2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım moralini bozma bizimkinde de oldu.Doktorumuz doymadiğini söylemişti..Maalesef ki mamaya baslamak durumunda kaldık.
Doktoruna muhakkak söyle canım.
Cevabın için çok teşekkür ederim canım,zaten bir kaç gündür sütüm azalmış gibi hissediyordum gerekirse bizde mama takviyesi aliriz napalim

Cevabın için çok teşekkür ederim canım,zaten bir kaç gündür sütüm azalmış gibi hissediyordum gerekirse bizde mama takviyesi aliriz napalim
Canım onun sağlığı yerinde olsun..Gerekirse günde birkaç defa kullanırsın..Hatta burdan da bazı arkadaşlar sütleri yeterli gelmediği için mama kullanıyorlar..

Ben biraz fazla kullanıyorum çünkü benim sütüm bayağı az.

Ay hiç birşey beni şu gece beslenmesi kadar yormuyor. Yazık Bebişlerede ne zamana kadar uyandıracaz bunları böyle. Bana aynısını yapsalar basardım küfürü
Sizinki kaç aylık oldu? Biz iki ayı doldurduk şimdi bakıyorum acıkdıkça kendi uyanıyor artık ben uyandırmıyorum.Acikinca da ortalığı yıkıyor tabi

Sizinki kaç aylık oldu? Biz iki ayı doldurduk şimdi bakıyorum acıkdıkça kendi uyanıyor artık ben uyandırmıyorum.Acikinca da ortalığı yıkıyor tabi
Bugün 27.günümüz. Valla şahsen 2 saatte birde kaldırmıyorum.3 saat en kötü onlarda yazık.uyumakta beslenmek kadar önemli. O değil şansım varsa emerken kaka yapmaz ise uyanmıyor. Yaparsa vay halime sonra gözler fal taşı gibi açılıyor. Birde hıçkırık tutarsa sabaha kadar ayaktayız

Hıçkırığa bir çözüm buldum hıçkırmaya başlayınca hemen emziriyorum biraz emince hıçkırık kesiliyor.

Evet canım uyuması da beslenmesi kadar önemli zaten siz de bir ay'a gelmişsiniz acıktiğı zaman o uyanır .Tabi bu ara 3 saati geçen uykularda uyandırıp beslemek yine iyidir..Biraz büyüyünce 4 saatte uyuyabilir.

Biz de öyleydik besliyordum ,gazını çıkarıyordum ondan sonra uykular haram dediğin gibi araya kaka bez değiştirme girince başa sarıyorduk.Sanki bir iki gündür gece daha iyi uyuyor .

Ay hiç birşey beni şu gece beslenmesi kadar yormuyor. Yazık Bebişlerede ne zamana kadar uyandıracaz bunları böyle. Bana aynısını yapsalar basardım küfürü
Bizim ilk bebekte 1 ayı doldurunca artık uyandırmanıza gerek yok demişti dr.1 aydan sonra kan şekeri düşmezmiş , acıkınca uyanır demişti. O gece yavrum 5 saat kesintisiz uyumuştu

32 günlük. Çişi, kakasi iyi, bu 5-10dk yetiyor diyebilir miyiz acaba. Ay hep kafaya takilcak bir sey oluyor valla
Evet doktor yeterli diyor özellikle çiş ama ben şimdi doymuyor sanki diyorum gene 2. Ay kontrolünü bekle
Soğuk su bende de fix ya, komposto, yoğurt ama ne mana dondurma meyve gaz yapar gibi okumuştum
Yaa bünyeden bünyeye değişir doğru

Uzamış sarılık derken sarılık deferi kaç şu günlerde ?
Canım en son 15. Gün kulaktan ölçüm yapmışlardı. kulaktan tam değeri göstermiyormuş 4 değer aşağı ya da yukarı olabilir dedi bizim 7 çıkmıştı. Hala yüzünde ve gözlerinde var. 1 aylık kontrolde doktor ölçüme gerek görmedi hala sarılığı var dedi

Geçmiş olsun tekrardan bir yorum yapamayacagım bilğim olmadığı için

Reactions: hsb
Bizim ilk bebekte 1 ayı doldurunca artık uyandırmanıza gerek yok demişti dr.1 aydan sonra kan şekeri düşmezmiş , acıkınca uyanır demişti. O gece yavrum 5 saat kesintisiz uyumuştu
Ben hala geceleri de 4 saatte uyandırim diyorum ne zaman kurtulcam bu paranoyak ruh halimden ya
Gündüz 3 saat bazen 2.5 az emdi diyorum

