocuk daha var gariplerimin içi dışı makarna oldu sürekli yemekten
Soğuk şeyler gaz yapıyor diyorlar dondurma yapmıyor muHer sabah bi kaseye yakın tahin pekmez yiyorum, yanında bal reçelher akşam da dondurma yiyorum arada bitter çikolata. Sırf tatlı ile hayatımı geçirebilirim. Kalan 5 kilo yapıştı kıpırdamıyo
Uzamış sarılık derken sarılık deferi kaç şu günlerde ?Merhaba güzel anneler doğumdan sonra bakamadım buralara. 53 günlük oldu oğlum 3 çocukla tek başıma zorlanıyorum
Bu haftaya kadar güzel emiyordu iki gündür meme reddi yaşıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Erken doğduğu ve sarılık olduğu için sağdığım sütü biberonla veriyordum iyice alıştı sanırım. Biberon vermesem hala uzamış sarılığı devam ediyor. Bir akıl verin bana
Bana da adettir o, cmt ye kadar gecmezse gel dedi, baya da adet oluyor gibiyim, anlamadimBana doktorum 8 haftanin sonuna kdar gelen kanama dogum Kaynakli dedi. Benim de 40-41 gun araliksiz geldi kanamam ama son gunleri kahverengi lekelenme seklindeydi. Sonra 3 gun kesildi. Yine basladi hem de kirmizi kan. doktorum adet degil dedi banazaten ertesi gun kesildi.
Dk tutmuyorum kuzum ama emiyor 10 dk rahat.Ne kadar emiyor seninki 10 dk emme nedir ya, gerci gögsümü sağdığımda 5 -7 dakika 80-100 cc arası geliyor dolu ise ama bilemiyorum ki bu minnoş ne kadar emiyor 10 dkda, eskiden daha çok dururdu şimdi büyüdü işini hızlı mı hallediyor anlayamadım
Burada gördüğüm su ki her doktor farklı söylüyor ama bu çoğu konuda böyleBana da adettir o, cmt ye kadar gecmezse gel dedi, baya da adet oluyor gibiyim, anlamadim
Dk tutmuyorum kuzum ama emiyor 10 dk rahat.
Bir de tek meme de doyuyor.
Ben de eskiden 20 dk biri 20 dk biri yapıyordum. Şimdi 7-8 dk emip bırakıyor. doyuyor herhalde yoksa ağlardıNe kadar emiyor seninki 10 dk emme nedir ya, gerci gögsümü sağdığımda 5 -7 dakika 80-100 cc arası geliyor dolu ise ama bilemiyorum ki bu minnoş ne kadar emiyor 10 dkda, eskiden daha çok dururdu şimdi büyüdü işini hızlı mı hallediyor anlayamadım
Ben de öyle düşünüyorum ama büyüdüler daha hızlı çekiyorlardırBen de eskiden 20 dk biri 20 dk biri yapıyordum. Şimdi 7-8 dk emip bırakıyor. doyuyor herhalde yoksa ağlardıböyle olunca memeleri de karıştırıyorum. Geçen yazmıştım hatta. Sol tarafı daha cok sevdigi için bir de sol meme aldı basını gidiyor allah sonumu hayretsin
Valla işte ne olsa kafamıza takacağız, kaç günlüktü bebişBenim oglum da 5 dakika emiyor ya. Uykusu varsa yavas yavas 10 dakika emiyor. Yoksa emiyor hizli hizli sonra ikinmaya basliyor agliyor. Ayy kafama taktim simdi
32 günlük. Çişi, kakasi iyi, bu 5-10dk yetiyor diyebilir miyiz acaba. Ay hep kafaya takilcak bir sey oluyor vallaBen de öyle düşünüyorum ama büyüdüler daha hızlı çekiyorlardır
Valla işte ne olsa kafamıza takacağız, kaç günlüktü bebiş
Dondurma yiyorum, soğuk su içiyorum, meyveleri kaynatıp soğutuyorum dolaptan çıkar çıkmaz içiyorum, zeytinyağlıları yoğurdu vs soğuk yiyorum. Gaz yapmadı henüz, hemşire ve dr da her şeyi baklagiller de dahil yiyebileceğimi nelerin gaz yaptığını denememi söylemişlerdi. Soğuk yemenin etkisi olmadı bizdeAynen öyle kolum uyuşuyor sıcak yapışıyoruz :/
Memede uyurdu, gaz çıkartırken uyanıyor sonra 1 saat uyutmak için uğraşıyorum derken gene beslenme vakti geliyor :/
Ah kuzum Allah kolaylık versin üzülme annesi çocuklar makarnayı severler :) belki de çok mutludurlar ☺☺
Soğuk şeyler gaz yapıyor diyorlar dondurma yapmıyor mubunu öğrenmem hoş olmaz ama bende 5 değil 15 kilo var daha
Canım moralini bozma bizimkinde de oldu.Doktorumuz doymadiğini söylemişti..Maalesef ki mamaya baslamak durumunda kaldık.Kızlar az önce kızımın bezini açtım bezinde hafif kırmızılık vardı ama idrar yaptığı bolgedekakasinda değil.idrar tahlilini bir kaç gün önce yaotik temizdi ,şimdi bu neyin nesi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?