2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım sonradan pozitife dönen tanıdıklar oldu

Kafada baya uzun zaman kaldi konaklar en son zeytinyağı surip iki saat sonra ince uçlu tafakla kaldırdım hepsini sonra banyi

masal3487 çok geçmiş olsun, test sonucunuz çıkınca yazmak istemiştim. İnşallah böyle geçsin gitsin

Rheaa yeğenimin doğumunda tanık olmuştuk hastanede, yenidoğan bebek vefat etmişti öpücükten bulaşan bir mikrop diye duymuştuk sebebini hiç çıkmaz aklımdan, Allah hepsini korusun. Ben de sürekli yanakları öpmüoruzz diye geziyorum, elleri de aynı şekilde. Şu korona korkusu da bu konuda bize yaradı bana kalırsa. İnsanlar da daha düşünceli oldu bu konularda.

Allah şifa versin kuzucuga,stres yapma desemde insan kafasında kurup kurup duruyor,benim kızında yumurtalıklarında kist var,sürekli takip edilecek.Ciddi bir şey degil ama her doktor kontrolünde bir stres sıkıntı yaşıyoruz.Annelik tamda böyle bir şey sanırım.Annem hep "anne olunca anlarsıniz derdi"güler geçerdim.Gercekten de insan nne olunca anliyormus Gercek kaygı nedir,sorumluluk nedir,birini kendinden fazla düşünmek nedir.Senin kaygilarda annelikten,inşallah hiç bir şey çıkmayacak.

Allah'tan pandemi var da kimse kimseye yaklaşmiyor.Arkadaşlarım ha bire sevmeye gelelim büyüdü artık diyorlar,erteledikce erteliyorum misafir olayını.Kuserlersede kussunler kimse çocuğumdan kıymetli değil ne yapayim.

Hele bu tarz şeyleri de duyunca kendim bile öpmeye cekinirim,başkalarına asla opturmem.

Kafada baya uzun zaman kaldi konaklar en son zeytinyağı surip iki saat sonra ince uçlu tafakla kaldırdım hepsini sonra banyi
Benim kızımda da var,doktor aynen senin uyguladigin sistemi önerdi,zeytin yağı,banyo,çok yumuşak tarak ya da dis fırçasıyla kaldırmamızi söyledi.

oy çok geçmiş olsun canım ancak gördüm şimdi iyidir sanırım bıdık

artık çok daha hareketliler her an gözlerimiz üstünde olmalı

ay kuzum yaa kıyamam ona

çok geçmiş olsun artık bu ufak kazalara hazırlıklı olmalıyız hep

çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce toparlar

keşke hiç hasta olmasalar ama

Amin canim,teşekkür ederim
İnşallah canim

ay bu akşam saat 8'den saat 10'a kadar uyutmaya çalıştım 3 kere uyudu yataga koyduk uyandı

en son bırakalım bakalım napıyor dedim
15 dakika kendi kendine konuştu :)
sonra eşim gitti parmağını verdi öyle uyusun diye ve sonunda 30 dk da o şekilde uyudu :)

aling konak için söylenebilecek her şey söylenmiş zeytinyağı ince tarak uygulaması bizde işe yaradı tertemiz oldu iki üç banyoda. Amaa bıngıldak temizlenmemiş, saçı azdı dikkatimi çekiyordu, bugünlerde saçları arttı görmez oldum. Yarın bi bakayım yine :)

canım bizde de kist çıkmıştı hatırlarsın

biz tekrar cerraha gittik 3 ay sonra tekrar görmek istedi
Allah korusun kötü olabilir Cerrah'ın zaten söyleyeceği şey kötüye dönmesi vs.
ama endkronolog yumurtalık zaten kistlerle büyüyen bir organ ve kız çocuğu çok normal dedi
Takip bile istemedi

Ben de önce doktora soracağım canım. Belki de daha önce de vardı ama saçtan görmemiş olabilirim. Tam bıngıldağın üzerinde çünkü.

Bizim kız da 1 aydır o şekilde uyuyor. Sürekli uyanıyor. Bu arada sürekli de konuşuyor. bütün gün eşim de diyor ki. Hem konuşmayı bilmeyip hem de bu kadar çok konuşan birini daha önce görmemiştim

Bu arada Bizim oğlan sabahtan beri ouu oouu ooo diye bağırıyor avizeye oyuncağa bize aguları bıraktı ses 1 2 3 yapıyor sanki
Bizim de öyle ya arada çığlık atıyor sesini kesfediyor galiba benim çok hoşuma gidiyor valla oynayınca kahkaha atmaya da başladı bugün sırt üstü yatırınca tek bıraktım bı baktım oyuncağa yetişmeye çalışırken yüz üstü dönmüş her gün yeni şeyler öğreniyoruz

Sağol canım, öyle gerçekten de Sağlıkla büyüsünler inşallah
Sağol kuzum şükür durumu iyi bir sorun da yok kafasında şişme morarma gibi. Böyle atlattık umarım bir daha kaza yaşamayız hiçbirimiz

Hahaha süpermiş yaaa kahkaha attım bizimki de bir haftadır çığlık atıyordu bugün tüm fün agu ve buuu şeklindeydi

Hahaha süpermiş yaaa kahkaha attım bizimki de bir haftadır çığlık atıyordu bugün tüm fün agu ve buuu şeklindeydi
Trendyoldan bi topla bi sıkmalı arı almıştım. Onlar çok dikkatini cekiyor surekli onlara biseyler anlatiyo bi de altını açarken alt açmasının ordan bornozları goruyor. Onlarla konusuyo.

Bir damla uyku uyumadık
2 gündür bir.düzene sokma gayreti içindeydim.
8 gibi uyusun erken kalksin diye.
İlk gun fena degildi.
Fena degildi dedigim de 8 den 12 ye kadar 384748333 kere kalktı ama olsundu yine de uyudu.
Dün gece çook daha fazla kalktı.
11 den 2 ye kadar sanirim uyuyabildik.
Sonrasi yok..
Surekli uyanma emme uyuklama seklinde.gectl..

Disler fena zorluyor.
Bir de kizlar gun icinde.cok aglamasa da gece olunca kendiliginden sesi kisiliyor.
Bu ne olabilir.

Atak diyordunuz o.ne zamanlar oluyordu, dis atak gaz alerji hersey beynimde donuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…