Fırsat buldukça yan yana getiriyoruz tabi diken üstündeyiz Tabi günü kurtarmaya çalIşırken çocuğun psikolojisini de düşünmek gerekiyor. Aslında korkum kalıcı bir zarar verirse diye, ufak tefek çizikler vurmalar olacak onu engelleyemeyiz de daha büyük şeyler yaşanmasınÇok geçmiş olsun. Canım benim çocukların yaş araları çok az olunca bu durumlar malesef yaşanıyor. Yeğenlerim arasında 2 yaş var ve daha 2 haftalıkken abisi kafasına metal araba fırlatmıştı gözümüzün önünde. Engel olamıyorsun kızamıyorsun. O da kendini ifade edemiyo hırçınlaşıyor. Ama tavsiyem bebeğin varlığına alışsın. Bebekle odaya kapanman da abide "annemi benden uzaklaştırıyor" algısı oluşturabilir. Yavaş yavaş alışacak. Küçükler böyle biraz hırpalanarak büyüyor malesef
Evet koku oluyormuş, ben denedim aslında koku pek almadım ama kızım içti buzluktaki sütü o yüzden sağladıklarımı koydum, tabi ilerde sorun çıkar mi bilmem. Yoğurt yapıyorlar anne sütünden içmezse yoğurt yapıp yedirmeyi denersin ek gıda döneminde.Buzluktan cikan sutu denedim dun. sagilmis hazir sut yoktu disariya cikiyorduk, dedim bir tane cikarayim hem denemis de oluruz. Offf. O nasil bir koku. Tadini bilemicem ama cok kotu kokuyo sut. Aksi gibi cocuk sutu bitirirken kokuyu aldim. 1 ayda bozulacagina ihtimal vermedigim icin gonul rahatligiyla iciriyordum.. kokuyu alinca basimdan asagi kaynar su dokuldu, bozuk sandim sutu. Meger oyle oluyomus kokulari buzluga koyunca. Tadlari da degidiyormus. reddeden cocuklar olabiliyormus ileride. Artik buzluga koymamaya karar verdim. Iste sagdigimi eve getiririm buzdolabina koyariz, ertesi gun icer yavrum. Daha sonra red riskine atmaya gerek yok. Aglaya aglaya tum sagdigi sutleri dokenler olmus.
Ben hiç dondurmadım. Sadece buzdolabına koyuyorum. Ilıştırıp veriyoruz. Babası da anneannesi verebiliyor.Buzluktan cikan sutu denedim dun. sagilmis hazir sut yoktu disariya cikiyorduk, dedim bir tane cikarayim hem denemis de oluruz. Offf. O nasil bir koku. Tadini bilemicem ama cok kotu kokuyo sut. Aksi gibi cocuk sutu bitirirken kokuyu aldim. 1 ayda bozulacagina ihtimal vermedigim icin gonul rahatligiyla iciriyordum.. kokuyu alinca basimdan asagi kaynar su dokuldu, bozuk sandim sutu. Meger oyle oluyomus kokulari buzluga koyunca. Tadlari da degidiyormus. reddeden cocuklar olabiliyormus ileride. Artik buzluga koymamaya karar verdim. Iste sagdigimi eve getiririm buzdolabina koyariz, ertesi gun icer yavrum. Daha sonra red riskine atmaya gerek yok. Aglaya aglaya tum sagdigi sutleri dokenler olmus.
Belki ilitmamla ilgilidir. Ilik cesme suyunun altina tuttum. Normalde siz nasil ilitiyordunuz? 3 aydan fazla beklemez kiEvet koku oluyormuş, ben denedim aslında koku pek almadım ama kızım içti buzluktaki sütü o yüzden sağladıklarımı koydum, tabi ilerde sorun çıkar mi bilmem. Yoğurt yapıyorlar anne sütünden içmezse yoğurt yapıp yedirmeyi denersin ek gıda döneminde.
Belki ilitmamla ilgilidir. Ilik cesme suyunun altina tuttum. Normalde siz nasil ilitiyordunuz? 3 aydan fazla beklemez kiArtik sagmicam, ise baslayinca iste sagdiklarimi dolaba koyar ertesi gun iciririz diye dusundum.
Youtube da bi uzman doktoru dinledim buzluktan3,4 ay, derin dondurucuda 6 ay saklanır diyor. Eğer kapağı ayrı derin donduruculuysa 6 aya kadar hatta bir okuduğum yazıda 6-12 ay kadar saklanır diyordu.
