Cevabın için çok teşekkür ederim canım,zaten bir kaç gündür sütüm azalmış gibi hissediyordumCanım moralini bozma bizimkinde de oldu.Doktorumuz doymadiğini söylemişti..Maalesef ki mamaya baslamak durumunda kaldık.
Doktoruna muhakkak söyle canım.
Canım onun sağlığı yerinde olsun..Gerekirse günde birkaç defa kullanırsın..Hatta burdan da bazı arkadaşlar sütleri yeterli gelmediği için mama kullanıyorlar..Cevabın için çok teşekkür ederim canım,zaten bir kaç gündür sütüm azalmış gibi hissediyordumgerekirse bizde mama takviyesi aliriz napalim
Sizinki kaç aylık oldu? Biz iki ayı doldurduk şimdi bakıyorum acıkdıkça kendi uyanıyor artık ben uyandırmıyorum.Acikinca da ortalığı yıkıyor tabiAy hiç birşey beni şu gece beslenmesi kadar yormuyor. Yazık Bebişlerede ne zamana kadar uyandıracaz bunları böyle. Bana aynısını yapsalar basardım küfürü
Bugün 27.günümüz. Valla şahsen 2 saatte birde kaldırmıyorum.3 saat en kötü onlarda yazık.uyumakta beslenmek kadar önemli. O değil şansım varsa emerken kaka yapmaz ise uyanmıyor. Yaparsa vay halime sonra gözler fal taşı gibi açılıyor. Birde hıçkırık tutarsa sabaha kadar ayaktayızSizinki kaç aylık oldu? Biz iki ayı doldurduk şimdi bakıyorum acıkdıkça kendi uyanıyor artık ben uyandırmıyorum.Acikinca da ortalığı yıkıyor tabi
Bugün 27.günümüz. Valla şahsen 2 saatte birde kaldırmıyorum.3 saat en kötü onlarda yazık.uyumakta beslenmek kadar önemli. O değil şansım varsa emerken kaka yapmaz ise uyanmıyor. Yaparsa vay halime sonra gözler fal taşı gibi açılıyor. Birde hıçkırık tutarsa sabaha kadar ayaktayız
Bizim ilk bebekte 1 ayı doldurunca artık uyandırmanıza gerek yok demişti dr.1 aydan sonra kan şekeri düşmezmiş , acıkınca uyanır demişti. O gece yavrum 5 saat kesintisiz uyumuştuAy hiç birşey beni şu gece beslenmesi kadar yormuyor. Yazık Bebişlerede ne zamana kadar uyandıracaz bunları böyle. Bana aynısını yapsalar basardım küfürü
Evet doktor yeterli diyor özellikle çiş ama ben şimdi doymuyor sanki diyorum gene 2. Ay kontrolünü bekle32 günlük. Çişi, kakasi iyi, bu 5-10dk yetiyor diyebilir miyiz acaba. Ay hep kafaya takilcak bir sey oluyor valla
Soğuk su bende de fix ya, komposto, yoğurt ama ne mana dondurma meyve gaz yapar gibi okumuştumDondurma yiyorum, soğuk su içiyorum, meyveleri kaynatıp soğutuyorum dolaptan çıkar çıkmaz içiyorum, zeytinyağlıları yoğurdu vs soğuk yiyorum. Gaz yapmadı henüz, hemşire ve dr da her şeyi baklagiller de dahil yiyebileceğimi nelerin gaz yaptığını denememi söylemişlerdi. Soğuk yemenin etkisi olmadı bizde
Canım en son 15. Gün kulaktan ölçüm yapmışlardı. kulaktan tam değeri göstermiyormuş 4 değer aşağı ya da yukarı olabilir dedi bizim 7 çıkmıştı. Hala yüzünde ve gözlerinde var. 1 aylık kontrolde doktor ölçüme gerek görmedi hala sarılığı var dediUzamış sarılık derken sarılık deferi kaç şu günlerde ?
