2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Biz 6:30da uyandık. Emdik, alt değiştirdik, oynadık birazcık. Sonra uykusu geldi. Bi daha emdik, şimdi uyudu. Bi düzene oturtamadım ya, rutinimizi sağlayamıyorum bi türlü
Aynen yaa..
İlk dogdugu zamanlar ne guzeldi,kendiliginden 8 de uyurdu.
Bende baktm en son uyumayacak,aldim salincagina koydum,orda takilirken sogan dogradim bos vakitten istidade,buzluga atmalik
Konustuk gulustuk derken uykusu geldi, simdi uyuyor ama bende uyusam mi yoksa zaten ondk ya kalkar mi bilmiyorum

Kimseden ses yok, herkes iyi uyumus galiba, masallah diyim
Ahah burda saat Turkiye'den iki saat geride. Ondan gec dahil oluyorum. Goze sokar gibi surekli yazmak istemiyorum ama benim de derdim kendime iste 7-7 uyuyor dun 8 bucukta yatirdim belki 8 bucujta kalkar da sabah biraz daha uyuruz diye. Yok olmadi Bir de gece 3-4 kez hatta bazen 5 kez uyaniyor. Keske 2 kez uyansa. Ayni karikaturdeki gibiyim. Allah baska dert vermesin

Eklentiler

• allah_baska_dert_vermesin-yigit-ozgur.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 52
Bebekleri uyuyan annelere cok pis ozeniyorum
Bence de baska dert vermesin

Günaydım kızlar, 4 ay aşılarımdan sonra da banyo yapılmamasıyla ilgili bir şey dendi mi?

Günaydım kızlar, 4 ay aşılarımdan sonra da banyo yapılmamasıyla ilgili bir şey dendi mi?
Denmedi ama ben 2 gun yaptirmadim. Bizim doktor genel olarak tum asilar icin normal yikayabilirsin beklemeye gerek yok demisti.

off canım gerçekten çok çok üzüldüm yaa
inşallah gelmeyecek bizim bebişlerin başına böyle şeyler.
bakarsınız burda ilkokula nereye göndersek muhabbetleri yaparız

Evet canım ozelden konuşmuştuk,benim de içim rahatladı yine de her ultrasona giriş stresli oluyor,nedense insan geriliyor

biz de bugün 4 te uyandık bir daha uyumamız 6 oldu bir de şarap içmiştim bir kadeh, geyiğini yaptık oh rahat uyuycak diye aha ters tepti. neyse haftasonu olduğundan sıkıntı yok. sonra da 8de uyandı, şimdi baktım mıkır mıkır ayağıma almamla uyuması bir oldu tabi uykusuz kalmış benim minnoşum

Kimseden ses yok, herkes iyi uyumus galiba, masallah diyim
Bebe 12ye doğru uyudu ama ben sırf kendime vakit ayıracağım diye 4e kadar oturdum Tam yatıyordum emmeye uyandı. Anladım ki ya uykusuz kalacağım ya da kendimden ödün vereceğim. Uykuyu seçtim bende sabah 11de de kesin kalkış yaptık. Fena sayılmaz yine bence

Bir hafta 12- 10 uyudu. Tamam dedim. 11 e çekeriz yavaştan. İki gündür yine sabahlıyoruz. 12-10 a da razıyım
Ahah bunu bende diyorum, nadiren uyku saatinin 10a kaydığı oluyordu ve ben niye uyumuyor diyordum Şimdi diyorum ki keşke 10da bari uyusa, razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…