2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yardımcı olduysam ne mutlu canım

Biz sanırım atak haftasına bugün itibariyle girdik.
Tam 5. Haftanın başlangıcı bugün doğması gereken tarihe göre.
Uykusundan çığlık atarak uyanıyor
Beni istiyor yanında hep. Uyanık olduğu zamanlar ana kucağına koyup sallıyordum bazen oyalayacak bir şey bulamadığımda emzik verip bir kaç işimi yapabiliyordum şimdi durmuyor kucak istiyor, ağlıyor.
Sebebini bilince insan hazırlıklı oluyor en azından. Ya da geçici bir şey olduğunu biliyor Fırtınalı bir haftaya mirabalar

Onemli degil cnm geciyor bnm buyuk kizimda ds olmustu aslinda.onun bobreklerde buyume vardi gebelikte dogduktan snra takip edin dediler onun icin goturmustuk kist var dediler. Cocuk dr u kadib dogum dr uyla gorustu vs, nornal anneneden gecen hormonlar neticesinde dendi 6 ayda bi takip edilsin dendi, 2. Gidisimizde yoktu hicbisey

Her emmesinden sonra sutunu brz sik sur o kahverengo bolgenin tamamina. Dogru emiyirsa yara olmaz cnm, iylesmisken bidsha olmasin. Bnm de ilkinde cok fenaydı, madecasol kremi onerenlerden biri de bndm gecmis olsn

Ayy nasıl içim rahatladi bilemezsin,Allah razı olsun.Doktorda ciddi değil dedi ama işte ister istemez insan evham yapiyor.

Göğüs ucu yarası o hale gelmiştiki acıdan ne yiyor ne kadar yiyor anlıyamıyordum
Bir yere tutunarak emziriyordum
Osüreçte bebeğin kakasında kan fark ettim apar topar acile gitmiştik
Doktor göğüs ucumu sordu direkt
Evet yara dedim
Kan göğüs ucundan geliyor kan yutuyor bebek demişti
Zararı yok ama
Göğüs ucunun yara olması başlı başına zarar
Emzirme kalitesini düşürüyor emzirme işkenceye dönüşüyor
Haliyle kan yutmasıda istenilen bir durum değildir
O yüzden tez zamanda iğleşme sağlanmalı
Anne bebek sağlığı için
Merak etme kan yuttu bebeğe aman aman bir zararı yok
Sakın bu yüzden emzirmeyi bırakma

Anne sutun yaglisi makbulmus diyolar. Benim sutum bembeyaz, yagli degil. Buzdolabina koydugumda uzerinde ince bir yag tabakasi oluşmuş oluyor o kadar. Sizin sutunuz hangi renk?

Anne sutun yaglisi makbulmus diyolar. Benim sutum bembeyaz, yagli degil. Buzdolabina koydugumda uzerinde ince bir yag tabakasi oluşmuş oluyor o kadar. Sizin sutunuz hangi renk?
Benimkisi de yağlı değil. Beyaz o yüzden tam doyurucu olmuyor sanırım çünkü hemen acıkmaya başlıyor. Birde yağlı süt baya kilo aldırıyor. Ablamın o şekildeydi ilk ay yiğenim 1600 gr almıştı. Benimde hem süt az hem yağı. Ama neyseki anne sütü bağışıklığı daha önemli şifa olsun hepsine

Kızlar buraya da yazmıştım uykusuzluk olayımıza bugün şöyle bir çözüm buldum belki işinize yarar. Kucağımda ya da memede sakinleştirir uyku moduna getirince kuran açtım. Mehmet Emin Ay in okuyusu. Hamileyken de hep dinlerdim. İyice daldı uykuya. Karnı tok altı temiz tabi. Yavaşca ev tipi ana kucağı yanımdaydı ona koydum. Bizimki seslere ve ışığa dokunuşa çok. Hassas. O yüzden kademe kademe çektim elimi. Tişörtümü çıkardım üstümden burnunun dibine koydum. Odadan çıktım. Günlerin yorgunluğu çocuğum öğleden beri uyuyor maşallah. Arada bir kez kalktı emzirdim tekrar aynısını yaptım. Bu aklı veren canım arkadaşım gizem var burdan da selam olsun. Ben de iki saat uyumuşum yeniden doğdum resmen

1. Sinif anaları bizle ayni okula gidecek olsn vardi kimdi o unuttum kafa kalmadı ki ( Mahmut uslu) msj geldi okuldan smdi bi yazayim ddm hangi sinif hangi grup, yollayacakmisin

Aslinda ön süt arka süt muhabbeti var canim, önden gelen süt biraz daha sulu, bebek emdiginde arkadaki süte ulasirsa o daha yagli ve doyurucu imis.
zaten bebisin tosun gibi masallah takma boyle ufak seyleri kafana Doyuyor demekki

Aslinda ön süt arka süt muhabbeti var canim, önden gelen süt biraz daha sulu, bebek emdiginde arkadaki süte ulasirsa o daha yagli ve doyurucu imis.
zaten bebisin tosun gibi masallah takma boyle ufak seyleri kafana Doyuyor demekki
Iste benim sorunum da bu. Sutum yagli da sayilmazmis anladigim kadariyla.
Peki neden bu çocuk bu kadar kilo aliyor Ben cok uzuluyorum, kilo alisini engelleyemiyorum. Bugun doktora sarilik için gittik, yartabilir miyim dedim, olur deyince oylecene kiyafetli bezli koydum, bezi doluydu ama 200 gram bez kiyafet olsa bi haftada yine de en az 400 gram almis. Cok uzuluyorum, sutum gereginden fazla yariyor. Cidi ciddi emirmesem mi diyorum. Hem kilo aliyor hem sariligi gitmiyor. Mama hele daha da kilo aldirir diyolar. Anne sutuyle boyleyse mamayla kim bilir nasil olur. Su an 5 hafta 5 gunluguz ve 5100 gram.

Sarılıkla ilgili bilgim yok ama anne sütü alan bebeğin kilosunun fazla olmasının hiç bir sıkıntısı yok benim bildiğim emzirme, kilo almasın diyen bir doktorda görmedim mama olsa evet haklısın ama ne kadar anne sütü içebilse faydadır diye biliyorum. ayrıca emzirme danışmanları her annenin sütü bebeğine göre üretir vücut sütüm yarıyo yada yaramıyo diye bir şey yoktur diyolar

Cnm bebisinin kilosu fazla degilki.
Zaten iri dogdu.
Benm kiz da gunde yaklasik 35gr aliyor.
40 gunluk oldugunda muhtemelen senin bebisin kilosunda olucak.

Canini sikma, bugunler geri gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…