2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizde de aynı. gazı çıktığı halde kusması oluyor. Fazla emdiği çıkıyor muhtemelen ama onu ayarlayamayacağımız için hep göz önünde ve yan yatırıyorum. Gaz sancısı oldukça emmek istiyorlar sonra da fazla geliyor.

Kızlar D vitamini hangisini kullanıyorsunuz? Küçük kızımda Trio ACD diye bir damla kullanmıştım ama şu an var mı bilmiyorum. Başka alternatif varsa onlara bakayım istedim

Kızlar D vitamini hangisini kullanıyorsunuz? Küçük kızımda Trio ACD diye bir damla kullanmıştım ama şu an var mı bilmiyorum. Başka alternatif varsa onlara bakayım istedim
Newvit kullanıyoruz biz.
Ocean ve wellcare kullanan çok denk geldiğim kadarıyla.
Bu üçü aklımda kalan temiz içerikliler.

Bnde kizlarda multitaps kullanmistim su an yok sanirim. Dr a d vitamini onerisi istedigdde saglik ocağınkini kullanmak istemiyorum demistm pedia d yazmış. Onu veriyorum smdilik

Kızlar bebeğimin uyku düzeni mahvoldu.Bugün sabah 10 da uyandı az önce daldı bana hiç normal geliyor 12 saat uyanık kalması neden olmuş olabilir ki sürekli de ağladı meme istedi tüm gün gaz yok kakasını yaptı karnı doyuyor ama yok hep ağladı

Bizimki de.oyleydi 12 saat olmasa sa 6 saat falan uyutmaya çalıştk mizmiz mızmız 40 i cikti die foto paylaşmıştım nazar ettm heralde cocuga , düzelecek derken bozuldu

Bizimki de.oyleydi 12 saat olmasa sa 6 saat falan uyutmaya çalıştk mizmiz mızmız 40 i cikti die foto paylaşmıştım nazar ettm heralde cocuga , düzelecek derken bozuldu
40 ı çıkınca benim kız da huysuzlaştı tuhaf bir çocuk oldu sürekli ağlıyor

Newvit kullanıyoruz biz.
Ocean ve wellcare kullanan çok denk geldiğim kadarıyla.
Bu üçü aklımda kalan temiz içerikliler.
Bnde kizlarda multitaps kullanmistim su an yok sanirim. Dr a d vitamini onerisi istedigdde saglik ocağınkini kullanmak istemiyorum demistm pedia d yazmış. Onu veriyorum smdilik
Benim de aklımda temiz içerikli olarak Ocean ve wellcare kalmış birden fazla çeşidi olunca aklım karıştı.(yorumlar hep yetişkin kullanımına ilişkin)
Diğerlerine de bi bakayım. Sağolun kızlar

Ben de hep yan yatiriyorum ama bazen gece gozumu bir aciyorum kafasi dumduz yapmis uyuyor :/ nasil engelleycegim

İyi geceler 22.00 da uyumuştuk şimdi kalktık. Besleyeyim diye çocuğu uyandırdım şimdi de uyumuyo gibi ağlamıyor da belki uyur hıçkırık da başladı sanırım çok besledim iki göğüste doluydu ikisini de içsin dedim birini mi verseydim belki uykuya devam ederdi gülümsemeyen çocuk gülümsüyor şimdi baya baya uyandı bu tüh

Oy maşallah baya baya güzel uyumuş minik darisi tüm uyumayan bebişlere Canim sağlik ocağindaki ebe abla şey demişti bana ilk süt son süt olayinda, ilk süt şekerli sütmüş sadece ilk sütü alirsa uykusunu ayar zor uyutursun hareketlenir ama son süte ulaşırsa proteinli o süt onu güzelce içtikten sonra yani memeyi tam boşalttında gözleri kaymaya uyku hali basmaya başlar zaten anlarsin demisti. O yuzdrn ben genelde tek meme şeklinde veriyorum cok nadir olarak doymadiginda diger memeden takviye yapiyorum. nacizane fikrim o şekilde deneyip görebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…