Cok tesekkur ederiz.Maşallah bebeğine
Canım aynı şey bizde de var bir de ayrıca kasığına en yakın boğuma bakar mısın? orda da simetri sorunu var önümüzde ki kontrolde doktora soracağım.Ultrasonda bir sıkıntı yoktu ama bu esitsizlik kafama takıldı.
Canim kimisi 12-13 saar uyur kikisi 14 uyur kimi uykuyu dsha cok sever 16-17 uyur kimi hic uyumazArkadaslar son gunlerde aklimi kurcalayan konu kizimin fazla uyuyup uyumadigi. Malumunuz anne sutu sariligi var, su an 13 mg seviyesinde. 3 ayi bulacak saniyorum tamamen yok olmasi. Su an 41 gunluguz. 2 aylik bebekler 15 saate kadar uyuyabilir diyor internette. Bebegim ise 12-14 saat araliginda uyuyor 24 saat icerisinde. Her zaman duzenli sekilde 2-3 saat uyanik 2-3 saat uykuda olacak sekilde uyuyor. Bebekleriniz ortalama kac saat uyuyor? Bizimkisi cok mu uyuyor? Acaba onu boyle uyutan sarilik midir? Istahi keyfi yerinde aslinda. Halsiz bir bebek degil.
Normal cnm, kardes geldi evin düzeni değişti senin ilgin ister istemez bölündü. Cok normal kac yasinda.Günaydın kızlar,
Dün tam 1 aylık oldukyarın aşı günümüz. Anladığım kadarı ile ateş yapmıyor. İnşallah yapmada. Benim sıkıntım büyük kız. Huy değiştirdi iyice. Aksi cevaplar verme. Sürekli oyun oynamak istemesi ve gece uyumaması sürekli uyanıp ağlayarak çağrıyor.valla küçüğü daha uslu kalıyor yanında, bu şekilde yaşayanlar var mı
Cnm kızım 27 günlük Gece 1 den sabah 10 â. Kadar 1 kere kalktı.Arkadaslar son gunlerde aklimi kurcalayan konu kizimin fazla uyuyup uyumadigi. Malumunuz anne sutu sariligi var, su an 13 mg seviyesinde. 3 ayi bulacak saniyorum tamamen yok olmasi. Su an 41 gunluguz. 2 aylik bebekler 15 saate kadar uyuyabilir diyor internette. Bebegim ise 12-14 saat araliginda uyuyor 24 saat icerisinde. Her zaman duzenli sekilde 2-3 saat uyanik 2-3 saat uykuda olacak sekilde uyuyor. Bebekleriniz ortalama kac saat uyuyor? Bizimkisi cok mu uyuyor? Acaba onu boyle uyutan sarilik midir? Istahi keyfi yerinde aslinda. Halsiz bir bebek degil.
Geçer inşallah çok geçmiş olsun kuzum benimSariligimiz bitmiyor, cocuk gunden gune daha da sarariyor gibi duruyor. Devam ederse yeniden kontrol ederiz demişlerdi. Ediyor iste. Anne sutu sariligi yükselmez gitgide alcalir demislerdi oysaki. Ne tetkik gerekiyosa yapsinlar. Tetkikler icin hastaneye yatmak , hastaneye yatmak ivin Covid testi varsa sonunda ona da tamam. Her gun ha gecti ha gececek diye hasta oldum. Iyilestirsinler artik yavrumu, dunden beri havuc turuncusuna dondu gibi rengi. Yuzune baktikca icim eriyor. Sans dileyin. Damarini aci cektirmeden bulsunlar insallah.
Aynı benaynı durumdayız, 24saat emmek istiyor, çekince aglıyor,
6 yaşında onunlafa ilgilenemiyorum bu canımı baya sıkıyor. Birde okula başlayacak, kardeşini çok seviyor sürekli öpüyor ama okula başlayınca korkmuyor değilim. Allah yardımcımız olsun.Normal cnm, kardes geldi evin düzeni değişti senin ilgin ister istemez bölündü. Cok normal kac yasinda.
Canım sırtına vurduktan sonra iki kaşının arasından parmağınızla alnına doğru hızlıca bir kaç defa masaj yapın yutkunmaya baslayacaktir..
