Canım sonradan pozitife dönen tanıdıklar olduEsimin test sonucu negatif çıkmış,ateşi hala yüksek 38 den dusmuyorCRP değeri yuksek çıkmış sanırım enfeksiyon var.Simdi tekrar acile gidiyor,antibiyotik olmadan geçmeyecek sanırım.
Benim kız da mız mız bugün,ateşi 36.8 ile 37.4 arasinda gidip geliyor.Dogru dürust uyumadı huysuz diye calpol vereyim dedim,ağlarken ağzına koydum nefes borusuna kaçtı galibaoksurdu rengi attı,öldüm öldüm dirildim,hayatımın en kotu dakikalariydi resmen.Ustune bir de kustu
Allah şifa versin kuzucuga,stres yapma desemde insan kafasında kurup kurup duruyor,benim kızında yumurtalıklarında kist var,sürekli takip edilecek.Ciddi bir şey degil ama her doktor kontrolünde bir stres sıkıntı yaşıyoruz.Annelik tamda böyle bir şey sanırım.Annem hep "anne olunca anlarsıniz derdi"güler geçerdim.Gercekten de insan nne olunca anliyormus Gercek kaygı nedir,sorumluluk nedir,birini kendinden fazla düşünmek nedir.Senin kaygilarda annelikten,inşallah hiç bir şey çıkmayacak.Sağol canım gideceğimiz zaman randevular 2 hafta iptal oldu. Sanırım doktor corona olduİptal olduğu gibi tekrar almıştım, inşallah pazartesi gideceğiz. Güzel sonuçlar alırız inşallah bizde. Ona ayrı stres yapıyorum gün yaklaştıkça.
Allah'tan pandemi var da kimse kimseye yaklaşmiyor.Arkadaşlarım ha bire sevmeye gelelim büyüdü artık diyorlar,erteledikce erteliyorum misafir olayını.Kuserlersede kussunler kimse çocuğumdan kıymetli değil ne yapayim.Canim ben herpes virüsünü biliyorum daha çok uçuk çıkartan insanlardan bulaşıyor. kapan bebekler biraz ağır geçiriyor biliyorum ama beyinde iltihaplanma yaptığını akrabamın çocuğu yaşayınca öğrendim doğrusu. Evet bende poposunu öpüyorum bacağını felan ama genelde ensesini yada kafasından yada yandan boynundan öpüyorum. Korku çok kötü bir şey gerçekten.
Benim kızımda da var,doktor aynen senin uyguladigin sistemi önerdi,zeytin yağı,banyo,çok yumuşak tarak ya da dis fırçasıyla kaldırmamızi söyledi.Kafada baya uzun zaman kaldi konaklar en son zeytinyağı surip iki saat sonra ince uçlu tafakla kaldırdım hepsini sonra banyi
Of kızlar siz siz olun kendinizden başka kimseye güvenmeyin
Eşiminin kucağındayken kustu yekta, üstü kusmuk oldu. Eşiminde koluna gelmiş. Ben aldım çocuğu eşim o sırada dur kolumu bari kıvırayım dedi. Bende tamam dedim çocuğu koltuğa koydum o sırada eşim kolunu kıvırmıştı tabi. Koltuğun hemen bir adım yanındaydı zaten. Yanında durur sandım ne bileyim. Hızlı hızlı odasına giderken küt diye bir sesNasıl geri koştuğumu bilemedim. Saniyeler içinde oldu zaten.Anında ağlama. Eşim hemen kucaklamış bana kızıyor çocuğun döndüğünü bilmiyor musun diye Nasıl sinir oldum. İnternette 1 saat uyutmayın diyordu 1 saat oldu şimdi uyuttum genel durumu iyi gözüküyor. Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı ya çok üzüldüm Anladım ki yanımda biri de olsa tekmişim gibi hareket etmem lazım. Mesela tek olsam oğlum kucağımda birlikte gider kıyafet alırdık Umarım bir şey olmaz ya.
artık çok daha hareketliler her an gözlerimiz üstünde olmalıGeçmiş olsun canım haklısın evde adam sayısı çoğalınca bır guven oluyor sanki diğeri ilgilenir gibi ...bizim kızda geçen arkamda ben mutfakta yemek yapıyorum ama kucağından söylene söylene poposunu kaydiriyor hep yapıyor hiç farketmedim tehlikeyi en son kafası kalmış anakucaginda küt kafa düştü yere bir karıştı yer ama kafa direk halıya düştü ses çıktı ve fena agladi.kusma fln dikkat edilmesi söyleniyor .
ay kuzum yaa kıyamam onaA April wind @rainmistik
Cok cok gecmis olsun kizlar
Bizim kizda dun kucagimdayken abisiyle sarmastik.
