Ucuzlukla alakası yok ki canım ben baya yorumlara bakmıştım mesela sab yaramamış kimine zinco yaramış önemli olan etki etmesi fiyatının önemi yok.Kv diyor ki mesela eşime metsil kullanmış demek ki o zamandan beri varmış ben bilmiyordum.Gunaydin kizlar buyuk poncigiki okula götürdüm egirim hayatimiz basladi hayirlisiyla... Gaz damlamiz bitmid biogaia kulkaniyorduk daha 15-20 gun oldu 20 olmamistir bile belki bitmis acikcasi 80 lira veresik gelmedi metsil aldım ona da iyi diyirlardi probiyotik die pahali tamam ana ins metsil de is gorur var ki icinizfe kullanan. Eczaci zinco da iyi dedi bundan da memnunlar dedi bakalım bu fayds etmez ise bi de onu denerim. Yoksa bunlar zarar verir bio mu alsaydımbuyuk kizss sab siblex kukkanmstm, otekinde nurse ve bio kullanmstk. Metsil ilk defa aldm bi akrdas ii dedi ddm bi deniyeyim ama bilemedim şimdi eve gelince de. Ucuz aldim kotu mu ettm die bi his oturdu icime
54 günlük bebeğim bayağıdır yapıyo iki elini birleştirip tutuyo7. hafta gelisi videosunda bebej iki elini bi ara getirilebilir diyor. Sanirim iki elle bir nesmeyi kavramaktsn bahseiyor. Bebegi bunu yapan var mi?
Bi deniyelim bakalim cnm sagol ins fayda eder öyle aman aman bi gazi yok yani kolik derecesinde değil şükür ama tabi oluyior haliyle. Nurse den bnde nemnun kalmıştım diğer kizimdaUcuzlukla alakası yok ki canım ben baya yorumlara bakmıştım mesela sab yaramamış kimine zinco yaramış önemli olan etki etmesi fiyatının önemi yok.Kv diyor ki mesela eşime metsil kullanmış demek ki o zamandan beri varmış ben bilmiyordum.
bende doğal içerikli diye nurse denemek istedim internetten sipariş ettim tabi o gelene kadar bizim oğlan krize girdi o akşam gittim nöbetçi eczaneden zinco aldım (eczacı önerdi) çok kötüydü çünkü. Tek başıma deneyimleyemedim zincoyu çünkü öbür akşamına nurse geldi bende ikisini bir kullandım fayda etti şimdi tek nurse kullanıyorum öyle aman aman gaz sancısı yok.
2 haftadır kullanıyormuşuz birkaç güne bitecek ilk nurse harveys.
anladım abla teşekkür ederimHayır canım burayı tıklayınca hikayeler çıkıyor sanal kitaplar ister sayfaları cevirerek oku istersen dinle
Kac gunluktu bebisin canim, biz 1. Ay kontrolune gittigimizde doktor artik musade edebilirsiniz 4-5 saat uyumasina demisti, bizde gece 4 saat, gunduz 3 saatte kaldiriyorum, iste altini degistir falan 15 er dk. EkleniyorGünaydın kızlar,
Bu beslenme araları ne çabuk geliyor yahu. Ne zaman uyuyorum ne zaman acıkıyor anlamıyorum bile. Özellikle sabah uykusu çok tatlı geliyor uyanmak istemiyorum.O değil Benimkisi de kucağa alıştı. Daha 4 kilo iken taşınmıyor Allah sonrası için yardımcımız olsun güya alıştırmaya altım bu 2.çocuk.valla uyusun diye neredeyse parande atıcam ne alışmaması. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri.birde kaç ay sonra beslenme arası uzuyor. 4 saate çıksaydı birde rahat edeydik.
