Sağol canım araştırayım,içeriği kullandığım damlalardan farklıysa denenebilir,artık çok çaresiz kalıyorum bazenCanım bi de Aguline şurubu dene istersen, bizimki kolik değil çok şükür ama akşamları gaz atakları oluyordu iyi geldi.
Cnm ben philips avent kullaniyorm cam olan 125 ml. Meme reddi yasamadik. Sabah sagdigim sutleri gece uykusunda veriyorum.Kızlar ben şimdi sizden bir yardım isteyeceğim bana anne memesine en yakın az akıtan bebeğin kolay kabul edeceği bir biberon önerir misiniz
Yine de doyuyor ama cok fazla sütüm vardi ciddi anlamda azaldi. Sagip buzluga atmaya baslamistim 4-5 gundur atamiyorum. Yulaf sut yapiyormus. 2 gundur ben de yiyorum.Kucağa yatıp da heyecanlanmaları zaten ayrı sevimli. Kafa titremesine çok gülüyo kızlarım.
Sanırım hepimiz salmış durumdayız.
Ben de en son ne zaman duş almıştım diye düşünüyorumbeslenme konusuna gelince gerçekten süt için çok gerekli. Sabah kalkınca kahvaltıya kadar en kötü 4 saat geçiyor. Ben de kalkar kalkmaz mısır gevreği yapıyorum en azından bi şeyler yemiş olurum diye. Yoksa sütün azaldığı hemen belli ediyor kendisini.
Değil canım ama benzer, baktım ama görselini bulamadım.A April wind senin kullandığın bel desteği bu mu?
Sevi Bebe Ana Kucağı Bel Destek Minderi - ebebek
Sevi Bebe Ana Kucağı Bel Destek Minderi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bizimki biberonu kabul etmiyor avent deneyeceğim birde sağol canımCnm ben philips avent kullaniyorm cam olan 125 ml. Meme reddi yasamadik. Sabah sagdigim sutleri gece uykusunda veriyorum.
Normalde yapılması gereken birşey size neden randevu vermediler ki acabaYa cok kotu oldu, ozur dilerim. Bogumlar kesin bi sey soylemiyomus. Once doktora sorup yazsaydim keske. Kimseyi endiselenmek istemezdim. Zaten randevunuz vsrmis ne guzel. Benim yok. ben de ultraso ayarlicam yine de icim rshst olsun
Bizimki ne versen kabulBizimki biberonu kabul etmiyor avent deneyeceğim birde sağol canım
Aynı biz. Eşim esnek mesaide. O yüzden hafta içi evde olduğu olmaya başladı. Esnek mesaiden soğudu yazık çocuk bakmaktan. Durmuyor hiç bir şekilde. Ben de babana az sevimli ol kızım diyorum.Uykusuzluktan gözlerim agrıyor gece gunduz kucakta uyumak istiyor beşige koyuyorum başlıyor ağlamaya eşime verıyorum onda da ağlıyor ne kollarım ağrıyor tutamıyorum artık annemdeyken böyle değildi evde tek olunca bana alıştı ondan mı nasıl alıştırcam bılmıyorumben de cok seviyorum kucakta olmasını ama cok yorgunum gece bile uyku sersemi iken bıle emzırme den sonra beşikte uyumuyor cığlık kıymet bende bırakamıyorum
bana da oluyor. süt tazyikli olduğundan o da açken hızlı çekmeye çalıştığından ağzı yutamaycağı kadar süt doluyor tıkanıyor. her seferinde aynısı oluyor. yavaş emsin diye şekilden şekile giriyorum, küçücük bir durum tetikleyebiliyor. bu sabah babası yatağa oturdu, anında tıkandı dikkati dağılınca. gaz derdimiz de 3 gündür doruk noktalarda. o kadar men çocuğu ilk defa memeyi bile bırakıp çığlık atarken görüyorum. sancı girince öyle içten feryat ediyor ki yüreğim acıyor.Kızlar bugün ikidir aklım çıkıyor. Bebeğimi emzirirken boğazına süt kaçıyor ve nefrssiz kalıyor. Daha önce olduğunda sırtına vurup geçiriyordum ama bugün bir 15 saniye falan sürdü bir türlü çıkmadı aklımı kaçırıyordum. Tüm psikolojim gitti bir anda. Emerken çok çekiyor bir de o anda gaz sancısı girdiği için hem ıkınmaya çalışıyor hem emmeye.Şu gaz derdi artık bitse de rahatlasak bugün 52 günlük oldu. 3 ay diyorlar kaldı 38 diye resmen gün sayıyorum.
Bende bir şey eklemek isterimSelamlar herkese, hepinize bol sütler bebişlere bool uykular dilerim
Bizim bebiş emizk ve biberonu asla kabul etmedi, brn de pek meraklı değildim ama deneyeyim demiştim. Öğüre öğüre bi hal oldu, avent almıştım.
Neyseki evden çalışma olacak işe başlayınca ama süt sağma makinesi de yalan oldu.
ya bu arada Gündüz sağıp gece verilmesiyle ilgili şöyle bir bilgi okumuştum, gece salgılanan süt gündüz sütünden farklı oluyormuş. Doyuruculuğu, besleyiciliği bakımından. O yüzden geceleri mümkünse direkt memeden beslemek çok daha faydalıymış.
Bu da burada dursun
Biz bu gidisle 50 gunlukken 6 kg olucazBugun 40laniyoruz Kan sonucu hala çıkmadı, umarim gunun namina yakisir guzel sonuclar aliriz.
Bende bir şey eklemek isterim ☺
Gece sağılan süt misal dolaba kaldırıldıysa gece verilmeli, gündüz sağılan süt gündüz.
Gece/gündüz ayrımı yapabilmeleri için de dediğin gibi içerik olarak farklı oluyorlar ☺
Olabilir canım bazı bebekler gece uyumaz misal yeğenimben hep ters veriyodum yagündüz sapğıp gece, gece sağdığımı sabah ne bilem. ama bizim tontiş 15 saat uyuyo günde. geceleri deiyi uyuyor, bizi uykusuz bırakmıyor. en başından beri gece gündüzü hissediyor gibi geliyor.
3 ayda ne oluyormuş canım? 3 ay sınra düzene giriyor muymuş?Kızlar bugün ikidir aklım çıkıyor. Bebeğimi emzirirken boğazına süt kaçıyor ve nefrssiz kalıyor. Daha önce olduğunda sırtına vurup geçiriyordum ama bugün bir 15 saniye falan sürdü bir türlü çıkmadı aklımı kaçırıyordum. Tüm psikolojim gitti bir anda. Emerken çok çekiyor bir de o anda gaz sancısı girdiği için hem ıkınmaya çalışıyor hem emmeye.Şu gaz derdi artık bitse de rahatlasak bugün 52 günlük oldu. 3 ay diyorlar kaldı 38 diye resmen gün sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?