2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın, bizimki de uyuyor 10 dk içinde uyanıyor ağlayarak. Sonra 1 saat uyutmaya çalışıyorum, yine sadece 10 dk uyuyup basıyor çığlığı
Bizimde öyle genelde, bazen memede uyuyor yerine koyunca gözler fal taşı gibi açiliyor sonra yine meme yine yerine yatir yine uyuyunca uyansin dongü kırılmiyor bazen 10 dakikalik kestirmelerde hiç olmuyor o zaman çok uykusu geliyor , uyuyamiyor uykuya dalamiyor o zamanda sinirleniyor hırçınlaşıyor uyuyamadiği ıçin ağlıyor.

Birebir aynılarını yaşıyorum...

Eğimli yatırın bir de. Baş kısmı yukarda kalacak şekilde eğimli ayarlayabilirsiniz. Ben reflü yatağı kullanıyorum bunun için.
Ben de reflu yatagi kullaniyorum canim ama o yan taraflara yasliyorum hatta ama gel gor ki minnos kendini tam ortaya aliyor, bazen caprazlama yatiyor hatta yatakta buyudu de yerini begenmeyip degistiriyor, bazen de iste bakiyorum ki kafasini duz yapmis oyle uyuyor

ayyy çok güldüm, benimde başıma bunun aynısı 3-4 sefer geldi :) tam herşeyi bitiriyorum altını kapatacakken yapacagı tutuyor :)

Bebeklerinz ne zaman göz teması kurmaya başladı
Oğlumun 40 ı cıkmıstı hala boş bakardı, görmüyor gibiydi
Kızım 28 günlük,göz teması takip bayadır var.
Bır kaç gündür de bilinçli gülme basladı.
Ikısı de bnm çocugum ama her bebiş kendine özel.
Elbet gülecek, göz teması yapacak, endişe etmeyin

Benim prenses bir haftadır kaka yapmadı. Anne sütü ağırlıklı nadiren de mama şeklinde besleniyor. Karnı yumuşak, huzursuzluk yok. O içilen sütler nereye gidiyor?

Yorgunum kızlar
Her yerim ağrıyor sanki
Kol bileklerimde ağrı var
Gözlerim kanlı
Aklım karışık
Dün gece eşim mama veriyormuş
Hiç uyanmadım
Alarm çalınca bana seslenmiş
Ya tuvaletteyim demişim
Bi daha seslenince ya görmüyormusun tuvaletteyim demişim
Adamı o halimle kandırmaya çalışmışım
Bu sabah anlatıyor
Ne münasebet canım dedim
Siz yabancı değilsiniz anlatayım dedim
Allahım sana geliyorum bu halde bile ödün vermiyorum

Benim prenses bir haftadır kaka yapmadı. Anne sütü ağırlıklı nadiren de mama şeklinde besleniyor. Karnı yumuşak, huzursuzluk yok. O içilen sütler nereye gidiyor?
Benim gorusum eskiye oranla daha cok cis yaptigi yonunde. Bizim tatlis da 4 gunde bir kaka yapmaya basladi. Bezlerini hic bu derece cisli bulmuyordum. 200 gram cis oluyor abartmiyorum.

Kilosunu dilime doladim o gun ilk defa istahsiz emdi, nazar ettim diye korktum. neyse ki duzeldi ertesi gun. Dun cok mu uyuyor dedim, cok net şekilde 4 saatten fazla uyanik kalmayan cocuk bu sabah 6 buçuk saat uyanikti. Istahina da uykusuna da bir daha laf etmicem, hic soylenmicem. Tu tu Nolursunuz siz de masallah deyin. Her like bi masallahh

Ben de bazi geceler ''bebegi yatagina yatiralim, üzerimde uyumasin'' diye sıçrayarak uyaniyormusum. Bebek zaten yataginda, ben salonda koltukta uyuyorken oluyormus, bir sure sonra anliyormusum, esim anlatiyor. Siz yazinca aklima geldi simdi ☺

Benim gorusum eskiye oranla daha cok cis yaptigi yonunde. Bizim tatlis da 4 gunde bir kaka yapmaya basladi. Bezlerini hic bu derece cisli bulmuyordum. 200 gram cis oluyor abartmiyorum.
Az önce geldi kaka. Bir oynamadığım kaldı öyle sevindim.

Ahh ah bizimki de 2 3 gündür aynı öyle. Gerçi şehir değiştirdik, düzen bozuldu illa ki. Etrafta uyaran çok bebeği ondandır diyorum ama yine de çok canım sıkıldı. 40 ından sonra huyu değişir diyen kem gözlerin nazarına mı geldik ne diyorum Mis gibi uyurdu benim kızım.

Bnde kizlarda multitaps kullanmistim su an yok sanirim. Dr a d vitamini onerisi istedigdde saglik ocağınkini kullanmak istemiyorum demistm pedia d yazmış. Onu veriyorum smdilik

benimde öyleydi bugüne kadar neden uyumuyor diyordum. Bende bir daha vallahi söylenmeyeceğim. Bugün yavrumun o kadar gaz sancısı var ki gözünü açamadı. Ne zaman uyansa kıvranıp bağırıyor. Sonra uykuya dalıyor. Gözünü bir açık göremedim tüm gün çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…