2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım isilik için bepanthol kullanabilirsin..daha losyon gibi olduğu için emilimi daha iyi olur ..Sudokrem yağlı krem gibi olunca beyaz bir tabaka kalıyor ciltte
bepanthol pişik için kullandım abla pek de iyi gelmedi sanki bi ona da deniyim hametan kullanayım dedim pişiğe isilik için de olur mu bilemedim en iyisi onu doktora sormak galiba

S seymayaz canim ne kdarda bir yikiyorsun. Bizim de oyleydi ozellikle ilk ay cok kotuydu. Doktor hic bisey sürme sadece suyla her gun yika cok giydirme serin ortamda dursun demisti. Suan gerci havalar sogumaya basladi ama terden oluyor sanirim. Benm hala oluyor her gun yikiyorm hatta bazen 2 kere yikiyorum. Emzirirken falan ozellikle cok terliyor cunku

bepanthol pişik için kullandım abla pek de iyi gelmedi sanki bi ona da deniyim hametan kullanayım dedim pişiğe isilik için de olur mu bilemedim en iyisi onu doktora sormak galiba
Canım hametan iyileştirici etkisi olan bir krem.Icerik olarakta temiz bir krem..Tabi yine doktorunuza sorman iyi olur belki farklı bir şey önerir.

QUOTE="BusraCeren, post: 65274644, member: 969456"]
Biz Biogaia ve sab simplex kullanıyoruz canım 10 günlükten beri. 6 saatte bir.
[/QUOTE]
Bizde biogaia kullanıyoruz ama hiç faydasını görmedik doktorum yanına metsil verdi o da aynı olunca eczacı zinco gaz damlasını önerdi ama 3 10 yaş yazınca kafam karıştı internette kullananlar iyi yorum yapmış

hergün yıkamıyorum canım haftada 2 3 defa yıkıyorum öyle çok kalın da giydirmiyorum aslında evim serin biraz ince bi zıbın askılı üzerine de uzun kollu üst giydiriyorum

Canım hametan iyileştirici etkisi olan bir krem.Icerik olarakta temiz bir krem..Tabi yine doktorunuza sorman iyi olur belki farklı bir şey önerir.
çok teşekkür ederim ablacım içim rahatladı o krem konusunda isiliğe kullanmasam da pişik için kullanabilirim o zaman

QUOTE="BusraCeren, post: 65274644, member: 969456"]
Biz Biogaia ve sab simplex kullanıyoruz canım 10 günlükten beri. 6 saatte bir.
Bizde biogaia kullanıyoruz ama hiç faydasını görmedik doktorum yanına metsil verdi o da aynı olunca eczacı zinco gaz damlasını önerdi ama 3 10 yaş yazınca kafam karıştı internette kullananlar iyi yorum yapmış
[/QUOTE]
zinco kullandım bende hiç faydasını görmedim ilk çocuğumda işe yaramıştı ama bunda hiçbiri fayda etmedi zaten genelde doktorlar ilk onu öneriyolar şuan biogaia kullanıyorum ama onun da pek faydası yok gaz çıkarıyo kendi ama sancısı gazı bitmiyo kıvranıyo hep yavrum

Selamlar bebeği gazlı bir bebek olup kakada mukus gören oldu mu?kakada mukus ve ishal olayı oldu bizde .aşırı gaz ve bazı belirtiler de eklenince süt ürünlerini kestim.henuz anlayamadım ise yarayıp yaramadigini ama gece aşırı kivranmasi epey azaldı

hergün yıkamıyorum canım haftada 2 3 defa yıkıyorum öyle çok kalın da giydirmiyorum aslında evim serin biraz ince bi zıbın askılı üzerine de uzun kollu üst giydiriyorum
Canim şehrini bilmiyorum ama bn sadece kisa kollu zıbın giydiriyorum ya da askili. Yeni yeni tek alt giydrmeye basladm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…