Bizde de aynısı oluyor hemen o hareketi yapınca rahatlıyor tabi hem masaj hem sırtına vurun.
Doğru söylüyorsunuz sanırım tazyikten dolayı. Bende önden sağıp o şekilde vereyim. Ğeki kaç dakika sağıyorsunuz önden?Sütünüzü sıkıp baktınız mı belki tazyik vardır benim de bikac gündür öyle oluyordu ciddi tazyik var.
Çanta tutuşu pozisyon ile emzirme ve öncesinde tazyiki sağım yapıyorum elimden geldiğince. Bogulmalar azaldı
Bnmkiler de 6 ve 4 yasinda. 6 yasindaki pek tinlamiyor o srtk tecrubeli abla oldu da oteki huy degistirdi haliyle brz6 yaşında onunlafa ilgilenemiyorum bu canımı baya sıkıyor. Birde okula başlayacak, kardeşini çok seviyor sürekli öpüyor ama okula başlayınca korkmuyor değilim. Allah yardımcımız olsun.
Emzirme danismani 20 cc sağ dedi ondan sonrası tazyik bitiyormus ama benim bebiş genelde sabırsız ağlamaya başlayınca o kadar sagamiyorum malesefkaşlarının aradından masajı deneyeyim canım. Daha önce bunkadar yoktu şu son 3-4 gündür her memede boğuluyor nedense.
Doğru söylüyorsunuz sanırım tazyikten dolayı. Bende önden sağıp o şekilde vereyim. Ğeki kaç dakika sağıyorsunuz önden?
Maşallah..Nice günlere,aylara,yıllara inşallah..Bizden de 27. günden selamlar.
Doğdu doğmadı derken büyütüyoruz çok şükür.
Eşim 3 gün önce işe başladı kızlar.
Onun ise başladığı gün şansıma oğlum ateşlendi.
Yalnız kaldığımız ilk gün ateşli sınavı geçtik şükür.
İki çocukla Evet yorucu ama öldürmüyor da şimdilik tabi.
Kızlar benm iki evlat da alerjik kanlı kaka yapıyorlar Vs.
Oğlum da geçti tabi yıllar önce.
Kızımda da diyet yapıyorum.
Şimdi oğlumun lenf bezleri bir yaşından beri şiş.
Takipteyiz ve hep normal dendi.
Aynısını kızimda da farkettim malesef.
O daha çok küçük ve içim gidiyor elime geldikçe.
Sizde de benzerini yaşayan var mı.
Bu arada Dr umuz Ona da normal dedi.
Ama yine de içim rahat değil :/
Canim atlatırsınız inşallah 3 aya kadar sürebiliyormuş.. Benim yeğenimin de 3 ay sürdü 15 gün küvözde kaldı çok şükür şimdi Aslan gibi ..Önemli olan kontrol altında olması.Cok tesekkur ederiz.Kilomuz yerinde ama su sariligi da atlatsak keske. Ust kısımda asimetri yok gibi. Soyle diyim, ayni yerde cizgi var ama bir bacaktaki daha belirgin, digerinde daha az belirgin . Bizde burda her kontrolde bakiyolar ama elle bakiyolar. Simdiye kadar iyi dediler. Ben bacaklarindaki asimetriyi sordum. Bazen eklem cok derinde olabildiginden gozden kacmis olabilir tabi sen yine de ultrason yaptir dedi. Parasi icin mi diyor gercekten o da bacaklarini gosterince endiselendi mi emin degilim ;(
AminMaşallah..Nice günlere,aylara,yıllara inşallah..
Canım öncelikle çok geçmiş olsun oğluşa şükür atlatmişsıniz..
Bu şişen bezeler sabit mı yoksa dokununca elinde kayıyor mu?
Benimde oğlumda olmuştu tam da ensesindeydi bütün tahlileri yaptirmistik bir sıkıntı görülmemişti..Eğer ki boynundaysa üst solunum yolu enfeksiyonu vb. den dolayı olabiliyormuş.
Şükür..Hareketliyse korkma canım zamanla kaybolacaklar bizim ki 7-8 yaş civarı erimişti.Amin
Hareketli cnm sabit değil.
Kafasında kulak hizasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?