2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yine başlıyoruz, sebepsiz bağıra bağıra ağlayan bir bebek, uyuması için herşeyi yapan anne-baba. emzir olmaz salla olmaz gezdirince bir tık duruyor hanımefendi. Sabah altıya kadar sürecek. 6 da noluyor bir kahve içip güne devam ediliyor o kadar. Bebeklikteki huyu suyu büyüyünceye de sirayet ediyor muydu...

Aaa bn de gunduz sagdiklarimi ytarken veriyorum gece. Ama gece yne kalkip emziriyorum zaten. Benimki iyice alisti iyice doycak kipirdayamicak kadar yediginde gece uykusuna yatiyor. Once emziriyorum sonra gunduzden stokladigim sutleri veriyorum biberonla. Oyle uyuyor. İlk baslarda 2 saatte bir uyandirirken emzirip yatiriyordum. Sonra 2 saat sonra gunduz sagdiklarimi veriyodum
Hc uyanmadan. İlk zamanlar uyandirmak
Zor oluyodu ya. Cocuk smdi alisti her gece bi 180 lik falan icmeden uyumuyo

Kolay gelsin :) bir benzeri vaka da benim burada var :)

180 miiiii anam benim kızçem valla aç kalıyor sanırım ya,

3 saatte bir kaldırıyorum ben artık doktor müsade edin uyuyorsa uyusun dedi ve uyuyor bende bırakıyorum
kalkınca da 10 dak. mac 15 dk. emiyor.
2. ay kontrolümde sanırım moraller bozuk dönecem bu emme yüzünden

Benimki de oyle emiyor canim. Sadece gece uykusundan once biberonla da veriyorum

Canım sırtına vurduktan sonra iki kaşının arasından parmağınızla alnına doğru hızlıca bir kaç defa masaj yapın yutkunmaya baslayacaktir..

Bizde de aynısı oluyor hemen o hareketi yapınca rahatlıyor tabi hem masaj hem sırtına vurun.

Gunaydin. Bu goruntu canimi cok sıktı. Dun fark ettim. Bacaklarindaki bogumlar esit degil. Kalca cikigi olmasi durumunda oluyormus bu. Ben doktora sorucam bugün. Siz de bacaklarini kontrol edebilirsiniz o sekilde.
Maşallah bebeğine
Canım aynı şey bizde de var bir de ayrıca kasığına en yakın boğuma bakar mısın? orda da simetri sorunu var önümüzde ki kontrolde doktora soracağım.Ultrasonda bir sıkıntı yoktu ama bu esitsizlik kafama takıldı.

Sütünüzü sıkıp baktınız mı belki tazyik vardır benim de bikac gündür öyle oluyordu ciddi tazyik var.
Çanta tutuşu pozisyon ile emzirme ve öncesinde tazyiki sağım yapıyorum elimden geldiğince. Bogulmalar azaldı

Canım merak etme hepsi geçiyor kolik bebek çok zor ama düzelecek inşallah ikizlerimden biliyorum. Bu bir süreç sabır... Allah kolaylık versin

Dogum olali 37 gun oldu ama hala dikislerimin yukarisinda deri hassasligi devam ediyor. En sonki kontrolde doktor sorun gormedi, gecer dedi ama e ama gecmiyor? Ben mi acele ediyorum?
Bu arada benim spinal ameliyatim cok acili olmustu, o harektler sirasinda canim yandi zaten sonra da uyumusum. Bebegi yanagima koyduklari ani hatirliyorum sonra gene uyku. Acaba bir sorunum mu var diye dusunmeye basladim

Ben de merak ediyorum beslenme şekli sizinkiyle aynı şekilde. Bezi genelde kakalı oluyor.Gündüz uykusu hafif akşam uyumuyor gece uyuyor. Her bebek farklı işte. Ama beslenme konusunda doktor önerisiyle mamayı tamamen kestim ben mama da gaz yapıyor.D vitamini kullanıyor musunuz?

Teşekkür ederim evet d vitamini 15. Gğn başladım. Wellcare’ın fısfıs’ını kullanıyorum. Zaten her doktor bu d vitaminini alsın diyor gördüğüm kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…