2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağıp dondurucuya atsanız biberon alınca bebise içirirsiniz.. Mastit olmamanız için böyle bir önlem almanız iyi olur.
Şu an buzluğa atacak alet edevatım da yok ne yazık ki mecbur dökeceğim aman geçsin de şu ağrı. Zevkle emzirirdim, eziyet oldu bugün

ne konuşarak ne de gezdirerek uyutamıyorum yeni favorim ayakta sallamak, ağlamaktan yorulursa ayakta sallanınca uyuyor güzel.
Bizimki de omuzda gezerek uyumayı huy edindi, oturursan da olmuyor illa gezeceksin. Yetine yatırınca 10 dk içinde ağlıyor sonra omza alıyorum uyumaya devam bir kaç sefer bu döngü tekrarlanıyor ya tamamen uyanıyor ya Da yastıkları yükseltip uzanıyorum o da kucağımda uyuyor. Her güne bir değişik huy, oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamışım sanki ya da bilinçaltım o zor günleri saklamış hatırlarsa zorlukları yeniden bebek yapmaz diye Oysa 2 yıl olmuş ama hiç hatırlamıyorum hep daha büyük halleri geliyor gözüme

İki akşamdır emerken memeyle savaşıyor çekiyor bırakıyor ayaklarını kaldırıp ittiriyor bırakıyor tekrar alıyor, süt yok mu diye baktım geliyordu, dedim herhalde istediği kadar tazikli değil sağlığım sütü ısıtana kadar omzunda uyumuş babasının, bu gün de aynısı oldu birini emdi ama az savaştı sonra diğer memeyi istedi 7-8. Dk da ağlamaya başladı dedim akşama süt bitti herhalde yumuşamıştı göğsüm babasının omzunda da ağladı sütü ısıttım yine bu sefer 10-15 cc ancak içti ve uyudu. 70 cc lik süt heba oldu 2 gündür, resmen beni emzirme uyumak istiyorum diye ağlıyor ama aç gibi de saldırıyor memeye çözemedim. Bu sütü uyandığı zaman versem olur mu acaba oda ısısında bekletilebiliyor ama buzluktan çıktığı için bekletilip verilir mi ki? İçim acıyor emek emek sağılan sütü atmaya

Kızlar ağlamak istiyorum gece iki kısım uyudu ikisinde de uyutup koyuyorum her koydugumda uyandı kucağımda bile gözünü açıp ara sıra bakıyor orda miyim diye. En son kolumdayken uzanmisim uyuyakalmisiz. Sabah da aynı şekilde mesai başladı sürekli kolumda ya da memede uyudu kısa kısa. Asla bırakamadım. Bir kere tuvalete gittim gelene kadar ağlamaktan mosmor oldu af edersiniz yarısını geceliğime yaptım koştum. Eşim geldi ona resmen attım çocuğu mutfağa koştum ağzıma bisi atmaya.
Derken eşim elinde slladi uyuttu bir güzel ana kucağına koydu 3 saattir uyuyor bebe. Bunun bana mı garezi mi var kendine de yazık o kadar harap oluyor ki. Benim anlamadığım bende neden uyumuyor kucağımdan inmiyor da eşimde uyuyor böyle mahvoldum perişan oldum akşama kadar. Sonsuza kadar pis pislayacakmisim gibi hissediyorum artık saatler geçiyor süt sagmaya bile vakit bulamıyorum. Nerde yanlış yapıyorum. Çocuğuma böyle gergin yaklaşmak istemiyorum

E Erganun bizimki de mesela babada kucakta duruyor bende durmuyor, bende bi tek memede duruyor.
emziği ben verirsem atar baba verirse emer. ya çok zekiler ya adam seçiyorlar ya denk geliyor bilemiyorum.

E Erganun bizimki de mesela babada kucakta duruyor bende durmuyor, bende bi tek memede duruyor.
emziği ben verirsem atar baba verirse emer. ya çok zekiler ya adam seçiyorlar ya denk geliyor bilemiyorum.
aaaa aynı biz valla eşim emziği ver emsin diyo tutmuyo atıyor diyorum kendi deniyo hemen tutuyor eşim aldı ya işte diyo bi güzel emip uyuyo iyice daldıktan sonra çıkıyo ağzından

Bebeğinin poynu pişik olan var mı neler yapıyorsunuz daha doğrusu pişik olup kesik oluşmaması için ne yapılır nemli mi tutmak lazım yoksa kuru mu.. Çok bebekte gördüm çok zor ve acılı bisi çocuklar için. Olur diye korkuyorum

Aslında ben de bıraktığım yerde bulamıyorum ama en azından eğimli yatınca kusunca tıkanma riski azalıyo ya o güven veriyo biraz. Bizimki de aşağı kaydırıyo kendini en son ayak ucuna gelince daktilo gibi başa alıyorum

7. hafta gelisi videosunda bebej iki elini bi ara getirilebilir diyor. Sanirim iki elle bir nesmeyi kavramaktsn bahseiyor. Bebegi bunu yapan var mi?

Yok 69 günlük böyle birşeyi yapamıyor oyuncağı zor tutuyor bilinçsizce.
Bence cok erken. Bizimkisi yeni yeni kendinden haberdar olmaya basladi. Bir seyi eline verdiginde ya da eline gelirse kavriyor. Uzanip kendi kavramiyor yada iki eliyle birden kavramiyor. Belki soylemek istedigini ben yanlis anliyorum.

Meraklisina;

Canim bizimkide kızarmıştı her banyodan sonra kurutup çok ince bir tabaka pişik kremi sürüyorum rahatlatıyor

Günaydın kızlar,
Bu beslenme araları ne çabuk geliyor yahu. Ne zaman uyuyorum ne zaman acıkıyor anlamıyorum bile. Özellikle sabah uykusu çok tatlı geliyor uyanmak istemiyorum. O değil Benimkisi de kucağa alıştı. Daha 4 kilo iken taşınmıyor Allah sonrası için yardımcımız olsungüya alıştırmaya altım bu 2.çocuk.valla uyusun diye neredeyse parande atıcam ne alışmaması. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri.birde kaç ay sonra beslenme arası uzuyor. 4 saate çıksaydı birde rahat edeydik.

Günaydın
Sabah uykum yok eşimle mesaim bir. 70 günlük uyku süresi uzuyor sizinki daha küçük sanırım 4-5 saat uyuyor gece bizimki bir büyüme atağı ya da gaz sorunu olmazsa. Gerçi sorunu olduğu da sık. Bizimki de kucakçı memeci. Durmayınca durmuyor. Yalancıktan ağladığı, kucak için bağırdığı çok belli oluyor

Yaa evet asagi asagi iniyor diyorum bu yataga biz 1 ay sonra sigmicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…