45 gunluk olduk dun 5 den 11, kadar uyumadı Arabada uyutmaya çalıştık eve gırınce uyandı sonra zar zor uyudu alarm kurdum 3 saat sonra uyanayım dıye uyanamamışım yorgunluktan bayıldım resmen kesıntısız 5 saat olmuş kendı uyandı acaba bir şey olur mu kı vicdan azabı oldu bana geceden berı kaka da yapmadı ac kalmış olabilir mi

Son düzenleme:
Bizde bugün 48 günlüğüz dün gece ilk defa 5 saat uyumuş kendi uyanıyor diye saat kurmamıştım. Normalde ilk gece uykusunu 4 saat uyuyordu zaten. Her zaman olmadığı için bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta uyumaya da ihtiyaçları var.
Bi de 40 çıktıktan sonra doyma kriteri çiş oluyor artık. Bizimde artık kaka sayısı baya azaldı günde bir kere yapabiliyor kaka. Sadece anne sütü alıyor.

Bugün eşim alacak bende kullanıcam o kafasının güzel yuvarlaklığı kalmadı üzülüyorum
Aslında sağa sola yatması ne güzel uykusunda sıkıntı olmaz ben düz yatınca tedirgin oluyorum kusar diye ki çok kusan bi bebek değil.

Ben hep yan yatırıyorum sağlı sollu. Hiç düz yatırmadım kusma ihtimaline karşı. Sıkıntı mı oluyor hep yan yatınca?

Ben ilk iki hafta saat kuruyordum sarılık dolayısıyla. artık kendisi uyanıyo paşa. Bu gece 2, 5 saatte bir uyandı şükür
Küçük kızım 3aylıktı galiba deliksiz 6 saat uyumuşuz gece. Sabah gözlerimi uykumu almanın mutluluğuyla açmamla çocuğa bi şey mi oldu diye fırlamam bir olmuştu. Kısa da olsa mutlu bir andı

Ben hala geceleri de 4 saatte uyandırim diyorum ne zaman kurtulcam bu paranoyak ruh halimden ya
Gündüz 3 saat bazen 2.5 az emdi diyorum
Benimki 1 ayı doldursun ben gece uyandırmıycam, zaten şimdi de geceleri 4 saat falan uyumasına izin veriyorum, erken uyandırdığımda az emip uyuyor, zorluyorum yine de emmiyor, yarım saat bir saat sonra acıkıp tekrar uyanıyor, çok bölünüyor uykusu. Haliyle ben de çok yorgun oluyorum. Gündüz 3 -3,5 saati çok geçirmiyorum çok uyursa gece uykusu verimli olmaz diye. İlk bebekte çok kuralcıydım ama inat gibi yemesi de uykusu da problemli bir çocuk oldu. bunda biraz içgüdüsel, bebek rehberlikli annelik yapıyorum sanki bakalım kontrolde anlıycam kilo alımına göre doğru yolda mıyım değil miyim

Kızlar bebeklerin emme sürelerinin kisaldigindan bahsetmişsiniz bebekler 1.ay bitikunden sonra zaten 5 10 dk emerlermiş ve yeterli olurmuş çünkü çene kasları kuvvetlenmiş olurmuş benim sütüm tazyikli birden geliyor benim oğlum yazık boğula boğula 5 dk emiyor göğsümde boşalıyor ve zaten
Birde ben gece hiç saat felan kurup çocuk uyandırmıyorum 1 ayı doldu zaten kendi en fazla 4 saat uyuyup uyanıyor ama tabi benim oğlum uykuyu seven bir bebek olmayacak sanırım uykusu ağır olan bebeklerin uyandırılması gerekiyordur belki öyle 2 3 saate gerek yok bence eğer bebek uyanıp istemiyorsa ama içiniz rahat etmiyorsa uyandırın malesef ben uyandirmaktan çok uyutmaya çalışıyorum karnını doyuruyor altinida temizliyorum biraz konuşup oyuncakları felan takip ettiriyorum kucakta geziyoruz sonra diyorum yorulmustur ama yok öyle bakıyor

Ben hep yan yatırıyorum sağlı sollu. Hiç düz yatırmadım kusma ihtimaline karşı. Sıkıntı mı oluyor hep yan yatınca?
Canlar, aynen o yuvarlak güzel kafa yan yatırdıkça arkaya doğru uzadı hani belki o yastıkla arkayı toparlarız diye düşündüm yoksa kusmaları açısından yan yatmaları daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…