Tam dur oglum kardesin sikisacak diyecektim ki,aglamaya basladi yavrum.
Korkudan aklim gitti.
Anne ben yanlislikla kafasini sıktım dedi oglum,o da uzuldu
Bile isteye yapacak bir cocuk hic degildir ama cocukiste, kestiremedi.
Bin kere sordum neresini bastirdn nekadar bastirdin diye
Dayaniklilar ama minicikler,insanin akli gidiyor.
çok geçmiş olsun artık bu ufak kazalara hazırlıklı olmalıyız hepGeçmiş olsun bizde benzer bir vaka yaşadık 3 hafta oldu çene üzerine halıya düştü babası
yanındayken. Dudağı hafif kanamıştı. Hemen doktora gittik kafatasını vücud organları kontrol etti kusma, iştahsizlik her zamankinden farklı uyuma isteği olursa getirin dedi röntgene bile gerek görmedi bebekleri çok fazla röntgen tomografi sokmak istemiyorlar. Müdahalede etmiyorlar bişey çıksa bile müşade altında tutuyorlar zaten bebek kendi iyileşiyor diye ben çok evham yapmıştım ama ders oldu bize
çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce toparlarEsimin test sonucu negatif çıkmış,ateşi hala yüksek 38 den dusmuyorCRP değeri yuksek çıkmış sanırım enfeksiyon var.Simdi tekrar acile gidiyor,antibiyotik olmadan geçmeyecek sanırım.
Benim kız da mız mız bugün,ateşi 36.8 ile 37.4 arasinda gidip geliyor.Dogru dürust uyumadı huysuz diye calpol vereyim dedim,ağlarken ağzına koydum nefes borusuna kaçtı galibaoksurdu rengi attı,öldüm öldüm dirildim,hayatımın en kotu dakikalariydi resmen.Ustune bir de kustu
Amin canim,teşekkür ederimmasal3487 çok geçmiş olsun, test sonucunuz çıkınca yazmak istemiştim. İnşallah böyle geçsin gitsin
Rheaa yeğenimin doğumunda tanık olmuştuk hastanede, yenidoğan bebek vefat etmişti öpücükten bulaşan bir mikrop diye duymuştuk sebebini hiç çıkmaz aklımdan, Allah hepsini korusun. Ben de sürekli yanakları öpmüoruzz diye geziyorum, elleri de aynı şekilde. Şu korona korkusu da bu konuda bize yaradı bana kalırsa. İnsanlar da daha düşünceli oldu bu konularda.
İnşallah canimoy çok geçmiş olsun canım ancak gördüm şimdi iyidir sanırım bıdık
artık çok daha hareketliler her an gözlerimiz üstünde olmalı
ay kuzum yaa kıyamam ona
çok geçmiş olsun artık bu ufak kazalara hazırlıklı olmalıyız hep
çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce toparlar
keşke hiç hasta olmasalar ama
canım bizde de kist çıkmıştı hatırlarsınAllah şifa versin kuzucuga,stres yapma desemde insan kafasında kurup kurup duruyor,benim kızında yumurtalıklarında kist var,sürekli takip edilecek.Ciddi bir şey degil ama her doktor kontrolünde bir stres sıkıntı yaşıyoruz.Annelik tamda böyle bir şey sanırım.Annem hep "anne olunca anlarsıniz derdi"güler geçerdim.Gercekten de insan nne olunca anliyormus Gercek kaygı nedir,sorumluluk nedir,birini kendinden fazla düşünmek nedir.Senin kaygilarda annelikten,inşallah hiç bir şey çıkmayacak.
Allah'tan pandemi var da kimse kimseye yaklaşmiyor.Arkadaşlarım ha bire sevmeye gelelim büyüdü artık diyorlar,erteledikce erteliyorum misafir olayını.Kuserlersede kussunler kimse çocuğumdan kıymetli değil ne yapayim.
