Oy çok geçmiş olsun tez zamanda inş. Allah kolaylık versin inşallah ...Bizden de 27. günden selamlar.
Doğdu doğmadı derken büyütüyoruz çok şükür.
Eşim 3 gün önce işe başladı kızlar.
Onun ise başladığı gün şansıma oğlum ateşlendi.
Yalnız kaldığımız ilk gün ateşli sınavı geçtik şükür.
İki çocukla Evet yorucu ama öldürmüyor da şimdilik tabi.
Kızlar benm iki evlat da alerjik kanlı kaka yapıyorlar Vs.
Oğlum da geçti tabi yıllar önce.
Kızımda da diyet yapıyorum.
Şimdi oğlumun lenf bezleri bir yaşından beri şiş.
Takipteyiz ve hep normal dendi.
Aynısını kızimda da farkettim malesef.
O daha çok küçük ve içim gidiyor elime geldikçe.
Sizde de benzerini yaşayan var mı.
Bu arada Dr umuz Ona da normal dedi.
Ama yine de içim rahat değil :/
Kuzum oglumdakine alistim ama kizim daha cok kucuk yaŞükür..Hareketliyse korkma canım zamanla kaybolacaklar bizim ki 7-8 yaş civarı erimişti.
Cannım bende lazere devam edebilir miyim diye bakmıştım, sakınca yok ama hormon dengeszliğimden leke kalabiliyormuş, bence soydurma işlemi için biraz bekleBacılar analar benim yüzümde çillerim vardı üstüne bir de hamilelikte kahverengi lekeler çıktı bunlara iyi gelen bildiğiniz krem felan var mı üst deriyi soyma felan yapıyorlarmış ama salgın dan dolayı korkarım gitmekten
Bizimki 16 saat uyanık 8 saat uyursa şükrediyoruz
Bizimki hep öyle. Emip uyutunca 15 dk ya uyanıp kusabiliyor ben gazdan olduğunu düşünüyorum bu yüzden uzun uyumuyor sanırım. Gazını da atıyor ama işte yine de oluyorKızlar bebeğim iki gündür emzirip gazını çıkarıp uyuttuktan 1,5 - 2 saat sonra çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor ve kucağıma alır almaz kusuyor. 32 günlük oldu bugün, şimdi mutfaktaydım oğlana bir şeyler yediriyordum telsizden ağlama sesi duyunca koştum hemen yanına kucağıma alır almaz kustu 2 saat geçmişti besleyeli, çok korktum odada yalnız bırakıyorum mecburen oğlum vuruyor diye yanında bırakamıyorum böyle olunca da bir şey olacak yetişemezsem diye çok korktum, emdiği ne varsa çıkardı 5 dk sonra yine kustudoktora götürmeli miyim sizde var mi böyle bir durum
İşte kısa süre olsa anlıycam da 2 saat geçtikten sonra olunca şaşırdım. Oğlum da kusardı ama beslendikten sonra gazı çıkmadıysa ya da fazla emmişse, hava yutmuşsa. Gazını çıkarıyor sakin sakin uyuyor 1,5-2 saat sonra çığlık kıyamet uyanıp ardından kusuyor, anlayamadımBizimki hep öyle. Emip uyutunca 15 dk ya uyanıp kusabiliyor ben gazdan olduğunu düşünüyorum bu yüzden uzun uyumuyor sanırım. Gazını da atıyor ama işte yine de oluyor
Mide gazı oluyor muhtemelen uyumadan önce iyice çıkarın gazını birazda dik tutun yatırmadan bi deneyin böyle degisecek mi bakın reflü vardır belkiKızlar bebeğim iki gündür emzirip gazını çıkarıp uyuttuktan 1,5 - 2 saat sonra çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor ve kucağıma alır almaz kusuyor. 32 günlük oldu bugün, şimdi mutfaktaydım oğlana bir şeyler yediriyordum telsizden ağlama sesi duyunca koştum hemen yanına kucağıma alır almaz kustu 2 saat geçmişti besleyeli, çok korktum odada yalnız bırakıyorum mecburen oğlum vuruyor diye yanında bırakamıyorum böyle olunca da bir şey olacak yetişemezsem diye çok korktum, emdiği ne varsa çıkardı 5 dk sonra yine kustudoktora götürmeli miyim sizde var mi böyle bir durum
Canım geçecek inşallah.. Oğlumda 1 yaş gibiydi Saçlarını okşarken ensesine elim değdiğinde farkettim belki çok önceden olmuştu..Sonra geçti canım.Kuzum oglumdakine alistim ama kizim daha cok kucuk ya
Normal oldugunu bilsem de icim gidiyor.
Sizde de bu kadar kuccukken mi olmustu.
Benimkinde de oluyor ama özellikle bazen yarım saat bile sıvazlasam ağızdan gazını çıkaramıyor. O zaman uykusu daha fazla bölünmesin diye yatırıryorum. Uyuyor kalkarken başlıyor ağlamaya kucağıma aldığımda ya gak yapıyor ya da kusuyor. Bence reflüden kaynaklı ancak sorun su reflü yatağında yatırıyorum. Üstüne bir de altına biraz daha dik olsun diye destek bile koydum.İşte kısa süre olsa anlıycam da 2 saat geçtikten sonra olunca şaşırdım. Oğlum da kusardı ama beslendikten sonra gazı çıkmadıysa ya da fazla emmişse, hava yutmuşsa. Gazını çıkarıyor sakin sakin uyuyor 1,5-2 saat sonra çığlık kıyamet uyanıp ardından kusuyor, anlayamadım
Aynen benimki de reflü yatağında yatıyor, gerçi Kaya Kaya iniyor aşağıBenimkinde de oluyor ama özellikle bazen yarım saat bile sıvazlasam ağızdan gazını çıkaramıyor. O zaman uykusu daha fazla bölünmesin diye yatırıryorum. Uyuyor kalkarken başlıyor ağlamaya kucağıma aldığımda ya gak yapıyor ya da kusuyor. Bence reflüden kaynaklı ancak sorun su reflü yatağında yatırıyorum. Üstüne bir de altına biraz daha dik olsun diye destek bile koydum.
