Mühendisinoğlu temiz içerikli kremleri paylaşmışAsla kullanmam bundan sonra. Nasıl böyle boş bulunup kullandım. 2 hafta önce ayak topuğuma bir miktar surmustum, aklıma gelmedi o an...
Güzel noktaya değinmişsin arkadaşımMerhabalar .uyku tulumu alan varmı .tavsiyeniz varmı acaba ilk kızımda almamistim
Yaa evet aslında her emzirmeden önce çiş var ama ben yine de evhamlanıyorum...Memeden değil de daha çok bez sayısından ve kilo takibiyle yetip yetmediğini daha doğru bir şekilde anlarız sanırım.
Allah yardımcın olsunBen bebeği bez değişimi için yatırdığım anda kafasını tutuyor, kolunu bacağını çekiyor sıkıyor, bunu öyle bir yapıyor ki iki üç öpüyor oh ne güzel diyorum bir anda ısırmaya çalışıyor, emzirirken geliyor kafasını öpüyor sonra birden bastırıyor. Tatlı tatlı yaklaşırken bir anda yapıyor. Her çocuk Farklı işte bizimki de böyle oldu
Ah yavrumKızlar ağlamaktan gözlerim şişti artık ben iki çocukla baş edemiyorum ki babası evdeydi. Oğlum yine yaramazlık yaparken babası engel olmak istedi ve ben yardımcı olmadım diye bana vurulan diye bebeğe vurdu, çocuğun kafasını çizdi tırnakları. Ben ağladım oğlum tedirgin oldu babası kızınca, nasıl alışacak kardeşine odaya kapattım kendimi bebekle iyice psikolojim alt üst oldu. Bebekle anneme mi gitsem diyorum kaza bela olmadan büyüseydi çocuk. Haftada 3 gün falan gitsem azıcık dinlenirim tahammülüm artar diyorum, ben olmazsam oğlumun psikolojisi iyice bozulur diye de korkuyorum ama bu halde de pek odadan çıkamıyorum. İlk günler bebek uyuyordu oğlumla ilgileniyordum şimdi kucakta uyuyor bebeği kucağımda gördükçe daha agresif oluyorçok çaresizim
Şimdi baktım dediğine Cook pahalıGüzel noktaya değinmişsin arkadaşım
Woolnat uyku tulumuydu sanırım hep denk geliyorum.
Benim oğlanda üstünü örtmeyi pek sevmiyor ama kışın ev sıcakta oluyor kararsızım alsam mı almasam mı o kadar paraya değer mi diye.
başka öneriler varsa bende öneri alabilirim
Bende de yok merak etme :)Bebeğinizin Uyku düzeni var mı bizde hic yoktan acaba sorun bende mı
Babada süt kokusu yok bizim kokumuzu biliyorlar ondan. bizde emzirme varken neden ağızları boş dursun :) Hepimiz aynıyız.@Erganun bizimki de mesela babada kucakta duruyor bende durmuyor, bende bi tek memede duruyor.
emziği ben verirsem atar baba verirse emer. ya çok zekiler ya adam seçiyorlar ya denk geliyor bilemiyorum.
Maşallah..Kızlar bebeğin uykusuyla ilgili hep bebekte sorun arıyoruz ama ben sorunu kendimde buldum. Hep gazı mı var aç mı altı mi yaş kucak mi istiyor diyoruz ama bizim gerginligimizden de çok aşırı etkileniyor. Uyumadıkca geriliyordum. Onu da geriyor korkutuyormusum meğer. Akşam yazdığım gibi eşim gelir gelmez uyuttu ve 3 saat kesintisiz güzelce uyudu. Yorulmuş çocuğum. Panik atak geçirmiştim. Kaygı bozukluğu olanlar bilir uyanacak mi tuvalete gidemeyecek miyim yemek yapamayacak miyim gece ağlayacak ve eşim diğer odaya mi gidecek diye düşünüp düşünüp boğuluyordum. Söyle bir silkelendim düşüncemi düzeltmeye çalışıyorum bugün daha iyi uykusu çok şükür. Belki ışık olur size deBir de istikrar önemli bence mesela beşikte salliyorsam beş dakika içinde uyumuyorsa hemen kucağıma veya ayağıma almadim dün gece. Alamadığın surece sallamaya devam ettim ağlayınca emzik verdim 40 dakika salladım ama güzel uyudu maşallah. Her gün yeni bisi deniyorum günler sonra sakin bir gün geçiriyorum Allaha bin şükür aman nazar değmesin
Kumaşı ve dolgusunun pamuk olmasına dikkat etmeni tavsiye ederim, bu şekilde olanlar gerçekten pahalı ama diğerlerinin dolgusu elyaf oluyor, cocuk sırılsıklam uyanıyor. inceliği kalınlıgına göre numaraları oluyor ama yine de cok terletiyor..Merhabalar .uyku tulumu alan varmı .tavsiyeniz varmı acaba ilk kızımda almamistim
Çok geçmiş olsun. Canım benim çocukların yaş araları çok az olunca bu durumlar malesef yaşanıyor. Yeğenlerim arasında 2 yaş var ve daha 2 haftalıkken abisi kafasına metal araba fırlatmıştı gözümüzün önünde. Engel olamıyorsun kızamıyorsun. O da kendini ifade edemiyo hırçınlaşıyor. Ama tavsiyem bebeğin varlığına alışsın. Bebekle odaya kapanman da abide "annemi benden uzaklaştırıyor" algısı oluşturabilir. Yavaş yavaş alışacak. Küçükler böyle biraz hırpalanarak büyüyor malesefKızlar ağlamaktan gözlerim şişti artık ben iki çocukla baş edemiyorum ki babası evdeydi. Oğlum yine yaramazlık yaparken babası engel olmak istedi ve ben yardımcı olmadım diye bana vurulan diye bebeğe vurdu, çocuğun kafasını çizdi tırnakları. Ben ağladım oğlum tedirgin oldu babası kızınca, nasıl alışacak kardeşine odaya kapattım kendimi bebekle iyice psikolojim alt üst oldu. Bebekle anneme mi gitsem diyorum kaza bela olmadan büyüseydi çocuk. Haftada 3 gün falan gitsem azıcık dinlenirim tahammülüm artar diyorum, ben olmazsam oğlumun psikolojisi iyice bozulur diye de korkuyorum ama bu halde de pek odadan çıkamıyorum. İlk günler bebek uyuyordu oğlumla ilgileniyordum şimdi kucakta uyuyor bebeği kucağımda gördükçe daha agresif oluyorçok çaresizim
Evet woolnatı öneriyorlar ama o da biraz fazla pahalı gibi. %100 pamuklu bulsak yeterGüzel noktaya değinmişsin arkadaşım☺
Woolnat uyku tulumuydu sanırım hep denk geliyorum.
Benim oğlanda üstünü örtmeyi pek sevmiyor ama kışın ev sıcakta oluyor kararsızım alsam mı almasam mı o kadar paraya değer mi diye.
başka öneriler varsa bende öneri alabilirim
Carters 'ın da kumaşları güzel %100 pamuk. Tulumunu kullanmadım ama memnun kalınır sanıyorumMerhabalar .uyku tulumu alan varmı .tavsiyeniz varmı acaba ilk kızımda almamistim
Masallah diyelim54 günlük bebeğim bayağıdır yapıyo iki elini birleştirip tutuyo
yapar annesi yavaş yavaş merak etmeMasallah diyelimBizim kiz bir elini memenin alyina koyuyo birini de ustune. Iki eliyle bi seyi tuttugu tek an o. Onu da mecbur pozisyondan dolayi yapiyo yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?