2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım bi de Aguline şurubu dene istersen, bizimki kolik değil çok şükür ama akşamları gaz atakları oluyordu iyi geldi.
Sağol canım araştırayım,içeriği kullandığım damlalardan farklıysa denenebilir,artık çok çaresiz kalıyorum bazen

Kızlar ben şimdi sizden bir yardım isteyeceğim bana anne memesine en yakın az akıtan bebeğin kolay kabul edeceği bir biberon önerir misiniz
Cnm ben philips avent kullaniyorm cam olan 125 ml. Meme reddi yasamadik. Sabah sagdigim sutleri gece uykusunda veriyorum.

Yine de doyuyor ama cok fazla sütüm vardi ciddi anlamda azaldi. Sagip buzluga atmaya baslamistim 4-5 gundur atamiyorum. Yulaf sut yapiyormus. 2 gundur ben de yiyorum.

Ya cok kotu oldu, ozur dilerim. Bogumlar kesin bi sey soylemiyomus. Once doktora sorup yazsaydim keske. Kimseyi endiselenmek istemezdim. Zaten randevunuz vsrmis ne guzel. Benim yok. ben de ultraso ayarlicam yine de icim rshst olsun
Normalde yapılması gereken birşey size neden randevu vermediler ki acaba

Kızlar benim odemlerim hala geçmedi 1 aylık olduk. Normal doğumdu. İlgisi var mı bilmiyorum ama
Azıcık tuz yesem yine sisiyorum patates gibi

Merhabalar, yeni birşey oldu kızımda sürekli yalanıyor sapurduyor aç mı ki? Çok komik bir durum durduğu yerde öpücük atar gibi değişik yalanmalar yapıyor sizden böyle tecrübesi olan var mı? Neden yapıyor olabilir? Bu arada M Mirune Luna ya maşallah tam ısırmalık çok tatlı görünüyor

Aynı biz. Eşim esnek mesaide. O yüzden hafta içi evde olduğu olmaya başladı. Esnek mesaiden soğudu yazık çocuk bakmaktan. Durmuyor hiç bir şekilde. Ben de babana az sevimli ol kızım diyorum. o da kıyamıyor yazık ama insanı fiziken gerçekten zorluyorlar.

Kızlar bugün ikidir aklım çıkıyor. Bebeğimi emzirirken boğazına süt kaçıyor ve nefrssiz kalıyor. Daha önce olduğunda sırtına vurup geçiriyordum ama bugün bir 15 saniye falan sürdü bir türlü çıkmadı aklımı kaçırıyordum. Tüm psikolojim gitti bir anda. Emerken çok çekiyor bir de o anda gaz sancısı girdiği için hem ıkınmaya çalışıyor hem emmeye. Şu gaz derdi artık bitse de rahatlasak bugün 52 günlük oldu. 3 ay diyorlar kaldı 38 diye resmen gün sayıyorum.

Selamlar herkese, hepinize bol sütler bebişlere bool uykular dilerim

Bizim bebiş emizk ve biberonu asla kabul etmedi, brn de pek meraklı değildim ama deneyeyim demiştim. Öğüre öğüre bi hal oldu, avent almıştım.
Neyseki evden çalışma olacak işe başlayınca ama süt sağma makinesi de yalan oldu.

ya bu arada Gündüz sağıp gece verilmesiyle ilgili şöyle bir bilgi okumuştum, gece salgılanan süt gündüz sütünden farklı oluyormuş. Doyuruculuğu, besleyiciliği bakımından. O yüzden geceleri mümkünse direkt memeden beslemek çok daha faydalıymış.
Bu da burada dursun

bana da oluyor. süt tazyikli olduğundan o da açken hızlı çekmeye çalıştığından ağzı yutamaycağı kadar süt doluyor tıkanıyor. her seferinde aynısı oluyor. yavaş emsin diye şekilden şekile giriyorum, küçücük bir durum tetikleyebiliyor. bu sabah babası yatağa oturdu, anında tıkandı dikkati dağılınca. gaz derdimiz de 3 gündür doruk noktalarda. o kadar men çocuğu ilk defa memeyi bile bırakıp çığlık atarken görüyorum. sancı girince öyle içten feryat ediyor ki yüreğim acıyor.

Bende bir şey eklemek isterim
Gece sağılan süt misal dolaba kaldırıldıysa gece verilmeli, gündüz sağılan süt gündüz.
Gece/gündüz ayrımı yapabilmeleri için de dediğin gibi içerik olarak farklı oluyorlar

Biz bu gidisle 50 gunlukken 6 kg olucaz Bugun 40laniyoruz Kan sonucu hala çıkmadı, umarim gunun namina yakisir guzel sonuclar aliriz.

Anne sütü sarılığı dediler yine. 13 mgymiş. 16 gün önce 14 mgydi. 14'ün üzerine çıkmayacağını, bundan sonra hep aşağı doğru gideceğini söylmişlerdi o zamanlar. 16 günde 1 mg inmiş. Bazı günler de niyeyse başka günlerden sarı oluyor. neyle bağlantılı olduğunu anlamadım. Sanırım 3. ayımıza kadar bizim sarılık geçmeyecek.

ben hep ters veriyodum ya gündüz sapğıp gece, gece sağdığımı sabah ne bilem. ama bizim tontiş 15 saat uyuyo günde. geceleri deiyi uyuyor, bizi uykusuz bırakmıyor. en başından beri gece gündüzü hissediyor gibi geliyor.

Olabilir canım bazı bebekler gece uyumaz misal yeğenim
bir de sadece sağıp vermiyorsun ki gece emziriyorsun sonuçta alacağını alıyor yani.
Hoş emzirmesen de karanlık/aydınlık gibi şeylere duyarsız değiller ya da gündüz gürültüsü ile gece sessizliğine.
Ama emzirme danışmanında okumuştum gece sütleri gece, gündüz sütleri gündüz verilirse daha iyi olurmuş. Bende dikkat etmeye çalışıyorum hoş artık kenara koyamıyorum o ayrı mevzu.

Cok sikayet ederek kotuyu cagirmis olabilirim ya da goz gore gore nazar olmus olabilir. Memeyi karada havada kapan asla kendi birakmayan cocuk agzini kenetliyor ben vermeye calisinca. Alirsa da 2-3 dk emip birakiyor. Memelerimi de cok dolu hissetmiyorum bugun. Nirmaldd bu kadar emmese agrilarindan duramazdim

3 ayda ne oluyormuş canım? 3 ay sınra düzene giriyor muymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…