2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Uyku tulumundan kasitiniz ne anlamadim ama kalin bi uyku tulumu icin burada hava cok sicak. Normal tulum zibin giydiriyorum cocuga uyurken. Tek parca oldugundan muthis pratik. Ustu acilmiyor. Rahat, istedigi kadar gerinsin dursun. Karindan asagisina ince bir muslin ortuyorum. Ama havalar serinlesince sleeping bag kullanicam. Kullananlar cok memnun.

Eklentiler

• Screenshot_20200923-085036_Chrome.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 65
Buzluktan cikan sutu denedim dun. sagilmis hazir sut yoktu disariya cikiyorduk, dedim bir tane cikarayim hem denemis de oluruz. Offf. O nasil bir koku. Tadini bilemicem ama cok kotu kokuyo sut. Aksi gibi cocuk sutu bitirirken kokuyu aldim. 1 ayda bozulacagina ihtimal vermedigim icin gonul rahatligiyla iciriyordum.. kokuyu alinca basimdan asagi kaynar su dokuldu, bozuk sandim sutu. Meger oyle oluyomus kokulari buzluga koyunca. Tadlari da degidiyormus. reddeden cocuklar olabiliyormus ileride. Artik buzluga koymamaya karar verdim. Iste sagdigimi eve getiririm buzdolabina koyariz, ertesi gun icer yavrum. Daha sonra red riskine atmaya gerek yok. Aglaya aglaya tum sagdigi sutleri dokenler olmus.

Günaydın arkadaşlar,

Uykusuz geceden selamlarBugün bizim babanemiz evine dönüyor. Saltanatım sona ereceksonrasında 20 gün eşim izin alacak 2 ayını çıkarana kadar yemek işini yapsa bana yeter. Allah hepimize kolaylık versin. Bu arada 40 çıkarma işini nasıl yaptınız. Bir aile büyüğü gerekliymiş annem çalışıyor salgın dolayısıylada korkuyorum yaparız dedi ama ne bileyim. Eşimle ben yapamazmıyız sadece. Kafamda deli sorular.

Fırsat buldukça yan yana getiriyoruz tabi diken üstündeyiz Tabi günü kurtarmaya çalIşırken çocuğun psikolojisini de düşünmek gerekiyor. Aslında korkum kalıcı bir zarar verirse diye, ufak tefek çizikler vurmalar olacak onu engelleyemeyiz de daha büyük şeyler yaşanmasın

Evet koku oluyormuş, ben denedim aslında koku pek almadım ama kızım içti buzluktaki sütü o yüzden sağladıklarımı koydum, tabi ilerde sorun çıkar mi bilmem. Yoğurt yapıyorlar anne sütünden içmezse yoğurt yapıp yedirmeyi denersin ek gıda döneminde.

Ben hiç dondurmadım. Sadece buzdolabına koyuyorum. Ilıştırıp veriyoruz. Babası da anneannesi verebiliyor.

Belki ilitmamla ilgilidir. Ilik cesme suyunun altina tuttum. Normalde siz nasil ilitiyordunuz? 3 aydan fazla beklemez ki Artik sagmicam, ise baslayinca iste sagdiklarimi dolaba koyar ertesi gun iciririz diye dusundum.

Biz esimle yaptık öyle taş tuş felanda atmadık babasına benzesin diye ona kırk kaşık su saydırdım sayarkende güzel temennilerde bulundu sonra yıkadık yıkarken de şu meşhur su aşağı oğlum yukarı gibi sözleri söyledik birazda güldük oldu mu oldu

Ana kaşıkla sayana mı benziyormuş :) biz saymadık ama kayınvalidem yıkadı babası suyu döktü inşallah babasına benzer huyu

Tog değeridir büyük ihtimal. Ne kadar yüksek olursa o kadar sıcak tutar diye biliyorum. Bilgim bu kadar
Lcw baktım şimdi de uygun gözüküyor da dikkatli olmak lazım iç dolgusu elyaf Diyor bir çoğu. Ebebekte denk geldim az önce paylaşmış uyku tulumları çıktı diye:) Görerek almak lazım dediğin gibi katılıyorum
Günaydın kızlar pişik kremi ne kullanıyosunuz acaba oğlumun sırtı ve göğsü hep kızarık isilik galiba çok fazla var ne kullanabilirim?
Mor desitin kullanıyoruz fakat içeriği değişmiş.
Ne zaman kızarıklık görsem sürdüm şükür sorunumuz olmadı hemen geçirdi.

Yine bedenler markaya göre değişebiliyor kiminin bedeni tam olurken kiminin küçük olabiliyor ama fiyatlı oldukları için benim gördüğüm, okuduğum hep büyük beden alıp 2 kış giydirdikleri. Ama bu 1-2-3 yaş içinde geçerli olabilir. 4-5 ay bebekle 1,5 yaş nasıl olur bilmem. sanırım görmeden almak biraz riskli bu yüzden. Alırsam da bedeni nasıl ayarlarım hiç bilmiyorum Kullanan biri aydınlatsa Keşke

isiliklere de kullandın mı canım yoksa popodaki pişik için mi kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…