2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhabalar .uyku tulumu alan varmı .tavsiyeniz varmı acaba ilk kızımda almamistim
Güzel noktaya değinmişsin arkadaşım
Woolnat uyku tulumuydu sanırım hep denk geliyorum.
Benim oğlanda üstünü örtmeyi pek sevmiyor ama kışın ev sıcakta oluyor kararsızım alsam mı almasam mı o kadar paraya değer mi diye.
başka öneriler varsa bende öneri alabilirim

Memeden değil de daha çok bez sayısından ve kilo takibiyle yetip yetmediğini daha doğru bir şekilde anlarız sanırım.
Yaa evet aslında her emzirmeden önce çiş var ama ben yine de evhamlanıyorum...
ya hatta bir göğüsm bazen emmeye başlıyor arada çıkarıyor ya böyle fıskiyeden fışkırıyor gibi durmuyor parmağımla bastırıyorum
Ama az emmeye başladı ya taktım kafaya daha 2. Ay kilosunu görene kadar gider

Allah yardımcın olsun ikisi de evladın, ikisine de için yanıyo eminim.. Biri gözünün önünde fiziken hırpalanıyor, digeri ruhen hırpalanıyor. Anne olarak dengeyi kurmalısın, bunu ortamdan uzaklaşarak yapamazsın ama, büyüğe de yazık, mutlaka laftan anlayacagı bir an vardır.. Ayrıca, küçüğü kucaga alıştırmamaya alıştıysa unutturmaya calış. Şu durumda yapacagın en önemli şey bu bence, biraz aglarbırakınca hemen alma.. Sonra alısır.. İkisi için deönemli bu, küçüğün ihtiyaclarını giderdikten sonra odanın birine bırakırsın, diğer odada büyükle vakit gecirirsin. Bebek kamerası varsa ordan da izlersin. Ben öyle yapıyorum, kızım 2 yaşına gelecek ay girecek, gitmesin diye küçüğün odasını kilitliyorum, onunla da sevdigi oyunları oynuyorum.. Senin ilginden emin olduktan sonra sakinleşir, sonra kardeşinin sorumluluklarına ortak olur belki.. Uzun oldu ama.. Küçüğü kucagı unutturmak çok önemli..

Ah yavrum
Çok geçmiş olsun annesi alışır merak etme
Benimde iki kız arası 2.5 yıl
Birgün ablası daha 1aylık kardeşinin parmağını öyle kötü ısrmıştıki bir ay izi kaldı
Nasıl başa çıktın diye sorarsan inan hiç hatırlamıyorum
Büyüdüler bir şekilde
Hiç ayrılmayı ayırmayı düşünmedim
Şuan biri 19 diğeri 17 yaşında çok iyi anlaşırlar
Tavsiye istermisin bilmiyorum ama tek tavsiyem heralde şu olur sabır biraz daha dikkat o kadar

Şimdi baktım dediğine Cook pahalıben orta karar bişey bakıyorum LCW hm vs.patikli olması yüzde yüz pamuk olması tercihim .kalınlık sanırım 2 2.5 yazıyor felan onu çok anlayamadım.elimi sürmeden böyle şeyleri alamıyorum

@Erganun bizimki de mesela babada kucakta duruyor bende durmuyor, bende bi tek memede duruyor.
emziği ben verirsem atar baba verirse emer. ya çok zekiler ya adam seçiyorlar ya denk geliyor bilemiyorum.
Babada süt kokusu yok bizim kokumuzu biliyorlar ondan. bizde emzirme varken neden ağızları boş dursun :) Hepimiz aynıyız.

Ah kızlar herkesin aynı dertler uyku sorunu, kucakta uyuma, beslenme derdi. Burada paylaşmak da iyi geliyor insana yalnız olmadığını herkesin böyle büyüdüğünü büyüttüğünü bir şeyleri eksik ya da yanlış yapmadığını görüyorsun. Bir taneyle bile böyle zorsa iki çocuğu olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. S Sahinys senin gitmen yerine sana biri geleblse ne iyi olur iki yavrunun da yanında olursun

Maşallah..
Kızlar ilk bebeğimde salladım kucaga aldım sürekli, cok pişmanım. Alışkanlık olmasın cocukta lütfen dikkat edin siz de, ilgisiz bırakın demiyorum ama alışkanlık haline getirip sizleri kullanmasına da izin vermeyin. Hele tok oldugu halde memede uyumak istiyosa aman dikkat.. İlerde en cok bundan cekersiniz..

Merhabalar .uyku tulumu alan varmı .tavsiyeniz varmı acaba ilk kızımda almamistim
Kumaşı ve dolgusunun pamuk olmasına dikkat etmeni tavsiye ederim, bu şekilde olanlar gerçekten pahalı ama diğerlerinin dolgusu elyaf oluyor, cocuk sırılsıklam uyanıyor. inceliği kalınlıgına göre numaraları oluyor ama yine de cok terletiyor..

Çok geçmiş olsun. Canım benim çocukların yaş araları çok az olunca bu durumlar malesef yaşanıyor. Yeğenlerim arasında 2 yaş var ve daha 2 haftalıkken abisi kafasına metal araba fırlatmıştı gözümüzün önünde. Engel olamıyorsun kızamıyorsun. O da kendini ifade edemiyo hırçınlaşıyor. Ama tavsiyem bebeğin varlığına alışsın. Bebekle odaya kapanman da abide "annemi benden uzaklaştırıyor" algısı oluşturabilir. Yavaş yavaş alışacak. Küçükler böyle biraz hırpalanarak büyüyor malesef

Evet woolnatı öneriyorlar ama o da biraz fazla pahalı gibi. %100 pamuklu bulsak yeter

Günaydın uyku tulumu epeydir benim de aklımda bizim kız şu an bile üzerinde bişi durdurmuyor fakat kafamı kurcalayan bir husus var kaç aylık beden alınacak? Ben 3 aylık mesela e bebek de bulamadım bir ara. Bu aylarda çocuk da hızlı büyüyor çok kaliteli birşeyi internetten alıcam mecburen aralık da mesela küçücük kalır mı? Geniş mi almalı? 6 aylık uyku tulumu var mı? Bir de sırf çocuk üşütür diye yatacağı odaya klima taktırdım kışın soğuklarda onu açmayı da düşünüyorum sizce uyku tulumu almalı mıyım alırsam kaç aylık alayım? Şu an 71 günlük

Masallah diyelim Bizim kiz bir elini memenin alyina koyuyo birini de ustune. Iki eliyle bi seyi tuttugu tek an o. Onu da mecbur pozisyondan dolayi yapiyo yavrum
yapar annesi yavaş yavaş merak etme geçenlerde eline çıngırak verdim tuttu salladı biraz ama bilinçsizce tabi sonra geri attı

Günaydın kızlar pişik kremi ne kullanıyosunuz acaba oğlumun sırtı ve göğsü hep kızarık isilik galiba çok fazla var ne kullanabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…