Benimkide kayıyor aşağıya bacakları bağdaş oluyor sadece kafası kalıyor yavrum hiç rahat olmuyor reflü yatağındaAynen benimki de reflü yatağında yatıyor, gerçi Kaya Kaya iniyor aşağıbenimki gaz çıkarıyor çoğu zaman ama çok hava yutuyor demekki çok da hıçkırığı oluyor zaten
Kusma biz de de oluyor ..Mutlaka gazını çıkarın çıkarmadan kesinlikle uyutmayın.Kusma dediğimiz şey mayalanmış yoğurt gibi pelte pelte oluyor Allah korusun çocuğu tıkayabilir.Kızlar bebeğim iki gündür emzirip gazını çıkarıp uyuttuktan 1,5 - 2 saat sonra çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor ve kucağıma alır almaz kusuyor. 32 günlük oldu bugün, şimdi mutfaktaydım oğlana bir şeyler yediriyordum telsizden ağlama sesi duyunca koştum hemen yanına kucağıma alır almaz kustu 2 saat geçmişti besleyeli, çok korktum odada yalnız bırakıyorum mecburen oğlum vuruyor diye yanında bırakamıyorum böyle olunca da bir şey olacak yetişemezsem diye çok korktum, emdiği ne varsa çıkardı 5 dk sonra yine kustudoktora götürmeli miyim sizde var mi böyle bir durum
Bizimki gazini cikardiktan pesisira kusuyorKusma biz de de oluyor ..Mutlaka gazını çıkarın çıkarmadan kesinlikle uyutmayın.Kusma dediğimiz şey mayalanmış yoğurt gibi pelte pelte oluyor Allah korusun çocuğu tıkayabilir.
Arkadaşım nacizane önerimi söyleyeceğim lütfen yanlış anlama.Ne olursa olsun ortamını bebeğine göre ayarla ve bebeğini yalnız bırakma. Allah korusun o korktuğumuz şeyler bir kere başımıza gelir.
Bizimde günden güne değişiyor ama açıkçası hiç 16 saat olmadı uyuduğumuzBizimki 16 saat uyanık 8 saat uyursa şükrediyoruz
O kadar sıkışmış haldeyiz ki, oğlum 2 yaşında onla da ilgilenmem lazım,2 yaş sendromunu sonuna kadar yaşıyor, yaşatıyor. bebekle aynı ortama koyunca hemen saldırıyor çocuğa iki öpüyor üçüncüye vuruyor, çimdikliyor mecburen ayrı tutuyorum. Eşim evdeyse odadan çıkmıyorum Bebekle kalıyorum bu sefer oğlum hırçınlaşıyor , odanın kapısında ağlıyor içim parçalanıyor buna rağmen bebeği yalnız bırakmıyorum. Aslında yardımcı almaktı ilk başta planımız ama korona nedeniyle onu da yapamıyoruz. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, çözüm yolu bulmaya çalışıyorum ama yok yok tıkanıyorum, bu korona elimi kolumu bağlıyorKusma biz de de oluyor ..Mutlaka gazını çıkarın çıkarmadan kesinlikle uyutmayın.Kusma dediğimiz şey mayalanmış yoğurt gibi pelte pelte oluyor Allah korusun çocuğu tıkayabilir.
Arkadaşım nacizane önerimi söyleyeceğim lütfen yanlış anlama.Ne olursa olsun ortamını bebeğine göre ayarla ve bebeğini yalnız bırakma. Allah korusun o korktuğumuz şeyler bir kere başımıza gelir.
Canım Allah yardımcın olsun. Senin iş benimkinden de zor. Daha çok küçük diğeri de ama 2 3 ay sonra bir düzene gireceksin bunu düşün.geçecek bugünler. Ben gün sayıyorum. Sırf bir düzen oturması için. Beslenmesi, emmesi daha bir düzene girmiş olacak o zaman hem miniğe hem de diğerine daha fazla vakit ayırabileceksin. Hele 6 aylık falan daha rahat olacak. O zaman oyunlar oynarlar.benşmkiside 6 yaşında çok seviyor sürekli öpüyor. Emerken, mama yerken falan hep tepesinde. Zar zor emzirirken birden öpüp dikkatini dağıtıyor en başa dönüyoruz. Kan ter içinde kalıyorum. Bu sefer ben gerginleşiyorum.o yüzden ayların hayırlısı ve sağlıkla bir an önce ele avuca gelecek şekilde geçmesini bekliyorum. Koruyup kollamak şu aşamada zor cidden.O kadar sıkışmış haldeyiz ki, oğlum 2 yaşında onla da ilgilenmem lazım,2 yaş sendromunu sonuna kadar yaşıyor, yaşatıyor. bebekle aynı ortama koyunca hemen saldırıyor çocuğa iki öpüyor üçüncüye vuruyor, çimdikliyor mecburen ayrı tutuyorum. Eşim evdeyse odadan çıkmıyorum Bebekle kalıyorum bu sefer oğlum hırçınlaşıyor , odanın kapısında ağlıyor içim parçalanıyor buna rağmen bebeği yalnız bırakmıyorum. Aslında yardımcı almaktı ilk başta planımız ama korona nedeniyle onu da yapamıyoruz. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, çözüm yolu bulmaya çalışıyorum ama yok yok tıkanıyorum, bu korona elimi kolumu bağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?