Yaa dimi bit kadar boylari var yalanciktan aglamaklar, yalanciktan meme emmelerGünaydın
Sabah uykum yok eşimle mesaim bir. 70 günlük uyku süresi uzuyor sizinki daha küçük sanırım 4-5 saat uyuyor gece bizimki bir büyüme atağı ya da gaz sorunu olmazsa. Gerçi sorunu olduğu da sık. Bizimki de kucakçı memeci. Durmayınca durmuyor. Yalancıktan ağladığı, kucak için bağırdığı çok belli oluyor
Oh ne güzel 70 güne gelmişsiniz. Darısı başımıza. Biz daha 34 günlüğüz. Gece beslenmesi yormuyor da sabaha karşı en derin uyku olduğu için çok zorluyor. Resmen moralim bozuluyor. Birde biz meme mama gidiyoruz. Kalk emzir sonra mama ver sonra gaz çıkar biberon kaynat iaftım kayıyor. Gece beslenmesi en son hangi ayda kesiliyorGünaydın
Sabah uykum yok eşimle mesaim bir. 70 günlük uyku süresi uzuyor sizinki daha küçük sanırım 4-5 saat uyuyor gece bizimki bir büyüme atağı ya da gaz sorunu olmazsa. Gerçi sorunu olduğu da sık. Bizimki de kucakçı memeci. Durmayınca durmuyor. Yalancıktan ağladığı, kucak için bağırdığı çok belli oluyor
Valla bizim kız fix 2.30 saate kurulu. Alıştı bir kere resmen homurdanıyor kalk besle diyeKac gunluktu bebisin canim, biz 1. Ay kontrolune gittigimizde doktor artik musade edebilirsiniz 4-5 saat uyumasina demisti, bizde gece 4 saat, gunduz 3 saatte kaldiriyorum, iste altini degistir falan 15 er dk. Ekleniyor
Yaa dimi bit kadar boylari var yalanciktan aglamaklar, yalanciktan meme emmeler
Gece anne sütü içince ben gazını çıkarmıyorum açıkçası. Bir iki denedim gaz atmıyor ve öyle kusuyor bilemedim napmalı? Mama verince kesinlikle gaz çıkıyor ama ağızdan. Mamadan sonra çıkartmak lazımOh ne güzel 70 güne gelmişsiniz. Darısı başımıza. Biz daha 34 günlüğüz. Gece beslenmesi yormuyor da sabaha karşı en derin uyku olduğu için çok zorluyor. Resmen moralim bozuluyor. Birde biz meme mama gidiyoruz. Kalk emzir sonra mama ver sonra gaz çıkar biberon kaynat iaftım kayıyor. Gece beslenmesi en son hangi ayda kesiliyor
bizimkinde öyle bi düzen var diyemem, ne zaman canı isterse aglayıp uyanıyor, bazen 4-5saat uyuyor geceleri, bazen 1saat sonra aranıyor :)Valla bizim kız fix 2.30 saate kurulu. Alıştı bir kere resmen homurdanıyor kalk besle diyeyoksa sarılık riski yok bende ksldırmıcam. Birde kaka yapıyor temizlerken uyku açılıyor hop sar başa
çook ama çok geçmiş olsun, resmi görünce içim cız etti.Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti artık ben iki çocukla baş edemiyorum ki babası evdeydi. Oğlum yine yaramazlık yaparken babası engel olmak istedi ve ben yardımcı olmadım diye bana vurulan diye bebeğe vurdu, çocuğun kafasını çizdi tırnakları. Ben ağladım oğlum tedirgin oldu babası kızınca, nasıl alışacak kardeşine odaya kapattım kendimi bebekle iyice psikolojim alt üst oldu. Bebekle anneme mi gitsem diyorum kaza bela olmadan büyüseydi çocuk. Haftada 3 gün falan gitsem azıcık dinlenirim tahammülüm artar diyorum, ben olmazsam oğlumun psikolojisi iyice bozulur diye de korkuyorum ama bu halde de pek odadan çıkamıyorum. İlk günler bebek uyuyordu oğlumla ilgileniyordum şimdi kucakta uyuyor bebeği kucağımda gördükçe daha agresif oluyorçok çaresizim
hiç kullanmadım böyle birşeyKızlar, nemlendirici amaçlı ne kullanıyorsunuz? Teramisin ve vazelin sürmenin bi mahsuru var mıdır süt vermeye?? Maalesef 1er kere kullandım birazcıksonradan aklıma geldi...
bu arada meme ucuna sürmekten bahsetmiyorum. Ele ayağa gibi mesela
gece beslenmesi olmasa hayat ne güzel olurdu degilmi :)Oh ne güzel 70 güne gelmişsiniz. Darısı başımıza. Biz daha 34 günlüğüz. Gece beslenmesi yormuyor da sabaha karşı en derin uyku olduğu için çok zorluyor. Resmen moralim bozuluyor. Birde biz meme mama gidiyoruz. Kalk emzir sonra mama ver sonra gaz çıkar biberon kaynat iaftım kayıyor. Gece beslenmesi en son hangi ayda kesiliyor
bende de benzer bir durum var. kucakta uyuyor ama yataga koyunca gözler hemen açılıyor :)Bebeklerin ilk 3 ay beyin gelişimleri çok hızlı ilerlemekte Gece veya gündüz farketmez uyanıp etrafı izliyor ağlamiyorsa fırsatı değerlendirip farklı uyaranlar sunarak bol bol konuşarak ,kitap okuyarak, şarkı söyleyerek o anları değerlendirmek iyidir.
