Benim de öyle boynumu çiziyor artık az uzadığını fark ettiğim de kesiyorum elini surkeli agizna sokuyor parmak emme huyu basladi geçen gün tırnağı damagina battı galiba kıyamet koptu resmen o günden beri dikkat ediyorum
Bizim kızın nasıl hareket ettiğini buldum. Emeklemiyor, solucanlıyor karnına çekiyor ayaklarını öyle öyle itiyor kendini. Baya ilerliyor. Tabi ağlaya ağlaya yapıyor bunları.
Bi süredir yektada buna benzer harekette bulunuyor tam memeyi vakumladığı zamanlar aşırı acıyor hatta bu yüzden tekrar hassasiyet yaşamaya başladım. Sürdürdüğü için ucunu emiyor sadece, öyle yapınca.
Benim de öyle boynumu çiziyor artık az uzadığını fark ettiğim de kesiyorum elini surkeli agizna sokuyor parmak emme huyu basladi geçen gün tırnağı damagina battı galiba kıyamet koptu resmen o günden beri dikkat ediyorum
Buna benzer bir şey bizde yaşadık ama aşırı hızlı uzuyor tırnakları daha keseli 4. Günü bugün. Dursa arada makasla keskin yerleri kesiyordum ama durmuyor da. Uykusunda da denk gelmiyor
Bizim kızın nasıl hareket ettiğini buldum. Emeklemiyor, solucanlıyor karnına çekiyor ayaklarını öyle öyle itiyor kendini. Baya ilerliyor. Tabi ağlaya ağlaya yapıyor bunları.
Ehehe minik Tırtıl desene
Özel bir şey yaptın mı?
Yekta yüzüstü durmaktan ciddi anlamda nefret ediyordu ama kendi dönebilmeye başlayınca hoşuna gitmeye başladı. Bazen dediğin gibi kendini öne ittirmeye çalışıyor ama henüz ileri gidebilmiş değil ayaklarına güç verip ileri gidebileceğini anlamasını sağlAmaya çalışıyorum ama sanırım bizim için henüz erken. Kendi ekseninde dönüyor şimdilik
Bizde de var o
Birde abisi hareket halinde ise ağzında meme sündüre sündüre takip ediyor ama benim memeler zaten büyük oglumdan alışık olduğu için hiç acimiyor zaten çeksen salondan mutfağa gidecek kıvamda
off canım gerçekten çok çok üzüldüm yaa
inşallah gelmeyecek bizim bebişlerin başına böyle şeyler.
bakarsınız burda ilkokula nereye göndersek muhabbetleri yaparız
Bizde de var o
Birde abisi hareket halinde ise ağzında meme sündüre sündüre takip ediyor ama benim memeler zaten büyük oglumdan alışık olduğu için hiç acimiyor zaten çeksen salondan mutfağa gidecek kıvamda
Kızlar bir şey soracağım yekta en çok 4 günde bir kaka yapmaya başladı.
Ama sanki mukus var gibi ama bilemedim. Bakmak isteyen olursa bir bakabilir mi atsam? :/
Sanırım 4. Ay alerjilerin çıktığı ay mıydı?
Bir de mesela geçen gün ne yedim bilmiyorum ama sanki çenesinin altında minik minik sivilceler çıktı. Bugünde kakasında uzayan şeylerden görünce acaba dedim.
Bizde de var aynı hareket. Çekeleyip duruyor bir o yana bir bu yana O zaman hemen hopp çekiveriyorum ağzından insanın canı açıyor gerçekten. Hem karnı doycak hem bakıncak ikisinden de vazgecmiyor bazen de damaklarıyla bir sıkıyor diyorum kopartcak galiba dişleri çıktığında da aynısını yaparsa vah halime
Kızlar çoğunuzun bebişi 4.aya geldi yavaş yavaş destekli oturtmaya başlandı gerçi bizim daha var 4.aya da sormak istediğim otururken oyalanması için hangi oyuncakları kullanıyorsunuz. Geçen hafta kitapları aldım bu hafta oyuncak alayım diyorum , deneyip oynadığı güzel vakit geçirdiği oyuncak önerileriniz neler?
Canimbizimki gece gunduz durumu degil..
Alerjik bebek kizim.
Kakasi kusmasi bagirsak hareketleri rahat birakmiyor cocugu.
Yoksa alerji durumu cikana kadar 8de kendi kendine uyurdu.
Oglumda benimde canim giderdi simdi idmanliyim cok koymuyor
bizde koliğiz çoğunlukla düzeldi ama kakasını gece 11 de ve 1 ile 2 arası yapıyor. öyle olunca da uyanıyor ((( alıştım ben de sıkıntı yok diyorum en kötü gece 4 te uyuyr ama uyur. 1 ay öncesinde sabahlardık
Kızlar çoğunuzun bebişi 4.aya geldi yavaş yavaş destekli oturtmaya başlandı gerçi bizim daha var 4.aya da sormak istediğim otururken oyalanması için hangi oyuncakları kullanıyorsunuz. Geçen hafta kitapları aldım bu hafta oyuncak alayım diyorum , deneyip oynadığı güzel vakit geçirdiği oyuncak önerileriniz neler?
Ben ebebekten yumuşak bi top aldım, içinde ses çıkaran bişey var. Onu baya seviyor, tavsiye ederim.
bi de fisher pricedan dansçı beatboo aldım. Ama çok erken olduğu için onu denemedik. 6 aylık olunca falan oynatmayı deneyeceğim
4. Ay itibariyle müzikli/sesli şeyler daha çok ilgisini çekmeye başladı.
Bence bir kısıtlama olmadan herhangi bir sesi çıkan oyuncak, müzik çalan oyuncaklar ilgisini çekecektir. Fisher Price eğitici köpekcik ilgisini çekiyor şu sıralar bir de yine Fisher Price ın müzikli bez kitabı var ona dikkat kesiliyor ve açıkçası ben genelde oturtturduğumda zeka kartlarıyla bol bol konuşuyorum dikkat kesiliyor. Tabi keyfi yerindeyse. Bir de hayvan görsellerine bakıyoruz
Kızlar bir şey soracağım yekta en çok 4 günde bir kaka yapmaya başladı.
Ama sanki mukus var gibi ama bilemedim. Bakmak isteyen olursa bir bakabilir mi atsam? :/
Sanırım 4. Ay alerjilerin çıktığı ay mıydı?
Bir de mesela geçen gün ne yedim bilmiyorum ama sanki çenesinin altında minik minik sivilceler çıktı. Bugünde kakasında uzayan şeylerden görünce acaba dedim.