Ben süt saklama poşetine koydum musluğun sıcak tarafını açıp biraz akan su altında erittim, su iyice ısınınca sıcak suyu kaseye koyup kasenin içinde ılıttım. Benmari usulü,
Biz esimle yaptık öyle taş tuş felanda atmadık babasına benzesin diye ona kırk kaşık su saydırdım sayarkende güzel temennilerde bulundu sonra yıkadık yıkarken de şu meşhur su aşağı oğlum yukarı gibi sözleri söyledik birazda güldük oldu mu olduGünaydın arkadaşlar,
Uykusuz geceden selamlarBugün bizim babanemiz evine dönüyor. Saltanatım sona erecek sonrasında 20 gün eşim izin alacak 2 ayını çıkarana kadar yemek işini yapsa bana yeter. Allah hepimize kolaylık versin. Bu arada 40 çıkarma işini nasıl yaptınız. Bir aile büyüğü gerekliymiş annem çalışıyor salgın dolayısıylada korkuyorum yaparız dedi ama ne bileyim. Eşimle ben yapamazmıyız sadece. Kafamda deli sorular.
sudokrem kullanıyorum canım.Günaydın kızlar pişik kremi ne kullanıyosunuz acaba oğlumun sırtı ve göğsü hep kızarık isilik galiba çok fazla var ne kullanabilirim?
Ana kaşıkla sayana mı benziyormuş :) biz saymadık ama kayınvalidem yıkadı babası suyu döktü inşallah babasına benzer huyuBiz esimle yaptık öyle taş tuş felanda atmadık babasına benzesin diye ona kırk kaşık su saydırdım sayarkende güzel temennilerde bulundu sonra yıkadık yıkarken de şu meşhur su aşağı oğlum yukarı gibi sözleri söyledik birazda güldük oldu mu oldu
Tog değeridir büyük ihtimal. Ne kadar yüksek olursa o kadar sıcak tutar diye biliyorum. Bilgim bu kadarŞimdi baktım dediğine Cook pahalıben orta karar bişey bakıyorum LCW hm vs.patikli olması yüzde yüz pamuk olması tercihim .kalınlık sanırım 2 2.5 yazıyor felan onu çok anlayamadım.elimi sürmeden böyle şeyleri alamıyorum
Mor desitin kullanıyoruz fakat içeriği değişmiş.Günaydın kızlar pişik kremi ne kullanıyosunuz acaba oğlumun sırtı ve göğsü hep kızarık isilik galiba çok fazla var ne kullanabilirim?
Bilmem ki annem sayana benzer der öyle yaptıkAna kaşıkla sayana mı benziyormuş :) biz saymadık ama kayınvalidem yıkadı babası suyu döktü inşallah babasına benzer huyu
Yine bedenler markaya göre değişebiliyor kiminin bedeni tam olurken kiminin küçük olabiliyor ama fiyatlı oldukları için benim gördüğüm, okuduğum hep büyük beden alıp 2 kış giydirdikleri. Ama bu 1-2-3 yaş içinde geçerli olabilir. 4-5 ay bebekle 1,5 yaş nasıl olur bilmem. sanırım görmeden almak biraz riskli bu yüzden. Alırsam da bedeni nasıl ayarlarım hiç bilmiyorumGünaydınuyku tulumu epeydir benim de aklımda bizim kız şu an bile üzerinde bişi durdurmuyor fakat kafamı kurcalayan bir husus var kaç aylık beden alınacak? Ben 3 aylık mesela e bebek de bulamadım bir ara. Bu aylarda çocuk da hızlı büyüyor çok kaliteli birşeyi internetten alıcam mecburen aralık da mesela küçücük kalır mı? Geniş mi almalı? 6 aylık uyku tulumu var mı? Bir de sırf çocuk üşütür diye yatacağı odaya klima taktırdım kışın soğuklarda onu açmayı da düşünüyorum sizce uyku tulumu almalı mıyım alırsam kaç aylık alayım? Şu an 71 günlük
memnun musun canım peki isiliklere de kullanılır mı?sudokrem kullanıyorum canım.
isiliklere de kullandın mı canım yoksa popodaki pişik için mi kullandınTog değeridir büyük ihtimal. Ne kadar yüksek olursa o kadar sıcak tutar diye biliyorum. Bilgim bu kadar
Lcw baktım şimdi de uygun gözüküyor da dikkatli olmak lazım iç dolgusu elyaf Diyor bir çoğu. Ebebekte denk geldim az önce paylaşmış uyku tulumları çıktı diye:) Görerek almak lazım dediğin gibi katılıyorum
Mor desitin kullanıyoruz fakat içeriği değişmiş.
Ne zaman kızarıklık görsem sürdüm şükür sorunumuz olmadı hemen geçirdi.
İsilik olmadık hiç canım popoda olan kızarıklar için kullandık.isiliklere de kullandın mı canım yoksa popodaki pişik için mi kullandın
Anladım canım teşekkür ederimİsilik olmadık hiç canım popoda olan kızarıklar için kullandık.
Bu gaz damlasını kullanan var mı üzerinde 3 10 yaş grubu yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?