39 gunluk oldu bugun. Ama gitgide daha cok sarariyor gibi geliyor. Su an kan sonucunu bekliyorum. Insallah anne sutu sariligi cikar.canm kac gunluk oldu senin bebis.
Bnm oglm 40 gun uzamis sarilik olmustu.
Yardımcı olduysam ne mutlu canımyaaaa sevibebeninki süpermiş bende başka bir tane almıştım ama yine de çok gömülüyor içine, bu daha tok duruyor bende alayım çok iyi olmuş söylediğin...
anam benim hemşire attırmıştı :/ hem de ilk sütlerimdendi en kıymetlisi
Onemli degil cnm geciyor bnm buyuk kizimda ds olmustu aslinda.onun bobreklerde buyume vardi gebelikte dogduktan snra takip edin dediler onun icin goturmustuk kist var dediler. Cocuk dr u kadib dogum dr uyla gorustu vs, nornal anneneden gecen hormonlar neticesinde dendi 6 ayda bi takip edilsin dendi, 2. Gidisimizde yoktu hicbiseyMerhaba kizlar 44 gunkuk kızıma bugün karın ultrasyonu çektirdik,yumurtalığın da kist varmış,doktor önemli değil kaybolur takip edelim dedi,ama bir anne olarak endişelendim,başına gelen veya böyle bir şey duyan var mi aranızda
Her emmesinden sonra sutunu brz sik sur o kahverengo bolgenin tamamina. Dogru emiyirsa yara olmaz cnm, iylesmisken bidsha olmasin. Bnm de ilkinde cok fenaydı, madecasol kremi onerenlerden biri de bndmSelam kızlar nasılsınız. Bayadır giremiyorum inanın göğüslerimle başım dertte. Herşeyi denedim faydası olmadı en son burdan masecassol merhemi önerenler olmuştu. Onu kullandım yaralarım iyileşene kadar sağıp biberonla içirdim biraz iyi oldu. Bu seferde oğlumda meme reddi oldu biberona alışmış. Emzirme danışmanına gittik çok şükür emme refleksini kuvvetlendirdik tekrar emmeye başladı 1 gün içinde tekrar yara oldu. İnanın ne yapacam bilmiyorum. Merhemler emzirmediğim zaman işe yarıyor. Emerken ne sürersem süreyim iyileşmiyor aksine dahada azıyor yaralarım. Neden geçmiyor küçük olduğu için güzel ememiyormu acaba. Emzirme danışamanı doğru emiyor bütğn kahverengi kısmı alıyor ağzına dedi. Emdikçe geçecek dedi 1 aylık olduk hala aynı hiç düzelme yok. Birde 10 dakka emip uyuyakalıyor yatağına koyunca ağlıyor. Doymuyor diye mamaya başladık oda kabız yaptı 4 gün yapmadı kakasını kıvrandı gece gündüz ağladı. Çok yoruldum biran önce geçsin şu göğüs yaralarım uyanacak emmek isteyecek diye ödüm kopuyor
Ayy nasıl içim rahatladi bilemezsin,Allah razı olsun.Doktorda ciddi değil dedi ama işte ister istemez insan evham yapiyor.Onemli degil cnm geciyor bnm buyuk kizimda ds olmustu aslinda.onun bobreklerde buyume vardi gebelikte dogduktan snra takip edin dediler onun icin goturmustuk kist var dediler. Cocuk dr u kadib dogum dr uyla gorustu vs, nornal anneneden gecen hormonlar neticesinde dendi 6 ayda bi takip edilsin dendi, 2. Gidisimizde yoktu hicbisey
insallah cnm gecmis olsun.39 gunluk oldu bugun. Ama gitgide daha cok sarariyor gibi geliyor. Su an kan sonucunu bekliyorum. Insallah anne sutu sariligi cikar.
Göğüs ucu yarası o hale gelmiştiki acıdan ne yiyor ne kadar yiyor anlıyamıyordumçok teşekkür ederim, ama hassas bir konu olugu için sormak istedim. sizin başınıza geldi mi ? doktorunuz mu bu şekilde yönlendirdi acaba ? bebiş kan içerse diye korkuyorum ister istemez
verdiği acı kısmı ayrı bir konu, şu aşamada kan görünce acısını unuttum
Benimkisi de yağlı değil. Beyaz o yüzden tam doyurucu olmuyor sanırım çünkü hemen acıkmaya başlıyor. Birde yağlı süt baya kilo aldırıyor. Ablamın o şekildeydi ilk ay yiğenim 1600 gr almıştı. Benimde hem süt az hem yağı. Ama neyseki anne sütü bağışıklığı daha önemli şifa olsun hepsineAnne sutun yaglisi makbulmus diyolar. Benim sutum bembeyaz, yagli degil. Buzdolabina koydugumda uzerinde ince bir yag tabakasi oluşmuş oluyor o kadar. Sizin sutunuz hangi renk?
Benimki de sizin gibiAnne sutun yaglisi makbulmus diyolar. Benim sutum bembeyaz, yagli degil. Buzdolabina koydugumda uzerinde ince bir yag tabakasi oluşmuş oluyor o kadar. Sizin sutunuz hangi renk?
Bi sonraki konttolde biseyi kalmaz ins annesiAyy nasıl içim rahatladi bilemezsin,Allah razı olsun.Doktorda ciddi değil dedi ama işte ister istemez insan evham yapiyor.
Aslinda ön süt arka süt muhabbeti var canim, önden gelen süt biraz daha sulu, bebek emdiginde arkadaki süte ulasirsa o daha yagli ve doyurucu imis.Anne sutun yaglisi makbulmus diyolar. Benim sutum bembeyaz, yagli degil. Buzdolabina koydugumda uzerinde ince bir yag tabakasi oluşmuş oluyor o kadar. Sizin sutunuz hangi renk?
İnşallah canim çok teşekkür ederimBi sonraki konttolde biseyi kalmaz ins annesi
Benimkisi de yağlı değil. Beyaz o yüzden tam doyurucu olmuyor sanırım çünkü hemen acıkmaya başlıyor. Birde yağlı süt baya kilo aldırıyor. Ablamın o şekildeydi ilk ay yiğenim 1600 gr almıştı. Benimde hem süt az hem yağı. Ama neyseki anne sütü bağışıklığı daha önemli şifa olsun hepsine
Iste benim sorunum da bu. Sutum yagli da sayilmazmis anladigim kadariyla.Aslinda ön süt arka süt muhabbeti var canim, önden gelen süt biraz daha sulu, bebek emdiginde arkadaki süte ulasirsa o daha yagli ve doyurucu imis.
zaten bebisin tosun gibi masallah takma boyle ufak seyleri kafanaDoyuyor demekki
Cnm bebisinin kilosu fazla degilki.Iste benim sorunum da bu. Sutum yagli da sayilmazmis anladigim kadariyla.
Peki neden bu çocuk bu kadar kilo aliyorBen cok uzuluyorum, kilo alisini engelleyemiyorum. Bugun doktora sarilik için gittik, yartabilir miyim dedim, olur deyince oylecene kiyafetli bezli koydum, bezi doluydu ama 200 gram bez kiyafet olsa bi haftada yine de en az 400 gram almis. Cok uzuluyorum, sutum gereginden fazla yariyor. Cidi ciddi emirmesem mi diyorum. Hem kilo aliyor hem sariligi gitmiyor. Mama hele daha da kilo aldirir diyolar. Anne sutuyle boyleyse mamayla kim bilir nasil olur. Su an 5 hafta 5 gunluguz ve 5100 gram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?