Geçmiş olsun tekrardan bir yorum yapamayacagım bilğim olmadığı içinCanım en son 15. Gün kulaktan ölçüm yapmışlardı. kulaktan tam değeri göstermiyormuş 4 değer aşağı ya da yukarı olabilir dedi bizim 7 çıkmıştı. Hala yüzünde ve gözlerinde var. 1 aylık kontrolde doktor ölçüme gerek görmedi hala sarılığı var dedi
Ben hala geceleri de 4 saatte uyandırim diyorum ne zaman kurtulcam bu paranoyak ruh halimden yaBizim ilk bebekte 1 ayı doldurunca artık uyandırmanıza gerek yok demişti dr.1 aydan sonra kan şekeri düşmezmiş , acıkınca uyanır demişti. O gece yavrum 5 saat kesintisiz uyumuştu
Bizde bugün 48 günlüğüz dün gece ilk defa 5 saat uyumuş kendi uyanıyor diye saat kurmamıştım. Normalde ilk gece uykusunu 4 saat uyuyordu zaten. Her zaman olmadığı için bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta uyumaya da ihtiyaçları var.45 gunluk olduk dun 5 den11, kadar uyumadı Arabada uyutmaya çalıştık eve gırınce uyandı sonra zar zor uyudu alarm kurdum 3 saat sonra uyanayım dıye uyanamamışım yorgunluktan bayıldım resmen kesıntısız 5 saat olmuş kendı uyandı acaba bir şey olur mu kı vicdan azabı oldu bana geceden berı kaka da yapmadı ac kalmış olabilir mi
Bugün eşim alacak bende kullanıcam o kafasının güzel yuvarlaklığı kalmadı üzülüyorumSelam kızlar,
Düz kafa yastığı kullanan var mı ? Nerden aldınız, memnun musunuz?
Benim oğlan kafayı ya sağ taraf da ya sol taraf da tutuyor tabi biraz benim yüzümden mamayı genzine kacmasin diye hep o sekilde içirdim .Şimdi çok az düz duruyor sonra ya sağda ya solda
Ben hep yan yatırıyorum sağlı sollu. Hiç düz yatırmadım kusma ihtimaline karşı. Sıkıntı mı oluyor hep yan yatınca?Selam kızlar,
Düz kafa yastığı kullanan var mı ? Nerden aldınız, memnun musunuz?
Benim oğlan kafayı ya sağ taraf da ya sol taraf da tutuyor tabi biraz benim yüzümden mamayı genzine kacmasin diye hep o sekilde içirdim .Şimdi çok az düz duruyor sonra ya sağda ya solda
Ben ilk iki hafta saat kuruyordum sarılık dolayısıyla. artık kendisi uyanıyo paşa. Bu gece 2, 5 saatte bir uyandı şükürAy hiç birşey beni şu gece beslenmesi kadar yormuyor. Yazık Bebişlerede ne zamana kadar uyandıracaz bunları böyle. Bana aynısını yapsalar basardım küfürü
Benimki 1 ayı doldursun ben gece uyandırmıycam, zaten şimdi de geceleri 4 saat falan uyumasına izin veriyorum, erken uyandırdığımda az emip uyuyor, zorluyorum yine de emmiyor, yarım saat bir saat sonra acıkıp tekrar uyanıyor, çok bölünüyor uykusu. Haliyle ben de çok yorgun oluyorum. Gündüz 3 -3,5 saati çok geçirmiyorum çok uyursa gece uykusu verimli olmaz diye. İlk bebekte çok kuralcıydım ama inat gibi yemesi de uykusu da problemli bir çocuk oldu. bunda biraz içgüdüsel, bebek rehberlikli annelik yapıyorum sankiBen hala geceleri de 4 saatte uyandırim diyorum ne zaman kurtulcam bu paranoyak ruh halimden ya
Gündüz 3 saat bazen 2.5 az emdi diyorum
Bugün eşim alacak bende kullanıcam o kafasının güzel yuvarlaklığı kalmadı üzülüyorum
Aslında sağa sola yatması ne güzel uykusunda sıkıntı olmaz ben düz yatınca tedirgin oluyorum kusar diye ki çok kusan bi bebek değil.
Canlar, aynen o yuvarlak güzel kafa yan yatırdıkça arkaya doğru uzadı hani belki o yastıkla arkayı toparlarız diye düşündümBen hep yan yatırıyorum sağlı sollu. Hiç düz yatırmadım kusma ihtimaline karşı. Sıkıntı mı oluyor hep yan yatınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?