Ben de sizin gibi ayakta ufak ufak sallıyorum o şekilde de uykuya dalıyor .Ama yatağına alınca çoğunlukla tekrar uyanıyor.
her seferinde biberonları kaynatıyor musun kuzu,Oh ne güzel 70 güne gelmişsiniz. Darısı başımıza. Biz daha 34 günlüğüz. Gece beslenmesi yormuyor da sabaha karşı en derin uyku olduğu için çok zorluyor. Resmen moralim bozuluyor. Birde biz meme mama gidiyoruz. Kalk emzir sonra mama ver sonra gaz çıkar biberon kaynat iaftım kayıyor. Gece beslenmesi en son hangi ayda kesiliyor
Valla bizim kız fix 2.30 saate kurulu. Alıştı bir kere resmen homurdanıyor kalk besle diyeyoksa sarılık riski yok bende ksldırmıcam. Birde kaka yapıyor temizlerken uyku açılıyor hop sar başa
oyyy canım Allah kolaylık versin ben okurken üzüldüm valla ama dediğin gibi annene gitsen bu sefer oğlun seni evde göremeyince daha da hırçın olabilir,Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti artık ben iki çocukla baş edemiyorum ki babası evdeydi. Oğlum yine yaramazlık yaparken babası engel olmak istedi ve ben yardımcı olmadım diye bana vurulan diye bebeğe vurdu, çocuğun kafasını çizdi tırnakları. Ben ağladım oğlum tedirgin oldu babası kızınca, nasıl alışacak kardeşine odaya kapattım kendimi bebekle iyice psikolojim alt üst oldu. Bebekle anneme mi gitsem diyorum kaza bela olmadan büyüseydi çocuk. Haftada 3 gün falan gitsem azıcık dinlenirim tahammülüm artar diyorum, ben olmazsam oğlumun psikolojisi iyice bozulur diye de korkuyorum ama bu halde de pek odadan çıkamıyorum. İlk günler bebek uyuyordu oğlumla ilgileniyordum şimdi kucakta uyuyor bebeği kucağımda gördükçe daha agresif oluyorçok çaresizim
Canım Vazelin kullanmamaya çalışın . İçeriğinde petrol türevleri var..Kızlar, nemlendirici amaçlı ne kullanıyorsunuz? Teramisin ve vazelin sürmenin bi mahsuru var mıdır süt vermeye?? Maalesef 1er kere kullandım birazcıksonradan aklıma geldi...
bu arada meme ucuna sürmekten bahsetmiyorum. Ele ayağa gibi mesela
Valla babasını da kıskanıyor, babasının omzunda uyuyordu bebek çekiştiriyor babasını beni al kucağına diye, bas bas bağırıyor. Tablet alıp verdik hiç istemememe rağmen onunla oyalanır diye onu fırlatıp atıyor, bu kadar zor olacağını düşünmemiştim, hamile kaldığımda hiç böyle bir çocuk değildi 2 yaş sendromu ve kıskançlık birleşti. Oyun grubu, kreş vs gönderecektim korona yüzünden kaldı, bakıcı da alamıyorum aynı sebeple. Of ki ne ofher seferinde biberonları kaynatıyor musun kuzu,
ben olsa kaynatmam heralde, sadece sabahları kaynatır diğer zamanlarda çeşmeden akan sıcak suda geçiririm ya da kettle da ısıtır dökerim içine
hastanedeyken kızıma iki kere mama verdiler mesela biberondan sanki kaynattılar
sorma ben de 2.5 saatte sonra 3 saatte kaldırdım sanırım kendisi 2.5 3 saatte uyanıyor genelde 3 saat sonra kaldırırım diye düşünüyorum yarım saat 15 dakika varken uyanıyor neyse ki gece uykusunu 4 saat yapıyor nazar değmesin kızıma püüüü
oyyy canım Allah kolaylık versin ben okurken üzüldüm valla ama dediğin gibi annene gitsen bu sefer oğlun seni evde göremeyince daha da hırçın olabilir,
Az bebişi eşin tutsa akşamları en azından sende oğlunla oynasan, oynarken anlatsan,
eşinde durmaz mı bebek
yaşayan bilir tabi benim ilk çocuğum böyle söylemesi kolay geliyor belki ama aklıma geldi...
Allah sabrını ve kolaylığını versin
Canim ya..Allah yardımcın olsun.Üzüldüm bebişine ,diğeri de küçük iki aradasın.Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti artık ben iki çocukla baş edemiyorum ki babası evdeydi. Oğlum yine yaramazlık yaparken babası engel olmak istedi ve ben yardımcı olmadım diye bana vurulan diye bebeğe vurdu, çocuğun kafasını çizdi tırnakları. Ben ağladım oğlum tedirgin oldu babası kızınca, nasıl alışacak kardeşine odaya kapattım kendimi bebekle iyice psikolojim alt üst oldu. Bebekle anneme mi gitsem diyorum kaza bela olmadan büyüseydi çocuk. Haftada 3 gün falan gitsem azıcık dinlenirim tahammülüm artar diyorum, ben olmazsam oğlumun psikolojisi iyice bozulur diye de korkuyorum ama bu halde de pek odadan çıkamıyorum. İlk günler bebek uyuyordu oğlumla ilgileniyordum şimdi kucakta uyuyor bebeği kucağımda gördükçe daha agresif oluyorçok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?