Hele bu tarz şeyleri de duyunca kendim bile öpmeye cekinirim,başkalarına asla opturmem.
Ben de önce doktora soracağım canım. Belki de daha önce de vardı ama saçtan görmemiş olabilirim. Tam bıngıldağın üzerinde çünkü.aling konak için söylenebilecek her şey söylenmiş zeytinyağı ince tarak uygulaması bizde işe yaradı tertemiz oldu iki üç banyoda. Amaa bıngıldak temizlenmemiş, saçı azdı dikkatimi çekiyordu, bugünlerde saçları arttı görmez oldum. Yarın bi bakayım yine :)
Bizim kız da 1 aydır o şekilde uyuyor. Sürekli uyanıyor. Bu arada sürekli de konuşuyor. bütün günay bu akşam saat 8'den saat 10'a kadar uyutmaya çalıştım 3 kere uyudu yataga koyduk uyandı
en son bırakalım bakalım napıyor dedim
15 dakika kendi kendine konuştu :)
sonra eşim gitti parmağını verdi öyle uyusun diye ve sonunda 30 dk da o şekilde uyudu :)
Bizim de öyle ya arada çığlık atıyor sesini kesfediyor galibaBu arada Bizim oğlan sabahtan beri ouu oouu ooo diye bağırıyor avizeye oyuncağa bize aguları bıraktı ses 1 2 3 yapıyor sanki
Sağol canım, öyle gerçekten deAllah şifa versin kuzucuga,stres yapma desemde insan kafasında kurup kurup duruyor,benim kızında yumurtalıklarında kist var,sürekli takip edilecek.Ciddi bir şey degil ama her doktor kontrolünde bir stres sıkıntı yaşıyoruz.Annelik tamda böyle bir şey sanırım.Annem hep "anne olunca anlarsıniz derdi"güler geçerdim.Gercekten de insan nne olunca anliyormus Gercek kaygı nedir,sorumluluk nedir,birini kendinden fazla düşünmek nedir.Senin kaygilarda annelikten,inşallah hiç bir şey çıkmayacak.
Allah'tan pandemi var da kimse kimseye yaklaşmiyor.Arkadaşlarım ha bire sevmeye gelelim büyüdü artık diyorlar,erteledikce erteliyorum misafir olayını.Kuserlersede kussunler kimse çocuğumdan kıymetli değil ne yapayim.
Hele bu tarz şeyleri de duyunca kendim bile öpmeye cekinirim,başkalarına asla opturmem.
Sağol kuzum şükür durumu iyi bir sorun da yok kafasında şişme morarma gibi. Böyle atlattık umarım bir daha kaza yaşamayız hiçbirimizoy çok geçmiş olsun canım ancak gördüm şimdi iyidir sanırım bıdık
artık çok daha hareketliler her an gözlerimiz üstünde olmalı
ay kuzum yaa kıyamam ona
çok geçmiş olsun artık bu ufak kazalara hazırlıklı olmalıyız hep
çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce toparlar
keşke hiç hasta olmasalar ama
Hahaha süpermiş yaaa kahkaha attımBen de önce doktora soracağım canım. Belki de daha önce de vardı ama saçtan görmemiş olabilirim. Tam bıngıldağın üzerinde çünkü.
Bizim kız da 1 aydır o şekilde uyuyor. Sürekli uyanıyor. Bu arada sürekli de konuşuyor. bütün güneşim de diyor ki. Hem konuşmayı bilmeyip hem de bu kadar çok konuşan birini daha önce görmemiştim
Trendyoldan bi topla bi sıkmalı arı almıştım. Onlar çok dikkatini cekiyor surekli onlara biseyler anlatiyoHahaha süpermiş yaaa kahkaha attımbizimki de bir haftadır çığlık atıyordu bugün tüm fün agu ve buuu şeklindeydi
Bizimki de bgn böyleydiBu arada Bizim oğlan sabahtan beri ouu oouu ooo diye bağırıyor avizeye oyuncağa bize aguları bıraktı ses 1 2 3 yapıyor sanki
Biz 6:30da uyandık. Emdik, alt değiştirdik, oynadık birazcık. Sonra uykusu geldi. Bi daha emdik, şimdi uyudu. Bi düzene oturtamadım ya, rutinimizi sağlayamıyorum bi türlüKimseden ses yok, herkes iyi uyumus galiba, masallah diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?