Canim cok klise bir laf ama korku malesef engel olmuyor keşke olsa. Diyorum keşke daha fazla yardım yapabilsem tüm çocuklara ulaşabilsem ama ayda milyonlar kazanmıyoruz ki. Yapabileceğimiz bütçe belli. Sma genetik bir hastalık olması senin elinde değil, benim korkum dikkatsizlik sonucu oluşanlarda açıkçası. Çok yakın akrabamın çocuğu 4.5 aylıkken herpes virüsü kaptı, öpücük hastalığı olarak ta geçiyor tükürükle bulasiyor...... işte yakın akrabası biri çocuğu dudağının kenarından öpüyor bebek ya sevgisini öyle gösterecek. Çok üzücü sekilde çocuk herpes tip 1 ensefalit geçirdi (beyin intihabı) ☹ evet çok nadir bir durum beyine sıçraması ama oldu mu oluyor malesef. Uzun sure yoğun bakimda kaldi. Suan ise %97 ağır engelli
Hepimiz kahrolduk. Ne yürüyebiliyor ne konuşabiliyor ne yemek yiyebiliyor. Tedavisidir yok. Ben çocuğumu daha korkudan yanağından öpemiyorum bu yüzden elleri hep ağzında yanağından öpersem tükürük kalır birşey olur diye. Doğduğundan beri çocuğun ne elini öptüm/öptüydüm nede eşim dışında kimseye dokunurdum. Elleri hep ağzinda mikrop kapar diye herkesle yeri geldi tartıştım.evet fazla abartmış gibi duruyor ama ben o anneyi gördükten sonra ... hala etkisinden çıkamam mesela. Çok olumsuz bir olay anlattım farkındayım
kimsenin başına gelmesin