Arkadaş kucağa alıştırma diyorlar iyi hoşta bu gazı kucağa almadan nasıl çıkarıcazyok beslendikten sonra kusmasın diye 10 15 dk dik tutun falan. Ahanda kucakçı oldu çıktı benimki. Güya 2.çocuk yırtınsada kucağa almıcam diyordum.Şuan kucağımda babayı almazsın der misali gülüyor
Selamlar bebeği gazlı bir bebek olup kakada mukus gören oldu mu?kakada mukus ve ishal olayı oldu bizde .aşırı gaz ve bazı belirtiler de eklenince süt ürünlerini kestim.henuz anlayamadım ise yarayıp yaramadigini ama gece aşırı kivranmasi epey azaldı
Bizde biogaia kullanıyoruz ama hiç faydasını görmedik doktorum yanına metsil verdi o da aynı olunca eczacı zinco gaz damlasını önerdi ama 3 10 yaş yazınca kafam karıştı internette kullananlar iyi yorum yapmış
zinco kullandım bende hiç faydasını görmedim ilk çocuğumda işe yaramıştı ama bunda hiçbiri fayda etmedi zaten genelde doktorlar ilk onu öneriyolar şuan biogaia kullanıyorum ama onun da pek faydası yok gaz çıkarıyo kendi ama sancısı gazı bitmiyo kıvranıyo hep yavrum
[/QUOTE]
Süt ürünleri de gaz yapıyormuş ben kestim kahve de içmiyorum sanki biraz fayda etti gibi bakalım bir kaç gün daha böyle beslenmeyi düşünüyorum etkisini tam anlamak için
Selamlar bebeği gazlı bir bebek olup kakada mukus gören oldu mu?kakada mukus ve ishal olayı oldu bizde .aşırı gaz ve bazı belirtiler de eklenince süt ürünlerini kestim.henuz anlayamadım ise yarayıp yaramadigini ama gece aşırı kivranmasi epey azaldı
Biz variz canim.
Abisi de alerjik oldugu icin tecrubeliydim.
Hemen dr umuza danistik, sut urunlerini kestim, 8 gun oldu, kan da vardi bizde, o kesildi, mukus ve yesillik de azalmaya basliyor, maflor damla da kullaniyoruz.
Bir de calsiyum takviyesi mutlaka kullan cnm.
Biz variz canim.
Abisi de alerjik oldugu icin tecrubeliydim.
Hemen dr umuza danistik, sut urunlerini kestim, 8 gun oldu, kan da vardi bizde, o kesildi, mukus ve yesillik de azalmaya basliyor, maflor damla da kullaniyoruz.
Bir de calsiyum takviyesi mutlaka kullan cnm.
Başlarda sarı renkte cıvık olmayan kaka yapiyirdu yaklaşık bir ay böyleydi.yani normal görünüyordu.sonra rengi hafif yeşile döndü.hem.mukus hem koku vardı hemde bildiğin siviydi kakası beş emiyordu baya sulu olduğu için.yani anlaşılmaya ak gibi değil.
zinco kullandım bende hiç faydasını görmedim ilk çocuğumda işe yaramıştı ama bunda hiçbiri fayda etmedi zaten genelde doktorlar ilk onu öneriyolar şuan biogaia kullanıyorum ama onun da pek faydası yok gaz çıkarıyo kendi ama sancısı gazı bitmiyo kıvranıyo hep yavrum
Süt ürünleri de gaz yapıyormuş ben kestim kahve de içmiyorum sanki biraz fayda etti gibi bakalım bir kaç gün daha böyle beslenmeyi düşünüyorum etkisini tam anlamak için
[/QUOTE]
Kahveyi bilmiyordum ama hergun içiyorum bazen abartiyorum ve gercekten çok rahatsız ediyor bebeği .benim denedigim yoğurt peynir .onlar mahvediyor.kestigimden beri epey rahatladı.ben peynir yoğurt süt delisiyim.hep abartarak yerdim.
[/QUOTE]
ben gaz yapacak birşey de tüketmemeye çalışıyorum ama yine de gazlı sürekli emdiği için galiba
Kızlar, derin dondurucudaki sütünüzü nasıl içireceksiniz? Önce buz dolabına +4e koyup sıvılaşınca mı benmari olarak ısıtıcaz? Bgn bi sütümü denemek istiyorum, kokuyor mu bebek kabul edecek mi bi görelim
Kızlar, derin dondurucudaki sütünüzü nasıl içireceksiniz? Önce buz dolabına +4e koyup sıvılaşınca mı benmari olarak ısıtıcaz? Bgn bi sütümü denemek istiyorum, kokuyor mu bebek kabul edecek mi bi görelim
Belki ilitmamla ilgilidir. Ilik cesme suyunun altina tuttum. Normalde siz nasil ilitiyordunuz? 3 aydan fazla beklemez ki Artik sagmicam, ise baslayinca iste sagdiklarimi dolaba koyar ertesi gun iciririz diye dusundum.